Zar odustajemo???
- nellington
#51 Re: Zar odustajemo???
Hipotetsko pitanje: kad bi vam vidoviti Milan/Azira/Kleopatra rekli da bi nakon raspada BiH ljudi živjeli bolje, da bi profunkcionisala pravna država na cijelom prostoru od Une do Drine, da bi ekonomski stajali bolje, da li biste pristali?
-
bicebolje
#52 Re: Zar odustajemo???
Ja znam da PatriJote potaknu mnoge da glasaju...sabinna_ba wrote:,
I to je nesto za razliku od onih koji ne znaju nista sem rusiti,poticati na rat dok drze svete knjige u rukama,kukati,kritikovati,pljuvati itd
Ako ja kao pojedinac potaknem jednog mladog covjeka na vaznost glasanja zar to nije nesto?Mi moramo krenuti odnekud...
za Dodika
A one onamo ПатриJоте potaknu mnoge da glasaju...
za Lepog
Njih dvojica su najbolji zaštitnici.
-
bicebolje
#53 Re: Zar odustajemo???
Zašto bi pristali ?nellington wrote:Hipotetsko pitanje: kad bi vam vidoviti Milan/Azira/Kleopatra rekli da bi nakon raspada BiH ljudi živjeli bolje, da bi profunkcionisala pravna država na cijelom prostoru od Une do Drine, da bi ekonomski stajali bolje, da li biste pristali?
Ovdje u USA je svakako dobro.
potpis
PATRIJOTA
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#54 Re: Zar odustajemo???
Zbog ovoga sam se vratio, a bio se ''ispalio'' u dijasporu:
- nellington
#55 Re: Zar odustajemo???
MinKenska Bojna, za lom spremni!bicebolje wrote:Zašto bi pristali ?nellington wrote:Hipotetsko pitanje: kad bi vam vidoviti Milan/Azira/Kleopatra rekli da bi nakon raspada BiH ljudi živjeli bolje, da bi profunkcionisala pravna država na cijelom prostoru od Une do Drine, da bi ekonomski stajali bolje, da li biste pristali?
Ovdje u USA je svakako dobro.![]()
potpis
PATRIJOTA
- nezavisni
#56 Re: Zar odustajemo???
A sta ako ti stvarno nekog potaknes da glasa, a on glasa za SDA npr???sabinna_ba wrote: I to je nesto za razliku od onih koji ne znaju nista sem rusiti,poticati na rat dok drze svete knjige u rukama,kukati,kritikovati,pljuvati itd
Ako ja kao pojedinac potaknem jednog mladog covjeka na vaznost glasanja zar to nije nesto?Mi moramo krenuti odnekud...
Nego... kako si se ti za drzavu borila ove cetiri godine izmedju izbora? Nisi valjda citavo vrijeme poticala ljude da glasaju??
- sabinna_ba
#57 Re: Zar odustajemo???
.nellington wrote:Hipotetsko pitanje: kad bi vam vidoviti Milan/Azira/Kleopatra rekli da bi nakon raspada BiH ljudi živjeli bolje, da bi profunkcionisala pravna država na cijelom prostoru od Une do Drine, da bi ekonomski stajali bolje, da li biste pristali?
Ajd ne lupetaj bez veze !!!
- nellington
#58 Re: Zar odustajemo???
Demokratija, lupetat ću koliko želim. Ako možeš ti, što ne mogu ja?sabinna_ba wrote:.nellington wrote:Hipotetsko pitanje: kad bi vam vidoviti Milan/Azira/Kleopatra rekli da bi nakon raspada BiH ljudi živjeli bolje, da bi profunkcionisala pravna država na cijelom prostoru od Une do Drine, da bi ekonomski stajali bolje, da li biste pristali?
Ajd ne lupetaj bez veze !!!
P.S. A ništa ti neće biti ako odgovoriš na pitanje.
Last edited by nellington on 15/09/2010 18:56, edited 1 time in total.
-
hercegovac_pravi
#59 Re: Zar odustajemo???
Pa što se onda sekiraš kad ti je dobro?bicebolje wrote:Zašto bi pristali ?nellington wrote:Hipotetsko pitanje: kad bi vam vidoviti Milan/Azira/Kleopatra rekli da bi nakon raspada BiH ljudi živjeli bolje, da bi profunkcionisala pravna država na cijelom prostoru od Une do Drine, da bi ekonomski stajali bolje, da li biste pristali?
potpis
PATRIJOTA
- Cyber-harambashica
#60 Re: Zar odustajemo???
Sabina, promeni avatar, nesto seriozno, vidi nellington kako je ozbiljan, ja njemu svaku rec verujem-
A te tvoje cipe su za one tete sto se vrtju oko one shtange, malo je neozbiljno
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#61 Re: Zar odustajemo???
LEVATKINJA NA BUGARSKOM ''IDOLU'' PJEVA NA ENGLESKOM JEZIKU
MISLIM, DAKLE, POSTOJIM! REKAO JE DEKART.
..............GLASAM, DAKLE, NISAM LEVAT!
http://levat.ba/2010/09/levat-dana-sta- ... iah-carey/
Last edited by PipiDugaDevetka on 15/09/2010 19:00, edited 1 time in total.
- sabinna_ba
#62 Re: Zar odustajemo???
Poticala sam mladez da se skoluje i da nam je to najjace oruzje koje mozemo da imamo kako bi svim zlobnicima zatvorili usta...IMAMO SVE POTREBNO DA IZGRADIMO LIJEPU ZEMLJU!! IMAMO!!nezavisni wrote:A sta ako ti stvarno nekog potaknes da glasa, a on glasa za SDA npr???sabinna_ba wrote: I to je nesto za razliku od onih koji ne znaju nista sem rusiti,poticati na rat dok drze svete knjige u rukama,kukati,kritikovati,pljuvati itd
Nego... kako si se ti za drzavu borila ove cetiri godine izmedju izbora? Nisi valjda citavo vrijeme poticala ljude da glasaju??
Ljudi sta vam je?? Zasto toliki pesimiza?!?!!?. Ne ljute me ovakvi komentari vec rastuzuju
- sabinna_ba
#63 Re: Zar odustajemo???
heheh hm,,gle fakat !!! okCyber-harambashica wrote:Sabina, promeni avatar, nesto seriozno, vidi nellington kako je ozbiljan, ja njemu svaku rec verujem-
-
bicebolje
#64 Re: Zar odustajemo???
Zato što nisam u USA kao patriJote.hercegovac_pravi wrote:Pa što se onda sekiraš kad ti je dobro?bicebolje wrote:Zašto bi pristali ?nellington wrote:Hipotetsko pitanje: kad bi vam vidoviti Milan/Azira/Kleopatra rekli da bi nakon raspada BiH ljudi živjeli bolje, da bi profunkcionisala pravna država na cijelom prostoru od Une do Drine, da bi ekonomski stajali bolje, da li biste pristali?
potpis
PATRIJOTA
I pravo da ti kažem ne sekiram se, ja sam kap u vodi, živim svoj život i komentarišem svijet oko sebe. Ne izmišljam scenarije, teorije i proročanstva, to ostavljam zaštitinicima BiH.
- nezavisni
#65 Re: Zar odustajemo???
Na koji nacin si ih poticala da se skoluju? Stipendijama??sabinna_ba wrote:Poticala sam mladez da se skoluje i da nam je to najjace oruzje koje mozemo da imamo kako bi svim zlobnicima zatvorili usta...IMAMO SVE POTREBNO DA IZGRADIMO LIJEPU ZEMLJU!! IMAMO!!nezavisni wrote: A sta ako ti stvarno nekog potaknes da glasa, a on glasa za SDA npr???
Ljudi sta vam je?? Zasto toliki pesimiza?!?!!?. Ne ljute me ovakvi komentari vec rastuzuju
Kako ti licno ucestvujes u izgradnji ove 'lijepe zemlje'??
PS. ja nisam nikakav pesimista, samo pitam...
-
hercegovac_pravi
#66 Re: Zar odustajemo???
Izgleda da sam pogršno pročitao ovo boldano..bicebolje wrote:Zato što nisam u USA kao patriJote.hercegovac_pravi wrote:Pa što se onda sekiraš kad ti je dobro?bicebolje wrote: Zašto bi pristali ?
potpis
PATRIJOTA
I pravo da ti kažem ne sekiram se, ja sam kap u vodi, živim svoj život i komentarišem svijet oko sebe. Ne izmišljam scenarije, teorije i proročanstva, to ostavljam zaštitinicima BiH.
Pošto je većina "zagovornika mirne podele" negdje u Americi, kontam zašto bi ti bio izuzetak. izvinjenje ako nisi...
Čuj "ne izmišljaš"
- Cyber-harambashica
#67 Re: Zar odustajemo???
jao..libu dibu dauchu
- Cyber-harambashica
#68 Re: Zar odustajemo???
hahha Sabina
nemoj slucajno u politicare! Trebala si da stojis iza svojih cipelica bez obzira sta jedna arambashica kaze
Zezam se malo, samo napred, volja je bitna
nemoj slucajno u politicare! Trebala si da stojis iza svojih cipelica bez obzira sta jedna arambashica kaze
Zezam se malo, samo napred, volja je bitna
-
bicebolje
#69 Re: Zar odustajemo???
Saželjenje, ne izvinjenje.hercegovac_pravi wrote:Pošto je većina "zagovornika mirne podele" negdje u Americi, kontam zašto bi ti bio izuzetak. izvinjenje ako nisi...
Ti si mene zamjenio sa nekim. Takva teorija iz mog pera pardon tastature izašla nije.hercegovac_pravi wrote:Čuj "ne izmišljaš"...pa kako drugačije možeš opisati tvrdnju o mirnoj podjeli Bih? kao halucinaciju? Mokre snove? šta li?
-
KENJAC
#70 Re: Zar odustajemo???
Ova me tema vrati na kraj osamdesetih i pocetak devedesetih, tad se razvaljivala MOJA drzava a drugi obecavali kojekakav escajg samo da se odvojimo "od NJH" Drugi su skakali od srece vezali zastave u nekakve cvorove, likovali jer ce oni biti posljednji predsjednici moje drzave, i sto je najgore koristili se mojom "sektom" da udju u nacional- fasisticka predsjednistva novonastalih tvorevina. A ja sam patio. Iz pocetka strasno a onda sve manje i sad nimalo.
Savjet ovim sada patriotima- " Ni jedna drzava nije vrijedna nerviranja" .... a da ne govorim o stotinama hiljada mrtvih (hej mrtvih) u zamjenu za samostalnost (hej , samostalnost)
Savjet ovim sada patriotima- " Ni jedna drzava nije vrijedna nerviranja" .... a da ne govorim o stotinama hiljada mrtvih (hej mrtvih) u zamjenu za samostalnost (hej , samostalnost)
- sabinna_ba
#71 Re: Zar odustajemo???
A sta je za tebe vrijedno onda?KENJAC wrote:Ova me tema vrati na kraj osamdesetih i pocetak devedesetih, tad se razvaljivala MOJA drzava a drugi obecavali kojekakav escajg samo da se odvojimo "od NJH" Drugi su skakali od srece vezali zastave u nekakve cvorove, likovali jer ce oni biti posljednji predsjednici moje drzave, i sto je najgore koristili se mojom "sektom" da udju u nacional- fasisticka predsjednistva novonastalih tvorevina. A ja sam patio. Iz pocetka strasno a onda sve manje i sad nimalo.
-
manki
#72 Re: Zar odustajemo???
Meni je Republike Srpske puna kapa više. Trebamo se rastati, RS na svoju stranu, mi na drugu, s tim da nama pripadne Distrikt Brčko, a oni neka gledaju kuda sunce hoda kad budu teritorijalno razdvojeni na dva dijela.
Koliko smo samo stvari propustili zbog njih, i nazadovali, ne treba nam to više. Neka se otcjepljuju što prije.
Koliko smo samo stvari propustili zbog njih, i nazadovali, ne treba nam to više. Neka se otcjepljuju što prije.
- bez_ideje
#73 Re: Zar odustajemo???
Ja odgovorno tvrdim da BiH jedino furnkcionise pod okupacijom!
Dakle.......okupatori svih zemalja.......juris.Ja cu prva da iznesem sok i kolace
Dakle.......okupatori svih zemalja.......juris.Ja cu prva da iznesem sok i kolace
-
manki
#74 Re: Zar odustajemo???
Lijepo rečeno.KENJAC wrote:Ova me tema vrati na kraj osamdesetih i pocetak devedesetih, tad se razvaljivala MOJA drzava a drugi obecavali kojekakav escajg samo da se odvojimo "od NJH" Drugi su skakali od srece vezali zastave u nekakve cvorove, likovali jer ce oni biti posljednji predsjednici moje drzave, i sto je najgore koristili se mojom "sektom" da udju u nacional- fasisticka predsjednistva novonastalih tvorevina. A ja sam patio. Iz pocetka strasno a onda sve manje i sad nimalo.
- vjesticanametli