zasto bi , demokratsko pravo .....P.Starck wrote:Internetskim bespućima...glede i unatoč izbora, neka svi srbi, i oni s južne i oni sa sjeverne strane zida glasuju za bošnjačkog predstavnika, mislim da to bošnjacima neće narednim stoljećima smetati, kad već nije do sada.
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- mO k3
#28051 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
Hafis
#28052 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Problem je što ti nisi skontao što sam mislio pod tim dernekom.glockov kolac wrote:Problem je sto je "juzni srbin" stvarna kategorija koju svakodnevno potvrdjujete sasvim otvoreno. S druge strane, "serdzada dernek" je zlobna glupost koja ne postoji i koja moze nastati samo u bolesnom umu. E sad, ako impliciras na obavljanje islamske molitve, to je nesto drugo... Ondansi zaista jadnik kojem nema pomoci.Hafis wrote:Kad je južni srbin provala, može brate i ovo.glockov kolac wrote:
Za ovo serdzada dernek cu s posebnim uzitkom za Z. Komsica.
Cuj serdzada dernek?! To neka provala treba da bude?
Inače, za ŽK ćeš glasati?
Kako je krenulo, odustat će od izbora.
Ne jebe ga više nitko ni za suhu šljivu. Ispuc'o se prije vremena.
A Zeljko ce odustati isto kao sto HDZ 1990 nece imati kandidata za Predsjednistvo.
Ali da ti odgovorim u istom prašinarskom fazonu, pošto se bojim da me nećeš drugačije moći razumijeti: Problem je sto je "serdžada dernek" stvarna kategorija koju svakodnevno potvrdjujete sasvim otvoreno. S druge strane, "južni srbin" je zlobna glupost koja ne postoji i koja moze nastati samo u bolesnom umu. E sad, ako impliciras na jedan konstitutivni narod, to je nesto drugo... Onda si zaista jadnik kojem nema pomoci.
-
Hafis
#28053 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Samo, meni se čini da pucate iz praznih kubura.
Bošnjačko glasačko tijelo će se uskoprcati između Bećirevića, Šefke, Fahre, Šepića...ima tu dobre utakmice i šteta ju je propustiti.
Za olinjalog Komšu će glasati još pokoji mrzitelj Hrvata i njegova raja iz birtije.
Pušiona dijasporo
Bošnjačko glasačko tijelo će se uskoprcati između Bećirevića, Šefke, Fahre, Šepića...ima tu dobre utakmice i šteta ju je propustiti.
Za olinjalog Komšu će glasati još pokoji mrzitelj Hrvata i njegova raja iz birtije.
Pušiona dijasporo
- mO k3
#28054 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- mO k3
-
kockakockica
#28056 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Svjetska licnost, drzavnik!

- tandmand
#28057 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Priča se po mevludima da je taktika ta, da se u familijama dogovoraju ko će od njih glasati za Želja a ko po slobodnome izboru za nekog kandidata iz reda Bošnjaka.Hafis wrote:Samo, meni se čini da pucate iz praznih kubura.
Pušiona dijasporo
- Alfons Kauders
#28058 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sestre za Denisa, muškarci za Željka!tandmand wrote:Priča se po mevludima da je taktika ta, da se u familijama dogovoraju ko će od njih glasati za Želja a ko po slobodnome izboru za nekog kandidata iz reda Bošnjaka.Hafis wrote:Samo, meni se čini da pucate iz praznih kubura.
Pušiona dijasporo
-
glockov kolac
#28059 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Veceras na iftaru, dok budemo sjedili na serdzadama, kujemo plan da glasamo za Zeljka!
@Hafis
hajd malo glavu gurni u Neretvu, mozak ti kuha
@Hafis
-
glockov kolac
#28060 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Braca, pogotovo oni tamnije puti, za ZeljkaAlfons Kauders wrote:Sestre za Denisa, muškarci za Željka!tandmand wrote:Priča se po mevludima da je taktika ta, da se u familijama dogovoraju ko će od njih glasati za Želja a ko po slobodnome izboru za nekog kandidata iz reda Bošnjaka.Hafis wrote:Samo, meni se čini da pucate iz praznih kubura.
Pušiona dijasporo
- Kolinda
#28061 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Najjača im je teza iz reda hrvatskog naroda.....a onda po običaju zaborave da taj iz reda hrvatskog naroda da bi potpuno koristio predsjedničke ovlasti i mogućnosti nemože blokirati/braniti/ne slagati se sa niti jednom odlukom drugih članova predsjedništva ako ga žele preglasati bez kluba Hrvata u domu naroda. Klub Hrvata u domu naroda kao što reče ustavni sud moraju zastupati delegati koje izaberu Hrvati. Ali zar je to bitno ovim praškićima.
-
decembar2017
#28062 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kolinda wrote:Najjača im je teza iz reda hrvatskog naroda.....a onda po običaju zaborave da taj iz reda hrvatskog naroda da bi potpuno koristio predsjedničke ovlasti i mogućnosti nemože blokirati/braniti/ne slagati se sa niti jednom odlukom drugih članova predsjedništva ako ga žele preglasati bez kluba Hrvata u domu naroda. Klub Hrvata u domu naroda kao što reče ustavni sud moraju zastupati delegati koje izaberu Hrvati. Ali zar je to bitno ovim praškićima.
To sto su kukali za mandata Komsica i sto kukaju danas na samu pomisao da se opet izabere je po tebi samo kukanje da bi se kukalo...super onda m neka hdz-ovci kukaju a Komsic ide u u Predsjednistvo, i Komsic sit i hdz-ovci na broju .
Last edited by decembar2017 on 05/06/2018 15:22, edited 1 time in total.
-
Hafis
#28063 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nema ništa od toga ove barem ove godine.
Zajeb'o je stvar onaj Bećirević.
Ja da sam kojim slučajem Bošnjak, a još po deafultu i antifašist, nema te sihire koja bi me odvratila da ne glasam za njega.
Ovo još samo par ovih dijasporskih praškića druka temu.
Ja da sam kojim slučajem Bošnjak, a još po deafultu i antifašist, nema te sihire koja bi me odvratila da ne glasam za njega.
-
decembar2017
#28064 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne brini se za to , da pola Bosnjaka glasa za njega opet ima dovoljno da glasa za Komsica i da ostane kusuraHafis wrote:Nema ništa od toga ove barem ove godine.
Last edited by decembar2017 on 05/06/2018 15:24, edited 1 time in total.
-
channel10
#28065 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nazalost, ovdje se slazem sa tobom. Kakvi glupani, Boze sacuvajHafis wrote:Nema ništa od toga ove barem ove godine.
- spreca
#28066 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kme kme.....evo ko da gledam kako Z.Komsic daje zakletvu u predsjednistvu.....mislim da bi bu mu trebali uvaziti one ranije dvije i da sad i nebi trebao davati zakletvu....a Cirilo nije i nece moci biti cak ni ponavljacHafis wrote:Samo, meni se čini da pucate iz praznih kubura.
Pušiona dijasporo
-
Hafis
#28067 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Eo Spreče, prva mistrija ruske stepe 
- spreca
#28068 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Djesi Afize glavni magareci pickomehanicaru ErcegovineHafis wrote:Eo Spreče, prva mistrija ruske stepe
- tandmand
#28069 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Mene samo zanima, kada Želja pobijedi, hoće li osvanuti Titova slika, jal bista, u Uredu hrvatskog člana Predsjedništva u Mostaru.spreca wrote:Kme kme.....evo ko da gledam kako Z.Komsic daje zakletvu u predsjednistvu.....mislim da bi bu mu trebali uvaziti one ranije dvije i da sad i nebi trebao davati zakletvu....a Cirilo nije i nece moci biti cak ni ponavljac![]()
![]()
-
decembar2017
#28070 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
tandmand wrote:Mene samo zanima, kada Želja pobijedi, hoće li osvanuti Titova slika, jal bista, u Uredu hrvatskog člana Predsjedništva u Mostaru.spreca wrote:Kme kme.....evo ko da gledam kako Z.Komsic daje zakletvu u predsjednistvu.....mislim da bi bu mu trebali uvaziti one ranije dvije i da sad i nebi trebao davati zakletvu....a Cirilo nije i nece moci biti cak ni ponavljac![]()
![]()
Zasto da ne, Tito je Hrvat pa je najbolje da zamjeni sa njim sliku dodika koju danas kapetan Dragan drzi u svom uredu
-
Hafis
#28071 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne bi ti ga on tu prismrdio ni za karton vinjakatandmand wrote:Mene samo zanima, kada Želja pobijedi, hoće li osvanuti Titova slika, jal bista, u Uredu hrvatskog člana Predsjedništva u Mostaru.spreca wrote:Kme kme.....evo ko da gledam kako Z.Komsic daje zakletvu u predsjednistvu.....mislim da bi bu mu trebali uvaziti one ranije dvije i da sad i nebi trebao davati zakletvu....a Cirilo nije i nece moci biti cak ni ponavljac![]()
![]()
- spreca
#28072 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Cuo sam da je Zeljo nasao nekog slikara i da ce i na unutarnje i vanjske zidove crtati Tita u uredu hrvatskog clana predsjednistva i da ce se covic morati izuvati ako nekad navrati kod Zelja sa kakvim pitanjemtandmand wrote:Mene samo zanima, kada Želja pobijedi, hoće li osvanuti Titova slika, jal bista, u Uredu hrvatskog člana Predsjedništva u Mostaru.spreca wrote:Kme kme.....evo ko da gledam kako Z.Komsic daje zakletvu u predsjednistvu.....mislim da bi bu mu trebali uvaziti one ranije dvije i da sad i nebi trebao davati zakletvu....a Cirilo nije i nece moci biti cak ni ponavljac![]()
![]()
-
Mirza007
#28073 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Empirija uzvraca udarac!
Malo se vratite unatrag i vidi se da ono cega se (G)uznik takne, u govno se pretvori (epizode "Izborni zakon HNS-a", "Oni dolaze", "HDZ 1990 nece imati kandidata za Predsjednistvno" itd.).
Tako ce biti i ovaj puta, barem sto se tice izbora za clana Predsjednistva - Hrvata.
Ovo sto se sada on i onaj njegov hermafrodit malo koprcaju je zabava za forumase. Forumskim ludama drugo i ne preostaje.
Zivi bili pa vidjeli.
Malo se vratite unatrag i vidi se da ono cega se (G)uznik takne, u govno se pretvori (epizode "Izborni zakon HNS-a", "Oni dolaze", "HDZ 1990 nece imati kandidata za Predsjednistvno" itd.).
Tako ce biti i ovaj puta, barem sto se tice izbora za clana Predsjednistva - Hrvata.
Ovo sto se sada on i onaj njegov hermafrodit malo koprcaju je zabava za forumase. Forumskim ludama drugo i ne preostaje.
Zivi bili pa vidjeli.
-
Hafis
#28074 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Empirije su cudo. Uvijek uzvracaju prakticno iskustveni udarac.
- Banksy
#28075 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Valjda za Denisa.glockov kolac wrote:Braca, pogotovo oni tamnije puti, za ZeljkaAlfons Kauders wrote: Sestre za Denisa, muškarci za Željka!