Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
incognito071
#28151 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
'rvatska do Dublina 
- 512MB
#28152 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne, ja ih imam trisherbett wrote:Sta si ljubomoran512MB wrote:Sreca za Mamica da Hrvati imaju dvije domovine
-
incognito071
#28153 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ispričavam se puĆanstvosherbett wrote:RvaCka se piseincognito071 wrote:'rvatska do Dublina
Sto tako nepismen
- ovo_malo_duse
#28154 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
sherbett wrote:Ja ko da sam s marsa pala.. ma dje su to jelavici??
Ja ih znam po beogradu.. jbga oni nemaju dvojno drzavljanstvo i posebne vrste povlastica
https://www.24sata.hr/news/hrvatska-i-b ... nce-146276
Goooooogle kolegice goooooogle.....Ovo sto stoji u clanku se naravno nije desilo ali je pokrenuta prica i kampanja u RvatCkoj kad nam je gostovao Glavas, sad se opet nadaaaaaamoooo...
-
incognito071
#28155 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kaže se: kući kad dodjes pa se ispričavajsherbett wrote: Nema veze, ući se za zivota
ali ti si ono fino čeljade iz Zg, kako kažeš, pa ne znaš to
- jazzer
#28156 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sada ce javnost u HR popljuvati BiH jer ispada da je el dorado za hrvatske bjegunce.
A malo ko ce se sjetiti da im je to HR omogucila.
- spreca
#28157 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sacekajmo da vidimo sta ce reci Kolindicajazzer wrote:Sada ce javnost u HR popljuvati BiH jer ispada da je el dorado za hrvatske bjegunce.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#28158 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
GeeTnT wrote:...nije kod gospe nego kod Covica....hdz pojacao desnu stranu. Ocekujemo danas predstavljanje i slikanje sa dresom na kojem je broj 6,5..pici wrote:znaci Mamic kod gospe u gostima... PRAVDA ZA MAMICA!!!
gospa i prvi stozernik u era jedno te isto... necemo cepidlacit sHo bi rekli izvorni sHumadinci
- mO k3
#28159 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hahhahhahajjajjajajjajajajhahhahhahahhaja
- mO k3
#28160 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Koga briga sto oni kažujazzer wrote:Sada ce javnost u HR popljuvati BiH jer ispada da je el dorado za hrvatske bjegunce.
- mO k3
#28161 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
sherbett wrote:Sorry al ne moze. Ozenjen simO k3 wrote:Koga briga sto oni kažujazzer wrote:Sada ce javnost u HR popljuvati BiH jer ispada da je el dorado za hrvatske bjegunce.
A malo ko ce se sjetiti da im je to HR omogucila.jebat ih
-
megaman4
#28162 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hrvatske krimose kao ovog velikog katolika i hrvatinu Mamica liferovati tamo njima, a oni nama Jelavica i Miju Jelica da im mi sudimo.mO k3 wrote:Koga briga sto oni kažujazzer wrote:Sada ce javnost u HR popljuvati BiH jer ispada da je el dorado za hrvatske bjegunce.
A malo ko ce se sjetiti da im je to HR omogucila.jebat ih
Briga nas sta Hrvatska govori. Ionako je niko ne benda u EU ni 1%. Samo im kontre udarati.
Zvijela RBiH.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#28163 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Optuženi Mamić je poručio da će naredni period boraviti u Bosni i Hercegovini.
"Može ih biti sram, svima koji su u ovom procesu jamčim da će za to platiti cijenu, ali šutjeti neću. Izgubio sam rundu, ali ću dobiti bitku, u to sam siguran. Ovu moju borbu vodit ću iz svoje druge domovine i Bog zna zašto me ovdje poslao. Ovdje sam po zadatku koji mi je on namijenio, on ima jasan plan i ja ću ga slijediti. Odavde ću se boriti i ne mislim se vratiti u Hrvatsku prije izricanja pravomoćne presude. Iskoristit ću sva moguća prava da dokažem svoju nevinost", istakao je Mamić.
- mO k3
#28164 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Plačempici wrote:Optuženi Mamić je poručio da će naredni period boraviti u Bosni i Hercegovini.
"Može ih biti sram, svima koji su u ovom procesu jamčim da će za to platiti cijenu, ali šutjeti neću. Izgubio sam rundu, ali ću dobiti bitku, u to sam siguran. Ovu moju borbu vodit ću iz svoje druge domovine i Bog zna zašto me ovdje poslao. Ovdje sam po zadatku koji mi je on namijenio, on ima jasan plan i ja ću ga slijediti. Odavde ću se boriti i ne mislim se vratiti u Hrvatsku prije izricanja pravomoćne presude. Iskoristit ću sva moguća prava da dokažem svoju nevinost", istakao je Mamić.![]()
![]()
-
Fudo387
#28165 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Koja kraljinapici wrote:Optuženi Mamić je poručio da će naredni period boraviti u Bosni i Hercegovini.
"Može ih biti sram, svima koji su u ovom procesu jamčim da će za to platiti cijenu, ali šutjeti neću. Izgubio sam rundu, ali ću dobiti bitku, u to sam siguran. Ovu moju borbu vodit ću iz svoje druge domovine i Bog zna zašto me ovdje poslao. Ovdje sam po zadatku koji mi je on namijenio, on ima jasan plan i ja ću ga slijediti. Odavde ću se boriti i ne mislim se vratiti u Hrvatsku prije izricanja pravomoćne presude. Iskoristit ću sva moguća prava da dokažem svoju nevinost", istakao je Mamić.![]()
![]()
Jedan po jdan, za vas sam jos uvijek joe frazier.
- Point.
#28166 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sad se sjetio Bosne i Hercegovine. 
- mO k3
#28167 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma isporučiti ga .....
- jazzer
#28168 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Obuzme me neki ponos, sreca kada ljudi sirom svijeta spomenu BiH kako svoju drugu domovinu. 
- ovo_malo_duse
#28169 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma kakvi isporucit... Bez Jelavica i Jelica ni pomisliti jos mu u Sarajevu stan obezbjedit kad mu dodije kamenjar...mO k3 wrote:Ma isporučiti ga .....
Samo reciprocno....
- Toffee karamela
#28170 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
nemoj tako, porijeklom je iz nekakvog sela kod Duvna/TomislavgradaPoint. wrote:Sad se sjetio Bosne i Hercegovine.
- mO k3
#28171 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Onda trampaovo_malo_duse wrote:Ma kakvi isporucit... Bez Jelavica i Jelica ni pomisliti jos mu u Sarajevu stan obezbjedit kad mu dodije kamenjar...mO k3 wrote:Ma isporučiti ga .....
Samo reciprocno....
- ovo_malo_duse
#28172 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
I kad plati kauciju reci mu nek opet dodje, opet ga fino ugostiti i Senadera da povede kad ga puste na vikendmO k3 wrote:Onda trampaovo_malo_duse wrote:Ma kakvi isporucit... Bez Jelavica i Jelica ni pomisliti jos mu u Sarajevu stan obezbjedit kad mu dodije kamenjar...mO k3 wrote:Ma isporučiti ga .....
Samo reciprocno....
- jazzer
#28173 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne daju covjeku mira ni dok hodocasti MedjugorjeHrvatska raspisala potjernicu za Zdravkom Mamićem
Županijski sud u Osijeku izdao je potjernicu za Zdravkom Mamićem koji se nalazi u BiH gdje je dočekao prvostepenu presudu po kojoj je osuđen na 6 i po godina zatvora, prenose hrvatski mediji.
Od policije je zatraženo da ga se privede, a ako to ne uspije, s obzirom da je trenutno u Bosni i Hercegovini, sud daje nalog MUP-u za raspisivanjem međunarodne potjernice, prenosi Dnevnik.hr.
Podsjećamo, hrvatski USKOK tereti Mamića, njegovog brata Zorana, bivšeg Dinamovog direktora Damira Vrbanovića i poreznika Milana Pernara za izvlačenje blizu 15,6 miliona eura iz Dinama i nanošenje štete budžetu od najmanje 12,2 miliona eura za neplaćen porez.
Također, cijelu situaciju kratko je prokomentarisao i ministar Dragan Mektić koji je kazao da ga BiH ne može izručiti, ali da to ne znači da je tu kraj njegove odgovornosti.
"Ako, primjera radi, Mamić bude presuđen na deset godina, Hrvatska dostavlja tu presudu Bosni i Hercegovini i mi možemo izvršiti presudu", kazao je Mektić.
Nepravda pa to ti je
- Toffee karamela
#28174 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Tri velika paćenika, pogođena munjom nepravednog sudskog sistema nalaze se trenutno na teritoriji BiH

Mislim da nema više mjesta (a ni volje) za medijsko praćenje ostalih

Mislim da nema više mjesta (a ni volje) za medijsko praćenje ostalih
-
svi u napad
#28175 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Dok se ne dogovore (a nece se nikad dogovorit) oko isporuka (vi nama ....... a mi vama ....) zamolio bih govna iz uprave FK Sarajevo da odu malo do Gospe i zamole "mucko djubre" da preuzme ovaj klub u periodu iscekivanja pravde, ne bi li bar nekog igraca uspjeli prodati za milion E ili ne daj boze prosli kvale za neko evro takmicenje. Dakle u iscekivanju "pravde" angazovati ga za "domovinu" kako bi bar neke fajde od njega bilo. Zivjeli