Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.

Locked
cyprus

#601 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.

Post by cyprus »

Helikopter wrote:[quote="cyprus"][quote="Helikopter"]Bosnjaci svoj dio unutrasnje teritorije BiH moraju povezati u jednu cjelinu, znaci centralnu Bosnu povezati sa Krajinom i Bihacem. Bosnaci su jedino teritorijalno nepovezani u BiH u odnosu na Srbe i Hrvate.
Ponoviću ti, obzirom da se i ti ponavljaš :mrgreen:
Bošnjaci nemaju svoj dio teritorije.[/quote]
[/size]
Imaju i imace, ne brini se zato, samo je pitanje procenata te unutrasnje Bosnjacke teritorije, Entitet Republika Srpska ce trebati Bosnjacima i Hrvatima vratiti jedan dio RS teritorije caa 8000 km2. Imacemo tri razlicita stana sa tri razlicite kvadrature u zajednickoj drzavi BiH. Sto se tice vanjskih granica Bosne i Hercegovine oni se nikada nece moci mjenjati.[/quote]

Nemaju i nemaće... A ti dijeli svoje Kosovo ako možeš, Bosnu i Hercegovinu nećeš...
Paranoid

#602 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.

Post by Paranoid »

Cypi prilagodjavaj se na ovakve napade jer mi smo već oguglali, sad je red da se i drugi malo prilagodjavaju na naše extremiste..
Helikopter

#603 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.

Post by Helikopter »

"cyprus"]
Helikopter wrote:[quote="cyprus"][quote="Helikopter"]Bosnjaci svoj dio unutrasnje teritorije BiH moraju povezati u jednu cjelinu, znaci centralnu Bosnu povezati sa Krajinom i Bihacem. Bosnaci su jedino teritorijalno nepovezani u BiH u odnosu na Srbe i Hrvate.
Ponoviću ti, obzirom da se i ti ponavljaš :mrgreen:
Bošnjaci nemaju svoj dio teritorije.[/quote]
[/size]
Imaju i imace, ne brini se zato, samo je pitanje procenata te unutrasnje Bosnjacke teritorije, Entitet Republika Srpska ce trebati Bosnjacima i Hrvatima vratiti jedan dio RS teritorije caa 8000 km2. Imacemo tri razlicita stana sa tri razlicite kvadrature u zajednickoj drzavi BiH. Sto se tice vanjskih granica Bosne i Hercegovine oni se nikada nece moci mjenjati.[/quote]
@"cyprus"
Nemaju i nemaće... A ti dijeli svoje Kosovo, Bosnu i Hercegovinu nećeš...[/quote]

Prije svega Kossovo nije moje, istina je da su moje simpatije na strani Albanaca jer nikada nisu ratovali ili ubijali Bosnjake ili bili njihovi neprijatelji. Za razliku od tebe perfidnog za kojeg i neznam ko si i sta si po narodu i naciji? Drzi se svog avatara i Kipra te pravoslavnih hriscana i RS, to ti nekako najbolje pase. Koliko vidim ne rusis ti R. Srpsku nego je cak i siris na FBiH sa svojim perfidnim komentarima i prilozima. Vidjecemo, nece Bosnjake vise niko zaj.bavat. ni teritorijalno, ni ekonomski, ni politicki, ni kulturmo ni na bilo koji drugi nacin!
Last edited by Helikopter on 12/11/2013 12:58, edited 3 times in total.
Krushna mrva

#604 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.

Post by Krushna mrva »

Helikopter wrote: Vidjecemo, nece Bosnjake vise niko zaj.bavat. ni teritorijalno, ni ekonomski, ni politicki, ni kulturmo ni na bilo koji drugi nacin!
Zajebavate sami sebe s ovim idiotskim mapama. Ne treba vam niko sa strane da se sjebete
Bodkin

#605 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.

Post by Bodkin »

_Medonja_ wrote:
ovako nešto

Image
ahaa, a srbi ce prihvatiti podijeljenu teritoriju dok ce bosnjaci i hrvati imati cjeline :D ali dobro, treba vidjeti da ima ljudi koji bi dijelili drzavu
Bodkin

#606 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.

Post by Bodkin »

Krushna mrva wrote:
Helikopter wrote: Vidjecemo, nece Bosnjake vise niko zaj.bavat. ni teritorijalno, ni ekonomski, ni politicki, ni kulturmo ni na bilo koji drugi nacin!
Zajebavate sami sebe s ovim idiotskim mapama. Ne treba vam niko sa strane da se sjebete
doticni forumas je sa kosova :D tako da je on sa strane
Paranoid

#607 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.

Post by Paranoid »

Lako je crtati mape onome čija babovina nije obojena u "sivo"... može ba i ta varijanta, ali preko mene mrtvog..
Havatar

#608 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.

Post by Havatar »

Bodkin wrote:
Krushna mrva wrote:
Ti si iz Amerike tako da si i ti sa strane :mrgreen:
Krushna mrva

#609 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.

Post by Krushna mrva »

Ne znam sto se ovom ridikulu dozvoljava da stavlja ovdje ove idiotske mape. Ne bih iskljucio moigucnost i da je Poskokovac u pitanju.
Paranoid

#610 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.

Post by Paranoid »

Krushna mrva wrote:Ne znam sto se ovom ridikulu dozvoljava da stavlja ovdje ove idiotske mape. Ne bih iskljucio moigucnost i da je Poskokovac u pitanju.
..ko god je kreće se "Banovićkom prugom".. lagano
Paranoid

#611 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.

Post by Paranoid »

cakinaki wrote:
Paranoid wrote:Lako je crtati mape onome čija babovina nije obojena u "sivo"... može ba i ta varijanta, ali preko mene mrtvog..
pojedinci su nebitni :mrgreen:
...obidji katastar pa ćeš vidjeti da li se radi o pojedincima..
cyprus

#612 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.

Post by cyprus »

Paranoid wrote:Cypi prilagodjavaj se na ovakve napade jer mi smo već oguglali, sad je red da se i drugi malo prilagodjavaju na naše extremiste..
Prilagođen sam ja, nije ovo ništa novo...
madner

#613 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.

Post by madner »

Po gruntu je sve to begovina.

Tako da mi begovi trebali dobiti ono sto je nase.
cyprus

#614 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.

Post by cyprus »

Helikopter wrote:Prije svega Kossovo nije moje, istina je da su moje simpatije na strani Albanaca jer nikada nisu ratovali ili ubijali Bosnjake ili bili njihovi neprijatelji. Za razliku od tebe perfidnog za kojeg i neznam ko si i sta si po narodu i naciji? Drzi se svog avatara i Kipra te pravoslavnih hriscana i RS, to ti nekako najbolje pase. Koliko vidim ne rusis ti R. Srpsku nego je cak i siris na FBiH sa svojim perfidnim komentarima i prilozima. Vidjecemo, nece Bosnjake vise niko zaj.bavat. ni teritorijalno, ni ekonomski, ni politicki, ni kulturmo ni na bilo koji drugi nacin!
A nisi Kosovar? Izvini onda...

A kažeš Bošnjake niko neće zajebavat... A što ih onda bolan ti zajebavaš? Ovo o čemu ti pričaš bolje ne bi smislili Karadžić i Boban zajedno...

To šta sam ja po narodu i naciji apsolutno nije bitno, ali da ne ispade da krijem - ja sam Jugoslaven... Imaš li nešto protiv?
Paranoid

#615 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.

Post by Paranoid »

cakinaki wrote:a koliko po katastru teritorije bih pripada srbima po katastru trebali su srbi dobiti i vise od pola bosne sto su dobili.
Tamo gdje ih ima najviše pripada im najmanje...izguglaj malo..jbg, neću ja biti živ 100 godina pa da ti sve objašnjavam.
Krushna mrva

#616 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.

Post by Krushna mrva »

Takozvani Bosnjaci su za ovo i sami donekle krivi jer su fino i prihvatili i razvili igru.
Bodkin

#617 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.

Post by Bodkin »

Havatar wrote: Ti si iz Amerike tako da si i ti sa strane :mrgreen:
da je barem grbavica amerika
Helikopter

#618 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.

Post by Helikopter »

Bodkin wrote:
Krushna mrva wrote:
Hajde ne lazi i ne izmisljaj, najvjerovatnije si ti iz Srbije i RS-a tako da si ti sa strane. Inace ja sam Bosnjak da se razumijemo, ali ko sto sam rekao i ranije simpatiziram Albance i rekao sam u ranijim komentarima i zasto.
Last edited by Helikopter on 12/11/2013 13:11, edited 3 times in total.
Paranoid

#619 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.

Post by Paranoid »

cakinaki wrote:
Paranoid wrote:
cakinaki wrote:a koliko po katastru teritorije bih pripada srbima po katastru trebali su srbi dobiti i vise od pola bosne sto su dobili.
Tamo gdje ih ima najviše pripada im najmanje...izguglaj malo..jbg, neću ja biti živ 100 godina pa da ti sve objašnjavam.
pa 80 posto stanovnistva bosnjackog naroda zivi u nazovi gradovima,,,,i sasvim je normalno da su srbi dobili povrsinski najvise zemlje,,
Jeli i to kažu mediji u eresu?

..a gde je pečat?
Bodkin

#620 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.

Post by Bodkin »

Helikopter wrote: Hajde ne lazi i ne izmisljaj, najvjerovatnije si ti iz Srbije i RS-a tako da si ti sa strane. Inace ja sam Bosnjak da se razumijemo, ali ko sto sam rekao i ranije simpatiziram Albance i rekao sam u ranijim komentarima i zasto.
odluci se, ili iz jednog ili drugog. ne moze oboje :lol: nego ajd ti nazad pa dijeli drzavu jos malo
cyprus

#621 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.

Post by cyprus »

Helikopter wrote:Hajde ne lazi i ne izmisljaj, najvjerovatnije si ti iz Srbije i RS-a tako da si ti sa strane. Inace ja sam Bosnjak da se razumijemo, ali ko sto sam rekao i ranije simpatiziram Albance i rekao sam u ranijim komentarima i zasto.
Znači RS ti je sa strane... Radovan bi bio ponosan :mrgreen:
madner

#622 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.

Post by madner »

cakinaki wrote:
madner wrote:Po gruntu je sve to begovina.

to mozda kod vas :D

i nije to nista neobicno,pa ne mozete zivjeti u carsijama i imati dosta povrsinski zemlje,
Kako ne mozemo?
Recimo moj pradedo je imao kmetove koji su obradjivali zemlju ali je nisu posjedovali. I onda dedo ponekad ode na vrancu da pogleda sta i kako rade. Dok nije izvrsena otimacina, pa nasa zemlja postade vlasnistvo kmetova.
cyprus

#623 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.

Post by cyprus »

madner wrote:
cakinaki wrote:

i nije to nista neobicno,pa ne mozete zivjeti u carsijama i imati dosta povrsinski zemlje,
Kako ne mozemo?
Recimo moj pradedo je imao kmetove koji su obradjivali zemlju ali je nisu posjedovali. I onda dedo ponekad ode na vrancu da pogleda sta i kako rade. Dok nije izvrsena otimacina, pa nasa zemlja postade vlasnistvo kmetova.
Šta ti je nepravda :mrgreen:
Bodkin

#624 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.

Post by Bodkin »

madner wrote:
cakinaki wrote:

Kako ne mozemo?
prokleti 20 vijek :D
madner

#625 Re: Vrlo vjerovatna etnička mapa BH po popisu 2013.g.

Post by madner »

Kazem, desava se, ali ako cemo mak na konac zna se ko su kmetovi. :D
Locked