Probali ste već jednom pa vas je manje za 50% sa tendencijom daljnjeg opadanja?z1234 wrote: Naredenje iz Zagreba i Beograda
Šta misliš šta će se desiti kad ponovno pokušate ?
Pogađaj
Probali ste već jednom pa vas je manje za 50% sa tendencijom daljnjeg opadanja?z1234 wrote: Naredenje iz Zagreba i Beograda
Aha, to je ono kao kad ja kažem da ću guziti Emmu Stone...z1234 wrote:Naredenje iz Zagreba i BeogradaAlfons Kauders wrote:Ako bi mogli, sta onda cekate?z1234 wrote: Bosnjaka u RS i HZHB nije preko 50%, mi bi također demokratskim putem mogli izglasat odvajanje od BiH kao sto se to dogodilo u SFRJ-u.
Ti si pricao o predratnom, AVNOJ stanju. Tako da... Ne, nije dokaz.z1234 wrote:Dokaz je cijelo uredenje BiH, Federacija i RS.Alfons Kauders wrote:Teret dokaza je na onom ko iznosi tvrdnju. Valjda si prespavao tu lekciju na univerzitetu u Sirokom?z1234 wrote:
Kako nije tocno? Daj mi jednan argument koji ne ide tome u prilog.
HZHB ne postoji. tako da ne vidim smisao rasprave sa nekim ko:z1234 wrote:Bosnjaka u RS i HZHB nije preko 50%, mi bi također demokratskim putem mogli izglasat odvajanje od BiH kao sto se to dogodilo u SFRJ-u.Point. wrote:Nece moci da bidne. U demokratiji vlada vecina, a posto je moslemana preko 50% bice onako kako nam se cefne. Posebno sa statistickom greskom od koliko, 10% posto poskoka, necemo raspravljati. Drz'te se kladionice ili ide sunecenje.z1234 wrote:Pošto vidim da se ne slazemo bilo bi najbolje da se podijelimo na tri dijela, svak neka dobije svoju teritoriju i mirna bosna. Ovako se mozemo u krug vrtiti jos 500 godina.
Ok, kad si toliko navalio. Ali moramo svi shvatiti da ce biti bolnih kompromisa. Vama ce recimo pripasti samo Jajce i onaj dio sjeverno od Jajca. Mozda nece pokritii sve vase aspiracije ali cete se tim morati zadovoljiti, kad vec insistirate.z1234 wrote:Pošto vidim da se ne slazemo bilo bi najbolje da se podijelimo na tri dijela, svak neka dobije svoju teritoriju i mirna bosna. Ovako se mozemo u krug vrtiti jos 500 godina.
A ne plejeru, gleda se cijela BiH. Ako mozete, izglasajte. No cisto sumnjam da ce EU i ostatk svijeta priznati imaginarni teritorij gdje je presudjen UZP.z1234 wrote:Bosnjaka u RS i HZHB nije preko 50%, mi bi također demokratskim putem mogli izglasat odvajanje od BiH kao sto se to dogodilo u SFRJ-u.Point. wrote:Nece moci da bidne. U demokratiji vlada vecina, a posto je moslemana preko 50% bice onako kako nam se cefne. Posebno sa statistickom greskom od koliko, 10% posto poskoka, necemo raspravljati. Drz'te se kladionice ili ide sunecenje.z1234 wrote:Pošto vidim da se ne slazemo bilo bi najbolje da se podijelimo na tri dijela, svak neka dobije svoju teritoriju i mirna bosna. Ovako se mozemo u krug vrtiti jos 500 godina.
Znaci ti odobravas zlocine koje su pocinili drugi u tvoje ime i zelis da to nagradis nekim podjelama.z1234 wrote:BiH je oduvjek bila podijeljena prema etnickom/vjerskom kljucu, cak i prije AVNOJ-skih granica, tako da ti ta prica oko silovanja nema smisla, prema tvojoj usporedbi djevojka je vec bila silovana, jer je Bosna i prija i poslije rata bila podijeljena zemlja. A takva ce ostat i u buducnosti. Sve dok je tri naroda i dva entiteta.BHCluster wrote:To ti je ono kad kazes zrva je vec silovana i umjesto da kaznis zlocince ti ga nagradis njeom udajom za njega.z1234 wrote: Mi smo vec podijeljeni prema vjeri/kulturi/jeziku, samo ako zelimo funkcionalnu drzavu trebali bi se podijelit jer ovako smo samo opstrukcija jedni drugima u u organizaciji iste. Bosna je vec etnicki podijeljena, vrijeme je da to stavimo na papir.
Zavjera ustasko-dzihadska!Point. wrote:Sad tek ugleda da je sehidio.
Pa sta je ovo braco, ko god dodje da nas dominira i rasteli na proste faktore, according to Hafis, njega posalju na put u srediste rudnika Kreka-Banovici.
A šta da ti kažem eto demokratski to pokušajte, ha ja-z1234 wrote:Bosnjaka u RS i HZHB nije preko 50%, mi bi također demokratskim putem mogli izglasat odvajanje od BiH kao sto se to dogodilo u SFRJ-u.Point. wrote:Nece moci da bidne. U demokratiji vlada vecina, a posto je moslemana preko 50% bice onako kako nam se cefne. Posebno sa statistickom greskom od koliko, 10% posto poskoka, necemo raspravljati. Drz'te se kladionice ili ide sunecenje.z1234 wrote:Pošto vidim da se ne slazemo bilo bi najbolje da se podijelimo na tri dijela, svak neka dobije svoju teritoriju i mirna bosna. Ovako se mozemo u krug vrtiti jos 500 godina.
Kurac vrti tamo gdje UZP ne možeDrvosjeca iz Dejcica wrote:A šta da ti kažem eto demokratski to pokušajte, ha ja-z1234 wrote:Bosnjaka u RS i HZHB nije preko 50%, mi bi također demokratskim putem mogli izglasat odvajanje od BiH kao sto se to dogodilo u SFRJ-u.Point. wrote: Nece moci da bidne. U demokratiji vlada vecina, a posto je moslemana preko 50% bice onako kako nam se cefne. Posebno sa statistickom greskom od koliko, 10% posto poskoka, necemo raspravljati. Drz'te se kladionice ili ide sunecenje.
Sto kazu dole u Duvnu, kameni spavaci.horkesh wrote:Šta je sad ovo, još jedan koji se registrovao prije par godina i onda"spavao" dok nije aktiviran?
Tamam unijeli ljudi malo dinamike u priču i zagidoše. Dva srpsko-hrvatska ordena posthumno.hizo ramidovic wrote:evo jos jednog primjera majorizacije pripadnika najmalobrojnijeg naroda na ovom forumu.
ne dozvoljava se coveku ni da prica o onome sto mu je na srcu...
sram vas bilo, onakvog ste coveka oterali
JOk, eto, imate ga vi....Hafis wrote:
Znaš što, ako je netko objekt viceva, to ne znači ujedno da ima i smisao za humor.
Ma ja, ba... kao slon i mis preko mosta, pa mis kaze slonu "vidi kako se trese pod nama"...Hafis wrote:Šta je ovo.Taman vas pajdo počeo deljat, kad opet konjica u zadnji sat. Ovo postalo k'o zona pod zaštitom UN-a
]https://www.klix.ba/vijesti/bih/ohr-pre ... /180309037
POTVRDIO INZKO
OHR predlaže elektorski izbor delegata u Dom naroda Federacije BiH[/b