Za Thompsona muftija Smajkic fundamentalista

Post Reply
in33sa

Post by in33sa »

basta sljezove boje wrote: Meni je smjesno da Bosnjacima vise smeta Thompson od Baje Malog Knindze i Lepog Mice koji bas vrijedjaju Bosnjake, ali to sve potvrdjuje moju tezu o bosnjackoj srbofiliji
Pa zar nikad nisi cula za ono "cetnici cetnici, majku li vam ustasku" :D

Isti oni koji glorificiraju Blaza Kraljevica, mrze Marka PErkovica.

Cirkus, totalni cirkus.

Da ne govorim o elementarnoj neobrazovanosti i nepoznavanju pukih cinjenica koje ispoljavaju takvi "genijalci".

Zato, ignoriraj.
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

Hattab72 wrote:
basta sljezove boje wrote:
enes-s wrote:Pričamo o Hercegovini. Ček, ček, polako... znači ti vidiš Hercegovinu kao hrvatsko vlasništvo?
ne pricamo o Hercegovini. Pricamo o jednom privatnom koncertu u dijelu grada u kojem zive Hrvati. Provokacija bi bila da Thompson ide svirati bosnjacki dio grada. Ovo su zaista preseravanja, hocemo li i za vjencanja morat pitat efendiju za dozvolu ko smije a ko ne smije pjevat?
Kad vec pricamo o etnickom ciscenju da te napomenem da je taj dio grada postao hrvatski bas etnickim ciscenjem, ubistvima i maltretiranjima kroz razne logore...pogodi koga...Bosnjaka...

I sad dodje jedan nazovi pjevac (drekavac) i pocne da velica ustastvo, to isto ustastvo koje je ocistilo taj dio grada od bosnjaka...
ja ne znam da je ikada ijedna bosnjacka obitelj zivjela na Cimu ili u Ilicima, postoji arhiva, mozemo provjerit
nezeljeni nadimak

Post by nezeljeni nadimak »

basta sljezove boje wrote:ali to sve potvrdjuje moju tezu o bosnjackoj srbofiliji
:shock:
enes-s
Location: Bojmunte - Livanjsko Polje, mercedes SLK Turbo Indžekšn, jambolija na volanu.

Post by enes-s »

Meni smetaju jednako i Baja i Thompson. To što kažeš da te ovaj prvi ne tangira, upravo govori da si ljubitelj drugog. Kapiš?
nezeljeni nadimak

Turbo Thompson :oops:

Turbo Basta :oops:

Turbo Ustasha :oops:
enes-s
Location: Bojmunte - Livanjsko Polje, mercedes SLK Turbo Indžekšn, jambolija na volanu.

Post by enes-s »

in33sa wrote: Pa zar nikad nisi cula za ono "cetnici cetnici, majku li vam ustasku" :D
Zar ti nisi čuo onu: ˝Borićemo se protiv Srba do poslednjeg muslimana˝?
E ta ti je Baština omiljena.
basta sljezove boje

enes-s wrote:Meni smetaju jednako i Baja i Thompson. To što kažeš da te ovaj prvi ne tangira, upravo govori da si ljubitelj drugog. Kapiš?
i jesi li sprijecio njegov koncert na Palama?
neocekivana_sila

Post by neocekivana_sila »

basta sljezove boje wrote: ja sam mislila da je bosanska repka bosanska a ne bosnjacka, ali nazalost na utakmicama vidim da nije tako. Dinamo je strani klub a ne bosanski
Ljudi dozivaju Boga onako kako im je u srcu. Ako su u publici većinom muslimani, čućeš vjerovatno Allahu ekber svugdje na svijetu. Ako su Srbi pravoslavci, čućeš Pomozi Bože i sl.

Problem je što ti mrziš čuti da neko na arapskom govori Bog je velik jer vjerovatno mrziš muslimane.
Problem je što ne vidiš da je Thomspon fašist jer veliča govor mržnje jer pjeva kako će mrtve Srbe nositi Neretva, veliča ratne zločince..

Nisi nikad čula na utakmici reprezentacije da se deru Osama Bin Laden ili nešto slično, kontaš.

Čuj Dinamo je strani klub, kakve to veze ime..niđe veze
Hattab72

Post by Hattab72 »

in33sa wrote:
Hattab72 wrote:
basta sljezove boje wrote: ovo je zaista zalosno. Bosnjakinja nam prica o tome da je Hrvatska nastala etnickim ciscenjem. Valjda je ucila povijest kod Dzevada Mlace, pa nam zeli reci da su u Vukovaru Hrvati pobili same sebe. Kako je nije sram zrtava Ovcare, kako je nije sram silovanih Vukovarki ... u Hrvatskoj danas zivi 88 % Hrvata, u Sarajevu 99% Bosnjaka ... valjda je iz statistike sve jasno ... Bosnjaci vise od svega zele biti sa Srbima ... ali ih Srbi nece ... a kada bi Srbi htjeli sa Bosnjacima popusili bi ga i mi u Sarajevu i vi u Hercegovini ... jebote kako ovu zensku nije stid Vukovaraca

O cemu ti ba...Kako tebe nije stid pricati tako, a znas dobro da je Hrvatska nastala na etnickom ciscenju...Zrtve Vukovara ne mijesaj ovdje...Ali zaboravljas cijele regije koje su na noge skocile i pobjegle iz Hrvatske...Ne kazem sada sa druge strane i ti koji su vladali na tim regijama su proveli etnicko ciscenje, ali jedno etnicko ciscenje, ne opravdava drugo...
A jel, Srbi koji odu iz Sarajeva su samo cetnici koji idu "medju svoje", a Srbi iz Knina su genocidisani i protjerani.

Zanimljiva "logika".

Dvolicnosti nikad dosta.

Vidim da ili si nisi bila rodjena za vrijeme rata ili toliko mlada da nisi jos mogla rasudjivati stvari...

Cinjenica # 1

Srbe u Sarajevu niko nije tjerao nikakvom vojnom akcijom...

Cinjenica # 2

Srbi su zaista otisli sami, svojom voljom iz Sarajeva...

Cinjenica # 3

Neki od srba su otisli zbog teskog stanja u gradu, a izlazak im je nudio mogucnosti da ih niko ne ubije dok idu po vodu ili cekaju za hljeb...Sto mu ga kao zakljucak dodje da su srbi u Sarajevu bili ugrozeni, ali od srba sa brda koji su ih gadjali...

Cinjenica # 4

Neki od srba su otisli zbog svoje cetnicke ideologije, a nisu to na vrijeme uradili, posto su ih ratna zbivanja preduhitrila, pa cim se ukazala prilika pridruzili su se svojoj sumskoj braci...

Cinjenica # 5

Srba u Sarajevu jos uvjek ima, za razliku od Hrvatske, gdje su ti dovoljni prsti jedne ruke da ih nabrojis...

Cinjenica # 6

Srbi su bukvalno protjerani u Hrvatskoj vojnom akcijom, a kuce su im unistene i popaljene, dok oni srbi koji odose iz Sarajeva SVOJOM VOLJOM sada svoje kuce i stanove prodaju za dobre pare...

Toliko o cinjenicama...
enes-s

Post by enes-s »

Pa pazi, da sam u nekoj vlasti, ja bih sprečio i jedan i drugi, ili bih se bar potrudio, a ti sigurno ne bi.
zemo_online

Post by zemo_online »

Hatab72,sto se tice cinjenice 6,kako je Hrvatska mogla da rijesi problem?
Mozda opet nekim sporazumom kao dejtonskim?
Pa znas da su Srbima nudili plan Z4,koji im je davao isto sto ima RS danas.
A da Hrvatska koci povratak Srba,to stoji.
Hattab72

Post by Hattab72 »

Hattab72 wrote:
basta sljezove boje wrote: ne pricamo o Hercegovini. Pricamo o jednom privatnom koncertu u dijelu grada u kojem zive Hrvati. Provokacija bi bila da Thompson ide svirati bosnjacki dio grada. Ovo su zaista preseravanja, hocemo li i za vjencanja morat pitat efendiju za dozvolu ko smije a ko ne smije pjevat?
Kad vec pricamo o etnickom ciscenju da te napomenem da je taj dio grada postao hrvatski bas etnickim ciscenjem, ubistvima i maltretiranjima kroz razne logore...pogodi koga...Bosnjaka...

I sad dodje jedan nazovi pjevac (drekavac) i pocne da velica ustastvo, to isto ustastvo koje je ocistilo taj dio grada od bosnjaka...
ja ne znam da je ikada ijedna bosnjacka obitelj zivjela na Cimu ili u Ilicima, postoji arhiva, mozemo provjerit
Pricas mi o ulicama i predgradjima, a ja ti govorim o cijelom zapadnom Mostaru...
Etnicko ciscenje je se desilo i kao posljedicu toga imamo hrvatski dio grada, koji nikad nije bio hrvatski...a ti mi ovdje pricas o Cimu i Ilicima...

Nisam znao da uzgajas ustaske ideje u sebi, ali sad te znam ko si...I ti se javljas na mojoj temi o terorizmu nad muslimanima, a podrzavas etnicko ciscenje bosnjaka u Mostaru i pravdas se da su hrvati vecina u nekakvom Cimu i Ilicima...A sad su apsolutna vecina u zapadnom dijelu, zahvaljujuci etnickom ciscenju, fasizmu, terorizmu,...
basta sljezove boje

Hattab72, ako Jukino hapsenje Srba po stanovima nije vojna akcija, ja ne znam sto jeste, a sarajevski Srbi demantiraju sve sto si napisao. Veljko Kojovic koji je u ratu bio predsjednik dobrotvornog drustva Dobrotvor pise u svojoj knjizi "Krvava kosulja sarajevska" kako je izgledao suzivot u Sarajevu za vrijeme rata. Srbi su odvodjeni u kasarnu Viktor Bubanj, premlacivani i ubijani. Ocito ti sve Cacine nevine zrtve nisu vrijedne spomena

sto se tice poredjenja, u Hrvatskoj zivi po podacima iz 2001 201.631 (4,54%) Srba. Srbi imaju osigurana mjesta u hrvatskom Saboru za manjine, sto u sarajevskom kantonu nemaju. Ombudsmeni tvrde da je samo 1% zaposlenih u sarajevskom kantonu srpske nacionalnosti. Prilikom zadnje serije otkaza u Bosnalijeku i Unioninvestu nogirani su prvo Srbi pa onda Hrvati. U Hrvatskoj postoji nekoliko srpskih politickih stranaka (Pupovac, Djukic, Stamirovic), koliko ih je u Sarajevu?
basta sljezove boje

Hattab72 wrote:
Hattab72 wrote: Kad vec pricamo o etnickom ciscenju da te napomenem da je taj dio grada postao hrvatski bas etnickim ciscenjem, ubistvima i maltretiranjima kroz razne logore...pogodi koga...Bosnjaka...

Pricas mi o ulicama i predgradjima, a ja ti govorim o cijelom zapadnom Mostaru...
Etnicko ciscenje je se desilo i kao posljedicu toga imamo hrvatski dio grada, koji nikad nije bio hrvatski...a ti mi ovdje pricas o Cimu i Ilicima...

Nisam znao da uzgajas ustaske ideje u sebi, ali sad te znam ko si...I ti se javljas na mojoj temi o terorizmu nad muslimanima, a podrzavas etnicko ciscenje bosnjaka u Mostaru i pravdas se da su hrvati vecina u nekakvom Cimu i Ilicima...A sad su apsolutna vecina u zapadnom dijelu, zahvaljujuci etnickom ciscenju, fasizmu, terorizmu,...
reci sto je sa istocnim Mostarom? Tamo nisu prije rata zivjeli Hrvati? I sto se desilo s njima?
nezeljeni nadimak

Gdje god su se ukaze Turbo Thompson za njim odmah stize naouruzana njegova obozavateljka Turbo Basta. Trenutno obustavlja skrivanje po sarajevskim podrumima od tihog etnickog ciscenja i stupa u akciju.

Toliko besmislenih rasprava oko jednog primitivnog fasiste ne mogu da shvatim. Lik je notorni ustasha i tu su stvari za svakog normalnog covjeka jasne. Sve ove rasprave uglavnom odrzavaju i iniciraju njegovi obozavatelji, podizuci mu popularnost. Njega treba da zabrane sami Hrvati, a ne da stavljaju znak jednakosti izmedju njega i hrvatstva, jer hrvatstvo nije isto sto i ustashtvo. Kakav uticaj ostavlja turbo primitivizam i fasizam tog ustashe, najbolje pokazuju njegovi obozavatelji @priMat, @basta i slicni hudnici.
Hattab72

Post by Hattab72 »

basta sljezove boje wrote:Hattab72, ako Jukino hapsenje Srba po stanovima nije vojna akcija, ja ne znam sto jeste, a sarajevski Srbi demantiraju sve sto si napisao. Veljko Kojovic koji je u ratu bio predsjednik dobrotvornog drustva Dobrotvor pise u svojoj knjizi "Krvava kosulja sarajevska" kako je izgledao suzivot u Sarajevu za vrijeme rata. Srbi su odvodjeni u kasarnu Viktor Bubanj, premlacivani i ubijani. Ocito ti sve Cacine nevine zrtve nisu vrijedne spomena

sto se tice poredjenja, u Hrvatskoj zivi po podacima iz 2001 201.631 (4,54%) Srba. Srbi imaju osigurana mjesta u hrvatskom Saboru za manjine, sto u sarajevskom kantonu nemaju. Ombudsmeni tvrde da je samo 1% zaposlenih u sarajevskom kantonu srpske nacionalnosti. Prilikom zadnje serije otkaza u Bosnalijeku i Unioninvestu nogirani su prvo Srbi pa onda Hrvati. U Hrvatskoj postoji nekoliko srpskih politickih stranaka (Pupovac, Djukic, Stamirovic), koliko ih je u Sarajevu?
Vidis da nemas argumenata nikakvih...Pricas mi o sarajevskim kriminalcima koji su na svoju ruku cinili to i kaznjeni su za to, znamo svi...Dok sa druge strane drave Hrvatska i Srbija stajase iza mracnih planova genocida i etnickog ciscenja, podupiruci sve to idejama ustastva i cetnistva...
Hattab72

Post by Hattab72 »

Hattab72 wrote:
basta sljezove boje wrote: ja ne znam da je ikada ijedna bosnjacka obitelj zivjela na Cimu ili u Ilicima, postoji arhiva, mozemo provjerit

reci sto je sa istocnim Mostarom? Tamo nisu prije rata zivjeli Hrvati? I sto se desilo s njima?
Za hrvate iz istocnog dijela Hapliciraj cinjenice iznesene u slucaju sarajevskih srba...
basta sljezove boje

Hattab72, slucajno imam rodjaka muslimana koji je cijeli rat prezivio na zapadnoj strani i koji se nikad nigdje nije politicki ni vojno angazirao :P
nezeljeni nadimak

@Turbo Basta, vjesti majstor manipulacije i za tren okretanja tema na sasvim drugu stranu.
Hattab72

Post by Hattab72 »

basta sljezove boje wrote:Hattab72, slucajno imam rodjaka muslimana koji je cijeli rat prezivio na zapadnoj strani i koji se nikad nigdje nije politicki ni vojno angazirao :P

Pa sigurno se vadio na tebe... Jer sigurno dobro kotiras u tim krugovima... :)
crnkica

Post by crnkica »

in33sa wrote:
Hattab72 wrote:
basta sljezove boje wrote: ovo je zaista zalosno. Bosnjakinja nam prica o tome da je Hrvatska nastala etnickim ciscenjem. Valjda je ucila povijest kod Dzevada Mlace, pa nam zeli reci da su u Vukovaru Hrvati pobili same sebe. Kako je nije sram zrtava Ovcare, kako je nije sram silovanih Vukovarki ... u Hrvatskoj danas zivi 88 % Hrvata, u Sarajevu 99% Bosnjaka ... valjda je iz statistike sve jasno ... Bosnjaci vise od svega zele biti sa Srbima ... ali ih Srbi nece ... a kada bi Srbi htjeli sa Bosnjacima popusili bi ga i mi u Sarajevu i vi u Hercegovini ... jebote kako ovu zensku nije stid Vukovaraca

O cemu ti ba...Kako tebe nije stid pricati tako, a znas dobro da je Hrvatska nastala na etnickom ciscenju...Zrtve Vukovara ne mijesaj ovdje...Ali zaboravljas cijele regije koje su na noge skocile i pobjegle iz Hrvatske...Ne kazem sada sa druge strane i ti koji su vladali na tim regijama su proveli etnicko ciscenje, ali jedno etnicko ciscenje, ne opravdava drugo...
A jel, Srbi koji odu iz Sarajeva su samo cetnici koji idu "medju svoje", a Srbi iz Knina su genocidisani i protjerani.

Zanimljiva "logika".

Dvolicnosti nikad dosta.
Za ovu djevojku koja tvrdi da je Hvatska nastala na "etnickom ciscenju"he,he:

Ah kako mi je zao ugrozenih srba iz hrvatskog kraljevskog grada Knina,
pa nisu stigli sve frizidere pokrasti i ves masine,jer su zurili da izvuku zive glave od genocidnih Hrvata koji su ih poterali bre u Srbiju gde nece imat sta da jedu,a u Hrvatskoj se imalo sta da krade,mogao se i komsija zaklat i to je bilo mnogo zabavno godinama se mogla pljuvati ta Hrvatska u kojoj se zivelo bre.Ti Hrvati bas nemaju razumevanja za srpsku potrebu da zive u zemlji koju mrze!Slucaj za psihijatrije.he,he. :-)

Zaboravljas da Srbija pocetkom rata nije htjela ni cuti za mirnu reintegraciju,Srbi su htjeli samo RAT,jer mnogo vole da ratuju,da kolju i kradu.Harali su i palili po Hrvatskoj,pljackali i ubijali,i sve to u ime "velike Srbije"!Da u mojoj kuci gost hoce biti gospodar,ne ide to gospodjo :-) U Hrvatskoj medjunarodno priznatoj drzavi stvarali su veliku Srbiju.Hrvatska je imala pravo vratiti SVOJ oteti teritorij!iI o kakvom etnickom ti ciscenju pricas?ne pali to izjednacavanje agresora i zrtve!Cetri godine je Hrvatska cekala,a kad su im Hrvati pripucali akcijom Oluja,oslobodili grad hrvatskih kraljeva i rasprsili snove o velikoj Srbiji na Hrvatskim prostorima,pritegli su opancine nejac nevina :-) ,onako ugrozeni pobacali rakijetine pa juris za Srbiju,doduse malu :-) tipicno za njih,dok haraju,mnogo su jaki,kad gube jadni su i ugrozeni,smrc,smrc!ali definitivno srpski ratnici ipak su najjaci u bezaniji;trak,trak,traktorce,vozi mile motorce..osini po prasini :oops: 8-)
nezeljeni nadimak

basta sljezove boje wrote:Hattab72, slucajno imam rodjaka muslimana koji je cijeli rat prezivio na zapadnoj strani i koji se nikad nigdje nije politicki ni vojno angazirao :P
Da nije bio kakav mudzahedin koji je stigao preko Zagreba s obzirom da je dio njih uzivao imunitet kod Tudjmana, Bobana, Praljka i uopste zlocinacke organizacije Herceg-Bosne. :oops:
basta sljezove boje

Hattab72 wrote:

nije se on trebao vadit, on voli Hrvate :D
basta sljezove boje

crnkica wrote: Za ovu djevojku koja tvrdi da je Hvatska nastala na "etnickom ciscenju"he,he:

Ah kako mi je zao ugrozenih srba iz hrvatskog kraljevskog grada Knina,
pa nisu stigli sve frizidere pokrasti i ves masine,jer su zurili da izvuku zive glave od genocidnih Hrvata koji su ih poterali bre u Srbiju gde nece imat sta da jedu,a u Hrvatskoj se imalo sta da krade,mogao se i komsija zaklat i to je bilo mnogo zabavno godinama se mogla pljuvati ta Hrvatska u kojoj se zivelo bre.Ti Hrvati bas nemaju razumevanja za srpsku potrebu da zive u zemlji koju mrze!Slucaj za psihijatrije.he,he. :-)

Zaboravljas da Srbija pocetkom rata nije htjela ni cuti za mirnu reintegraciju,Srbi su htjeli samo RAT,jer mnogo vole da ratuju,da kolju i kradu.Harali su i palili po Hrvatskoj,pljackali i ubijali,i sve to u ime "velike Srbije"!Da u mojoj kuci gost hoce biti gospodar,ne ide to gospodjo :-) U Hrvatskoj medjunarodno priznatoj drzavi stvarali su veliku Srbiju.Hrvatska je imala pravo vratiti SVOJ oteti teritorij!iI o kakvom etnickom ti ciscenju pricas?ne pali to izjednacavanje agresora i zrtve!Cetri godine je Hrvatska cekala,a kad su im Hrvati pripucali akcijom Oluja,oslobodili grad hrvatskih kraljeva i rasprsili snove o velikoj Srbiji na Hrvatskim prostorima,pritegli su opancine nejac nevina :-) ,onako ugrozeni pobacali rakijetine pa juris za Srbiju,doduse malu :-) tipicno za njih,dok haraju,mnogo su jaki,kad gube jadni su i ugrozeni,smrc,smrc!ali definitivno srpski ratnici ipak su najjaci u bezaniji;trak,trak,traktorce,vozi mile motorce..osini po prasini :oops: 8-)
crnkica nam je evocirala uspomene na traktorijadu :D

sve je to, crnkice, zavrsilo u RS-u, dobri Bosanci im dadose kuce i stanove po Banjoj Luci, prebivaliste, boraviste, drzavljanstvo ... tako zavrsi i posljednja srpska kolonizacija od Carnojevica i ostase u RS-u na zemlji srpskoj :D
nezeljeni nadimak

Hattab72 wrote:

nije se on trebao vadit, on voli Hrvate :D
Ako voli Turbo-Bastine Hrvate, onda sigurno voli i Thompsona, Krivoustog, Bobana i Praljaka.
Post Reply