Za koga glasati u predsjednistvo?

Za koga bi glasali?

Fahrudin Radoncic
12
26%
Haris Silajdzic
11
23%
Bakir Izetbegovic
3
6%
Sulejman Tihic
2
4%
Zlatko Lagumdzija
19
40%

Total votes: 47

Halleluhwah
Location: Among and above strange people, mit dir Lili Marleen

#26 Re: Za koga glasati u predsjednistvo?

Post by Halleluhwah »

Bosanski_kralj wrote:
Halleluhwah wrote:
Bosanski_kralj wrote:Daj još kandidata. Ja se ne mogu ni jednog sjetiti, a da valja :?
Senad Hadžifejzović?
Đe njega iskopa :D
U ovoj konkurenciji bi možda mogao proći
Furamo se na Hrvate. :mrgreen:
ri0

#27 Re: Za koga glasati u predsjednistvo?

Post by ri0 »

Ova anketa je cita glupost iz razloga sto cisto sumnjam da ce SDP kandidovati i Bosnjackog clana predsjednistva iz razloga da im se ne razvodne glasaci jer ce Zeljko Komsic sigurno dobiti drugi mandat tako da ce igrati na sigurnu kartu predsjednika Komšića.

A da kandiduju i samo Bosnjackog clana, mislim da bi SDP-ov kandidat ostvario pobjedu... recimo Damira Hadzica :)
brucos7

#28 Re: Za koga glasati u predsjednistvo?

Post by brucos7 »

Za Harisa ! :bih:
pure_love

#29 Re: Za koga glasati u predsjednistvo?

Post by pure_love »

ri0 wrote:Ova anketa je cita glupost iz razloga sto cisto sumnjam da ce SDP kandidovati i Bosnjackog clana predsjednistva iz razloga da im se ne razvodne glasaci jer ce Zeljko Komsic sigurno dobiti drugi mandat tako da ce igrati na sigurnu kartu predsjednika Komšića.

A da kandiduju i samo Bosnjackog clana, mislim da bi SDP-ov kandidat ostvario pobjedu... recimo Damira Hadzica :)
nikada nebi ostvarili pobjedu kod bosnjackog clana,a za hrvatskog mogu,jer bosnjaka ima previse puno vise od hrvata-a cak i SDA-ovac vise voli vidjeti Komsica nego nekog HDZ-ovca,pa ce normalno glasati za zeljka

ali ne vjerujem da ce im to proci i ovaj put,,hrvati su bili napravili pravu frku prosli put nakon izbora,a ovaj put ce se sigurno pripremiti(HDZ i HDZ1990 ce se ujediniti i glasovi nece biti rasipani),mislim da se SDP nece usuditi da opet nametne hrvatima kroz bosnjacke glasove Komsica
kosmos

#30 Re: Za koga glasati u predsjednistvo?

Post by kosmos »

za Dragana Vikica, s njim je pocelo snjim ce i zavrstit
ponesi zastavu Dragane
izdaleka

#31 Re: Za koga glasati u predsjednistvo?

Post by izdaleka »

Niti jedan od navedenih ne dolazi u obzir, treba ih sve razrijestiti duznosti sve do jednoga koji sjedi u predsjednistvu i kobajagi nas predstavljaju, toboze izvrsavaju volju naroda BiH. Sve ih treba maknuti iz fotelja i dovesti Bosance i Hercegovce a ne stranacke vozdove ...njih nam je vec pun .....
Post Reply