Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
DonieBrasco
#19726 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zna li se kad je sjednica i glasanje za izborni zakon na prijedlog HDZ da se ovo zavrsi konacno.
Jutros na N1 Suljagic gostovao u ovoj jutarnjoj emisiji "Novi Dan" i rece da ce ovaj prijedlog SDP/DF za izborne jedinice biti vjerovatno usvojen sto je jos jedan poraz za HDZ.
Jutros na N1 Suljagic gostovao u ovoj jutarnjoj emisiji "Novi Dan" i rece da ce ovaj prijedlog SDP/DF za izborne jedinice biti vjerovatno usvojen sto je jos jedan poraz za HDZ.
-
Hafis
#19727 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Čuo sam.GeeTnT wrote:Oslobodjenje ovih dana preuzima tv1...Znaci, bice jos socnije...Hafis wrote:TV1 trenutno prednjači u antihrvatskoj kampanji.
Rijetko koja politička emisija ili neki gost nisu iz te omiljene političke discipline. Čudi da nije Safet odavno svraćao.
Inače, jako je važno što jedan strućnjak za medžunarodne odnose koji je čak dobacio do uloge gosta na TV1 misli o nekome.
Kada smo kod likova, i ovaj mi se delegat savršeno uklapa fizionomijom u ulogu Yode iz The Empire Strikes Back.
Obzirom da je i Oslobođenje (nekada jedan od boljih dnevnih listova u bivšoj Jugi) danas kao i većina dnevnika, skup polupismenih ''novinara'', tipa ''sekretarka'' i ''peterica'' nije ni očekivati ništa drugo.
Ako ništa, raduje činjenica da je to žešče rasulo i nije mi jasno tko to još uopće čita.
I stvarno ima delegata koji gledaju ovakve intervju s poznatim mahalskim strućnjacima medžunarodnih odnosa.Pa vidi mu glave čovječe
- GeeTnT
#19728 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
..danas se gleda nosi li bijele carapa i jesu li spustene (u znak zalosti) do gleznjeva..ostalo je nebitno.
-
Škobo Habu
#19729 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
U čemu se zrcali ta antihrvatska kampanja?Hafis wrote:TV1 trenutno prednjači u antihrvatskoj kampanji.
Rijetko koja politička emisija ili neki gost nisu iz te omiljene političke discipline. Čudi da nije Safet odavno svraćao.
Inače, jako je važno što jedan strućnjak za medžunarodne odnose koji je čak dobacio do uloge gosta na TV1 misli o nekome.
Kada smo kod likova, i ovaj mi se delegat savršeno uklapa fizionomijom u ulogu Yode iz The Empire Strikes Back.
Jah, na Našoj TV Bošnjaka ne možeš vidjeti ni kako kablove kamermanu razvlaći.
-
DonieBrasco
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#19731 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
al stvarno gdje god da je otišla, popušila ga je... mislim stvarnoHRVATI U BIH
Krah diplomatske ofanzive: Velike sile se ne obaziru na predsjednicu Hrvatske
- tandmand
#19732 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ima li Željane
kaće federalizacija?
kaće federalizacija?
-
Hafis
#19733 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma jebo ti Politiku ekspres i Poskok zajedno.Diplomatska ofanziva Kolinde Grabar Kitarović za dobijanje međunarodne podrške želji Hrvata u BiH da formiraju svoj entitet doživjela je potpuni fijasko, pišu srbijanski mediji.
Ovi ''sekretarke'' ruše sve dosadašnje rekorde.
Stvarno bljak.
-
Hafis
#19734 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Odabirom tema i gostiju. Manje više ista priča neprekidno.Škobo Habu wrote:U čemu se zrcali ta antihrvatska kampanja?
-
Škobo Habu
#19735 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kad ja ono vidjeh Milovića sa onom Čevrom kako mlate praznu slamu na TV1?Hafis wrote:Odabirom tema i gostiju. Manje više ista priča neprekidno.Škobo Habu wrote:U čemu se zrcali ta antihrvatska kampanja?
-
Hafis
#19736 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nemam pojma o kome pričaš...vakljda ovi naši lokalni delegati.Škobo Habu wrote:Kad ja ono vidjeh Milovića sa onom Čevrom kako mlate praznu slamu na TV1?Hafis wrote:Odabirom tema i gostiju. Manje više ista priča neprekidno.Škobo Habu wrote:U čemu se zrcali ta antihrvatska kampanja?
TV1 je Safina televizija, koju povremeno posuđuje SDA-u. Obična jeftina huškačka TV, koju sam u čitavom životu gledao nekih 15 minuta.
-
sportman1
#19737 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
kockakockica wrote:
prof. dr. Zlatko Hadžidedić: Kolinda i HDZ podsjecaju na likove iz Alana Forda
ovaj lik je odlican analiticar.
desetka.
-
Hafis
#19738 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne bih ga pročitao ni za karton vinjaka.
Uglavnom, što je izanalizirao vrijedno pomena?
-
DonieBrasco
#19739 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafise koji si ti hrvat, onaj ciji glas vrijedi 2 glasa, ili onaj ciji vrijedi 1. ?
-
incognito071
#19740 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nije on Hrvat, on je Srbin juznjakDonieBrasco wrote:Hafise koji si ti hrvat, onaj ciji glas vrijedi 2 glasa, ili onaj ciji vrijedi 1. ?
-
DonieBrasco
#19741 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Mozda ima dvojno pa je Juzni Osetijanac.incognito071 wrote:Nije on Hrvat, on je Srbin juznjakDonieBrasco wrote:Hafise koji si ti hrvat, onaj ciji glas vrijedi 2 glasa, ili onaj ciji vrijedi 1. ?
- mO k3
#19742 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sace on reci a ju vidi prasinara
-
Hafis
#19743 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Oni se iz sanitarne izgleda dobro zajebavaju. Tko zna kad je zadnji put ovo deratizirano. Pa makar da malo popraše protiv žohara, ako ništaincognito071, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
DonieBrasco, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
mO k3, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
- Alfons Kauders
#19744 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Red je da i HRHB uspostavi odnose s Juznom Osetijom
Braca Juzni Rusi i Juzni Srbi
Ljubav je to...
Ljubav je to...
-
Hafis
#19745 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jel tebi ovdje malo tukne na miševeAlfons Kauders wrote:Red je da i HRHB uspostavi odnose s Juznom Osetijom
Ljubav je to...
-
sportman1
#19746 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:Ne bih ga pročitao ni za karton vinjaka.
koji je analiticar koga ti citas i gledas i vrijedan pomena?
- Dasi
#19747 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ja mislim da je Erdogan bio zadovoljan polozajem hrvatice dok joj je (se) mijesao u unutrasnje stvari.
Last edited by Dasi on 11/01/2018 14:57, edited 1 time in total.
- undefined007
#19748 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jaki ovi Bošnjaci. Pravi državnički narod (što i jesmo) hvala Bogu, za razliku od drugih. Bili u manjini ili u većini oni biraju sve članove Predsjedništva. Nego sad' jedna mala opaska. Tipujem da će iduću promjenu IZ tražiti SNSD jer tobože ne mogu Bošnjaci birati predstavnike Srbima u Predsjedništvu kao što je to bio slučaj prije nepune 4 godine. Tako se piše. Neće Dodiku "muslimani" iz RS-a birati člana Predsjedništva. 
-
Hafis
#19749 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Da ti iskreno kažem, nema ih više niti jedan. Ono što je znalo objektivno pisati - ili je umrlo ili se ne bavi više s tim.sportman1 wrote:Hafis wrote:Ne bih ga pročitao ni za karton vinjaka.
koji je analiticar koga ti citas i gledas i vrijedan pomena?
Političko oprijedeljenje ili etničku pripadnost današnjih ''analitičara'' pogađam sa 100% točnošću - a da mu i ne moram znati ime, da ga prvi put vidim u životu.
Jednostavno, svi ''analiziraju'' za nečije političke potrebe.
Ipak je najbolje sam donositi zaključke i sam analizirati. još ako je čovjek obrazovan, odnosno načitan, ne treba mu nitko.
-
Škobo Habu
#19750 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sjo, jarane, ti vazda u kontradikciji sa samim sobom.Hafis wrote: Nemam pojma o kome pričaš...vakljda ovi naši lokalni delegati.
TV1 je Safina televizija, koju povremeno posuđuje SDA-u. Obična jeftina huškačka TV, koju sam u čitavom životu gledao nekih 15 minuta.
Veliš vode anti-hrvatsku kampanju, a gled'o je petn'est minuta u životu.
Mnim da je to ipak zbog Safe. Da mu televizija samo reklame pušta - i to bi se svelo na anti-hrvatstvo.