Niste obavjesteni.Alfons Kauders wrote:Konzum...
Kak sam Ja skonto Konzum je propo.
Sad je u vlasnistvu Brace Jevreja Rusa.
U vlasnistvu sberbanke kak sam skonto, barem Jamnica jest ak sam dobro skonto.
Niste obavjesteni.Alfons Kauders wrote:Konzum...
Jest propao je. Upravo dovršavaju novi veliki tržni centar na Šemovcu, nekih 50 metara od Krive ćuprije, ili da ti približim: nekih 150-200 metara zračne linije od Starog mosta.Vizionar 1985 wrote:Niste obavjesteni.Alfons Kauders wrote:Konzum...
A-HaHafis wrote:Jest propao je. Upravo dovršavaju novi veliki tržni centar na Šemovcu, nekih 50 metara od Krive ćuprije, ili da ti približim: nekih 150-200 metara zračne linije od Starog mosta.Vizionar 1985 wrote:Niste obavjesteni.Alfons Kauders wrote:Konzum...

Nisi skonto, vlasnik propo, sad kak sam shvatio sberbank je vlasnik, Jevreji Rusi.Hafis wrote: Jest propao je. Upravo dovršavaju novi veliki tržni centar na Šemovcu, nekih 50 metara od Krive ćuprije, ili da ti približim: nekih 150-200 metara zračne linije od Starog mosta.
Neznam Ja to tamo vase, Agrokor je u pitanju. A kak sam skonto on je vlasnik Konzuma.Vizionar 1985 wrote:Nisi skonto, vlasnik propo, sad kak sam shvatio sberbank je vlasnik, Jevreji Rusi.Hafis wrote: Jest propao je. Upravo dovršavaju novi veliki tržni centar na Šemovcu, nekih 50 metara od Krive ćuprije, ili da ti približim: nekih 150-200 metara zračne linije od Starog mosta.![]()
Znaci nije firma nego vlasnik. Jbg kad se uvalio u kredite za megalomanske svoje neke pizdarije, ko kod nas nemogu se sjetit ko. Vlasnik Trgo Marketa ak se nevaram.
Citaj. Kak sam skonto, nisam cito puno, nego sam nest procito o tome.
300 miliona se uvalio u kredit kak sam skonto, sberbank dosla po naplatu samo.
Jamnicu uzela kak sam skonto vec.
Kak da ne Pavlek.Pilaw_Pavlaka wrote:Hafis wrote:A-HaVizionar 1985 wrote: Jest propao je. Upravo dovršavaju novi veliki tržni centar na Šemovcu, nekih 50 metara od Krive ćuprije, ili da ti približim: nekih 150-200 metara zračne linije od Starog mosta.
Mozes li tu lokaciju pokazati na mapi stolnoga vele grada?
Ja sam ovaj stolni velegrad autom i laganom voznjom sa 40 kilometara na sat prosao za od prilike 6 minuta. Pola je vase. Samo pazite da ne iscuri i to... Treba nam narod u Bosni kojeg cemo j.... u s....
Evo malo net cesljo.Vizionar 1985 wrote:Neznam Ja to tamo vase, Agrokor je u pitanju. A kak sam skonto on je vlasnik Konzuma.Vizionar 1985 wrote: Nisi skonto, vlasnik propo, sad kak sam shvatio sberbank je vlasnik, Jevreji Rusi.![]()
Znaci nije firma nego vlasnik. Jbg kad se uvalio u kredite za megalomanske svoje neke pizdarije, ko kod nas nemogu se sjetit ko. Vlasnik Trgo Marketa ak se nevaram.
Citaj. Kak sam skonto, nisam cito puno, nego sam nest procito o tome.
300 miliona se uvalio u kredit kak sam skonto, sberbank dosla po naplatu samo.
Jamnicu uzela kak sam skonto vec.
Eto vidis Afise... doklen smo dosli. Ni sliku neznas postaviti. Pusti ti plave strelice. Evo vidi ovog Binga u Trebinju:Hafis wrote:
Kak da ne Pavlek.
Plava strelica u desnom kutu slike pokazuje lokaciju novoizgrađenog Konzumovog trgovinskog centra.
Crveno polje, desno na slici pokazuje lokaciju na kojoj se obnavlja pravoslavna crkva.
Zelena i žuta polja označavaju izgrađene ili objekte u izgradnji u posljednje dvije godine.
http://imgur.com/a/t4pfz

Ti bokca! Koja građevinaPilaw_Pavlaka wrote: Pusti ti plave strelice. Evo vidi ovog Binga u Trebinju:
Pa Bingo u Banja Luci i drugim gradovima sirom RS-a... Neznam sta bi to trebalo da znaci? Apsolutno nista. Ili oni arapski hoteli i rekreacioni parkovi koje prave u RS-u ili gradovi koji nicu na granicama RS-a... Dodatna vrijednost je vrlo mala.
Ja sam te pitao za fabrike. Ne fabrike aerokrema ili toalet papira nego fabrike gdje se prave puske, haubice, municija, komplikovani mehanicki dijelovi za Porsche itd. U znanju je moc a vi znanje nemate. Niste ga nikada imali. Imate kockarnice i medjugorje. Da vam se nije ukazala gospa nebi ni toga bilo...
Da bi imali znanja trebas imati par velikih fakuteltskih centara, jake saveznike, veliku populaciju, stolni grad, tradiciju da nesto stvarate u vidu dodatne vrijednosti. Trgovina nije dodatna vrijednost.
Kad uvedete ovo bice drugacije ....i ktadja poreza ce se jednom regulisatiHafis wrote: Ti bokca! Koja građevinaMalo veća od moje garaže. I nigdje žive duše uokolo.
Bola kakve fabrike. Ti misliš da se standard društva očituje kroz broj fabrika i metalostrugara.
Sjedi u auto i provozaj se malo našom jednom jedinom i vidi kako ljudi žive, kakve su im kuće, što voze, kako su obućeni. A on se svezao broja dimnjaka. Dobro mi nisi rnapomenuo da nemamo ni rudnika.
Nije mi jasno kakve veze ima BiMgo s velikosrpskom kuhinjom s(a) HDZ-ovim specijalitetima

arzuhal wrote:Dragan Čović uoči zasjedanja HNS-a: Federalizam i danas živi u Bosni i Hercegovini
Socijalističko-šerijatska Federativna Republika Bosna i Hercegovina![]()
Direktor novoosnovane filijale HDZ u finansijskom sektoru - http://www.central-osiguranje.com/megaman4 wrote:arzuhal wrote:Dragan Čović uoči zasjedanja HNS-a: Federalizam i danas živi u Bosni i Hercegovini
Socijalističko-šerijatska Federativna Republika Bosna i Hercegovina![]()
Dragan Covic kao Izet Fazlinovic. Pred spavanje iznad kreveta dize rucno sliku Marsala, svog velikog idola, jer pokusava da ga kopira ali ne ide nesto bas. Ljudi ga provalili da je i dan danas komunjara i igrac Beograda. Politicki kameleon u pravom smislu te rijeci. Sta ce biti sutra kad napusti mjesto predsjednika HDZ-a? Budista mozda?

Dakle ništa od EU.SDA o zaključcima HNS-a o "hrvatskoj teritorijalnoj jedinici": Trećeg entiteta neće biti
Ljiga covjek, garant ga Covic poslo da osnuje Hdz 1990 da se rijesi opozicije tako u Hdz BiH, da iskontrolise bunt opozicije Hdz, da se odvoje od Hdz i da osnuju Hdz 1990 pa da tako propadnu ko opozicija, da ne preuzmu kontrolu tada u Hdz. Kad je to odradio brze bolje pobjego iz Hdz 1990 opet u Hdz.spreca wrote:Ljubic isto mensturacija....redovno bali svaki mjesec
Ih da je on samo jedan.......ovo me podsjeca na SNSDovu opoziciju koja uglavnom se samo predstavlja kao opozicija a radi sve sto i Dodig samo ne tako bahato......HDZ isto nema opoziciju u HDZ1990 nego je to samo filijala HDZa .......ustvari je stranka" sa hrvatskim predznakom je HNS sto je licno Covicevo jer on je to i stvarao da svih drzi u svojoj shaci i Ljubic je samo dobar Covicev telal i poslusnik....sramota za jednog starijeg i obrazovanog covjeka da mu neko kao cinik Covic komanduje ko lovackom cuki.Vizionar 1985 wrote:Ljiga covjek, garant ga Covic poslo da osnuje Hdz 1990 da se rijesi opozicije tako u Hdz BiH, da iskontrolise bunt opozicije Hdz, da se odvoje od Hdz i da osnuju Hdz 1990 pa da tako propadnu ko opozicija, da ne preuzmu kontrolu tada u Hdz. Kad je to odradio brze bolje pobjego iz Hdz 1990 opet u Hdz.spreca wrote:Ljubic isto mensturacija....redovno bali svaki mjesec
Kazem Ljiga.![]()
Pozdrav.
Ma kazem, to se radi, kontrola opozicije, to je vojna i vladarska strategija. Svasta se radi.spreca wrote: Ih da je on samo jedan.......ovo me podsjeca na SNSDovu opoziciju koja uglavnom se samo predstavlja kao opozicija a radi sve sto i Dodig samo ne tako bahato......HDZ isto nema opoziciju u HDZ1990 nego je to samo filijala HDZa .......ustvari je stranka" sa hrvatskim predznakom je HNS sto je licno Covicevo jer on je to i stvarao da svih drzi u svojoj shaci i Ljubic je samo dobar Covicev telal i poslusnik....sramota za jednog starijeg i obrazovanog covjeka da mu neko kao cinik Covic komanduje ko lovackom cuki.
Ova dva pojma ne mogu s tobom u isti kontekst.Hafis wrote:Ova debata je prava poslastica za ljubitelje zrelih intelektualnih razmišljanja.
Pratim