Ma pusti ba.-H-E-L-L- wrote:
ta ce tesanj
Gdje je tu Kent i Dijamant.
Ja samo Kent keks petit mastrafim, a zalomim ponekad i crnu cokoladu njihovu.
Dobijes 2 table po cijeni jedne.
Istina manje kakaa ima al meni bolje od onih Mlijecnih.
Ma pusti ba.-H-E-L-L- wrote:
ta ce tesanj
Kent i ostalo je dio AS grupe.Kupili ga od Turaka ima 10 godina cini mi se.Vizionar 1985 wrote:Ma pusti ba.-H-E-L-L- wrote:
ta ce tesanj
Gdje je tu Kent i Dijamant.
Ja samo Kent keks petit mastrafim, a zalomim ponekad i crnu cokoladu njihovu.
Dobijes 2 table po cijeni jedne.
Istina manje kakaa ima al meni bolje od onih Mlijecnih.
Mozda vam se dole ukaze jos koja gospa il nest drugo, pa dnevnice se uduplaju, ili utrostruce.Hafis wrote:Da je živjeti u Širokom a trošiti u TešnjuHafis wrote:Konobar u kafiću dnevnica - 70 KM. A u Maglaju burek - 1 KMDrvosjeca iz Dejcica wrote:
Prodaja polovnih sumnjivih automobila, kladionica, prodaja polovnih automobila, prodajno predstavništvo, prodajno predstavništvo, prodajno predstavništvo, prodaja polovnih sumnjivih automobila, kladionica, proizvodnja....pa tako u krug.
imaju dvije rupe...na koju mislisVizionar 1985 wrote:Sto lijep kraj Lika, itd.spreca wrote:al biti Sinjanin ....ma djes to baVizionar 1985 wrote:
Dobro sta i da jesi nije sramota bit alkar, al fakat.
Ispade pravo
Jes malo lud ko u Kud puklo da puklo al ni mi nismo nista normalniji.
A i nasa je Lijepa ko i Njihova.
Jedna i Jedina![]()
A ima alkara koji i u drugu rupu bockaju.
Pa na glavni vod, izvor zivota. Sto bi Mr. Fazlinovic rekao.spreca wrote: imaju dvije rupe...na koju mislis......Lijep je Sinj.....ih sta sam tamo pojeo doooobre jaNjke
...u "TC Bingo"...Hafis wrote:Čuj Tešanj. Evo ga nađoh na karti.
A gdje im izlazi omladina uvečer? U Maglaj

Aaa Seyo, promijenio se avatar, vidiš kako u Teheranu radi demokratija.SEYOboy wrote:stig'o gazda
pučanstvo zapadnoga umostara, ma nejmamo pojma ko su dotićni... doture jesil i ti kao svaki dobri pučanin umostaru blagonaklon prema NDHovim ministrima eno gradonačelnik umostaru nedostupanMostarske ulice i dalje će nositi imena ministara NDH
Mostar još uvijek ima ulice nazvane po ustaškim ministrima, no nema lokalnih vlasti koji im mogu promijeniti nazive.
70?Hafis wrote:Konobar u kafiću dnevnica - 70 KM. A u Maglaju burek - 1 KMDrvosjeca iz Dejcica wrote:
Prodaja polovnih sumnjivih automobila, kladionica, prodaja polovnih automobila, prodajno predstavništvo, prodajno predstavništvo, prodajno predstavništvo, prodaja polovnih sumnjivih automobila, kladionica, proizvodnja....pa tako u krug.
Ma nemoj. Pa najveći dio gengela i zarađujem radeći satatističke analize...ne mogu osvojiti koliko posla ima.pici wrote:na medicini nejma matematike
Hafis wrote:Ma nemoj. Pa najveći dio gengela i zarađujem radeći satatističke analize...ne mogu osvojiti koliko posla ima.pici wrote:na medicini nejma matematike
U Mostaru je konobaru dnevnica 50-60 km, na lijevoj obali 30-40.Alfons Kauders wrote:70?Hafis wrote:Konobar u kafiću dnevnica - 70 KM. A u Maglaju burek - 1 KMDrvosjeca iz Dejcica wrote:
Deder mi onda objasni sto mi u pola dalmatinskih lokala u kojim sam inventar, klopu i pice donose zemljaci koji rade kao sezonci, za 4000kn + bakshu?Mislim, ako kod kuce mogu uzeti 6200kn + bakshu, na ne-sezonskim poslovima, bez dodatnih troskova rada u Dalmaciji?
![]()
Haman ste imali istog profesora matematike?
(Usput, ovo je zajebancija na tvoj racun, ne njihov - jer su super ekipa, znamo se godinama... A ako budem tu na kraju sezone, vazda ih pocastim i ponekad povezem do Mostara. Nista manje ne zasluzuju)
Dobro ti stigneš na sve strane toliko para pokupiti. Vjerujem da u slobodno vrijeme i konobariš jer 70KM je 70KM.Hafis wrote:Ma nemoj. Pa najveći dio gengela i zarađujem radeći satatističke analize...ne mogu osvojiti koliko posla ima.pici wrote:na medicini nejma matematike
Ne, nisi skontao. To je dodatna ekstra zarada, malo to ljudi radi inače u zemlji.pici wrote:Hafis wrote:Ma nemoj. Pa najveći dio gengela i zarađujem radeći satatističke analize...ne mogu osvojiti koliko posla ima.pici wrote:na medicini nejma matematike
znaĆi specijalizacija... statičarma desi brate kompjuteraš
Ne znam...mislim se da te odjebem kao i onog spreču, fudu i ostale čakijašeDrvosjeca iz Dejcica wrote:Dobro ti stigneš na sve strane toliko para pokupiti. Vjerujem da u slobodno vrijeme i konobariš jer 70KM je 70KM.Hafis wrote:Ma nemoj. Pa najveći dio gengela i zarađujem radeći satatističke analize...ne mogu osvojiti koliko posla ima.pici wrote:na medicini nejma matematike
Ja sam mislio 5KM dnevnica na lijevoj kako si krenuo. Čim ti o dnevnicama konobara znači ti si slastičar kako te Pichi prokont'o.Hafis wrote:[
U Mostaru je konobaru dnevnica 50-60 km, na lijevoj obali 30-40.
Normalno, ljepše je raditi na moru, ako si već osuđen na konobarsku tacnu. Nova lica, veći promet a i prevrne se štogod mlado i naivno.
Možeš komoto, još malo pa ćeš monologe voditi na forumu.Hafis wrote:Ne znam...mislim se da te odjebem kao i onog spreču, fudu i ostale čakijašeDrvosjeca iz Dejcica wrote:
Dobro ti stigneš na sve strane toliko para pokupiti. Vjerujem da u slobodno vrijeme i konobariš jer 70KM je 70KM.
Neću te odjebat, jer vidim da sam ti inspiracija, pratiš me k'o pudlica na forumu ...jebat ga, nije mi lahko, čitav mi je život takavDrvosjeca iz Dejcica wrote:Možeš komoto, još malo pa ćeš monologe voditi na forumu.Hafis wrote:Ne znam...mislim se da te odjebem kao i onog spreču, fudu i ostale čakijašeDrvosjeca iz Dejcica wrote:
Dobro ti stigneš na sve strane toliko para pokupiti. Vjerujem da u slobodno vrijeme i konobariš jer 70KM je 70KM.Nego nikako da mi odgovoriš a iz tvoje je struke, danima pokušavam dobiti odgovor od vas uljudbenih, zašto bebe umiru u bolnici u Z. Mostaru i sve se lijepo zataškava po stranačkoj liniji?
Biće opet neka bošnjačka ujdurma?
Pa dobro, kod vas u HVO i nije bilo lako nastradati u ratu...Hafis wrote:Jebote, pa gore imate više izginulih od čakijanja, cipelarenja, propucavanja i ugriza pasa nego što je u nas ljudi u ratu izginulo