Za koga ste glasali?

Post Reply

Ja sam za...

SDA
43
12%
SBiH
8
2%
SNSD
2
1%
HDZ(bilo koji)
6
2%
SDP
155
42%
NS
56
15%
HSP
1
0%
SDS
2
1%
nesto drugo
26
7%
nisam glasao
67
18%

Total votes: 366

kijameta

#651 Re: Za koga ste glasali?

Post by kijameta »

zoka08 wrote:
kijameta wrote:
zoka08 wrote:Kao što sam i rekao glasao sam za Koldžu. Glasao sam bez ikakvih stranackih i nacionalnih strasti (za razliku od mnogih na ovome forumu). Dovoljno je proci kroz opstinu Novo Sarajevo i vidjeti sta je covjek sve napravio za samo dvije godine. Realno gledajuci opstina nam nikada nije bila cistija, rade se ceste, igralista, vodovodi. Vilsonovo napokon poprima pravi izgled. Uz sve to i sluzbenici u opstini su nekako ljubazniji, a i na posao dolaze na vrijeme (kazu da sada imaju kartice koje moraju ponistiti a ponistac uz to snima kamera pa nemoze da ponisti netko drugi). Ukratko nisam zelio vise da glasam za SDP jer sam vidio da ovaj covjek dobro radi svoj posao.
Zanimljivo i ja zivim u N. Sarajevu(na zalost) i nigdje te ljepote i dobrote ne vidim.Sto se opstine tice,dno dna,mrzim dan kada moram tamo uci. Meni se cini da ima tu vise do predubjedjenja nego do 'rezultata'
Mozda bi ste za pocetak trebali da otvorite oci i odbacite predrasude. Meni ne smeta sto je taj covjek iz SDA i sto ide u dzamiju sve dok dobro radi svoj posao.
Meni smeta svako iz SDA i svako ko ide u dzamiju.Sta cu stvar odgoja.Ne postoje 'dobri,sposobni i posteni' iz SDA,svi su dio jedne ekipe i jednog tala.
vjesticanametli

#652 Re: Za koga ste glasali?

Post by vjesticanametli »

QQ ĐŽaba heci plakat........hecoooooooooooooooo mjenjaj srce da bi mogo krast :mrgreen:
primus-1

#653 Re: Za koga ste glasali?

Post by primus-1 »

znaci ne mogu da verujem...
pa ljudi dragi...opet sda..
nije hare jest suljo.ccccc
haj razumijem sda u sarajvu,ima love na sve strane borba staces....

al faking olovo????????????????????? pa nisu im ni fasadu na one dvije zgrade sto imaju za ovih 15 godina,majko moja mila, i opet narod za njih glaso..
ccccc
doduse i kod nas u tuzli nije nista sjajnije,jest sdp dobio u gradu tuzli,ali je citav kanton opet sda...osim par svijetlih tacaka kao zivinice...
sto ce reci 2010 opet same old same old nesposobnas iskompromitovana sda bratja...
kod nas su oni gori od szabih,sve sami enuki do neukog opancara...
ccccc
pozdrav iz ponosne i crvene tuzle...

p.s
suljo tihicu nazad u samac,pa tamo rusi rs...
Pasiflora

#654 Re: Za koga ste glasali?

Post by Pasiflora »

Ma kada ste stigli napisati 27 stranica :?: :-D
Dakle, sigurno je neko vec rekao: samo 28% izlaznost u Novom gradu - katastrofa.
Sreca da (izgleda) nisu izasli "oni drugi" 8-)
zoka08

#655 Re: Za koga ste glasali?

Post by zoka08 »

Meni smeta svako iz SDA i svako ko ide u dzamiju.Sta cu stvar odgoja.Ne postoje 'dobri,sposobni i posteni' iz SDA,svi su dio jedne ekipe i jednog tala.kijameta
To sto ti smeta sto je netko vjernik nije stvar odgoja, vec neodgoja. Mislio sam da ti peporucim da promjenis drzavu, samo ne znam drzavu u kojoj bi dobro dosao jedan takav "demokrata". S obzirom sta ti sve smeta bojim se da ces umrijeti nezadovoljan, jer u ovoj drzavi se islo, ide, i ici se i u crkvu i u sinagogu a bogami i u dzamiju dok je svijeta i vijeka.
portfast

#656 Re: Za koga ste glasali?

Post by portfast »

kijameta wrote:
zoka08 wrote:
kijameta wrote:[qe="zoka08"]Kao što sam i rekao glasao sam za Koldžu. Glasao sam bez ikakvih stranackih i nacionalnih strasti (za razliku od mnogih na ovome forumu). Dovoljno je proci kroz opstinu Novo Sarajevo i vidjeti sta je covjek sve napravio za samo dvije godine. Realno gledajuci opstina nam nikada nije bila cistija, rade se ceste, igralista, vodovodi. Vilsonovo napokon poprima pravi izgled. Uz sve to i sluzbenici u opstini su nekako ljubazniji, a i na posao dolaze na vrijeme (kazu da sada imaju kartice koje moraju ponistiti a ponistac uz to snima kamera pa nemoze da ponisti netko drugi). Ukratko nisam zelio vise da glasam za SDP jer sam vidio da ovaj covjek dobro radi svoj posao.
Zanimljivo i ja zivim u N. Sarajevu(na zalost) i nigdje te ljepote i dobrote ne vidim.Sto se opstine tice,dno dna,mrzim dan kada moram tamo uci. Meni se cini da ima tu vise do predubjedjenja nego do 'rezultata

Mozda bi ste za pocetak trebali da otvorite oci i odbacite predrasude. Meni ne smeta sto je taj covjek iz SDA i sto ide u dzamiju sve dok dobro radi svoj posao.
Meni smeta svako iz SDA i svako ko ide u dzamiju.Sta cu stvar odgoja.Ne postoje 'dobri,sposobni i posteni' iz SDA,svi su dio jedne ekipe i jednog tala.
:roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :? :?
Prpa.ba

#657 Re: Za koga ste glasali?

Post by Prpa.ba »

kijameta wrote:Zanimljivo i ja zivim u N. Sarajevu(na zalost) i nigdje te ljepote i dobrote ne vidim.Sto se opstine tice,dno dna,mrzim dan kada moram tamo uci. Meni se cini da ima tu vise do predubjedjenja nego do 'rezultata'

Takodjer. U opcinu ne idem tako da ne mogu svjedociti o odnosu uposlenika, ali sam izgled opcine je ruglo. Osim ova zadnja 2 mjeseca koji su tradicionalni po cistoci i lijepim obecanjima :D Sve ce se to vratiti u normalu kroz cirka 20 dana :D
kijameta

#658 Re: Za koga ste glasali?

Post by kijameta »

Prpa.ba wrote:
kijameta wrote:Zanimljivo i ja zivim u N. Sarajevu(na zalost) i nigdje te ljepote i dobrote ne vidim.Sto se opstine tice,dno dna,mrzim dan kada moram tamo uci. Meni se cini da ima tu vise do predubjedjenja nego do 'rezultata'

Takodjer. U opcinu ne idem tako da ne mogu svjedociti o odnosu uposlenika, ali sam izgled opcine je ruglo. Osim ova zadnja 2 mjeseca koji su tradicionalni po cistoci i lijepim obecanjima :D Sve ce se to vratiti u normalu kroz cirka 20 dana :D
U toj 'bajnoj' opcini sam jednu potvrdu koja se ceka 7 dana cekao 16 dana.Prvi put su jednostavno zaboravili a drugi put su moju potvrdu greskom dali drugoj osobi. To je bilo prije nekih mjesec dana.A kao sto kazes za 20-ak dana ce biti jos gore.
fukara_tz

#659 Re: Za koga ste glasali?

Post by fukara_tz »

Opstinsko vijece Tuzla - nezvanicno

SDP 16 vijecnika

SDA 6

BOSS 3 vijecnika

Stranka ZA BiH 2

Boljitak 2

Koalicija SDU/LDS 1

HDZ 1

SDP ima 2 vjecnika vise nego prije :D
Umjetnik a

#660 Re: Za koga ste glasali?

Post by Umjetnik a »

Energični leptir wrote:
dino zna tri strana jezika i to sigurno nije kupio na našim faxovima
Je li među njima arapski (pasivno), tj. zna Bismillu i još ponešto :D ???

italijasnki, rumunski i još neki ne znam zaboravio sam
Umjetnik a

#661 Re: Za koga ste glasali?

Post by Umjetnik a »

SDP samo 9 (devet) načelinka od 139 opština i oni se nazivaju ozbiljno partijom, propali daBogda
Luke Perry

#662 Re: Za koga ste glasali?

Post by Luke Perry »

To onaj "dobar dan" italijanski i rumunski :-)
madner

#663 Re: Za koga ste glasali?

Post by madner »

Umjetnik a wrote:SDP samo 9 (devet) načelinka od 139 opština i oni se nazivaju ozbiljno partijom, propali daBogda
:lol:

Isto da SDP nije opozicija, pa da mora potvrdit svoje rezultate.
The 51st State

#664 Re: Za koga ste glasali?

Post by The 51st State »

Umjetnik a wrote:
Energični leptir wrote:
dino zna tri strana jezika i to sigurno nije kupio na našim faxovima
Je li među njima arapski (pasivno), tj. zna Bismillu i još ponešto :D ???

ma ko jebe luzera i lopova.
The 51st State

#665 Re: Za koga ste glasali?

Post by The 51st State »

Umjetnik a wrote:SDP samo 9 (devet) načelinka od 139 opština i oni se nazivaju ozbiljno partijom, propali daBogda
tih 9 opstina imaju haman vise stanovnika nego sve sda opstine tugeder.
The__Doctor

#666 Re: Za koga ste glasali?

Post by The__Doctor »

Slavite li ruralci pobjede u Trnovu, Doboj jug, DonjiVakuf, Gornji Vakuf, Kurcev Vakuf i ostalim vukojebinama? :lol:
zoka08

#667 Re: Za koga ste glasali?

Post by zoka08 »

U toj 'bajnoj' opcini sam jednu potvrdu koja se ceka 7 dana cekao 16 dana.Prvi put su jednostavno zaboravili a drugi put su moju potvrdu greskom dali drugoj osobi. To je bilo prije nekih mjesec dana.A kao sto kazes za 20-ak dana ce biti jos gore.
To ti je Bozija pravda zato sto ti smetaju oni koji vjeruju u Boga.
ek

#668 Re: Za koga ste glasali?

Post by ek »

Meni smeta svako iz SDA i svako ko ide u dzamiju.Sta cu stvar odgoja.Ne postoje 'dobri,sposobni i posteni' iz SDA,svi su dio jedne ekipe i jednog tala.kijameta
[/quote]
E ovo je najveći odron što sam ovdje pročitao, al' hajde bar neko kaže ono i što misli.
BarbaDue

#669 Re: Za koga ste glasali?

Post by BarbaDue »

The__Doctor wrote:
Slavite li ruralci pobjede u Trnovu, Doboj jug, DonjiVakuf, Gornji Vakuf, Kurcev Vakuf i ostalim vukojebinama? :lol:
e jes ti ovo fazon jebo te... :x :x :x
Prpa.ba

#670 Re: Za koga ste glasali?

Post by Prpa.ba »

zoka08 wrote:To ti je Bozija pravda zato sto ti smetaju oni koji vjeruju u Boga.

zoka08 wrote:Kao što sam i rekao glasao sam za Koldžu. Glasao sam bez ikakvih stranackih i nacionalnih strasti

A vjerskih strasti? :D
The__Doctor

#671 Re: Za koga ste glasali?

Post by The__Doctor »

BarbaDue wrote:
The__Doctor wrote:
e jes ti ovo fazon jebo te... :x :x :x
hajde malo se zajebavam krivo mi sto mi Koldzo pobjedi u opstini, zna li ko ima li bar SDP vecinu u broju vjecnika u Novom Sarajevu??
Jazz_Junkie

#672 Re: Za koga ste glasali?

Post by Jazz_Junkie »

The__Doctor wrote:
:lol:

Pobijedili su i u Buzimu, Teocaku i nekakvoj Sapni. :lol:
bos

#673 Re: Za koga ste glasali?

Post by bos »

U Gračanici, Živinicama, Varešu, Kaknju, Vukosavlju.

Sta cemo sad?
NIDLE

#674 Re: Za koga ste glasali?

Post by NIDLE »

The__Doctor wrote:
Ti "Super Gradjaninu" naravno da slavimo, iako nisam iz ovih "vukojebina" !?

SDP: "Mi smo ozbiljna politicka stranka..." :lol: :lol: :lol:
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

#675 Re: Za koga ste glasali?

Post by Faruk »

Topla voda wrote:sjecate li se kad je nacelnik starog grada bio onaj hadzibajric sto je pustio cetnike da uzmu svo oruzje iz skladista u faleticima ,pa se ispalio u njemacku
sjećam se ja
ali me ne čudi SG, oni su jedini prave Sarajlije, mi haustorčad smo vlaški odgajani
Post Reply