Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

mO k3

#28051 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

P.Starck wrote:Internetskim bespućima...glede i unatoč izbora, neka svi srbi, i oni s južne i oni sa sjeverne strane zida glasuju za bošnjačkog predstavnika, mislim da to bošnjacima neće narednim stoljećima smetati, kad već nije do sada. :mrgreen:
zasto bi , demokratsko pravo .....
Hafis

#28052 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

glockov kolac wrote:
Hafis wrote:
glockov kolac wrote:
Za ovo serdzada dernek cu s posebnim uzitkom za Z. Komsica.

Cuj serdzada dernek?! To neka provala treba da bude?
Kad je južni srbin provala, može brate i ovo.

Inače, za ŽK ćeš glasati?
Kako je krenulo, odustat će od izbora.
Ne jebe ga više nitko ni za suhu šljivu. Ispuc'o se prije vremena.
Problem je sto je "juzni srbin" stvarna kategorija koju svakodnevno potvrdjujete sasvim otvoreno. S druge strane, "serdzada dernek" je zlobna glupost koja ne postoji i koja moze nastati samo u bolesnom umu. E sad, ako impliciras na obavljanje islamske molitve, to je nesto drugo... Ondansi zaista jadnik kojem nema pomoci.

A Zeljko ce odustati isto kao sto HDZ 1990 nece imati kandidata za Predsjednistvo.
Problem je što ti nisi skontao što sam mislio pod tim dernekom.

Ali da ti odgovorim u istom prašinarskom fazonu, pošto se bojim da me nećeš drugačije moći razumijeti: Problem je sto je "serdžada dernek" stvarna kategorija koju svakodnevno potvrdjujete sasvim otvoreno. S druge strane, "južni srbin" je zlobna glupost koja ne postoji i koja moze nastati samo u bolesnom umu. E sad, ako impliciras na jedan konstitutivni narod, to je nesto drugo... Onda si zaista jadnik kojem nema pomoci.
Hafis

#28053 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Samo, meni se čini da pucate iz praznih kubura.
Bošnjačko glasačko tijelo će se uskoprcati između Bećirevića, Šefke, Fahre, Šepića...ima tu dobre utakmice i šteta ju je propustiti.
Za olinjalog Komšu će glasati još pokoji mrzitelj Hrvata i njegova raja iz birtije.
Pušiona dijasporo :)
mO k3

#28054 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

:mrgreen: nisi ti svjestan , svoje nesvijesti :)
mO k3

#28055 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

mO k3 wrote:Image

:lol: Ko jednom laze , uvijek laze
:mrgreen:
kockakockica

#28056 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by kockakockica »

Svjetska licnost, drzavnik! 8)

Image
tandmand

#28057 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by tandmand »

Hafis wrote:Samo, meni se čini da pucate iz praznih kubura.
Bošnjačko glasačko tijelo će se uskoprcati između Bećirevića, Šefke, Fahre, Šepića...ima tu dobre utakmice i šteta ju je propustiti.
Za olinjalog Komšu će glasati još pokoji mrzitelj Hrvata i njegova raja iz birtije.
Priča se po mevludima da je taktika ta, da se u familijama dogovoraju ko će od njih glasati za Želja a ko po slobodnome izboru za nekog kandidata iz reda Bošnjaka.
Alfons Kauders

#28058 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

tandmand wrote:
Priča se po mevludima da je taktika ta, da se u familijama dogovoraju ko će od njih glasati za Želja a ko po slobodnome izboru za nekog kandidata iz reda Bošnjaka.
Sestre za Denisa, muškarci za Željka!
glockov kolac

#28059 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by glockov kolac »

Veceras na iftaru, dok budemo sjedili na serdzadama, kujemo plan da glasamo za Zeljka!

@Hafis :run: hajd malo glavu gurni u Neretvu, mozak ti kuha
glockov kolac

#28060 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by glockov kolac »

Alfons Kauders wrote:
tandmand wrote:
Sestre za Denisa, muškarci za Željka!
Braca, pogotovo oni tamnije puti, za Zeljka
Kolinda

#28061 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Kolinda »

Najjača im je teza iz reda hrvatskog naroda.....a onda po običaju zaborave da taj iz reda hrvatskog naroda da bi potpuno koristio predsjedničke ovlasti i mogućnosti nemože blokirati/braniti/ne slagati se sa niti jednom odlukom drugih članova predsjedništva ako ga žele preglasati bez kluba Hrvata u domu naroda. Klub Hrvata u domu naroda kao što reče ustavni sud moraju zastupati delegati koje izaberu Hrvati. Ali zar je to bitno ovim praškićima.
decembar2017

#28062 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by decembar2017 »

Kolinda wrote:Najjača im je teza iz reda hrvatskog naroda.....a onda po običaju zaborave da taj iz reda hrvatskog naroda da bi potpuno koristio predsjedničke ovlasti i mogućnosti nemože blokirati/braniti/ne slagati se sa niti jednom odlukom drugih članova predsjedništva ako ga žele preglasati bez kluba Hrvata u domu naroda. Klub Hrvata u domu naroda kao što reče ustavni sud moraju zastupati delegati koje izaberu Hrvati. Ali zar je to bitno ovim praškićima.

To sto su kukali za mandata Komsica i sto kukaju danas na samu pomisao da se opet izabere je po tebi samo kukanje da bi se kukalo...super onda m neka hdz-ovci kukaju a Komsic ide u u Predsjednistvo, i Komsic sit i hdz-ovci na broju .
Last edited by decembar2017 on 05/06/2018 15:22, edited 1 time in total.
Hafis

#28063 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Nema ništa od toga ove barem ove godine.
Zajeb'o je stvar onaj Bećirević.
Ja da sam kojim slučajem Bošnjak, a još po deafultu i antifašist, nema te sihire koja bi me odvratila da ne glasam za njega.
Ovo još samo par ovih dijasporskih praškića druka temu.
decembar2017

#28064 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by decembar2017 »

Hafis wrote:Nema ništa od toga ove barem ove godine.
Ja da sam kojim slučajem Bošnjak, a još po deafultu i antifašist, nema te sihire koja bi me odvratila da ne glasam za njega.
Ne brini se za to , da pola Bosnjaka glasa za njega opet ima dovoljno da glasa za Komsica i da ostane kusura :D ili sto bi rekla ona stara navijacka: malo vas je , malo vas je ....
Last edited by decembar2017 on 05/06/2018 15:24, edited 1 time in total.
channel10

#28065 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by channel10 »

Hafis wrote:Nema ništa od toga ove barem ove godine.
Nazalost, ovdje se slazem sa tobom. Kakvi glupani, Boze sacuvaj :run:
spreca

#28066 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Kme kme.....evo ko da gledam kako Z.Komsic daje zakletvu u predsjednistvu.....mislim da bi bu mu trebali uvaziti one ranije dvije i da sad i nebi trebao davati zakletvu....a Cirilo nije i nece moci biti cak ni ponavljac :lol: :lol: :lol:
Hafis

#28067 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Eo Spreče, prva mistrija ruske stepe :)
spreca

#28068 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

Hafis wrote:Eo Spreče, prva mistrija ruske stepe :)
Djesi Afize glavni magareci pickomehanicaru Ercegovine :mrgreen:
tandmand

#28069 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by tandmand »

spreca wrote:Kme kme.....evo ko da gledam kako Z.Komsic daje zakletvu u predsjednistvu.....mislim da bi bu mu trebali uvaziti one ranije dvije i da sad i nebi trebao davati zakletvu....a Cirilo nije i nece moci biti cak ni ponavljac :lol: :lol: :lol:
Mene samo zanima, kada Želja pobijedi, hoće li osvanuti Titova slika, jal bista, u Uredu hrvatskog člana Predsjedništva u Mostaru.
decembar2017

#28070 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by decembar2017 »

tandmand wrote:
spreca wrote:Kme kme.....evo ko da gledam kako Z.Komsic daje zakletvu u predsjednistvu.....mislim da bi bu mu trebali uvaziti one ranije dvije i da sad i nebi trebao davati zakletvu....a Cirilo nije i nece moci biti cak ni ponavljac :lol: :lol: :lol:
Mene samo zanima, kada Želja pobijedi, hoće li osvanuti Titova slika, jal bista, u Uredu hrvatskog člana Predsjedništva u Mostaru.

Zasto da ne, Tito je Hrvat pa je najbolje da zamjeni sa njim sliku dodika koju danas kapetan Dragan drzi u svom uredu
Hafis

#28071 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

tandmand wrote:
Ne bi ti ga on tu prismrdio ni za karton vinjaka :)
spreca

#28072 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

tandmand wrote:
Cuo sam da je Zeljo nasao nekog slikara i da ce i na unutarnje i vanjske zidove crtati Tita u uredu hrvatskog clana predsjednistva i da ce se covic morati izuvati ako nekad navrati kod Zelja sa kakvim pitanjem :mrgreen:
Mirza007

#28073 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Mirza007 »

Empirija uzvraca udarac!
Malo se vratite unatrag i vidi se da ono cega se (G)uznik takne, u govno se pretvori (epizode "Izborni zakon HNS-a", "Oni dolaze", "HDZ 1990 nece imati kandidata za Predsjednistvno" itd.).
Tako ce biti i ovaj puta, barem sto se tice izbora za clana Predsjednistva - Hrvata.
Ovo sto se sada on i onaj njegov hermafrodit malo koprcaju je zabava za forumase. Forumskim ludama drugo i ne preostaje.
Zivi bili pa vidjeli.
Hafis

#28074 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Empirije su cudo. Uvijek uzvracaju prakticno iskustveni udarac.
Banksy

#28075 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Banksy »

glockov kolac wrote:
Alfons Kauders wrote: Sestre za Denisa, muškarci za Željka!
Braca, pogotovo oni tamnije puti, za Zeljka
Valjda za Denisa. :mrgreen:
Post Reply