prigovoriti za RS je glupo, ali ima 1000 drugih stvari za koje se moze prigovarati i koje su za kritiku!bosank_a wrote:MUNAFIK wrote:Pricati o nekome i nekom njegovom poslu i reci da nigdje ne grijesi je u najmanju ruku glupo!!!bosank_a wrote: @MUNAFIK
ako ti neces sam sebi da priznas gdje je AI pogrijesio to je tvoj problem.
Svi grijese pa tako i Alija, al ovdje se ne radi o njegovim greskama nego o konstantnom blacenju, podmetanju, laganju zlonamjernom tumacenju i pripisivanju svega i svacega i konstantnom unizivanju i raznoraznim pokusajima degradiranja onoga sto AI jeste bio. tako da mnogi ovdje sa svojim cesto bolesnim i gadnim komentarima najvise govore o sebi i svojim kompleksima i kojekakvim psihickim nestabilnostima, Alija rahmetli ce uvjek biti puno vise od svih nas ovdje to je cinjenica i to je historija.
Ali ovo je samo jedan forum sa par isfrustriranih pojedinaca i to je to...
glupo je sto se vrijeme gubi na ovakvim temama al eto valjda mi ne znamo drugacije!
Cuj slazem se, ali sve sto receno da je AI napravio pogresno se moze provjeriti i vidjeti.
Na kraju krajeva ostavio nam je trajni problem koji se zove RS. Toliko.
RS, zna se kako je nastala RS i koristenjem kojih srestava i koji je odnos cijelog svijeta bio prema RS-u, e ako je AI ostavio nama RS onda cu ga ja kritikovati ali koliko ja znam on se sa svima nama borio protiv RS-a i mi imamo da nastavimo tu borbu, Mi imamo Bosnu i Hercegovinu takva kakva je i na nama je hoce li ona biti bolja ili gora. Nema vise dilema o buducnosti BiH kao sto nema ni dilema o buducnosti genocidom nastalog entiteta RS. BiH ima pred sobom buducnost a RS je odavno proslost kao i svi koji zive u mitovima i legendama velike srbije, u buducnosti kada taj entitet potpuno i nestane spominjace se samo po onome sto i jeste ZLOCIN i to je to.
Buducnost svih naroda jeste Bosna i Hercegovina a AI ce biti spominjan kao njen prvi predsjednik koji je u najtezim vremenima bio na celu sa svim svojim manama i vrlinama!!!