Atentata na koga,ba?dustaban wrote:
Mozda zato sto je drzava mala pa svak svakog zna.Dvi mahaluse uz kafu bi provalile svakog prije nego bi FBI poceo da djeluje
Atentata na koga,ba?dustaban wrote:
Skola za obuku mladih atenatatora Gavrilo Principres publica wrote: Stvarno bismo trebali da se zabrinemo zbog toga.Ja mislim da je problem u niskom nivou građanskog aktivizma. Nevladine organizacije bi trebalo da pišu projekte o tome, i da se angažuju na podizanju svijesti o potrebi za atentatima.
Edin H. wrote:Skola za obuku mladih atenatatora Gavrilo Principres publica wrote: Stvarno bismo trebali da se zabrinemo zbog toga.Ja mislim da je problem u niskom nivou građanskog aktivizma. Nevladine organizacije bi trebalo da pišu projekte o tome, i da se angažuju na podizanju svijesti o potrebi za atentatima.
Ulica Franca Ferdinanda 1914
7100 Sarajevo
Postovani/a,
Pozivamo Vas da ucestvujete na treningu koji ce obratiti temu razvijanja gradjanske svijesti za potrebom atentata![]()
Da biste punopravno ucestvovali neophodno je da ponesete bombu, snajper, pistolj ili visecjevni raketni bacas u skladu sa orudjem kojim namjeravate isti izvrsiti![]()
Iskreno Vas
Lee Harvey Oswald
Zaista, zaštoinsomnia78 wrote:Sta je sljedece, zasto nema bombasa samoubica?
s' moje sokocalo
meni nije cudno, to je i onako rijetka pojava,O'zone wrote:Zaista, zaštoinsomnia78 wrote:Sta je sljedece, zasto nema bombasa samoubica?
s' moje sokocalo
Da, i ?Alfons Kauders wrote:slazem se za samoubice, al opet nikad ne reci nikad...
sjecam se kad sam prije desetak godina pricao s prijateljem... covjek zivi i radi vani, dosta putuje, pa prica kako se sve promijenilo poslije 9/11 (on se taman isfuro par godina prije toga)... mi se zapili i ja ga pocnem podjebavat kako ce uskoro i on bit na tim crnim listama, samo dok neki bradonja pokusa dici u zrak ambasadu ili americku patrolu (tada je jos bilo amera oko tuzle)...
i sve ostalo na zajebanciji, a onda malo po malo hapsenja nasih idiota kod nas i u svijetu, pa onaj krmak u bugojnu, pa mevludin... kojekakve komune u bocinji, maoci...
prije 10 i vise godina nam je i to bilo nezamislivo, da neko nase dijete digne u zrak nasu policijsku stanicu... ili da puca po americkoj ambasadi... pitanje je sta cemo sve docekati u sljedecih 10-20 godina, jer i dalje tolerisemo bradonje kao da se nista nije desilo, a svake godine sve se vise kurce...
nismo ni svjesni sta su nam u stanju takvi prirediti
Ako mislis da treba ubijati politicare onda si u zabludi, jer ce opet isti doci zbog naseg mentaliteta.dustaban wrote:
Edin H. wrote:Skola za obuku mladih atenatatora Gavrilo Principres publica wrote: Stvarno bismo trebali da se zabrinemo zbog toga.Ja mislim da je problem u niskom nivou građanskog aktivizma. Nevladine organizacije bi trebalo da pišu projekte o tome, i da se angažuju na podizanju svijesti o potrebi za atentatima.
7100 Sarajevo
Postovani/a,
Pozivamo Vas da ucestvujete na treningu koji ce obratiti temu razvijanja gradjanske svijesti za potrebom atentata![]()
Da biste punopravno ucestvovali neophodno je da ponesete bombu, snajper, pistolj ili visecjevni raketni bacas u skladu sa orudjem kojim namjeravate isti izvrsiti![]()
Iskreno Vas
Lee Harvey Oswald
ne mozemo nistafridmann wrote:Da, i ?Alfons Kauders wrote:slazem se za samoubice, al opet nikad ne reci nikad...
sjecam se kad sam prije desetak godina pricao s prijateljem... covjek zivi i radi vani, dosta putuje, pa prica kako se sve promijenilo poslije 9/11 (on se taman isfuro par godina prije toga)... mi se zapili i ja ga pocnem podjebavat kako ce uskoro i on bit na tim crnim listama, samo dok neki bradonja pokusa dici u zrak ambasadu ili americku patrolu (tada je jos bilo amera oko tuzle)...
i sve ostalo na zajebanciji, a onda malo po malo hapsenja nasih idiota kod nas i u svijetu, pa onaj krmak u bugojnu, pa mevludin... kojekakve komune u bocinji, maoci...
prije 10 i vise godina nam je i to bilo nezamislivo, da neko nase dijete digne u zrak nasu policijsku stanicu... ili da puca po americkoj ambasadi... pitanje je sta cemo sve docekati u sljedecih 10-20 godina, jer i dalje tolerisemo bradonje kao da se nista nije desilo, a svake godine sve se vise kurce...
nismo ni svjesni sta su nam u stanju takvi prirediti
Ko je tome i ko jos uvjek kumuje ?
Sta mozemo mi obicni poduzeti pored ti pomahnitalih insana ako ih nasu u vrhu manijaci brane,
uvjek nanovo im nova utocista obezbjedjuju, a nase rospijetine im udajom nude siguran boravak.
Da, tim manijacima koji su spremni staviti na svoje tijelo smrtonosni pojas i dici u zrak neduzne ljude.
dustaban wrote:Edin H. wrote:Skola za obuku mladih atenatatora Gavrilo Principres publica wrote: Stvarno bismo trebali da se zabrinemo zbog toga.Ja mislim da je problem u niskom nivou građanskog aktivizma. Nevladine organizacije bi trebalo da pišu projekte o tome, i da se angažuju na podizanju svijesti o potrebi za atentatima.
7100 Sarajevo
Postovani/a,
Iskreno Vas
Lee Harvey Oswald![]()
Samo sam cheko da neko pomene Gavrila...
Ne dolazi u obzir. Gavro je budala nista manja od vehabije samoubice.
A vala nanio nam je samo stetu samo taku.
Bas zbog te njegove budalastine nama grcevito treba jedan novi, pametniji i posteniji atentat, da popravimo losh renome.
Jebo ti zemlju i narod gdje ubijaju najveceg stranog investitora i njegovu suprugu, policajce i postare... a nake mrzine i kriminalci, koje je sevap odalamiti, nam svaki dan prave light-show na cesti i provociraju!
P:S: Zaboravismo pomenuti onog tipa sto je predsjednistvo krecio. Ako je na slobodi i ako je jos uvijek isti trebalo bi mu one kese s bojom zamjeniti necim drugim!

I onda taj neko dobije 5 godina zbog terorizma, a stoka poleti na slobodne izbore i glasaju za iste ko i dosadQler wrote:Možda ne trebaju atentati, ali ponegdje zapaliti kakvo auto, kucu, ili nešto slično, mislim da ne bi bilo na odmet. Kao irci, čisto da političari znaju da nisu nedodirljivi...
Konacno zrela razmisljanja na ovoj temiQler wrote:Možda ne trebaju atentati, ali ponegdje zapaliti kakvo auto, kucu, ili nešto slično, mislim da ne bi bilo na odmet. Kao irci, čisto da političari znaju da nisu nedodirljivi...
Što se ti bojiš,akobogda svako će umrijeti.jedan_dobar_dan wrote:meni nije cudno, to je i onako rijetka pojava,O'zone wrote:Zaista, zaštoinsomnia78 wrote:Sta je sljedece, zasto nema bombasa samoubica?
s' moje sokocalo
bez obzira koliko ima strasne posljedice.
koliko ima takvih napada po svijetu???? 500-600 godisnje?
i uglavnom u jednom malom broju zemalja, vjerovatno tamo gdje su se stekli uslovi,
od drustvenih, socijalnih, religijskih, plus se sigurno i ideoloski dodatno obradjuju ti ''kadrovi''.
kao da to ide tako jednostavno.
sto dalje od nas, to bolje....
Qler wrote:Možda ne trebaju atentati, ali ponegdje zapaliti kakvo auto, kucu, ili nešto slično, mislim da ne bi bilo na odmet. Kao irci, čisto da političari znaju da nisu nedodirljivi...
Što se ti bojiš,akobogda svako će umrijeti.[/quote]FOČANSKI PROPISI wrote:
sto dalje od nas, to bolje....
kongres wrote:moze se ostat bez posla a i nema se kad -dok ustanem dok na posao dok s posla kad cua nije da ne bi
Samo sto oni roknu one najbolje sto imajuIt_is_a_Leclerc wrote:Atentati su, kako čujem, specijalitet demokratije u Srbiji. Oni svako malo roknu nekog, čisto da se zna gdje su i šta rade.