Sarajevu, Tuzli, Bihacu, Brckom....bos wrote:U Gračanici, Živinicama, Varešu, Kaknju, Vukosavlju.
Sta cemo sad?
Za koga ste glasali?
-
The__Doctor
#676 Re: Za koga ste glasali?
-
ek
#677 Re: Za koga ste glasali?
Po ovome ništa osima Sarajeva nije bitno. Nadam se da većina SDP-ovaca ne dijeli tvoje mišljenje.The__Doctor wrote:Slavite li ruralci pobjede u Trnovu, Doboj jug, DonjiVakuf, Gornji Vakuf, Kurcev Vakuf i ostalim vukojebinama?Umjetnik a wrote:SDP samo 9 (devet) načelinka od 139 opština i oni se nazivaju ozbiljno partijom, propali daBogda
-
NIDLE
#678 Re: Za koga ste glasali?
Kakvom bola Sarajevu i Brckom, jesi ti OK...The__Doctor wrote:Sarajevu, Tuzli, Bihacu, Brckom....bos wrote:U Gračanici, Živinicama, Varešu, Kaknju, Vukosavlju.
Sta cemo sad?
-
The__Doctor
#679 Re: Za koga ste glasali?
Pa je li SDP nema vecinu vjecnika u Sarajevskim opstinama?? imaju vecinu za gradsko vijece, a u Brckom su povecali broj vijecnika u odnosu na prosle izbore (na proslim su bili drugi po snazi, SDS imao jednog vijecnika vise)NIDLE wrote:Kakvom bola Sarajevu i Brckom, jesi ti OK...The__Doctor wrote:Sarajevu, Tuzli, Bihacu, Brckom....bos wrote:U Gračanici, Živinicama, Varešu, Kaknju, Vukosavlju.
Sta cemo sad?
Last edited by The__Doctor on 06/10/2008 11:44, edited 1 time in total.
- BarbaDue
#680 Re: Za koga ste glasali?
hajde malo se zajebavam krivo mi sto mi Koldzo pobjedi u opstini, zna li ko ima li bar SDP vecinu u broju vjecnika u Novom Sarajevu??[/quote]The__Doctor wrote:e jes ti ovo fazon jebo te...BarbaDue wrote:Slavite li ruralci pobjede u Trnovu, Doboj jug, DonjiVakuf, Gornji Vakuf, Kurcev Vakuf i ostalim vukojebinama?The__Doctor wrote:SDP samo 9 (devet) načelinka od 139 opština i oni se nazivaju ozbiljno partijom, propali daBogda![]()
![]()
ma zezas se malo sutra...ovo ti je razmisljanje poguralo partiju pravo...jebiga nisam iz ovih kako ti kazes "vukojebina" al mi zasmeta
zamisli sada nekog iz tih gradova koji ovo cita....pa stvarno nema smisla
izvini se ljudima
- karanana
#681 Re: Za koga ste glasali?
Sve herojski gradovi i mjesta, gdje se najvise krvi lilo za Bosnu i za Sarajevo a vi te gradove i mjesta nazivate vukojebinama. Brzo zaboravljate rat i izvjestaje o lomu cetnika u Buzimu, Teocaku i Sapni, zaboravljate najezdu i neuspjeh ustasa u Gornjem Vakufu, zaboravljate Mehmeda Alagica i krajisnike koji su oslobodili Donji Vakuf, zaboravljate Trnovo i Treskavicu, Doboj...Jazz_Junkie wrote:The__Doctor wrote:Slavite li ruralci pobjede u Trnovu, Doboj jug, DonjiVakuf, Gornji Vakuf, Kurcev Vakuf i ostalim vukojebinama?Umjetnik a wrote:SDP samo 9 (devet) načelinka od 139 opština i oni se nazivaju ozbiljno partijom, propali daBogda![]()
Pobijedili su i u Buzimu, Teocaku i nekakvoj Sapni.
Da se ove vukojebine nisu branile i odbranile, vi Sarajevci bi danas imali izbor na glasanju Tadic ili Nikolic. SRS Dr. Seselj ili DS ili DSS....
Sramota.
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#682 Re: Za koga ste glasali?
čuj to,Better Man wrote: Ubjedljivo najveći gubitnici izbora su Haretovci, odnosno SBiH, jer su ljudi skontali da su prevareni politikom 100% BiH, od koje nije bilo ništa.
nije valjda opet lepi Hare prario narod
gledam ga sinoć kako vazi, a iza njega sve stolice prazne ko na kraju svadbe
svi otišli
- Faruk
#683 Re: Za koga ste glasali?
zoka08 wrote:Kao što sam i rekao glasao sam za Koldžu. Glasao sam bez ikakvih stranackih i nacionalnih strasti (za razliku od mnogih na ovome forumu). Dovoljno je proci kroz opstinu Novo Sarajevo i vidjeti sta je covjek sve napravio za samo dvije godine. Realno gledajuci opstina nam nikada nije bila cistija, rade se ceste, igralista, vodovodi. Vilsonovo napokon poprima pravi izgled. Uz sve to i sluzbenici u opstini su nekako ljubazniji, a i na posao dolaze na vrijeme (kazu da sada imaju kartice koje moraju ponistiti a ponistac uz to snima kamera pa nemoze da ponisti netko drugi). Ukratko nisam zelio vise da glasam za SDP jer sam vidio da ovaj covjek dobro radi svoj posao.
to je sve Željko započeo i napravio projekat
onda ga pozvalo da bidne prešednik i on otišao
Joe Cole je copy paste
-
zoka08
#684 Re: Za koga ste glasali?
Hahaha. Moje pravo ime je Zoran od majke Vesne i oca Dragana. Nedzad sigurno nije dobio moj glas zbog vjerskih strasti. Ovdje nisu u pitanju vjerske vec antivjerske strasti. Nitko nije napisao da mu ne smeta sto neko ne vjeruje u Boga, vec naprotiv. Jasno je napisano da mu smeta sto neko vjeruje u Boga.A vjerskih strasti?
-
in33sa
#685 Re: Za koga ste glasali?
Pa da, zna jezike koje niko ne razumije, ono "zrla frla" sta je, pa govorim rumunskiUmjetnik a wrote:Energični leptir wrote:Je li među njima arapski (pasivno), tj. zna Bismillu i još poneštodino zna tri strana jezika i to sigurno nije kupio na našim faxovima???
italijasnki, rumunski i još neki ne znam zaboravio sam
-
The__Doctor
#686 Re: Za koga ste glasali?
a najsmjesnije mi je Gorazde, tamo uvijek SDA uzima, pa cak i kad je Hare bio najjaci a gledaj sad Haretovci propali a u Gorazdu pobjedjuju

-
bos
#687 Re: Za koga ste glasali?
Zoka priznaj onda bar da si se lesio s Pecaninom na festivalu.... 
- bijelo_dugme
#688 Re: Za koga ste glasali?
Nisam ja iz Sarajeva ali u normalnoj drzave "gradovi" kao Doboj Jug, Doboj Istok, Doboj Sirbegovic, East Drvar, S:t Dodik's Drvar itd nisu bitni...ek wrote:Po ovome ništa osima Sarajeva nije bitno. Nadam se da većina SDP-ovaca ne dijeli tvoje mišljenje.The__Doctor wrote:Slavite li ruralci pobjede u Trnovu, Doboj jug, DonjiVakuf, Gornji Vakuf, Kurcev Vakuf i ostalim vukojebinama?Umjetnik a wrote:SDP samo 9 (devet) načelinka od 139 opština i oni se nazivaju ozbiljno partijom, propali daBogda
Last edited by bijelo_dugme on 06/10/2008 12:07, edited 1 time in total.
- Faruk
#689 Re: Za koga ste glasali?
sabahudin, sabahudinbos wrote:Zoka priznaj onda bar da si se lesio s Pecaninom na festivalu....
- vjesticanametli
#690 Re: Za koga ste glasali?
[quote="in33sa"
Pa da, zna jezike koje niko ne razumije, ono "zrla frla" sta je, pa govorim rumunski[/quote]
vrče vrče tatabanya
Pa da, zna jezike koje niko ne razumije, ono "zrla frla" sta je, pa govorim rumunski[/quote]
vrče vrče tatabanya
-
ek
#691 Re: Za koga ste glasali?
Ja jesam iz Sarajeva i ovo mi je pravo zasmetalo. Nisam glasao za one koje su tu pobjedili ali zbog ovakvih SDP-ovaca kao The__Doctor vjerovatno će SDP pravo profitirati.
- Faruk
#692 Re: Za koga ste glasali?
samo ti glasaj za SDA pa kad ti bradonje promjene ime u Sabahudin, mama Vasvija, a babo Dževadzoka08 wrote:Hahaha. Moje pravo ime je Zoran od majke Vesne i oca Dragana. Nedzad sigurno nije dobio moj glas zbog vjerskih strasti. Ovdje nisu u pitanju vjerske vec antivjerske strasti. Nitko nije napisao da mu ne smeta sto neko ne vjeruje u Boga, vec naprotiv. Jasno je napisano da mu smeta sto neko vjeruje u Boga.A vjerskih strasti?
ti i babo ćete po stare dane kod Skake na sunet
- vjesticanametli
#693 Re: Za koga ste glasali?
-
zoka08
#694 Re: Za koga ste glasali?
Ili so neinformisam ili si zlonamjeran. Mislim da si ovo drugo, ali razumijem vasu nervozu. Tko gubi ima pravo da se ljuti. Zeljku znam bolje od tebe (isli smo u skolu zajedno) i glasao sam za njega. Moje povjerenje je izgubio jer nista nije uradio. Doslovno nista. Jedino sto je Koldzo nasljedio od njega su problemi (Robot, i nova zgada kod Kumroveca), a nama nikada nije htio u ulicu uvesti rasvjetu. Pitate li se boze zasto je vlasnik Robota dao zeljki najnoviji Mercedes na koristenje (cuj na koristenje). Koldzo je za dvije godine uradio vise nego zeljko za 6. To vam je realnost, i da bi ste je uvidjeli morate skinuti crvenilo sa ociju. Tito je a bogami i komunizam sa njim odavno mrtav.to je sve Željko započeo i napravio projekat
onda ga pozvalo da bidne prešednik i on otišao
Joe Cole je copy paste
- vjesticanametli
#695 Re: Za koga ste glasali?
sabahudine smiri se 
- BarbaDue
#696 Re: Za koga ste glasali?
pazi, u goraždu se situacija iskomplikovala, nacelnik je iz sbih, ali vecina vjecnika je iz sda, lijani su cak pokupili cetiri vjecnicka mjesta, snsd i bps po jedan i naravno sdp i szbih po sest v. mjesta.The__Doctor wrote:a najsmjesnije mi je Gorazde, tamo uvijek SDA uzima, pa cak i kad je Hare bio najjaci a gledaj sad Haretovci propali a u Gorazdu pobjedjuju![]()
tako da nacelniku nece nimalo biti sjajno.
P.S. ne izvinu se ti ljudima?
- Faruk
#697 Re: Za koga ste glasali?
znam i ja Željku
bili smo zajedno na liniji
nisam neinformisan
a da ne volim SDA valjda je jasno
bili smo zajedno na liniji
nisam neinformisan
a da ne volim SDA valjda je jasno
-
The__Doctor
#698 Re: Za koga ste glasali?
SDA: Glasajmo srcem sarajevskimNIDLE wrote:Ti "Super Gradjaninu" naravno da slavimo, iako nisam iz ovih "vukojebina" !?The__Doctor wrote:Slavite li ruralci pobjede u Trnovu, Doboj jug, DonjiVakuf, Gornji Vakuf, Kurcev Vakuf i ostalim vukojebinama?Umjetnik a wrote:SDP samo 9 (devet) načelinka od 139 opština i oni se nazivaju ozbiljno partijom, propali daBogda
SDP: "Mi smo ozbiljna politicka stranka..."![]()
![]()
-
zoka08
#699 Re: Za koga ste glasali?
Vidim tebe su izgleda vec osunetili.samo ti glasaj za SDA pa kad ti bradonje promjene ime u Sabahudin, mama Vasvija, a babo Dževad
ti i babo ćete po stare dane kod Skake na sunet
A i moderator bi mogao smiriti ove antivjerske ispade, ili je to sve demokratija???
- Faruk
#700 Re: Za koga ste glasali?
tek registrovani sabahudine sa 10 postova i nickom zoka nemoj da se praviš pametan bez potrebe 
Last edited by Faruk on 06/10/2008 12:06, edited 1 time in total.