Za svaku pohvalu...

Post Reply
klixober

#2 Re: Za svaku pohvalu...

Post by klixober »

Sto se mene tice treba covjeka cuvati kao malo vode na dlanu,dati mu prostor da radi jer je vrhunski strucnjak.Vec godinama Ante Jelavic normalno zivi u Hrvatskoj,a hrvatske vlasti nisu ni pomislile da ga izruce.
Luke Perry

#3 Re: Za svaku pohvalu...

Post by Luke Perry »

I Babo, i Babo :D
rajvosa^

#4 Re: Za svaku pohvalu...

Post by rajvosa^ »

Ma mala je on riba za Jelavica, tako da mislim razmjena govneta za govno je daleko od toga.
Fair Life

#5 Re: Za svaku pohvalu...

Post by Fair Life »

rajvosa^ wrote:Ma mala je on riba za Jelavica, tako da mislim razmjena govneta za govno je daleko od toga.
I "brabonjak" je govno.
rajvosa^

#6 Re: Za svaku pohvalu...

Post by rajvosa^ »

Fair Life wrote:
rajvosa^ wrote:Ma mala je on riba za Jelavica, tako da mislim razmjena govneta za govno je daleko od toga.
I "brabonjak" je govno.
:D istina
amrica

#7 Re: Za svaku pohvalu...

Post by amrica »

rajvosa^ wrote:
Fair Life wrote:
I "brabonjak" je govno.
:D istina

Besmisleno poredjenje.
Jelavic je nistica, nizasta zasluzan, predratni kokuz, nizi oficir za nesto, koji je pokrao HRVATSKE novce (koje je poslala RH za pomoc Hrvatima u BH) i sad ga ta ista RH cuva, a dr Simic je spasio stotine (hiljade?) zivota, zar ima i jedan doktor koji nije primio plavu kovertu??????? U tom slucaju, kad bi primanje plavih koverti bilo kriminal, na Balkanu ne bi bilo ni jednog doktora da nije u zatvoru.
Fair Life

#8 Re: Za svaku pohvalu...

Post by Fair Life »

max_power

#9 Re: Za svaku pohvalu...

Post by max_power »

Ali kako 9 godina kazne za uzimanje mita, pa koliko je uzeo?
Mozda na njemu hoce da naprave neki primjer ali sto je pretjerano, pretjerano je. Mnogi tezi kriminalci se provuku sa manjim kaznama.
Znamo da mnogi doktori i drugi uzimaju mito i nasli su njega i dali mu drakonsku kaznu...
homar

#10 Re: Za svaku pohvalu...

Post by homar »

Pa ako bi se kod nas ovako sudilo doktorima za mito, neznam da li bi iko ostao na poslu. Morali bismo otvoriti novi Goli otok za ovu elitu.
popajic

#11 Re: Za svaku pohvalu...

Post by popajic »

Cudne li "logike" kod naseg naroda !
Kao,svi primaju mito,pa sto ne bi i on.Umjesto obratno- svi koji primaju mito moraju biti kaznjeni kao on.
Covjek uhvacen,osudjen i zbriso nama sa svojim prljavim vesom.
Ma,da je znao koliko smo tolerantni (!?) ne bi taj mito primao nego bi ga otimao...Bosna je raj za takve :x
rajvosa^

#12 Re: Za svaku pohvalu...

Post by rajvosa^ »

popajic wrote:Cudne li "logike" kod naseg naroda !
Kao,svi primaju mito,pa sto ne bi i on.Umjesto obratno- svi koji primaju mito moraju biti kaznjeni kao on.
Covjek uhvacen,osudjen i zbriso nama sa svojim prljavim vesom.
Ma,da je znao koliko smo tolerantni (!?) ne bi taj mito primao nego bi ga otimao...Bosna je raj za takve :x
U pravu si. Pripremite koverte, ovdje je to dozvoljeno.
Post Reply