hajd ne seri , kako to ???
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- mO k3
#27526 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
@alfonso
- spreca
#27527 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ja socijalu dobijam unaprijed samo da zajebajem ove juznjakemO k3 wrote:jeli i tebi stigla socijala pa si ponovo na forumu??spreca wrote:Eno shumarija Konjuh sjece balvane....rekli UZPeovci da ce dobro platitiAlfons Kauders wrote:Đe su balvani?
Đe je Treći?
- spreca
#27528 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
pa nece valjda dici ovim juznim sto samo kmecemO k3 wrote:@alfonso
- mO k3
#27529 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Da te priupitam , ides li na baustelu??spreca wrote:pa nece valjda dici ovim juznim sto samo kmecemO k3 wrote:@alfonso
-
Hafis
#27530 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Bjež'te fašisti, eto @moketa i @sprečeta 
- mO k3
#27531 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis, who is currently on your ignore list, made this post.
Evo ga pauza za medicinske "tehnicare"
Evo ga pauza za medicinske "tehnicare"
- madner
#27532 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Fulate potpuno cak i sazetak, nije ni cudo sto ne mozete predviditi rezultate.Hafis wrote:Meni je ova još bolja: Hajdemo mi nakon izbora promijeniti ulogu Doma naroda, jer bez toga nećemo pristati na ustavno prilagođavanje izbornog zakona a samim tim i implementaciju izbornih rezultata koji će dati parlament koji će promijeniti ulogu doma naroda.madner wrote:Pazi logicke akrobacije, nema vise ni vlade ni parlamenta, dok parlament ne promjeni zakon
Nije mi jasno kako im ta teorija drži vodu u trouglistanu.
- spreca
#27533 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ma jok...nisam ti ja iz ercegovine oni idu na baustelumO k3 wrote:Da te priupitam , ides li na baustelu??spreca wrote:pa nece valjda dici ovim juznim sto samo kmecemO k3 wrote:@alfonso
-
Hafis
#27534 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sva sreca imamo vas koji ce to eksplicitno predvidjeti kada dodje vrijeme za to.madner wrote:Fulate potpuno cak i sazetak, nije ni cudo sto ne mozete predviditi rezultate.Hafis wrote:Meni je ova još bolja: Hajdemo mi nakon izbora promijeniti ulogu Doma naroda, jer bez toga nećemo pristati na ustavno prilagođavanje izbornog zakona a samim tim i implementaciju izbornih rezultata koji će dati parlament koji će promijeniti ulogu doma naroda.madner wrote:Pazi logicke akrobacije, nema vise ni vlade ni parlamenta, dok parlament ne promjeni zakon
- madner
#27535 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa nije neka sreca, samo minimalna informisanost i poznavanje par opstih principa.
- Alfons Kauders
#27536 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Imate i Drazena Pehara koji je rekao manje-vise isto sto govorimo mi iz NVZ.Hafis wrote:Sva sreca imamo vas koji ce to eksplicitno predvidjeti kada dodje vrijeme za to.madner wrote:Fulate potpuno cak i sazetak, nije ni cudo sto ne mozete predviditi rezultate.Hafis wrote: Meni je ova još bolja: Hajdemo mi nakon izbora promijeniti ulogu Doma naroda, jer bez toga nećemo pristati na ustavno prilagođavanje izbornog zakona a samim tim i implementaciju izbornih rezultata koji će dati parlament koji će promijeniti ulogu doma naroda.
Ali valjda je i on djihatlija...
- BHCluster
#27537 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Prelivode.Point. wrote:Čuj ti njega što prisvaja, a do juče bio zakleti rođeni, ko i vođa mu.Hafis wrote:https://www.klix.ba/sport/kosarka/zrinj ... /180523156
Zrinjski savladao Igokeu i postao prvak BiH u košarci
Dupla kruna u Mostaru![]()
Koji još momčadski sportovi postoje u ovoj državi da i to pometemo
-
Hafis
#27538 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pojma nemam što je Pehar rekao, a i iskreno ni što ste rekli vi iz tog moćnog NVZ.Alfons Kauders wrote:Imate i Drazena Pehara koji je rekao manje-vise isto sto govorimo mi iz NVZ.Hafis wrote:Sva sreca imamo vas koji ce to eksplicitno predvidjeti kada dodje vrijeme za to.madner wrote:
Fulate potpuno cak i sazetak, nije ni cudo sto ne mozete predviditi rezultate.
Ali valjda je i on djihatlija...
Možda riješenje leži u iskrivljavanju činjenica i bombastičnih nigdjevezesastvarnošću naslova.
Tko zna, možda i upali.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/venecij ... /180524039
- Maraschino
#27539 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ako ovo nije formula uspjeha, ne znam sta je."Presuda Ustavnog suda BiH govori o legitimnom predstavljanju. Razlika je u našim mišljenjima. Problem je što mi u BiH različito čitamo i tumačimo odluke Ustavnog suda BiH. Mislim da nikada ne treba razgovarati jer samo tako možemo pokušati doći do zajedničkog rješenja", rekla je Bradara.
- seln
#27540 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote: Znam da nije po hrvatski ''zanimanja'' izgovarati u ženskom rodu
Samo cu reci "wagsica". U svakom jebenom hrvatskom kupusnom listu, ponovljeno hiljadu... izvinjavam se, to jest ispricavam se... tisucu puta.
Kaze neko ciji maternji jezik raspisuje godisnji konkurs (hrv: natjecaj) za nove rijeci.(u stvari još uvijek ne postoji standardizacija bosanskog jezika pa se i to ''može'' treba shvatiti samo uvjetno...mislim dok se to za nekih stotinjak godina ne riješi).
- Alfons Kauders
#27541 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Štovani kolega Seln! Predlažem da ispred NVZ nominiramo novu riječ, odnosno glagol.seln wrote:Hafis wrote: Znam da nije po hrvatski ''zanimanja'' izgovarati u ženskom rodu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo cu reci "wagsica". U svakom jebenom hrvatskom kupusnom listu, ponovljeno hiljadu... izvinjavam se, to jest ispricavam se... tisucu puta.
Kaze neko ciji maternji jezik raspisuje godisnji konkurs (hrv: natjecaj) za nove rijeci.(u stvari još uvijek ne postoji standardizacija bosanskog jezika pa se i to ''može'' treba shvatiti samo uvjetno...mislim dok se to za nekih stotinjak godina ne riješi).
Kmečanje.
- seln
#27542 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Alfons Kauders wrote:
Đe je Treći?

- seln
#27543 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Lingvisticki odjel NVZ ce razmotriti predlog i razraditi gramatiku predlozene rijeci (mijenjanje po padezima za glagolsku imenicu "kmecanje", odnosno po licima i vremenima za glagol "kmecati").Alfons Kauders wrote:Štovani kolega Seln! Predlažem da ispred NVZ nominiramo novu riječ, odnosno glagol.seln wrote:Hafis wrote: Znam da nije po hrvatski ''zanimanja'' izgovarati u ženskom rodu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kmečanje.
Npr. genitiv, "od kmecanja veceg jada nema".
- Roccohljup
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#27545 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
jel ovo jopet latini latinjanima zarisHe nož u djale... uzas... dze Hamalski Europski vrijednosti... dzeHDZ SE NE SLAŽE
Venecijanska komisija poručila da se problem Izbornog zakona može riješiti i na nivou FBiH
-
palermo
#27546 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
e, hafizaga......znaš li ti da smo mi (mislim mostarci) apsolutni prvaci u fudbalu.....u velikom (Zrinjski), ali bogami i u malom (iliti ga kako se sada kaže fusbalu)......samo ove ne spominješ...kao da ih ne smatraš svojimaHafis wrote:https://www.klix.ba/sport/kosarka/zrinj ... /180523156
Zrinjski savladao Igokeu i postao prvak BiH u košarci
Dupla kruna u Mostaru![]()
Koji još momčadski sportovi postoje u ovoj državi da i to pometemo
- mO k3
#27547 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Saće on tebi drugačije protumačitipici wrote:jel ovo jopet latini latinjanima zarisHe nož u djale... uzas... dze Hamalski Europski vrijednosti... dzeHDZ SE NE SLAŽE
Venecijanska komisija poručila da se problem Izbornog zakona može riješiti i na nivou FBiH
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#27548 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
mO k3 wrote:Saće on tebi drugačije protumačitipici wrote:jel ovo jopet latini latinjanima zarisHe nož u djale... uzas... dze Hamalski Europski vrijednosti... dzeHDZ SE NE SLAŽE
jedva cekam da mi hamali europskijeh vrijednosti protumace...

- Roccohljup
#27549 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
trenutno su konsultacije u stožeru UZPa......kako i od ove kritike ili šamara MZ napraviti kao da je pobjeda 
-
DonieBrasco
#27550 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Opet ce Kolinda put Mostara pocetkom juna.