Kladim se da je ovo napisao neki ustaski bojovnik od 9 god..pici wrote:
ovo su ti poznati promicatelji neEUropslih vrijednosti... samo treba tekst odguslat kako glazbeno valja...
ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
- animals
#201 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
- animals
#202 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
na forumu..Connaisseur Karlin wrote:pa gdje su dokazi vase ljubavimO k3 wrote:Jah bih reko " ne mogu onu nju mrziti , koliko mi je možemo voliti "
- Connaisseur Karlin
#203 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
naravnoanimals wrote:na forumu..Connaisseur Karlin wrote:pa gdje su dokazi vase ljubavimO k3 wrote:Jah bih reko " ne mogu onu nju mrziti , koliko mi je možemo voliti "
- dječak sa šibicama
#204 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Interesantno je da svaki od tri tora misli kako je bas on u pravu, i kako su ova druga dvojica u svemu u krivu 
- Maraschino
#205 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
opet ti...drzava je unistena silom a ne politikomConnaisseur Karlin wrote:naravnoanimals wrote:na forumu..Connaisseur Karlin wrote: pa gdje su dokazi vase ljubavia drzava BiH rapsadnuta od tri torosvke politike
ljubav nasa prema domovini je njeno postojanje koje smo zivotima debelo platili dok su drugi isto tako debelo platili da je nema...
- mO k3
#206 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Ah Karlin , sta da ti na ovo kažem ??Connaisseur Karlin wrote:pa gdje su dokazi vase ljubavimO k3 wrote:Jah bih reko " ne mogu onu nju mrziti , koliko mi je možemo voliti "
Toliko apetit za Bosnom i Hercegovinomimate da je već prešlo u bolest
Opet ti kažem / napišem ne možeš ti nju toliko mrziti koliko ja nju mogu voljeti ili obrnuto ne znas koliko mogu se po Srbiji i Hrvatskoj popisati
Ništa licno ...
- muha_sa
#207 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Maraschino wrote:
opet ti...drzava je unistena silom a ne politikom
ljubav nasa prema domovini je njeno postojanje koje smo zivotima debelo platili dok su drugi isto tako debelo platili da je nema...
to nam nikad nece oprostit---zajebasmo im planove
-
chelsea999
#208 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Alfons Kauders wrote:Koja upadica? Ona za lovu?chelsea999 wrote:Alfons Kauders
" Ostavis stranicu tudjeg teksta (pitanja), i onda ocekujes da ja odgovaram na nju?
Nije frka, treba mi sat vremena. Hajde ti sat vremena radi moj posao, a ja cu ti odgovarati? "
Ma ne, ne očekujem. Ali mi ta upadica ne izgleda kao suvisao i konstruktivan način diskusije...
Pa procitaj ono sto si postavio, onda pogledaj budzete i ostale podatke, pa ce ti i pitanje biti suvisno.
To je problem s copy paste... Zasto ocekujes odgovore kada ne razumijes ni pitanja?
Opet ništa, i ako i uvijek sve se svodi na osobno.
1. pročitao sam...
2 pretpostavljaš unaprijed, a razumio sam i pitanja i konstatacije
3. kako to da je koeficijent raspodjele budžetskih sredstava u jednom kantonu 1:1,8 a u drugom 1:1 u odnosu na broj stanovnika i zašto se pokreće
inicijativa iz vlasti Tuzlanskog kantona da se izjednači i da svima bude 1:1?
4. kako to da je recimo Thompson ustaša a Stipe Mesić nije? Po dostupnim snimkama ili su obojica ili nije nijedan!!!
5. Kako to da Rasim Delić nije ratni zločinac i kako to da dobije ulicu i sve počasti nakon što je pravomoćno osuđen zbog ratnog zločina?
6. kako to da SDA koalira sa SDS-om a psujete mater Čoviću kad se pojavi s Dodikom?
7. O Komšiću, Nerkezu A. da ne govorimo, postanu hrvati u sekundi, Komšić čak i najveći hrvat, tako barem kaže...
8. I kako to da je Thomspon valjo pa ga prepjevali i u Sarajevu a sad odjednom ne valja??
Puno je problema, oko mnogih konstatacija se nečemo nikako složiti ali se u jednom defenitivno moramo složiti: Ako hoćemo da naša država bude funkcionalna onda treba biti po mjeri većine. Sada to nije! Onda čuđenje najavi referenduma, entiteta i sl, prijetnji pa šuplja domoljublja, prijetnja, fašisti, vaki-naki...
Ne dao Bog da se sada nekim slučajem obavi referendum o održivosti države, ne vjerujem da bi ostala. A sjeti se 92.
Last edited by chelsea999 on 09/06/2017 15:31, edited 1 time in total.
- BHCluster
#209 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
pici wrote:
ovo su ti poznati promicatelji neEUropslih vrijednosti... samo treba tekst odguslat kako glazbeno valja...
- Connaisseur Karlin
#210 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
unistena je i silom ,ali i politikom, a to ozete zahvaliti sebi, iz svih torova, jer dozvolite da vas politicari prave budalamaMaraschino wrote:opet ti...drzava je unistena silom a ne politikomConnaisseur Karlin wrote:
naravnoa drzava BiH rapsadnuta od tri torosvke politike
- dječak sa šibicama
#211 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Ljubavi aha, prestani da imas apetite prema Bosni, sram te bilo

-
aratet
#212 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Zanimljiva ljubav prema domovini, varas je po pitanju poreza, ne postujes saobracajne propise, bacas smece u rijeku, zaokruzujes SDA na izborima, oni kradu.Maraschino wrote: ljubav nasa prema domovini je njeno postojanje koje smo zivotima debelo platili dok su drugi isto tako debelo platili da je nema...
Vise stete nego koristi od te ljubavi.
- Connaisseur Karlin
#213 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
pa Bosanjci upravo svojom danasnjom politikom razraju BiH, isto kako Jrvati i Srbi u BiHmuha_sa wrote:Maraschino wrote:
danas imas bosnjacke, hrvatkse i sprske planove vezan za BiH, a koji postoje od perioda prije pocetka rata, ista prica se danas nastvalja
- Connaisseur Karlin
#214 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
dječak sa šibicama wrote:Ljubavi aha, prestani da imas apetite prema Bosni, sram te bilo![]()
jedini apetti imam prema Neumu jer je na moru
- Maraschino
#215 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
ja tebe volim ALI ti mene ne volis, gdje ti vidis tu ljubav i zajednicki zivot?Connaisseur Karlin wrote:unistena je i silom ,ali i politikom, a to ozete zahvaliti sebi, iz svih torova, jer dozvolite da vas politicari prave budalamaMaraschino wrote:opet ti...drzava je unistena silom a ne politikomConnaisseur Karlin wrote:
naravnoa drzava BiH rapsadnuta od tri torosvke politike
- Connaisseur Karlin
#216 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
a zasto bih ja mrzila BiHmO k3 wrote:Ah Karlin , sta da ti na ovo kažem ??Connaisseur Karlin wrote:pa gdje su dokazi vase ljubavimO k3 wrote:Jah bih reko " ne mogu onu nju mrziti , koliko mi je možemo voliti "
Toliko apetit za Bosnom i Hercegovinomimate da je već prešlo u bolest
Opet ti kažem / napišem ne možeš ti nju toliko mrziti koliko ja nju mogu voljeti ili obrnuto ne znas koliko mogu se po Srbiji i Hrvatskoj popisati![]()
Ništa licno ...
vi svi volite svoje bosnjacke hrvatske i sprske politike u BiH
- Connaisseur Karlin
#217 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Ne razumijem, sto konkretno volis u vezi meneMaraschino wrote:ja tebe volim ALI ti mene ne volis, gdje ti vidis tu ljubav i zajednicki zivot?Connaisseur Karlin wrote:unistena je i silom ,ali i politikom, a to ozete zahvaliti sebi, iz svih torova, jer dozvolite da vas politicari prave budalamaMaraschino wrote:
- BHCluster
#218 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Kakvi su to bosnjacki planovi vezani za BiH koji postoje od perioda prije pocetka rata?Connaisseur Karlin wrote:
pa Bosanjci upravo svojom danasnjom politikom razraju BiH, isto kako Jrvati i Srbi u BiH![]()
danas imas bosnjacke, hrvatkse i sprske planove vezan za BiH, a koji postoje od perioda prije pocetka rata, ista prica se danas nastvalja
- Maraschino
#219 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
lakopo hamu, otvori pivaru, narezi na koso i laganini...muha_sa wrote:Maraschino wrote:
kome se zuri mora se necega latiti a mi nesto imamo jos da ga samo uredimo.
- insomnia78
#220 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
'teli su da nam nametnu na nasoj zemlji.iskonskoj teror pod fesom crvemim.u nekoj Bosni islamskojBHCluster wrote:Kakvi su to bosnjacki planovi vezani za BiH koji postoje od perioda prije pocetka rata?Connaisseur Karlin wrote:
pa Bosanjci upravo svojom danasnjom politikom razraju BiH, isto kako Jrvati i Srbi u BiH![]()
- Connaisseur Karlin
#221 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
informiraj seBHCluster wrote:Kakvi su to bosnjacki planovi vezani za BiH koji postoje od perioda prije pocetka rata?Connaisseur Karlin wrote:
@insomnia78
- Maraschino
#222 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
znam da ti se srce cepa sto po bosni ima smeca.aratet wrote:Zanimljiva ljubav prema domovini, varas je po pitanju poreza, ne postujes saobracajne propise, bacas smece u rijeku, zaokruzujes SDA na izborima, oni kradu.Maraschino wrote: ljubav nasa prema domovini je njeno postojanje koje smo zivotima debelo platili dok su drugi isto tako debelo platili da je nema...
Vise stete nego koristi od te ljubavi.
-
daddy-kool
#223 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Tema je trolerska, a početna postavka je generalizirajuća i netačna.
Istina je da se postojale/postoje sprskohrvatske politike koje su nastojale podijeliti ovu zemlju između Srbije i Hrvatske.
Srpska je dobrim dijelom na istom fonu, a hrvatska politika nije baš pouzdana u slučaju novog zakuhavanja.
Vjerujem da su ipak karte na strani nezavisne, suverene, jedinstvene i nedjeljive BiH.
Istina je da se postojale/postoje sprskohrvatske politike koje su nastojale podijeliti ovu zemlju između Srbije i Hrvatske.
Srpska je dobrim dijelom na istom fonu, a hrvatska politika nije baš pouzdana u slučaju novog zakuhavanja.
Vjerujem da su ipak karte na strani nezavisne, suverene, jedinstvene i nedjeljive BiH.
-
dezurni_ucenik
#224 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
pricali su druze kad smo bili mali da su srbe vjecno mucili i klali
- BHCluster
#225 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Znaci josh jedan BULLSHIT u reziji Connaisseur Karlin.Connaisseur Karlin wrote:informiraj seBHCluster wrote:Kakvi su to bosnjacki planovi vezani za BiH koji postoje od perioda prije pocetka rata?Connaisseur Karlin wrote:
@insomnia78