Ako Tuzla i padne, (S)elim ostaje.komeba wrote:Ako Tuzla padne,selim iz BiH![]()
Zna se,SDP
Za koga ste glasali?
- Maraschino
#126 Re: Za koga ste glasali?
- zlatiborka
#127 Re: Za koga ste glasali?
E pa ja cu spomenuti i najaviiti proteste jer ovako ne moze vise.cyprus wrote:SDP i Damir Hadžić.
Ne raduje me ova loša izlaznost. Ne budel se išta promjenilo, nedo Bog da mi iko spomene ikakve proteste![]()
.
Narod je totalno ubijen u pojam i misli da sam jedan pojedinac na izborima nece nista promjeniti. Naravno da nece jedan glas ista promijeniti, ali narod nema svijesti da zna koliku moc ima ako se ujedini...
i to na svoju dobrobit, ako nema ko da to kaze narodu cijele BiH, reci cemo im mi koji smo protestovali i pozivali narod da progleda, ali izgleda da za sada se to nije desilo...
ma dobro je, neka ne puca, ostalo cemo lako.....FUJ, FUJ....
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#128 Re: Za koga ste glasali?
džamahirijaek wrote:Nezvanično u Kantonu Sarajevu Trnovo - SBiH Centar najvjerovatnije SDP ( iako moguće SDA ) najveće iznenađenje Novi Grad velika bitka između SDA i SDP, a sve ostale opštine ( Novo Sarajevo, Stari Grad, Ilidža, Hađići i Vogošća ) SDA. Opet ovo je sve nezvanično.
- Alfons Kauders
#129 Re: Za koga ste glasali?
pravo da ti kazem, pocinjem razmisljati da uletim u politiku... sda, sbih ovo ono... ili snsd...callmethebreeeze wrote:nas narod k'o da je lobotomiran.
jednom se zivi, valja se uhljebit, a narod je ionako glup... sevap ga plackat dok ne crkne od gladi...
- Compact
#130 Re: Za koga ste glasali?
Da idete u džamiju znali bi sigurno!!! A ako to govorite ironično, pa glasali ste za one koji ne znaju kako džamija iznutra izgleda!to je to wrote:Damir Hadžić i SDP
P.S. E da sam ranije znala za ove što idu u džamiju, i to redovno......
- madner
#131 Re: Za koga ste glasali?
Mozemo mi rec sta hos, ali SDA ima svoju bazu vjernih glasaca, i ne moguce ih je lako ubjedit da su svi isti i da se ne isplati izac.in33sa wrote:Ali fakat je to za strucno posmatranje, koliki debil moras biti pa par dana nakon Bajrama glasati za iste one koji ti nisu bili u stanju penziju isplatiti do Bajrama, vec tri dana nakon Bajrama (znamo da stari kenjci, da ih tako nazovem, najcesce glasaju za SDA i Hare boyse)
Koliki debil moras biti.
- Alfons Kauders
#132 Re: Za koga ste glasali?
nazalost, ti "koji idu u dzamiju" mahom znaju i kako zatvor iznutra izgleda...Compact wrote:Da idete u džamiju znali bi sigurno!!! A ako to govorite ironično, pa glasali ste za one koji ne znaju kako džamija iznutra izgleda!to je to wrote:Damir Hadžić i SDP
- Prpa.ba
#133 Re: Za koga ste glasali?
Nije narod ubijen u pojam, narodu je dobro i ko smo mi, agresivni ateisti i ubaceni komunistickojugoslavenskosrpskocetnicki elementi da im govorimo drugacije.zlatiborka wrote:Narod je totalno ubijen u pojam
A i iluzorno je bilo ocekivati ikakav drugaciji rezultat kad su se ovako fino poklopili Ramazan i izbori.
EDIT:
Alfons Kauders wrote:nazalost, ti "koji idu u dzamiju" mahom znaju i kako zatvor iznutra izgleda...
Last edited by Prpa.ba on 05/10/2008 21:22, edited 1 time in total.
- Maraschino
#134 Re: Za koga ste glasali?
Zasto debilin33sa wrote:Ali fakat je to za strucno posmatranje, koliki debil moras biti pa par dana nakon Bajrama glasati za iste one koji ti nisu bili u stanju penziju isplatiti do Bajrama, vec tri dana nakon Bajrama (znamo da stari kenjci, da ih tako nazovem, najcesce glasaju za SDA i Hare boyse)
Koliki debil moras biti.
bas bih volio da znam za koga si ti glasao/la
po meni sve je to isto u pet deka,
lopov ovakav ili lopov onakav
- tranquil
#135 Re: Za koga ste glasali?
Što nas dovodi do glavnog problema a to je po meni - oni koji BI TREBALI da znaju kako izgleda zatvor iznutra, nažalost ne znaju.Alfons Kauders wrote:nazalost, ti "koji idu u dzamiju" mahom znaju i kako zatvor iznutra izgleda...Compact wrote:Da idete u džamiju znali bi sigurno!!! A ako to govorite ironično, pa glasali ste za one koji ne znaju kako džamija iznutra izgleda!to je to wrote:Damir Hadžić i SDP
- Alfons Kauders
#136 Re: Za koga ste glasali?
pa jednostavno, imas izbor... prvi saf i clanska kartica... ili celija...tranquil wrote: Što nas dovodi do glavnog problema a to je po meni - oni koji BI TREBALI da znaju kako izgleda zatvor iznutra, nažalost ne znaju.
uopste ih ne krivim, i ja bi izabrao prvu varijantu...
-
callmethebreeeze
#137 Re: Za koga ste glasali?
ma, meni zao naroda. bosanci su k'o zena koju muz tuce, a ona mu se stalno vraca, daje mu nove sanse i nada se da ce se popraviti.Alfons Kauders wrote:pravo da ti kazem, pocinjem razmisljati da uletim u politiku... sda, sbih ovo ono... ili snsd...callmethebreeeze wrote:nas narod k'o da je lobotomiran.
jednom se zivi, valja se uhljebit, a narod je ionako glup... sevap ga plackat dok ne crkne od gladi...
meni su najnejasniji oni sto glasaju za stranku za bih, sda, hajde i nekako, ali stranka za bih.
- Compact
#138 Re: Za koga ste glasali?
Malo si kontradiktoran. Maloprije su ti džamijaši bili u muriji, a u novijoj varijanti ako nećeš u džamiju ideš u muriju!!!
Hajde se ti fino saberi, očigledno si oduzet! Vozdra 
- Alfons Kauders
#139 Re: Za koga ste glasali?
mazohizam... ili su dio tala...callmethebreeeze wrote:ma, meni zao naroda. bosanci su k'o zena koju muz tuce, a ona mu se stalno vraca, daje mu nove sanse i nada se da ce se popraviti.Alfons Kauders wrote:pravo da ti kazem, pocinjem razmisljati da uletim u politiku... sda, sbih ovo ono... ili snsd...callmethebreeeze wrote:nas narod k'o da je lobotomiran.
![]()
![]()
meni su najnejasniji oni sto glasaju za stranku za bih, sda, hajde i nekako, ali stranka za bih.![]()
![]()
stvarno, sda mogu skontat, ali fakat za sbih moze glasati samo totalni degenerik ili clan pomenuta stranke... a obicno to dvoje ide zajedno...
- Alfons Kauders
#140 Re: Za koga ste glasali?
ista varijanta, mozda sam bio nejasan...Compact wrote:Malo si kontradiktoran. Maloprije su ti džamijaši bili u muriji, a u novijoj varijanti ako nećeš u džamiju ideš u muriju!!!Hajde se ti fino saberi, očigledno si oduzet! Vozdra
dobar dio tih koji idu u dzamiju to cine samo da ne bi isli na zasluzenu robiju...
da se razumijemo, te likove ne mijesam s pravim vjernicima, koji ih takodjer preziru... barem oni koje ja poznajem...
- Cevljanovici
#141 Re: Za koga ste glasali?
Dino Konakovic & SDA.
Nezvanicno iz izbornog staba:
Novo Sarajevo: Koldzo ubjedljivo vodi
CENTAR: Bare-bare Konakovic-Dzevad
S.Grad: Hadzibajric najvjerovatnije pobijedio
N.Grad: Damir najvjerovatnije pobijedio
-
callmethebreeeze
#142 Re: Za koga ste glasali?
ko je ono sbih nazvao stranka za (gra)bih.

- RIZVA
#143 Re: Za koga ste glasali?
Cevljanovici wrote:Dino Konakovic & SDA.
izvor ?
-
ek
#144 Re: Za koga ste glasali?
Kojeg izbornog štaba i jel' to sigurno za Novi Grad?Cevljanovici wrote:Dino Konakovic & SDA.
- burek_in_space
#145 Re: Za koga ste glasali?
Gospodjo Zlatiborka,zlatiborka wrote:E pa ja cu spomenuti i najaviiti proteste jer ovako ne moze vise.cyprus wrote:SDP i Damir Hadžić.
Ne raduje me ova loša izlaznost. Ne budel se išta promjenilo, nedo Bog da mi iko spomene ikakve proteste![]()
.
Narod je totalno ubijen u pojam i misli da sam jedan pojedinac na izborima nece nista promjeniti. Naravno da nece jedan glas ista promijeniti, ali narod nema svijesti da zna koliku moc ima ako se ujedini...
i to na svoju dobrobit, ako nema ko da to kaze narodu cijele BiH, reci cemo im mi koji smo protestovali i pozivali narod da progleda, ali izgleda da za sada se to nije desilo...
ma dobro je, neka ne puca, ostalo cemo lako.....FUJ, FUJ....
Izlaznost na ovim izborima je pokazatelj samo jedne stvari,a to je da je narod zadovoljan postojecom garniturom vlasti.Nikakav drugi zakljucak nemamo pravo izvesti,jer da je suprotno vrlo lako bi nasa biralista bila puna jos od 7 pa sve do zatvaranja,a rezultati(nezvanicni) bi bili drugaciji od ovih sada.Prema tome,birali smo,evo nam ga!
- vee-jay
#146 Re: Za koga ste glasali?
meni vise nikog nije zao. ja sam glasao i glasat cu i za dvije godine. ako se stanje ne promijeni do tada, promijenit ce se tako da ga vise nece biti.callmethebreeeze wrote:ma, meni zao naroda. bosanci su k'o zena koju muz tuce, a ona mu se stalno vraca, daje mu nove sanse i nada se da ce se popraviti.Alfons Kauders wrote:pravo da ti kazem, pocinjem razmisljati da uletim u politiku... sda, sbih ovo ono... ili snsd...callmethebreeeze wrote:nas narod k'o da je lobotomiran.
![]()
![]()
meni su najnejasniji oni sto glasaju za stranku za bih, sda, hajde i nekako, ali stranka za bih.![]()
![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#147 Re: Za koga ste glasali?
zivota ti jesi ti ozbiljan?Compact wrote:Da idete u džamiju znali bi sigurno!!! A ako to govorite ironično, pa glasali ste za one koji ne znaju kako džamija iznutra izgleda!to je to wrote:Damir Hadžić i SDP
kakve veze ima ko ide bolan u dzamiju? pa jel ti glasas za islamsku zajednicu ili za opcinske izbore?
I pored ovakvih da nama bude bolje? Nemojte me nasmijavati
-
to je to
#148 Re: Za koga ste glasali?
Da, govorim ironično i nije mi jasno kakav je to kriterij? U džamiju se ide radi sebe a ne radi drugih!Compact wrote:Da idete u džamiju znali bi sigurno!!! A ako to govorite ironično, pa glasali ste za one koji ne znaju kako džamija iznutra izgleda!to je to wrote:Damir Hadžić i SDP
- kirby
#149 Re: Za koga ste glasali?
mjenjam stan u sarajevu za stan u tuzli.
- seln
#150 Re: Za koga ste glasali?
Jesi li ti ovo napisao ozbiljno?Alfons Kauders wrote:nisam izasao...
svi mi se gade, a necu da glasam onako reda radi... iskreno, svejedno mi...
Ako jesi, kako te nije sramota u sljedecim postovima toliko pricati o promjenama i kriminalcima u nacionalnim partijama?