VS UN-a O STANJU U BIH: SRPSKI ENTITET GLAVNI IZVOR OPSTRUKC
- Andaluz1
#1 VS UN-a O STANJU U BIH: SRPSKI ENTITET GLAVNI IZVOR OPSTRUKC
VIJEĆE SIGURNOSTI O STANJU U BIH: SRPSKI ENTITET GLAVNI IZVOR OPSTRUKCIJE
14:18 / 24.11.2009.
"Republika Srpska stvorila bi svakih toliko problem na državnoj razini, a onda bi kritizirala državu zbog postojanja tog problema", rekao je visoki predstavnik i posebni predstavnik EU-a, ističući kako se "maloj skupini pojedinaca ne može dozvoliti da ignoriraju nade i zajedničke napore milijuna građana BiH".
Vijeće sigurnosti UN-a u ponedjeljak je raspravljao o redovitom polugodišnjem izvješću visokog predstavnika u BiH, pri čemu je ocijenjeno da se politička situacija dodatno pogoršala zbog podjela u najvišem političkom vodstvu zemlje.
(Biznis.ba)
http://www.biznis.ba/index.php?option=c ... 7&Itemid=2
Sta mislite hoce li Inzka sada napasti koalicija SNSD, HDZ, SDA, SDP, SBIH?
14:18 / 24.11.2009.
"Republika Srpska stvorila bi svakih toliko problem na državnoj razini, a onda bi kritizirala državu zbog postojanja tog problema", rekao je visoki predstavnik i posebni predstavnik EU-a, ističući kako se "maloj skupini pojedinaca ne može dozvoliti da ignoriraju nade i zajedničke napore milijuna građana BiH".
Vijeće sigurnosti UN-a u ponedjeljak je raspravljao o redovitom polugodišnjem izvješću visokog predstavnika u BiH, pri čemu je ocijenjeno da se politička situacija dodatno pogoršala zbog podjela u najvišem političkom vodstvu zemlje.
(Biznis.ba)
http://www.biznis.ba/index.php?option=c ... 7&Itemid=2
Sta mislite hoce li Inzka sada napasti koalicija SNSD, HDZ, SDA, SDP, SBIH?
- Andaluz1
#2 Re: VS UN-a O STANJU U BIH: SRPSKI ENTITET GLAVNI IZVOR OPSTRUKC
Evo jos jedne iste price, iz drugog ugla:
OTIŠAO U NEW YORK U IME VIJEĆA MINISTARA, A GOVORIO U IME RS:ŠPIRIĆ ZABORAVIO U KOJOJ ULOZI NASTUPA
Visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko, obraćajući se pred Vijećem sigurnosti UN-a, najviše kritika uputio je predstavnicima vlasti RS-a ocjenjujući da su stvorili problem na državnom nivou. Za razliku od Inzka, predsjedavajući Vijeća ministara BiH Nikola Špirić u svom ...
... govoru naglasak je stavio na obaveze koje BiH ispunjava na putu prema EU.
Istovremeno, Špirić je negirao ocjene visokog predstavnika da je RS kočničar procesa u BiH.
http://www.biznis.ba/index.php?option=c ... 5&Itemid=2
OTIŠAO U NEW YORK U IME VIJEĆA MINISTARA, A GOVORIO U IME RS:ŠPIRIĆ ZABORAVIO U KOJOJ ULOZI NASTUPA
Visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko, obraćajući se pred Vijećem sigurnosti UN-a, najviše kritika uputio je predstavnicima vlasti RS-a ocjenjujući da su stvorili problem na državnom nivou. Za razliku od Inzka, predsjedavajući Vijeća ministara BiH Nikola Špirić u svom ...
... govoru naglasak je stavio na obaveze koje BiH ispunjava na putu prema EU.
Istovremeno, Špirić je negirao ocjene visokog predstavnika da je RS kočničar procesa u BiH.
http://www.biznis.ba/index.php?option=c ... 5&Itemid=2
- sodom
#3 Re: VS UN-a O STANJU U BIH: SRPSKI ENTITET GLAVNI IZVOR OPSTRUKC
vidiš da ga prenosi, dobro ne pjeni jos...
Svima je sve jasno, samo jos treba sacekati nekih 10-15 godina da se napravi funkcionalna i normalna drzava bez blentiteta i gluposti, al doci ce i to vrijeme.
Svima je sve jasno, samo jos treba sacekati nekih 10-15 godina da se napravi funkcionalna i normalna drzava bez blentiteta i gluposti, al doci ce i to vrijeme.
- cyprus
#4 Re: VS UN-a O STANJU U BIH: SRPSKI ENTITET GLAVNI IZVOR OPSTRUKC
Smaraš laganoAndaluz1 wrote:Sta mislite hoce li Inzka sada napasti koalicija SNSD, HDZ, SDA, SDP, SBIH?
- Andaluz1
#5 Re: VS UN-a O STANJU U BIH: SRPSKI ENTITET GLAVNI IZVOR OPSTRUKC
Pa idi odmori se! Mi smo vas trpili 18 godina, vrijeme je da se i mi odmorimo od vas, ako Bog da na slijedecim izborima.cyprus wrote:Smaraš laganoAndaluz1 wrote:Sta mislite hoce li Inzka sada napasti koalicija SNSD, HDZ, SDA, SDP, SBIH?
- cyprus
#6 Re: VS UN-a O STANJU U BIH: SRPSKI ENTITET GLAVNI IZVOR OPSTRUKC
Dva pitanja:Andaluz1 wrote:Pa idi odmori se! Mi smo vas trpili 18 godina, vrijeme je da se i mi odmorimo od vas, ako Bog da na slijedecim izborima.cyprus wrote:Smaraš laganoAndaluz1 wrote:Sta mislite hoce li Inzka sada napasti koalicija SNSD, HDZ, SDA, SDP, SBIH?
1. Koji smo to mi?
2. A koji ste to vi?
- Andaluz1
#7 Re: VS UN-a O STANJU U BIH: SRPSKI ENTITET GLAVNI IZVOR OPSTRUKC
Vi ste oni kojima smeta kritika grobara BH: SNSD, SDA, SDP, SBIH, HDZcyprus wrote: Dva pitanja:
1. Koji smo to mi?
2. A koji ste to vi?
Mi smo vasi neprijatelji
- cyprus
#8 Re: VS UN-a O STANJU U BIH: SRPSKI ENTITET GLAVNI IZVOR OPSTRUKC
Dobro neprijatelji, pitam samo da vas znam prepoznat na glasačkom listiću, ako slučajno dođem tobeAndaluz1 wrote:Vi ste oni kojima smeta kritika grobara BH: SNSD, SDA, SDP, SBIH, HDZcyprus wrote: Dva pitanja:
1. Koji smo to mi?
2. A koji ste to vi?
Mi smo vasi neprijatelji
- Andaluz1
#9 Re: VS UN-a O STANJU U BIH: SRPSKI ENTITET GLAVNI IZVOR OPSTRUKC
Smrt fasizmu, Sloboda narodu!cyprus wrote:Dobro neprijatelji, pitam samo da vas znam prepoznat na glasačkom listiću, ako slučajno dođem tobeAndaluz1 wrote:Vi ste oni kojima smeta kritika grobara BH: SNSD, SDA, SDP, SBIH, HDZcyprus wrote: Dva pitanja:
1. Koji smo to mi?
2. A koji ste to vi?
Mi smo vasi neprijatelji. Dakle, na šta se odazivate?
- J.B.Tito
#10 Re: VS UN-a O STANJU U BIH: SRPSKI ENTITET GLAVNI IZVOR OPSTRUKC
Moj Cyprus, ovo je, izgleda, jedan od onih pametnica naakog dijasporskog kongresa sto mi, onomad, zatrpavase mail svojim nebulozama.cyprus wrote:
1. Koji smo to mi?
2. A koji ste to vi?
Ne kontam, kako vam se vise da, k'o svabo trajlala, ponavljati jednu te istu pricu kako niko ne valja, i samo vi imate rjesenje za situaciju (daljinskim) u BiH.
200 postova , za 7 dana kako si registrovan - radis li ti, mene ti, ista drugo sem sto pokusavas pametovati?!
- cyprus
#11 Re: VS UN-a O STANJU U BIH: SRPSKI ENTITET GLAVNI IZVOR OPSTRUKC
O, pa drugovi partizani, izvinjavam se nisam vas prepozno. Trebali ste odmah reći da ste to viAndaluz1 wrote:Smrt fasizmu, Sloboda narodu!
- kiky
- Andaluz1
#13 Re: VS UN-a O STANJU U BIH: SRPSKI ENTITET GLAVNI IZVOR OPSTRUKC
Dobrodosli, necemo vas izdati!kiky wrote:jebo un ...