Vracajmo zastavu

Post Reply

Koju cemo zastavu?

LJILJANE
88
77%
Sadasnju
26
23%

Total votes: 114

senada

Post by senada »

da pamtis wrote:
uvjek dobar gost wrote:Sta ce se dessiti ,a da je super, od sebe se nista super nece desiti... recimo vec jednom DOSTA !!!!

Vrijeme je da se krene !!!
.....u drugo poluvrijeme, moze ko mu hebe ......... ljudi zovite kada pocne......da ja ne bi morao cekati na CNN :D :D
:D ... a ti kao neces ostati ovdje :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

\/\/\/ wrote:Ljiljani su uvijek i ostali nasa zastava.
Ona neka zuta sto je unuk od Pedija naskrabo na casu likovnog moze gurnut u ......... .
zar nije za Wolfganga Petriča nametnuta zastava???
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Ne fakat ljudi samo sute, gutaju... i opet sute. Kukaju, drobe, pate, gladuju, zima im je.... i sta...???? Nista .. opet nista ... trebamo ustati svi kao jedan i reci DOSTA !!!! Trebamo znati sta hocemo i sta necemo, javno to reci, vrsiti pritisak na ... vampire....trebamo biti glasniji i slozniji... pa dosta smo sutali i dosta smo bili donji... zar nije vrijeme da se krene ????
Svak sa komsijom prica sta bi volio, a kad su izbori svi opec zaokruzuju svoje, oni tamo cirilicom zaokruzuju, ovi ovdje glasaju u dvije boje... onda se pitamo do koga je.

Nemojmo biti licemjerni, nemojmo pisati jedno, misliti drugo ,a glasati trece..
Vec deset godina mi imamo iste probleme, vrijeme je da se rjese...al znajte da se sami rjesiti nece, sami se nisu ni pojavili (misli se na probleme)...

Bosanci i Hercegovci svih zemalja ujedinite se !!!!

Pozdrav domovini !!!!
in&san

Post by in&san »

uvjek dobar gost wrote:Vazno je sta se meni u srcu viori... a viore se Ljiljani....

Image Image Image Image
Last edited by in&san on 20/01/2006 15:31, edited 1 time in total.
senada

Post by senada »

uvjek dobar gost wrote:Ne fakat ljudi samo sute, gutaju... i opet sute. Kukaju, drobe, pate, gladuju, zima im je.... i sta...???? Nista .. opet nista ... trebamo ustati svi kao jedan i reci DOSTA !!!!

Pozdrav domovini !!!!
:D Molim te Dobri goste, otkud ti Bosanci i Hercegovci?
Ljutis Demokrate90 i ugrozavas Ustavno pravni poredak i tekovine nase narodno oslobodilacke, antifasisticke borbe. Ugrozavas nacionalni identitet Srba, Hrvata, i Bosnjaka i OSTALIH ... u poroznim granicama .... malo morgen nase..... zemlje... :(
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

senada wrote:
uvjek dobar gost wrote:Ne fakat ljudi samo sute, gutaju... i opet sute. Kukaju, drobe, pate, gladuju, zima im je.... i sta...???? Nista .. opet nista ... trebamo ustati svi kao jedan i reci DOSTA !!!!

Pozdrav domovini !!!!
:D Molim te Dobri goste, otkud ti Bosanci i Hercegovci?
Ljutis Demokrate90 i ugrozavas Ustavno pravni poredak tekovine nase narodno oslobodilacke, antifasisticke borbe. Ugrozavas nacionalni identitet Srba, Hrvata, i Bosnjaka i OSTALIH ... u poroznim granicama .... malo morgen nase..... zemlje... :(

Ako se ova drzava moze djelit to se moze podjelit samo na Bosnu i Hercegovinu, ljudi u njoj se mogu djeliti samo na Bosance i Hercegovce... demokrati 90.tih nisu moja ciljna skupina... ja bih njih svejedno sve pohapsio.. Ima ona pjesma od Indexa ... Da sam ja nekoooo....
A mislid ba najmanje od svega ugrozavam antifasisticku borbu.... cak suprotno, ali ovo je moje misljenje a ne misljenje moje baze....

Hercegovci i Bosanci svih zemalja ujedinite se !!!!

Pozdrav domovini !!!!

Vrijeme je da se krene !!!!!
senada

Post by senada »

Gost je li te neko prozvao, optuzio da imas bazu :? Otkud ti to :? :( ?
Fair Life

Post by Fair Life »

Image
schnjufko

#34 Kakav narod takva zastava

Post by schnjufko »

Prvo sto mi je glupavo na ovom forumu je sto mi pravimo ovdej nesto s pretpostavkom da nas svi vide
Koliko znam sarajevo-x je baned u entitetu dakle svo ovo supljanje nam je polovicno. A sto se tice zastave i to je supljak pitanje je sta stoji iza zastave koja platforma i koja ideja. Koliko sam skuzio ovdje se svi drze ikona i simbola a ne onoga sto oni predstavljaju dakle provalili smo jedan znaksimbol a sad ce mo za njega skontat ono cemu sluzi.
malo glupo zar ne
ero_sa_onog_svijeta

Post by ero_sa_onog_svijeta »

što se tiče te zastave, mislim da nema šanse da ta zastava bude službena zstava BiH.
Zašto?
Zato što službena zstava BiH mora biti prihvaćena od strane sva tri naroda BiH. Srbi ljiljane nikad neće prihvatiti kao ni hrvati, i eto problema.
Ova službena zastva BiH je potpuno smiješna. Ni sami građani BiH ne znaju koliko ima zvijezda na službenoj BH zastavi! Po meni trebali bi biti 3 žute zvijezde i tad bi trenutna zastava ove države imala smisla.
Sve u svemu, jadno da ne može biti jadnije. Nažalost!
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

ero_sa_onog_svijeta wrote:što se tiče te zastave, mislim da nema šanse da ta zastava bude službena zstava BiH.
Zašto?
Zato što službena zstava BiH mora biti prihvaćena od strane sva tri naroda BiH. Srbi ljiljane nikad neće prihvatiti kao ni hrvati, i eto problema.
Ova službena zastva BiH je potpuno smiješna. Ni sami građani BiH ne znaju koliko ima zvijezda na službenoj BH zastavi! Po meni trebali bi biti 3 žute zvijezde i tad bi trenutna zastava ove države imala smisla.
Sve u svemu, jadno da ne može biti jadnije. Nažalost!
Ja smatram recimo da bi umjesto zvjezdica trebala biti tri zuta ljiljana. Ako Srbima i Hrvatima smeta ljiljan, smeta i Bosnjacima sahovnica i trobojka.
BECHO

Post by BECHO »

senada wrote:
da pamtis wrote:Image

Image

:D :D
Pod njegovom zastavom smo se zajedno borili protiv fasizma.Nije to zal za Titom nego tuga nad ovih petnaest najtezih godina u historiji ove zemlje.Najtezih za normalan svijet i najljepsih za budale.
A pod zastavom ljiljana smo se borili protiv liberalizma i sekularizma na ovim prostorima?! :zzzz: :D

Image

Bicu iskren: Jebem ja tog Bosanca koji se ne ponosi grbom i zastavom bosanskih kraljeva! :)
St.Germain

Post by St.Germain »

Fair Life wrote:Image
ovu ja imam kuci...i jedina koju priznajem :)
senada

Post by senada »

BECHO wrote:A pod zastavom ljiljana smo se borili protiv liberalizma i sekularizma na ovim prostorima?! :zzzz: :D

Image

Bicu iskren: Jebem ja tog Bosanca koji se ne ponosi grbom i zastavom bosanskih kraljeva! :)
tc...tc..tc :roll: :lol: :lol: :lol
Last edited by senada on 20/01/2006 16:45, edited 1 time in total.
tech10

Post by tech10 »

Lijepa je ova zastava sa ljiljanima i simbolizira sva tri naroda. Nazalost, ocigledno nije prihvacena od druga dva naroda u BiH i glupo je nametati je ako je vise od pola BiH ne zeli. Ni ovoj novoj nista ne fali. Sto vecina rekla, treba se skoncentricati na vaznije probleme, ustanoviti drzavu koja ce funkcionisati i u kojoj ce svi zeljeti da zive i postovati je kao svoju, a zastava je manje vazan detalj.
Svemirski-Jebach

Post by Svemirski-Jebach »

senada wrote:
da pamtis wrote:Image

Image

:D :D
Pod njegovom zastavom smo se zajedno borili protiv fasizma.Nije to zal za Titom nego tuga nad ovih petnaest najtezih godina u historiji ove zemlje.Najtezih za normalan svijet i najljepsih za budale.

teške jesu i to do jaja...a da li su baš najteže ili još bolje da li su jedine??!

senada primjetio sam te, lupaš gluposti počesto..
BECHO

Post by BECHO »

senada wrote:
BECHO wrote:A pod zastavom ljiljana smo se borili protiv liberalizma i sekularizma na ovim prostorima?! :zzzz: :D

Image

tc...tc..tc :roll: :lol: :lol: :lol
Gazi sve cetnike, sve su to pi*kice... :D

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=22412
senada

Post by senada »

Svemirski-Jebach wrote:teške jesu i to do jaja...a da li su baš najteže ili još bolje da li su jedine??!

senada primjetio sam te, lupaš gluposti počesto..
glupost je neizljeciva... moguce da su sve ove godine i sve sto su donijele i odnijele sa sobom posljedica moje glupe uobrazilje...
Panasonic

Post by Panasonic »

Ja sam za! Ljiljani su bili simbol svih bosanskih kraljeva pocev od Kotromanica, koji je (prvi na Balkanu) poceo da kuje novac na kojoj se takodjer nalazio ljiljan.
Panasonic

Post by Panasonic »

dinash

Post by dinash »

predlazem da nova bosanska zastava bude slicna japanskoj, samo sto nece biti crvena Hlopta na bijeloj podlozi kao simbol izlazeceg sunca, nego ce biti crna rupa kao simbol ...
St.Germain

Post by St.Germain »

dinash wrote:predlazem da nova bosanska zastava bude slicna japanskoj, samo sto nece biti crvena Hlopta na bijeloj podlozi kao simbol izlazeceg sunca, nego ce biti crna rupa kao simbol ...
ja sam vec htio postaviti piratsku, ali ona je 92 rezervisana..
dinash

Post by dinash »

St.Germain wrote:
dinash wrote:predlazem da nova bosanska zastava bude slicna japanskoj, samo sto nece biti crvena Hlopta na bijeloj podlozi kao simbol izlazeceg sunca, nego ce biti crna rupa kao simbol ...
ja sam vec htio postaviti piratsku, ali ona je 92 rezervisana..
to bi trebala biti koalicijska zastava :D
dizZaster

Post by dizZaster »

6.april 1992 - 10.februar 1998
ovo je zastava koju su za vrijeme srpsko-crnogorske i hrvatske genocidne
agresije ponosno nosili branioci Republike Bosne i Hercegovine.
danas je ovo nacionalna zastava Bosnjaka (Bosanaca i Hercegovaca) :D Image
danas

Post by danas »

dinash wrote:
St.Germain wrote: ja sam vec htio postaviti piratsku, ali ona je 92 rezervisana..
to bi trebala biti koalicijska zastava :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:-?
Post Reply