Zar odustajemo???

Locked
nellington

#51 Re: Zar odustajemo???

Post by nellington »

Hipotetsko pitanje: kad bi vam vidoviti Milan/Azira/Kleopatra rekli da bi nakon raspada BiH ljudi živjeli bolje, da bi profunkcionisala pravna država na cijelom prostoru od Une do Drine, da bi ekonomski stajali bolje, da li biste pristali?
bicebolje

#52 Re: Zar odustajemo???

Post by bicebolje »

sabinna_ba wrote:,
I to je nesto za razliku od onih koji ne znaju nista sem rusiti,poticati na rat dok drze svete knjige u rukama,kukati,kritikovati,pljuvati itd
Ako ja kao pojedinac potaknem jednog mladog covjeka na vaznost glasanja zar to nije nesto?Mi moramo krenuti odnekud...
Ja znam da PatriJote potaknu mnoge da glasaju...
za Dodika :D

A one onamo ПатриJоте potaknu mnoge da glasaju...
za Lepog :D

Njih dvojica su najbolji zaštitnici. :mrgreen:
bicebolje

#53 Re: Zar odustajemo???

Post by bicebolje »

nellington wrote:Hipotetsko pitanje: kad bi vam vidoviti Milan/Azira/Kleopatra rekli da bi nakon raspada BiH ljudi živjeli bolje, da bi profunkcionisala pravna država na cijelom prostoru od Une do Drine, da bi ekonomski stajali bolje, da li biste pristali?
Zašto bi pristali ?
Ovdje u USA je svakako dobro. :lol:

potpis
PATRIJOTA
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#54 Re: Zar odustajemo???

Post by PipiDugaDevetka »

Zbog ovoga sam se vratio, a bio se ''ispalio'' u dijasporu:
nellington

#55 Re: Zar odustajemo???

Post by nellington »

bicebolje wrote:
nellington wrote:Hipotetsko pitanje: kad bi vam vidoviti Milan/Azira/Kleopatra rekli da bi nakon raspada BiH ljudi živjeli bolje, da bi profunkcionisala pravna država na cijelom prostoru od Une do Drine, da bi ekonomski stajali bolje, da li biste pristali?
Zašto bi pristali ?

potpis
PATRIJOTA
MinKenska Bojna, za lom spremni!
nezavisni

#56 Re: Zar odustajemo???

Post by nezavisni »

sabinna_ba wrote: I to je nesto za razliku od onih koji ne znaju nista sem rusiti,poticati na rat dok drze svete knjige u rukama,kukati,kritikovati,pljuvati itd
Ako ja kao pojedinac potaknem jednog mladog covjeka na vaznost glasanja zar to nije nesto?Mi moramo krenuti odnekud...
A sta ako ti stvarno nekog potaknes da glasa, a on glasa za SDA npr???
Nego... kako si se ti za drzavu borila ove cetiri godine izmedju izbora? Nisi valjda citavo vrijeme poticala ljude da glasaju??
sabinna_ba

#57 Re: Zar odustajemo???

Post by sabinna_ba »

.
Ajd ne lupetaj bez veze !!!
nellington

#58 Re: Zar odustajemo???

Post by nellington »

sabinna_ba wrote:
.
Ajd ne lupetaj bez veze !!!
Demokratija, lupetat ću koliko želim. Ako možeš ti, što ne mogu ja?

P.S. A ništa ti neće biti ako odgovoriš na pitanje.
Last edited by nellington on 15/09/2010 18:56, edited 1 time in total.
hercegovac_pravi

#59 Re: Zar odustajemo???

Post by hercegovac_pravi »

bicebolje wrote:
Zašto bi pristali ?

potpis
PATRIJOTA
Pa što se onda sekiraš kad ti je dobro?
Cyber-harambashica

#60 Re: Zar odustajemo???

Post by Cyber-harambashica »

Sabina, promeni avatar, nesto seriozno, vidi nellington kako je ozbiljan, ja njemu svaku rec verujem-
A te tvoje cipe su za one tete sto se vrtju oko one shtange, malo je neozbiljno
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#61 Re: Zar odustajemo???

Post by PipiDugaDevetka »

LEVATKINJA NA BUGARSKOM ''IDOLU'' PJEVA NA ENGLESKOM JEZIKU

MISLIM, DAKLE, POSTOJIM! REKAO JE DEKART.
..............GLASAM, DAKLE, NISAM LEVAT!
http://levat.ba/2010/09/levat-dana-sta- ... iah-carey/
Last edited by PipiDugaDevetka on 15/09/2010 19:00, edited 1 time in total.
sabinna_ba

#62 Re: Zar odustajemo???

Post by sabinna_ba »

nezavisni wrote:
sabinna_ba wrote: I to je nesto za razliku od onih koji ne znaju nista sem rusiti,poticati na rat dok drze svete knjige u rukama,kukati,kritikovati,pljuvati itd
A sta ako ti stvarno nekog potaknes da glasa, a on glasa za SDA npr???
Nego... kako si se ti za drzavu borila ove cetiri godine izmedju izbora? Nisi valjda citavo vrijeme poticala ljude da glasaju??
Poticala sam mladez da se skoluje i da nam je to najjace oruzje koje mozemo da imamo kako bi svim zlobnicima zatvorili usta...IMAMO SVE POTREBNO DA IZGRADIMO LIJEPU ZEMLJU!! IMAMO!!
Ljudi sta vam je?? Zasto toliki pesimiza?!?!!?. Ne ljute me ovakvi komentari vec rastuzuju :(
sabinna_ba

#63 Re: Zar odustajemo???

Post by sabinna_ba »

Cyber-harambashica wrote:Sabina, promeni avatar, nesto seriozno, vidi nellington kako je ozbiljan, ja njemu svaku rec verujem-
A te tvoje cipe su za one tete sto se vrtju oko one shtange, malo je neozbiljno
heheh hm,,gle fakat !!! ok
bicebolje

#64 Re: Zar odustajemo???

Post by bicebolje »

hercegovac_pravi wrote:
bicebolje wrote:
Zašto bi pristali ?

potpis
PATRIJOTA
Zato što nisam u USA kao patriJote.
I pravo da ti kažem ne sekiram se, ja sam kap u vodi, živim svoj život i komentarišem svijet oko sebe. Ne izmišljam scenarije, teorije i proročanstva, to ostavljam zaštitinicima BiH. :thumbup:
nezavisni

#65 Re: Zar odustajemo???

Post by nezavisni »

sabinna_ba wrote:
nezavisni wrote: A sta ako ti stvarno nekog potaknes da glasa, a on glasa za SDA npr???
Poticala sam mladez da se skoluje i da nam je to najjace oruzje koje mozemo da imamo kako bi svim zlobnicima zatvorili usta...IMAMO SVE POTREBNO DA IZGRADIMO LIJEPU ZEMLJU!! IMAMO!!
Ljudi sta vam je?? Zasto toliki pesimiza?!?!!?. Ne ljute me ovakvi komentari vec rastuzuju :(
Na koji nacin si ih poticala da se skoluju? Stipendijama??
Kako ti licno ucestvujes u izgradnji ove 'lijepe zemlje'??

PS. ja nisam nikakav pesimista, samo pitam...
hercegovac_pravi

#66 Re: Zar odustajemo???

Post by hercegovac_pravi »

bicebolje wrote:
hercegovac_pravi wrote:
bicebolje wrote: Zašto bi pristali ?

potpis
PATRIJOTA
Zato što nisam u USA kao patriJote.
I pravo da ti kažem ne sekiram se, ja sam kap u vodi, živim svoj život i komentarišem svijet oko sebe. Ne izmišljam scenarije, teorije i proročanstva, to ostavljam zaštitinicima BiH. :thumbup:
Izgleda da sam pogršno pročitao ovo boldano..
Pošto je većina "zagovornika mirne podele" negdje u Americi, kontam zašto bi ti bio izuzetak. izvinjenje ako nisi...
Čuj "ne izmišljaš" :lol: ...pa kako drugačije možeš opisati tvrdnju o mirnoj podjeli Bih? kao halucinaciju? Mokre snove? šta li?
Cyber-harambashica

#67 Re: Zar odustajemo???

jao..libu dibu dauchu
Cyber-harambashica

#68 Re: Zar odustajemo???

hahha Sabina

nemoj slucajno u politicare! Trebala si da stojis iza svojih cipelica bez obzira sta jedna arambashica kaze :-D

Zezam se malo, samo napred, volja je bitna :thumbup:
bicebolje

#69 Re: Zar odustajemo???

Post by bicebolje »

hercegovac_pravi wrote:Pošto je većina "zagovornika mirne podele" negdje u Americi, kontam zašto bi ti bio izuzetak. izvinjenje ako nisi...
Saželjenje, ne izvinjenje.
hercegovac_pravi wrote:Čuj "ne izmišljaš" :lol: ...pa kako drugačije možeš opisati tvrdnju o mirnoj podjeli Bih? kao halucinaciju? Mokre snove? šta li?
Ti si mene zamjenio sa nekim. Takva teorija iz mog pera pardon tastature izašla nije.
KENJAC

#70 Re: Zar odustajemo???

Post by KENJAC »

Ova me tema vrati na kraj osamdesetih i pocetak devedesetih, tad se razvaljivala MOJA drzava a drugi obecavali kojekakav escajg samo da se odvojimo "od NJH" Drugi su skakali od srece vezali zastave u nekakve cvorove, likovali jer ce oni biti posljednji predsjednici moje drzave, i sto je najgore koristili se mojom "sektom" da udju u nacional- fasisticka predsjednistva novonastalih tvorevina. A ja sam patio. Iz pocetka strasno a onda sve manje i sad nimalo.
Savjet ovim sada patriotima- " Ni jedna drzava nije vrijedna nerviranja" .... a da ne govorim o stotinama hiljada mrtvih (hej mrtvih) u zamjenu za samostalnost (hej , samostalnost)
sabinna_ba

#71 Re: Zar odustajemo???

Post by sabinna_ba »

KENJAC wrote:Ova me tema vrati na kraj osamdesetih i pocetak devedesetih, tad se razvaljivala MOJA drzava a drugi obecavali kojekakav escajg samo da se odvojimo "od NJH" Drugi su skakali od srece vezali zastave u nekakve cvorove, likovali jer ce oni biti posljednji predsjednici moje drzave, i sto je najgore koristili se mojom "sektom" da udju u nacional- fasisticka predsjednistva novonastalih tvorevina. A ja sam patio. Iz pocetka strasno a onda sve manje i sad nimalo.
Savjet ovim sada patriotima- " Ni jedna drzava nije vrijedna nerviranja" .... a da ne govorim o stotinama hiljada mrtvih (hej mrtvih) u zamjenu za samostalnost (hej , samostalnost)
A sta je za tebe vrijedno onda?
manki

#72 Re: Zar odustajemo???

Post by manki »

Meni je Republike Srpske puna kapa više. Trebamo se rastati, RS na svoju stranu, mi na drugu, s tim da nama pripadne Distrikt Brčko, a oni neka gledaju kuda sunce hoda kad budu teritorijalno razdvojeni na dva dijela.

Koliko smo samo stvari propustili zbog njih, i nazadovali, ne treba nam to više. Neka se otcjepljuju što prije. :x
bez_ideje

#73 Re: Zar odustajemo???

Post by bez_ideje »

Ja odgovorno tvrdim da BiH jedino furnkcionise pod okupacijom!
Dakle.......okupatori svih zemalja.......juris.Ja cu prva da iznesem sok i kolace :)
manki

#74 Re: Zar odustajemo???

Post by manki »

KENJAC wrote:Ova me tema vrati na kraj osamdesetih i pocetak devedesetih, tad se razvaljivala MOJA drzava a drugi obecavali kojekakav escajg samo da se odvojimo "od NJH" Drugi su skakali od srece vezali zastave u nekakve cvorove, likovali jer ce oni biti posljednji predsjednici moje drzave, i sto je najgore koristili se mojom "sektom" da udju u nacional- fasisticka predsjednistva novonastalih tvorevina. A ja sam patio. Iz pocetka strasno a onda sve manje i sad nimalo.
Lijepo rečeno. :thumbup:
vjesticanametli

#75 Re: Zar odustajemo???

Post by vjesticanametli »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pa sabina ti ko da si bila zaleĐŽena zadnjih dvajes godina :lol: :lol: :lol: :lol: tema je upiš.......nek sve razjebu uz uslov da nas sve rasele .................jebo ovakvu drzavu :lol: :mrgreen:
Locked