Ha?Lincoln-Burrows wrote:Šef ti ima kopiju.seln wrote:
Evo, sad cu... samo da javim sefu da morah hitno kuci da bih ugrozenima nesto dokazivao.
Gdje to? U Hrvatskoj, mozda?
Ha?Lincoln-Burrows wrote:Šef ti ima kopiju.seln wrote:
Evo, sad cu... samo da javim sefu da morah hitno kuci da bih ugrozenima nesto dokazivao.
Poor little Croats!Hafis wrote:. Da skratim, ta mržnja prema vlastitoj zemlji o kojoj ti pričaš je samo suprotan stav prema onoj čuvenoj: što je moje, to je moje. a što je tvoje, to je zajedničko.
vjerovatno za one sto su pljackali konvoje i ubijali sofereHafis wrote:Vego, evo jos malo i pocinje prvenstvo u nogometu.
Turska je otpala, i kako ste odlucili za koju cete od dvije preostale prijateljske zemlje navijati.
Nije lahko odabrati izmedju Saudijske arabije i Irana...I jedni i drugi su valjali.
Lincoln-Burrows wrote:Sorry za off.....
Saro jeli istina da si In a relationship ?
Priča se. Čestitam unaprijed.
Ja sam ti više iz sjene. Hoću reći, volim više pisati za druge, ide mi to od ruke, a u javnosti se dobro zajebavati s nebitnim stvarima.jazzer wrote:Zar moze strucnije odo ovoga?
Simpa mi je kad ljudi misle da ostatak planete operira na nasim stranacko-uhlebskim "gde je pecat" forama i ima ovjerenu kopiju svega. Ljudi nisu trazili ni CV kad su me zaposlili, kamoli diplomu...seln wrote:Ha?Lincoln-Burrows wrote:Šef ti ima kopiju.seln wrote:
Hafis wrote:Ja sam ti više iz sjene. Hoću reći, volim više pisati za druge, ide mi to od ruke, a u javnosti se dobro zajebavati s nebitnim stvarima.jazzer wrote:Zar moze strucnije odo ovoga?
E baš super.Alfons Kauders wrote:Simpa mi je kad ljudi misle da ostatak planete operira na nasim stranacko-uhlebskim "gde je pecat" forama i ima ovjerenu kopiju svega. Ljudi nisu trazili ni CV kad su me zaposlili, kamoli diplomu...seln wrote:Ha?Lincoln-Burrows wrote:[
Šef ti ima kopiju.
Dušo, kakvi srbizmi. To ti onako po svom SOPSTVENOM mišljenju?SaraFina wrote:Hafis wrote:Ja sam ti više iz sjene. Hoću reći, volim više pisati za druge, ide mi to od ruke, a u javnosti se dobro zajebavati s nebitnim stvarima.jazzer wrote:Zar moze strucnije odo ovoga?
Odakle tebi srbizmi toliki ako si ti navodno školovan/visokoobrazovan po HR planu i programu? Tu i s tobom nešto ne štima.
Priznaj čiju si diplomu slikao maloprije. Pišeš čisto srpskohrvatski.
Dakle???
Maco, to peMzija je sarkazam, zajebancija.SaraFina wrote:Kirurg i PeMzija i Dr Medicine u istom postu?
Valjda mirovina? Ovo je za nepovjerovati.
Hafis wrote:Maco, to peMzija je sarkazam, zajebancija.SaraFina wrote:Kirurg i PeMzija i Dr Medicine u istom postu?
Valjda mirovina? Ovo je za nepovjerovati.
Dr medicine - to ne postoji živote, mislim da to nisam nigdje naveo.
Pravilo mi je da na nove poslove prelazim za minimum 20-25% vise... Ako nudite vise od cenera netto + smjestaj i troskove odvojenog zivota, eto me na razgovor.Hafis wrote:E baš super.Alfons Kauders wrote:Simpa mi je kad ljudi misle da ostatak planete operira na nasim stranacko-uhlebskim "gde je pecat" forama i ima ovjerenu kopiju svega. Ljudi nisu trazili ni CV kad su me zaposlili, kamoli diplomu...seln wrote:
Ha?
Slušaj, ako ti se ne gadi krv, a k'o dijete si pretpostavljam deljao žiletom zovinu za frule, mogao bi u nas za kirurga plasične medicine. Trenutno su nam dvojica na specijalizaciji a ovaj dosadašnji otišao u pemziju a drugi otvorio privatnu praksu.
Normala, diploma ne treba, a vjerojatni ni CV. Pa eto, samo da znaš
Hafis wrote:Ja bih molio odgovorne na ovom forumu da uvedu pravilo ''Nema zaljubljivanja na forumu''.
Prekršiteljke tog pravila banirati mjesec dana, a u ponovljenom slučaju dodijeliti im trajni ban.
Jebote, ne može normalan čovjek doći na forum malo se opustiti poslije teškog intelektualnog rada a da mu se netko ne uvaljuje.
Mogao bi HBO napraviti seriju od ovoga.Hafis wrote:Sutra je drugi, stručni dio. Pozvana je i moja malenkost. Bit će selfijajazzer wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/poruke- ... /180529062
Dalje nisam citao“Neoboriva je činjenica da su Hrvati postali ključni nositelji evropskih vrijednosti”, rekao je Tomić dodajući da bez evropske BiH nema rješavanja ni hrvatskog pitanja.
Ma to drzi u dokumentaciji... penzija i boracke naknade...palermo wrote:A šta ova diploma Hafizage treba da znači ???
Da postoji medicinski fakultet u Mostaru ? Postoji.....
Da Medicinski fakultet u Mostaru izdaje diplome nakon završetka fakulteta ? Izdaje...
Da je hafizaga završio medicinu ? e, to bogami ne znači.....
MarlboroGold wrote:"intelektualnog rada"
Ima većtandmand wrote:
Mogao bi HBO napraviti seriju od ovoga.

PROMOCIJA ZBORNIKA
Poruke sa skupa o hrvatskom pitanju: Bakirom Izetbegovićem je zavladao duh njegovog oca