Kako se zvala?
Ne mogu da nadjem na netu o tome bilo sta,a pogtovo ne na engleskom!
Citas previse Clancy-jevih fikcija. Vrati se malo u realnost.umorni wrote:Mislim da se radi o narucenom ubistvu,jer citajuci razne knjige o spijunazi koje se bas odigravale i jos igraju na ovom prostoru..navodi me na takvu ideju..Mozda je to bio potrebni trenutak da Mladicu izbrise i promil milosti prema zarobljenicima..znate onaj fazon mafije=spijunskih sluzbi ubij mu nekog bliskog pa ga primoraj da radi po tvom nahodjenju...
Moze se postaviti i drugo pitanje,sta ako je ta njegova kcerka ipak cuvala i sakupljala vazne dokumente o njemu i drugima? Poznato je da je Mladic u toku genocida na Srebrenicu stalno kontaktirao neke jake ljude vani u politici o svojim buducim koracima..najcesce se spominjao Karl Bilt ,koji evo sad je u tom timu za Kosovo..
I mene iznenadilo da covjek na koncu svega pocini samoubistvo..sjecam se njegovih govora bas je bio potkovan od strane SANU..hobit wrote:Ubijena je kao i Nikola Koljevic. Nju su udavili telefonskim kablom, a Nikola se ubio "hitcima" iz pistolja. Zeljko Karan, najjaci banjalucki forenzicar je potvrdio dvije prostrijelne rane u glavi Koljevica. Vama ostavljam na mastu ovaj poduhvat Koljevica.
Ja sam član bs wikipedije, a odnedavno i en. Tačnost članaka na engleskoj wikipediji po pitanju balkanskih tema je jako upitna. Na toj wikipediji rade decetci srpskih nacionalista i pročetničkih klinaca kojim je dosadno pa na sve moguće načine pokušavaju izokrenuti istinu o balkanu i svim dešavanjima na njemu. Bošnjačkih i bosanskih članova je puno manje, pa nam je vrlo teško kontrolisati šta ovi radi (i to je većinom dijaspora u pitanju). Uglavnom, ako primjetite neku netačnost slobodno ispavite. I također ako vam je dosadno predlažem vam da izvadite ruke iz guzice i malo poradite na bosanskoj i na engleskoj wikipediji.rashid wrote:Wikipedia je 100 puta bolji izvor nego zuta stampa ili bilo koja balkanska novina(znaci ponovo zuta stampa).Sarafcina wrote:a wikipedia ... pouzdan izvor u vraziju mater
Rikoshet!?hobit wrote:Ubijena je kao i Nikola Koljevic. Nju su udavili telefonskim kablom, a Nikola se ubio "hitcima" iz pistolja. Zeljko Karan, najjaci banjalucki forenzicar je potvrdio dvije prostrijelne rane u glavi Koljevica. Vama ostavljam na mastu ovaj poduhvat Koljevica.
Heart Desire, svaka ti cast na ovoj recenici, a hoces da ti ja besplatno lektorisem tvoj post?erised traeh wrote:Ja sam član bs wikipedije, a odnedavno i en. Tačnost članaka na engleskoj wikipediji po pitanju balkanskih tema je jako upitna. Na toj wikipediji rade decetci srpskih nacionalista i pročetničkih klinaca kojim je dosadno pa na sve moguće načine pokušavaju izokrenuti istinu o balkanu i svim dešavanjima na njemu. Bošnjačkih i bosanskih članova je puno manje, pa nam je vrlo teško kontrolisati šta ovi radi (i to je većinom dijaspora u pitanju). Uglavnom, ako primjetite neku netačnost slobodno ispavite. I također ako vam je dosadno predlažem vam da izvadite ruke iz guzice i malo poradite na bosanskoj i na engleskoj wikipediji.rashid wrote:Wikipedia je 100 puta bolji izvor nego zuta stampa ili bilo koja balkanska novina(znaci ponovo zuta stampa).Sarafcina wrote:a wikipedia ... pouzdan izvor u vraziju mater
Nesto slicno sam i ja cuo svojevremeno.Miss Mojra wrote:ja sam cula neku pricu da joj je momak poginuo na ratistu na poljinama...
pa se ona malo nakon toga ubila..haj znaj sada...
pa šta, čovjek jugosloven u duši, nije mu bitna nacionalnost i ime, pravi jugo-nostalgičar i patriotaAjvazDedo wrote:Jedno pitanje, ovo je isto sa Wiki:
Family
Mladić is married to Bosa Mladić, who has borne him two children; a son named Darko Mladić and a daughter named Ana Mladić. Darko married Aida, who gave birth on March 2, 2006 to a boy, the first grandchild of Mladić.
Aida....?