Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
arzuhal

#19426 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by arzuhal »

512MB wrote:Erdogan je stari lisac, poslije sexa ce rec "ko ja? Kakav ba izborni, nist ja nisam reko". Iskustvo je to :D
Lažljivi, prevrtljivi osmanlija...Kako ih je samo Andrić čit'o...Šta čit'o, pis'o...
Last edited by arzuhal on 08/01/2018 10:54, edited 1 time in total.
jazzer

#19427 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by jazzer »

Bice redaljka u Stambolu..

Prvo Erogan, pa je on posalje ministru inostranih poslova, kao ''on ce ti to zavrsiti''..
pa kada ministar odradi posao poslace je pomocniku ministra za ovaj dio evrope, on zamjeniku
pomocnika a ovaj sekretaru.. :)

Potrajace ova njena posjeta Stambolu :)
Hafis

#19428 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote:
Hafis wrote:
arzuhal wrote:Hrvatska se okreće Turskoj, Srbija Egiptu i Africi...Morat će Bošnje postati nosioci evropskih vrijednsoti, makar nasilu... :(
Još samo ovdje ukinuti teme o Siriji, Iranu, Iraku, Turskoj, Jemenu, zaljevskim monarhijama i eto bila stvar - pomoćnici nositelja europskih vrijednosti.
Visi strucni referenti za nosenje europskih vrijednosti preko Bosfora :D

Nista od Angelinih tenkova i narodnjaka u EU? Nista od Trumpa i njegovih genijalnih savjetnika koji trenutno traze novi posao? Nista od druga Putina, jer trazi previse da bi zaboravio Agrokor... I na kraju obrana europskih vrijednosti se svede na lobiranje kod brkatog diktatora iz Anadolije?

Nije. Moglo. Bolje. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne vreba iz vida ispustiti panislamski čimbenik, ali i otomansko nasljeđe koje je duboko utkano u tkivo federalnog partnera. U tu svrhu i jeste posjeta brki. Ta neće ići u posjet Ismaïlu Omaru Guellehu u Džibuti.
Hafis

#19429 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Ako završi ko onaj vaš klistir hraneći ribice, onda je stvarno vuna.
hizo ramidovic

#19430 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by hizo ramidovic »

Хрватска је одувек била окренута Турској и доживљавала је као пријатељску земљу. Сви смо убеђени да ће Ердоган бити сусретљив и подржати све предлоге председнице Колинде а особито око изборног закона којим се, у ствари, трасира пут за стварање хрватског ентитета у тзв. бих. и извесну каснију поделу ове тзв. државе.
armin071

#19431 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by armin071 »

E cuj Kolindica ide Brki da se moli za nesto sto je direktor radnog logora Dragance vec zavrsio. Mozda ce brko da lobira kod Draganceta da deblokira FBiH jer su bosnjaci zbog njegove blokade pred izumiranjem... :-)
Hafis

#19432 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

armin071 wrote:E cuj Kolindica ide Brki da se moli za nesto sto je direktor radnog logora Dragance vec zavrsio. Mozda ce brko da lobira kod Draganceta da deblokira FBiH jer su bosnjaci zbog njegove blokade pred izumiranjem... :-)
Tako je kume. Što bi mi ovdje rekli: Izdržo je Mujo i gore. 'Ta će buđet i folovi :)
Alfons Kauders

#19433 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:
armin071 wrote:E cuj Kolindica ide Brki da se moli za nesto sto je direktor radnog logora Dragance vec zavrsio. Mozda ce brko da lobira kod Draganceta da deblokira FBiH jer su bosnjaci zbog njegove blokade pred izumiranjem... :-)
Tako je kume. Što bi mi ovdje rekli: Izdržo je Mujo i gore. 'Ta će buđet i folovi :)
Bukvalno jedini lik na budzetu i u politici na ovoj temi... Prijeti blokiranjem budzeta

Ne mogu... Kraljevi ste matere mi
DonieBrasco

#19434 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by DonieBrasco »

Otici ce ona i Vucicu, povuci odluku o priznavanju Kosova ako treba.
spreca

#19435 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

DonieBrasco wrote:Otici ce ona i Vucicu, povuci odluku o priznavanju Kosova ako treba.
Hoce ali posle toga kako Vucic posjeti babu Erdogana i zamoli da utjece na Kobilindu da povuce priznanje i onda ce skupa pjevati ...Igrale se delije :lol:
DonieBrasco

#19436 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by DonieBrasco »

Samo da se ne ukazu neki korumpirani papci kada dođe glasanje ili jos gore neka ucjena Covica prema SDA.
Hafis

#19437 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote:
Hafis wrote:
Bukvalno jedini lik na budzetu i u politici na ovoj temi... Prijeti blokiranjem budzeta

Ne mogu... Kraljevi ste matere mi
Stvarno si pravi sugovornik. sam pitaš i sam odgovaraš.
Trebam li ti po stoti put reći da sam financijski u potpunosti neovisan od bilo kakvog budžeta. Imam i druge potpuno legalne izvore financiranja koji nemaju nikakve veze s budžetom.
Što se tiče te navodne ''blokade''proračuna, to je samo jedan od brojnih političkih pamfleta kojima bošnjačka politika filuje svoju javnost. Ovako, informacija iz prve ruke - što se tiče ove strane, neće biti nikakvih prepreka usvajanju proračuna.
Last edited by Hafis on 08/01/2018 11:45, edited 1 time in total.
Obi Wan Bosnian

#19438 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Obi Wan Bosnian »

:lol:

ovo je stvarno komedija od regiona. Nema ovo nigdje. Čuj kod Erdogana da lobira za izborni zakon u susjednoj državi. :lol:

Evo zamišljam da sam predsjednik Hrvatske. Toliko more i turizam. Tolika Slavonija i oranice. Zagreb. I opet mi mladi masovno napuštaju zemlju.

I šta je moj prioritet? Da idem u Tursku da lobiram za promjenu izbornog zakona u susjednoj BiH. Pa šta je ovo ljudi moji? Zona sumraka :skoljka:
Hafis

#19439 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Ako se budu ribice hranile, onda je stvarno hatma.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#19440 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Na Pantovčaku žele što prije organizovati i trilateralni sastanak Hrvatske, BiH i Turske

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović za dva dana putuje u službenu posjetu Turskoj, a kako prenose hrvatski mediji ključna tema će biti stanje u BiH, odnosno izmjene Izbornog zakona.

Izbori u BiH su do kraja godine, a Hrvati traže izmjene izbornog zakona. Predsjednica Hrvatske smatra da za to nema previše vremena. Tako će vjerovatno kod turskog predsjednika Redžipa Tajipa Erdoana lobirati za izmjene Izbornog zakona zbog njegovih bliskih veza s Bakirom Izetbegovićem.

Bivši šef diplomatije Miro Kovač vjeruje u uspješan susret.

"Hrvatskoj kao garantu Ustava BiH je izuzetno važno da pridobijemo Tursku za izmjene izbornog zakona, kako bi Hrvati koji su tamo državotvorni narod bili i ravnopravni", kaže Kovač.

Sredinom januara, nakon razgovora s Erdoanom, Grabar-Kitarović će ponovno u BiH. Odnosi Zagreba i Sarajeva, u posljednje vrijeme, daleko su od idiličnih. A Hrvatsku prije svega zanima popravljanje položaja bh. Hrvata.

nasta spade kuca Petrovica... u stanbol po fHerman :mrgreen: ... nadaM se da ce KITArevicka nabacit najbolje ruHo, turKi traze mladje a ne stare prdare :izet:
DonieBrasco

#19441 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by DonieBrasco »

Imamo neki osjecaj da ce Brisel ubrzo da poklopi Kolindu.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#19442 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

KITArevicka je poklopljena odavno samo dog net dobaci do gruda da im se otvore nove livade na obzorju :izet:
spreca

#19443 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by spreca »

DonieBrasco wrote:Imamo neki osjecaj da ce Brisel ubrzo da poklopi Kolindu.
ma nema od toga nista...zna i Brisel da od tupe tuke nema nista pa se i ne zamaraju sa njom...a nije joj jos dugo ni ostalo da sere po evropskim vrijednostima
wonkaw
Location: daleko od fukare i lopova, jos dalje od hodza i popova

#19444 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by wonkaw »

Last edited by wonkaw on 08/01/2018 15:15, edited 1 time in total.
wonkaw
Location: daleko od fukare i lopova, jos dalje od hodza i popova

#19445 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by wonkaw »

DonieBrasco wrote:Otici ce ona i Vucicu, povuci odluku o priznavanju Kosova ako treba.
moguce
''Ne želimo se svađati. Hoću ići u Zagreb, hoću razgovarati. Hoću se dogovarati o mnogim stvarima", rekao je Vučić i podsjetio da je Beograd odgovorio na zahtjeve Hrvatske i hrvatske zajednice u Srbiji o obnovi kuće bana Josipa Jelačića u Petrovaradinu, otvaranju muzičkog odjela u školi u Sonti, asfaltiranju ulica u Tavankutu, financiranju glasila Hrvatska riječ u Subotici.

Nadam se miru, stabilnosti, boljim, otvorenim i korektnijim odnosima između Srba i Bošnjaka. Odnosi Srba i Hrvata u BiH su već veoma dobri. To jest neka vrsta paradoksa - s jedne strane imamo Hrvatsku, gdje su provokacije česte, a u BiH su Hrvati korektni prema nama i nema tenzija", rekao je Vučić. 06/01/2018
mO k3

#19447 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

aha ima ima :mrgreen:
kome prijeti ovaj ublehas??
DonieBrasco

#19448 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by DonieBrasco »

Mocan je ublehas, treba biti spreman na sve.
Drvosjeca iz Dejcica

#19449 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Obi Wan Bosnian wrote::lol:

ovo je stvarno komedija od regiona. Nema ovo nigdje. Čuj kod Erdogana da lobira za izborni zakon u susjednoj državi. :lol:

Evo zamišljam da sam predsjednik Hrvatske. Toliko more i turizam. Tolika Slavonija i oranice. Zagreb. I opet mi mladi masovno napuštaju zemlju.

I šta je moj prioritet? Da idem u Tursku da lobiram za promjenu izbornog zakona u susjednoj BiH. Pa šta je ovo ljudi moji? Zona sumraka :skoljka:
To je totalno odsustvo osjećaja za prostor i vrijeme, dezorjentiranost i nedostatak političke mudrosti.
512MB

#19450 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Ako ne bude po njihovom slijedi kolektivno jaukanje "jeste nefer bosnjaci".

Dje ba onaj hercegturcin Karamatic, odavno ga nrma u medijima :D
Post Reply