Zar odustajemo???

Locked
sabinna_ba

#126 Re: Zar odustajemo???

Post by sabinna_ba »

Ja sam mlad još, a ti ne znaš razliku između nacionalnog opredjeljenja i vjerskog? Smiješna si. :lol:[/

. Shvatio si ti mene odlicno ne smatram te glupim samo neiskusnim ... Svako dobro prijatelju :)
manki

#127 Re: Zar odustajemo???

Post by manki »

sabinna_ba wrote:Ja sam mlad još, a ti ne znaš razliku između nacionalnog opredjeljenja i vjerskog? Smiješna si. :lol:[/

. Shvatio si ti mene odlicno ne smatram te glupim samo neiskusnim ... Svako dobro prijatelju :)
Također, iz sveg srca. ;)

Čuj, tvoj optimizam za ovu državu je za svaku pohvalu, kao i tvoji pokušaju da pokreneš nešto, ali to jednostavno ne ide dok god nam je ovakav Ustav, sve će se samo vrtiti u krug i vrtiti, i tu niko ništa ne može uraditi...
sabinna_ba

#128 Re: Zar odustajemo???

Post by sabinna_ba »

manki wrote:
sabinna_ba wrote:Ja sam mlad još, a ti ne znaš razliku između nacionalnog opredjeljenja i vjerskog? Smiješna si. :lol:[/

Čuj, tvoj optimizam za ovu državu je za svaku pohvalu, kao i tvoji pokušaju da pokreneš nešto, ali to jednostavno ne ide dok god nam je ovakav Ustav, sve će se samo vrtiti u krug i vrtiti, i tu niko ništa ne može uraditi...
E PAAAAAA O TOME JA PRICAM!!!!A kako se mjenja ustav??????????????? kako??????? :bih: :bih: :bih: :bih:
manki

#129 Re: Zar odustajemo???

Post by manki »

sabinna_ba wrote:
manki wrote:

E PAAAAAA O TOME JA PRICAM!!!!A kako se mjenja ustav??????????????? kako??????? :bih: :bih: :bih: :bih:
Pristankom sva 3 naroda da ga promijene. :cry:
sabinna_ba

#130 Re: Zar odustajemo???

Post by sabinna_ba »

Ako Bog da !!! :bih:
bingov buraz

#131 Re: Zar odustajemo???

Post by bingov buraz »

Svako malo se otvori jedna ovakva tema i slete se ko muhe na govno ovi providni...neka demokratski je ovo forum neka pise ko sta hoce ali kad momak napise da ne zeli prihvatiti da mu kosti na pravdi boga pobijene rodbine budu dio druge drzave odmah je zagovarac ratne opcije i garant buduci ratni zlocinac.

Fuj...
sabinna_ba

#132 Re: Zar odustajemo???

Post by sabinna_ba »

bingov buraz wrote:Svako malo se otvori jedna ovakva tema i slete se ko muhe na govno ovi providni...neka demokratski je ovo forum neka pise ko sta hoce ali kad momak napise da ne zeli prihvatiti da mu kosti na pravdi boga pobijene rodbine budu dio druge drzave odmah je zagovarac ratne opcije i garant buduci ratni zlocinac.

Fuj...
Bas tako. :sad:
manki

#133 Re: Zar odustajemo???

Post by manki »

bingov buraz wrote:Svako malo se otvori jedna ovakva tema i slete se ko muhe na govno ovi providni...neka demokratski je ovo forum neka pise ko sta hoce ali kad momak napise da ne zeli prihvatiti da mu kosti na pravdi boga pobijene rodbine budu dio druge drzave odmah je zagovarac ratne opcije i garant buduci ratni zlocinac.

Fuj...
Naravno da nije etiketiran odmah kao zagovarač ratne opcije, i budući ratni zločinac, daleko bilo. Žrtva je žrtva, s njima se nikad ne treba šprdati niti koristiti u bilo šta, treba imati poštovanja prema tim ljudima. Dotični se je sam izjasnio da će ubijati, tj. da sad ima s čim, jer 90-tih nije imao.
luckypot

#134 Re: Zar odustajemo???

Post by luckypot »

Onaj koji je otvorio temu je pogresno protumacio pozive entitetu da se otcjepi. U sustini, vecina na ovom forumu navija za referendum i otcjepljenje ne bi li se prije rijesili belaja s ti naravno sto to "otcjepljenje" nece proizvesti nikakve posljedice, ni pravne ni materijalne, Medjutim, naravno Srbi ne smiju organizirati otcjepljenje jer ne smiju ratovati s jednakonaoruzanim muskarcima posto danas i drugi imaju cime ratovati za razliku od 90ih, sto za plan otcjepljenja nije dobra vijest, jer, historijski gledano, srpska vojska ide u rat za otcjepljenje jedino ako su na drugoj strani zene, djeca i civili, a ukoliko je na drugoj strani neko jednakonaoruzan, onda postaju pacifisti i zagovaraju mirni razlaz.) Tako da od cijele price nema nista.
nezavisni

#135 Re: Zar odustajemo???

Post by nezavisni »

Hemel wrote:
nezavisni wrote: To i ja hocu da kazem, tj. pomazuci sebi, pomazes i drzavi... Ovima sto prijete ratnim opcijama, pokusavam da objasnim da im za to nije dovoljan pistolj ili kalasnjikov, vec profesionalno organizovana i obucena vojska. A da bi to imali, potreban je ekonomski razvoj... itd, itd.
o cemu ti pricas...
kakva ekonomija, kakva profesionalna vojska, kakvi bakraci kada nastane haos...
ti se nicega ne sjecas iz bliske proslosti kada je na BiH izvrsena agresija uz svesrdnu pomoc domacih izdajnika, kada je narod bio goloruk (ako iskljucis neke pistolje i lovacko naoruzanje). taj goloruki i neorganizovani narod bez ekonomije...uspio je da se organizuje i stvori jednu respektabilnu armiju (uz pomoc nasih prijatelja) i da pruzi otpor nadmocnijem neprijatelju i rusiteljima BiH. kada se tada moglo (imajuci u vidu odnos snaga), danas je to mnogo lakse'...

ukratko...nema secesije ili nekog odvajanja ili izlaska iz BiH (nazovi to kako hoces) bez krvoprolica. ko je spreman na to, neka proba...
ko ne zeli krvoprolice i voli svoj narod, nece se igrati sa tim stvarima
Ko voli svoj narod, brinut ce se za svoj narod! Onaj ko gura narod u rat (uprkos teskim historijskim lekcijama), a nije ga kvalitetno pripremio za tu opciju, ne zeli dobro svom narodu.
sabinna_ba

#136 Re: Zar odustajemo???

Post by sabinna_ba »

"Taman da svi oko mene pristanu na to, ali ama bas svi do zadnjeg i da sve svjetske sile obecaju 100 milijardi ulaganja odmah u prvoj godini u te nove drzave ja opet nebih "

"jer mi je djedovina u tim okupiranim podrucjima koje bi tek tako odpisali, jer su mi kosti rodbine jos neekshumirane na tim istim podrucjima. Jer nebih sebe u ogledalo mogao pogledati. Jer nebih u oci mogao pogledati nikog nemocnijeg od sebe kome bi sad trebao pasos da ide obici mezarja poklane rodbine i predaka. Hvala bogu sad za razliku od 1992, i mogu, i imam scim i hocu. "

To je vazno u citavoj ovo prici !!!
Nebi dao i borio bi se do zadnjeg I RAZLOG MU JE ITEKAKO OPRAVDAN...............................Da smo bogdom svi ovakvi.....
manki

#137 Re: Zar odustajemo???

Post by manki »

luckypot wrote:Onaj koji je otvorio temu je pogresno protumacio pozive entitetu da se otcjepi. U sustini, vecina na ovom forumu navija za referendum i otcjepljenje ne bi li se prije rijesili belaja s ti naravno sto to "otcjepljenje" nece proizvesti nikakve posljedice, ni pravne ni materijalne, Medjutim, naravno Srbi ne smiju organizirati otcjepljenje jer ne smiju ratovati s jednakonaoruzanim muskarcima posto danas i drugi imaju cime ratovati za razliku od 90ih, sto za plan otcjepljenja nije dobra vijest, jer, historijski gledano, srpska vojska ide u rat za otcjepljenje jedino ako su na drugoj strani zene, djeca i civili, a ukoliko je na drugoj strani neko jednakonaoruzan, onda postaju pacifisti i zagovaraju mirni razlaz.) Tako da od cijele price nema nista.
Mislim da si ti pogrešno protumačio temu. Ovo nema veze sa secesijom RS-a, već s nama iz Federacije kojima je dosta Republike Srpske, koji hoćemo nezavisnost od njih. ;)
bingov buraz

#138 Re: Zar odustajemo???

Post by bingov buraz »

manki wrote:
luckypot wrote:Onaj koji je otvorio temu je pogresno protumacio pozive entitetu da se otcjepi. U sustini, vecina na ovom forumu navija za referendum i otcjepljenje ne bi li se prije rijesili belaja s ti naravno sto to "otcjepljenje" nece proizvesti nikakve posljedice, ni pravne ni materijalne, Medjutim, naravno Srbi ne smiju organizirati otcjepljenje jer ne smiju ratovati s jednakonaoruzanim muskarcima posto danas i drugi imaju cime ratovati za razliku od 90ih, sto za plan otcjepljenja nije dobra vijest, jer, historijski gledano, srpska vojska ide u rat za otcjepljenje jedino ako su na drugoj strani zene, djeca i civili, a ukoliko je na drugoj strani neko jednakonaoruzan, onda postaju pacifisti i zagovaraju mirni razlaz.) Tako da od cijele price nema nista.
Mislim da si ti pogrešno protumačio temu. Ovo nema veze sa secesijom RS-a, već s nama iz Federacije kojima je dosta Republike Srpske, koji hoćemo nezavisnost od njih. ;)
Osnujte stranku...sva trojica
luckypot

#139 Re: Zar odustajemo???

Post by luckypot »

manki wrote:
Mislim da ti nisi procitao moj post izmedju redova. I ja hocu nezavisnost Federacije od RS-a, a mogu ga postici jedino tako da podstaknem Dodika na otcjepljenje. Kontas?
sabinna_ba

#140 Re: Zar odustajemo???

Post by sabinna_ba »

Ajmo se vratiti na temu
NEMAAAAAAA ODCJEPLJENJAAAAAAAA,,NEMAAAAAAAA PODJELEEEEEEEEE...JEDINSTVENA BIH........IZBORI........GLASAJMO !!! :-D :-D :-D :-D :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
manki

#141 Re: Zar odustajemo???

Post by manki »

luckypot wrote:
manki wrote:
Mislim da ti nisi procitao moj post izmedju redova. I ja hocu nezavisnost Federacije od RS-a, a mogu ga postici jedino tako da podstaknem Dodika na otcjepljenje. Kontas?
A u pravu si, nikad mi nije išlo čitanje između redova. :D
nellington

#142 Re: Zar odustajemo???

Post by nellington »

sabinna_ba wrote:Ajmo se vratiti na temu
NEMAAAAAAA ODCJEPLJENJAAAAAAAA,,NEMAAAAAAAA PODJELEEEEEEEEE...JEDINSTVENA BIH........IZBORI........GLASAJMO !!! :-D :-D :-D :-D :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Za koga?
sabinna_ba

#143 Re: Zar odustajemo???

Post by sabinna_ba »

nellington wrote:
sabinna_ba wrote:Ajmo se vratiti na temu
Za koga?
Hvala bogu kandidata ne manjka,,,PA BIRAJ SAM!
nellington

#144 Re: Zar odustajemo???

Post by nellington »

Kako ćemo znati da će nam ti osigurati cjelovitu BiH? Recimo ZaGraBiH neće garant.
manki

#145 Re: Zar odustajemo???

Post by manki »

nellington wrote:Kako ćemo znati da će nam ti osigurati cjelovitu BiH? Recimo ZaGraBiH neće garant.
Hoće SDA i Bakir Izetbegović, to prezime nikad nije razočaralo. :bih: :mrgreen:
sabinna_ba

#146 Re: Zar odustajemo???

Post by sabinna_ba »

nellington wrote:Kako ćemo znati da će nam ti osigurati cjelovitu BiH? Recimo ZaGraBiH neće garant.
Ako izgubimo i nadu sta cemo onda???
nellington

#147 Re: Zar odustajemo???

Post by nellington »

Onda ćete svi biti kao ja, tersovi :)
manki

#148 Re: Zar odustajemo???

Post by manki »

sabinna_ba wrote:
Ako izgubimo i nadu sta cemo onda???
Onda ćemo ostati bez jedne sjajne bh. glumice

Image
:-)
sabinna_ba

#149 Re: Zar odustajemo???

Post by sabinna_ba »

nellington wrote:Onda ćete svi biti kao ja, tersovi :)
Ma nisi ti ters ti si zajebant !!! ;-)
manki

#150 Re: Zar odustajemo???

Post by manki »

nellington wrote:Onda ćete svi biti kao ja, tersovi :)
Hajde bolje i ters nego da te proglase za nacionalnog izdajnika, gore od tog nemere. :-)
Locked