Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Alfons Kauders

#26726 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Novak20 wrote:
Alfons Kauders wrote:
Ne, ne. Balvani i blokada idu prvi. :D Prvo ti valja podmazati Stihl, pa tek onda pusku :D
Jbg nemam ni jedno ni drugo. Posudi mi ti svoje.
Okle meni? Nit sam sumar nit lovac
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#26727 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Čović: Izmjene Izbornog zakona BiH ove godine ne dolaze u obzir
daddy-kool

#26728 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by daddy-kool »

Banksy wrote:
daddy-kool wrote:

Ide se na blokadu ili preglasavanje u CIK-u.
Ovo prvo...
Bolja varijanta.

Kako onda ide sa budžetima, ima li mogućnosti za "tehnički budžet", ili bez amina iz domova naroda ništa nije moguće?
channel10

#26729 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by channel10 »

daddy-kool wrote:
Banksy wrote:
daddy-kool wrote:

Ide se na blokadu ili preglasavanje u CIK-u.
Ovo prvo...
Bolja varijanta.

Kako onda ide sa budžetima, ima li mogućnosti za "tehnički budžet", ili bez amina iz domova naroda ništa nije moguće?
Od pocetke price se islo na to i to je i bio cilj. Znali su da nece dobiti sta traze i cilj i jeste da blokiraju FBIH i drzavu.
Novak20

#26730 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

Alfons Kauders wrote:
Okle meni? Nit sam sumar nit lovac
Nema veze, "kupiće" ti Bakir. :D Čudi me samo odakle ti nick.

Image

http://www.sumari.hr/kauders/
pici

#26731 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

oĆel ovi venecijanci nesta preduzet prije balvanijade i kokosijade
goodbar

#26732 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by goodbar »

glockov kolac wrote:Kako je dirljivo vidjeti ljubav između Mileta i Ćirila dok njihovi vlasnici iz Beograda i Zagreba pjene jedni na druge i samo što nisu zaratili. Da je Shakespeare živ ne bi napisao djelo "Romeo i Julia," već "Mile i Draganče," naravno u gay verziji (vremena su se promijenila).
Neprincipijelna koalicija,ko sto neko davno rece!
tandmand

#26733 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by tandmand »

"U Izborni zakon BiH se ne smije dirati u ovoj kalendarskoj godini. Ne dolaze u obzir bilo kakve aktivnosti vezana za izmjene izbornog zakonodavstva u ovoj godini. Za nas to nema nikakvog smisla", rekao je Čović.
A jesu ga hakirali u Njemačkoj. Isto "Westworld". :D
ovo_malo_duse

#26734 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by ovo_malo_duse »

farisovo wrote:
tandmand wrote:Večeras u Zapadnom Mostaru, dragi Mile, draga Kolinda i Dragan. :D
Kaze mi jaran na kafi, u Vijecu Ministara je, da je prijedlog Izbornog zakona HDZ-a u cijelosti odbacen od Merkelove. Zato ovo sijelo danas u Mostaru. Da vide Kolinda, Mile i komunista kako dalje!?
Znaju to oni odavno, koji je prijedlog svaba i sta svabe zele da provedu.
Ja stvarno ne znam sta je u prijedlogu, ali je skupa sa Amerima dogovreno zato odjednom zajednicki stav u Ambasadi. Znam iz provjerenog izvora da su Janezi tu odigrali keca za nas u EU, dali se protrefio njihov konflikt sa susedima pa se nama karte poklopile ili je nesto drugo ne znam.
Kad je to saznala Kolinda je dizala noge od Sultana preko Vucka do Rusa probala je i kod Svaba ali su je odjebali.
Tad je komunista cirilicar otvorio karte i poceo da javno propagira ono sto je tajno radio svih ovih godina.
Pusa im je obojici i Laktasenku i Cirilicaru pitanje samo kako ce se ovo zavrsit, koliko ce zategnut i koliko daleko smiju ici.
Mile je dalabu on zna da je u srbskoj tradiciji da vozdove kokaju zato ce gurat do kraja, jer i da se nagodi sa strancima njegovi ga cekaju na zicer.

Pitanje je sta je sa cirilicarom, kamenjarcima je dudlanje u svakom slucaju, a ja licno mislim da ce se cirilicar probati nagoditi zato zateze koliko moze da za sebe izvuce max ( boli njega hasimaga za kamenjarcima). Problem je i kod njega mala bara a puno zaba..

Ja sam pisao o ovome pisao i prije, ko ne vjeruje nek se vrati nazad i procita Hafis okrenuo na trlja baba lan, dudlas moj itd.
goodbar

#26735 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by goodbar »

Nekako na ovom sastanku ,u zapadnom djelu Mostara,ne prilici da bude Plenkovic,kao,ipak,uljudan i civiliziran politicar.Kako bi razgovarao sa Covicem i Miletom,nije to njegovo drustvo.NE!Kolinda vec moze,ona odavno igra na rusku kartu.Ruska trojanska kobila!
512MB

#26736 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Dakle odjeb kod Merkelice i kod Cormackove, definitivno Covke skupa sa Dodikom lociran kao glavni problem.

ps. zna li iko sto je poskok portal down :D
muha_sa

#26737 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by muha_sa »

šta mu bi :? :? :? znal ko :?
512MB

#26738 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

plan B :D
muha_sa

#26739 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by muha_sa »

Onolko navaljivo na izmjenama i sad najedARED puf :-)
BHCluster

#26740 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

512MB wrote:plan B :D
Sav sam se naježio.
SaraFina

#26741 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Rubikon :D
video

#26742 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by video »

Plan B

Za veliku srbiju do posljednjeg juznog srbina - spremni!
512MB

#26743 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Sad je Kahramatic na redu, e sad ce mo da vidimo cija nana crnu vudu prede :D
ernestalic

#26744 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by ernestalic »

Arapska naselja, Bakirova ljubav prema Turskoj i Erdoganu, dolazak Arapa i Isilovaca putem migrantskog vala i standardna pasivnost i retardiranost bošnjačkih političara, pomoći će Čoviću i Dodiku više nego bilo kakva promjena izbornog zakona. Sve su prilike da će ova situacija sama proizvesti prije svega bošnjački entitet sličan Palestini. Pogledajte razgovor na TV1 sa prof. Goranom Kovačevićem u dnevniku 14.05.2018. Komentari tipa sa nickom "ovo malo duše" nemaju blage veze sa stvarnošću. To su laprdanja jednog balavca. Da se zna, i ja sam Bošnjak.
muha_sa

#26745 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by muha_sa »

ernestalic wrote:Arapska naselja, Bakirova ljubav prema Turskoj i Erdoganu, dolazak Arapa i Isilovaca putem migrantskog vala i standardna pasivnost i retardiranost bošnjačkih političara, pomoći će Čoviću i Dodiku više nego bilo kakva promjena izbornog zakona. Sve su prilike da će ova situacija sama proizvesti prije svega bošnjački entitet sličan Palestini. Pogledajte razgovor na TV1 sa prof. Goranom Kovačevićem u dnevniku 14.05.2018. Komentari tipa sa nickom "ovo malo duše" nemaju blage veze sa stvarnošću. To su laprdanja jednog balavca. Da se zna, i ja sam Bošnjak.
:thumbup:
pici

#26746 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

nadosHo rubikon ko rajna :izet: :mrgreen:
pici

#26747 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

GOVOR U MOSTARU
Kolinda Grabar-Kitarović: Prava Hrvata nisu unutrašnja pitanja BiH, to su ljudska prava

"To nije samo moje mišljenje, već i Evropske unije, kao što ste mogli i vidjeti u Izvještaju Evropske komisije. Posebno se ističe važnost izmjena Izbornog zakona, svakako nastavit ćemo poticati naše kolege iz BiH da se ide ka dogovoru, jer je to u interesu države, kao i njenih konstitutivnih naroda", kazala je Grabar-Kitarović.
Image

uuhhhhsHo bi ja ovo :izet:
pici

#26748 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

"Manjinska prava su prava naroda, jer Hrvati u Bosni i Hercegovini i njihova prava ne spadaju više u unutrašnja pitanja, to su ljudska prava. Nijedna država više, kad je riječ o njenim građanima, ne može se pozivati na unutrašnja pitanja", kazala je Grabar-Kitarović.
Image

oĆem treĆiiiiiiiiiiii :place1:
bh.tornjak

#26749 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by bh.tornjak »

"Moja pozicija je da se mora osigurati kroz sve vidove zakonodavstva. BiH je specifična država, nastala u specifičnim okolnostima. Možda samo podsjetnik na prošlost, da nije bilo tog zajedničkog hrvatsko-bošnjačkog prijateljstva, temeljem međudržavnog ugovora, nikada se tako brzo ne bi stekli uvjeti za Dejtonski sporazum. Hrvatska je jedan od jamaca mira i provedbe Vašingtonskog i Dejtonskog mirovnog ugovora. To će nastaviti činiti. Imamo ustavnu obavezu štititi hrvatski narod van granica. U ovom slučaju, prava naroda, jer Hrvati u BiH nisu manjina, ovo je njihova druga domovina"

ova kerusa je definitivno odlijepila.... :-)

jbt...ona nema pojma o cemu prica....zabija sama sebi....i to dok traje poluvrijeme :lol:
goodbar

#26750 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by goodbar »

ernestalic wrote:Arapska naselja, Bakirova ljubav prema Turskoj i Erdoganu, dolazak Arapa i Isilovaca putem migrantskog vala i standardna pasivnost i retardiranost bošnjačkih političara, pomoći će Čoviću i Dodiku više nego bilo kakva promjena izbornog zakona. Sve su prilike da će ova situacija sama proizvesti prije svega bošnjački entitet sličan Palestini. Pogledajte razgovor na TV1 sa prof. Goranom Kovačevićem u dnevniku 14.05.2018. Komentari tipa sa nickom "ovo malo duše" nemaju blage veze sa stvarnošću. To su laprdanja jednog balavca. Da se zna, i ja sam Bošnjak.
Nije svak sa muslimanskim imenom Bosnjak.To su Jugobalije.Prije rata su se pisali kao Yugosloveni,sada kao Bosanci.Sve ce biti samo nece biti svoji,sve ce dati da zametnu tragove.Nije ni cudo sto na yugonostalgicnim i komunjarskim sajtovima,najvise ima,upravo,Yugobalija.
Post Reply