Zaklela se zemlja raju...

Post Reply
suncana strana ulice

#1 Zaklela se zemlja raju...

Post by suncana strana ulice »

Inetligentan policajac ponekad se smatra oksimoronom, pa tako imamo raznih viceva na tu temu.
No, mislim da ce se ubuduce imenica policajac mijenjati jednostavno prezimenom Kirin.

U vise je navrata hrvatski ministar unutarnjih poslova, glavni drzavni policajac, dokazao da mu je mjesto medju setacima ulicom, ali ovaj put je nadmasio samoga sebe.

Tvorac famoznog naziva JU BI TO (na novohrvatskom ili novokirinskom: youtube) sada se i prosetao bilogorskim padinama u drustvu optuzenika haskog suda Mladena Markaca kojemu su dopustili da boravi u kucnom pritvoru, a ne u pritvorskoj jedinici haskog suda... Prosetao se... i ponosno fotografirao nad lovinom... A zaboravio na staru narodnu: Zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju. I tako sad Kiro podnosi ostavku ( hajde de, al kao da nije znao da nece biti ministar u novoj vladi, pa mu ovaj mandat i tako traje jos neka 2 tjedna), a Markac sutra putuje za Haag... Tko se pozelio toliko mirisa baruta?

Lijepo je da su zastitari zivotinja uspjeli isposlovati od haskog suda da se ubijanje nevinih veprica kaznjava pritvorom u prvoj fazi :D
Fair Life

Post by Fair Life »

Natrag u Hag... posteno.

Da li se Delic izvukao i... hoce li Hare podnijeti ostavku ?

:lol: :lol:
suncana strana ulice

Post by suncana strana ulice »

Ne bi ni Kirin podnosio ostavku da signal vec prije izbora nije bio crven- nije ni prije ovoga bilo sanse da on u drugom mandatu bude ministar... Pa se covjek lijepo opustio ;)
Fair Life

Post by Fair Life »

suncana strana ulice wrote:Ne bi ni Kirin podnosio ostavku da signal vec prije izbora nije bio crven- nije ni prije ovoga bilo sanse da on u drugom mandatu bude ministar... Pa se covjek lijepo opustio ;)
Zasto li se Hare opustio ?
Fair Life

Post by Fair Life »

trlica

Post by trlica »

Fair Life wrote:Natrag u Hag... posteno.

hajde Hare vec jednom podnesi tu ostavku pa da prikljucimo federaciju republici srpskoj,da FAIR LIFE neplace vise,naplakace djete pupak pa eto ti belaja.

kako ce tako bol(est)an slusati sladunjave rijeci Milorada Dodika-Dede!!!
mrki62

Post by mrki62 »

trlica wrote:
Fair Life wrote:Natrag u Hag... posteno.

hajde Hare vec jednom podnesi tu ostavku pa da prikljucimo federaciju republici srpskoj,da FAIR LIFE neplace vise,naplakace djete pupak pa eto ti belaja.

kako ce tako bol(est)an slusati sladunjave rijeci Milorada Dodika-Dede!!!
Et, ja mislim da ta famozna RS postoji upravo zahvaljujući Haretu , jer dosta pomaže Dodiku 8-)
Fair Life

Post by Fair Life »

trlica wrote:...da FAIR LIFE neplace vise,naplakace djete pupak pa eto ti belaja.
...
Fair je bio dijete prije pedesetak godina.
osa

Post by osa »

Da malo neinformiranima pojasnim neke stvari, general markać nije bio u kućnom protvoru, već pušten na slobodu do početka suđenja, s obavezom da se bez javljanja policiji ne smije udaljavati iz grada u kom ima prijavljeno prebivalište(zagreb), da ne smije javno istupati, niti svojim postupcima utjecati na tijek sudskog postupka. Dakle general markać je mogao biti i u tom lovu da je to uredno prijavio nadležnoj policijskoj postaji. ne činjenjem toga, prekršio je pravila haškog suda. kad bi samo to bilo u pitanju, mislim da to ne bi bio neki problem hagu jer je slično napravio i čermak koga sud nije vratio u pritvor. problem je što se u tom lovu nalazio ministar unutrašnjih poslova, koji bi takvo ponašanje trebao sankcionirati, ali što je po meni, za hag još bitnije, ne bi se trebao niti nalaziti u društvu osumnjičenog za teška kršenja ratnog prava, bez obzira što je sudski postupak u tijeku i što protiv generala markaća ne postoji pravomoćna sudska presuda. ipak nejvaći problem je pokušaj naivnog laganja i ne interveniranja državnih organa što je promptnije moguće u ovom slučaju, čini mi se da je to najviše doprinijelo markaćevom povratku u hag.
Fair Life

Post by Fair Life »

Osa... ne petljaj s glupostima.
Sve sto si napisao u vezi s Markacem nije tacno.
osa

Post by osa »

Fair Life wrote:Osa... ne petljaj s glupostima.
100%, znam osobno čovjeka.
DUREX

Post by DUREX »

osa wrote:
Fair Life wrote:Osa... ne petljaj s glupostima.
100%, znam osobno čovjeka.
Ooo... sta mai, Kirin, kakav si?
aida81

Post by aida81 »

jos da se Raj zakune Zemlji pa ces onda vidjeti kako stoje "stvari" :D
Skyfox

#14 Re: Zaklela se zemlja raju...

Post by Skyfox »

suncana strana ulice wrote: Tvorac famoznog naziva JU BI TO (na novohrvatskom ili novokirinskom: youtube)
nevjerovatno :lol:
Post Reply