Velika Albanija
- slogabn
- Location: Psalm 137:9 Blessed is the one who grabs your little children and smashes them against a rock.
#26 Re: Velika Albanija
Znate vi zasto celavi nose bradu ili brkove? 
-
CungaLunga
#27 Re: Velika Albanija
Kosovo, integralni dio velike Albanije;

-
Mina_88
#28 Re: Velika Albanija
Velika Albanija je jedna ogromna smijurija koju uzimaju za ozbiljno jedino Srbi i Albanci.
- slogabn
- Location: Psalm 137:9 Blessed is the one who grabs your little children and smashes them against a rock.
#29 Re: Velika Albanija
Mine ne pisi vise prestices me u broju postovaMina_88 wrote:Velika Albanija je jedna ogromna smijurija koju uzimaju za ozbiljno jedino Srbi i Albanci.
-
RATM56
#30 Re: Velika Albanija
Ako je uzimaju zaozbiljno Albanci kao što kažeš, to onda ne treba brinuti susede? Makedonci treba da odahnu?Mina_88 wrote:Velika Albanija je jedna ogromna smijurija koju uzimaju za ozbiljno jedino Srbi i Albanci.
- CSKA
#31 Re: Velika Albanija
Ajde neka im je sa srecom.Znam da niko ne bi bio srecniji od Srba da Albanci pobudale tako.
-
barpy
#32 Re: Velika Albanija
ne znam kako bi to mogli spriječiti ? sa JNA ?CSKA wrote:Ajde neka im je sa srecom.Znam da niko ne bi bio srecniji od Srba da Albanci pobudale tako.
-
ulciscorr
#33 Re: Velika Albanija
Albanci za razliku od vas Srba nece nista genocidom i etnickim ciscenjem da otimaju... njima ne treba nista tudje, oni traze samo teritorije na kojima su apsolutna vecina... i na kojima su bili vecina jos od 1912. godine kada je ucinjena nepravda prema albanskom narodu i kada je aneksirano vise od 50% zemlje na kojima su Albanci bili i ostali apsolutna vecina.CSKA wrote:Ajde neka im je sa srecom.Znam da niko ne bi bio srecniji od Srba da Albanci pobudale tako.
Last edited by ulciscorr on 21/08/2013 19:10, edited 1 time in total.
-
Mina_88
#34 Re: Velika Albanija
Albanci u Makedoniji su nesposobni za bilo kakvu vojnu akciju. Makedoncima jedino treba da brine albanski natalitet.RATM56 wrote: Ako je uzimaju zaozbiljno Albanci kao što kažeš, to onda ne treba brinuti susede? Makedonci treba da odahnu?
-
RATM56
#35 Re: Velika Albanija
barpy wrote:ne znam kako bi to mogli spriječiti ? sa JNA ?CSKA wrote:Ajde neka im je sa srecom.Znam da niko ne bi bio srecniji od Srba da Albanci pobudale tako.
Stari savez

-
ulciscorr
#36 Re: Velika Albanija
A Albance treba da brine makedonski nacionalizam i sovinizam.Mina_88 wrote:Albanci u Makedoniji su nesposobni za bilo kakvu vojnu akciju. Makedoncima jedino treba da brine albanski natalitet.RATM56 wrote:Ako je uzimaju zaozbiljno Albanci kao što kažeš, to onda ne treba brinuti susede? Makedonci treba da odahnu?
Da li ce Makedonija ostati cjelovita zavisi najvise od Makedonaca i od toga kako budu tretirali svoje sugradjane.
-
barpy
#37 Re: Velika Albanija
ova mi karta sa Servijom liči kao da je iz 2012...RATM56 wrote:barpy wrote:ne znam kako bi to mogli spriječiti ? sa JNA ?CSKA wrote:Ajde neka im je sa srecom.Znam da niko ne bi bio srecniji od Srba da Albanci pobudale tako.
Stari savez
-
Mina_88
#38 Re: Velika Albanija
Albanci imaju sva moguca prava u Makedoniji, pobogu Ministar odbrane im je bivsi komandant UCK koji se borio protiv te iste drzaveulciscorr wrote: A Albance treba da brine makedonski nacionalizam i sovinizam.
Da li ce Makedonija ostati cjelovita zavisi najvise od Makedonaca i od toga kako budu tretirali svoje sugradjane.
A sa tim fasistickim zeljama o raspadu Makedonije se nimalo ne razlikujes od domacih cetnika.
-
ulciscorr
#39 Re: Velika Albanija
Lijepa karta... Servija u svojim prirodnim granicamaRATM56 wrote:Stari savez
- CSKA
#40 Re: Velika Albanija
Cuj sprecavati.Pa to treba ohrabriti,ako treba i oruzje im poslatibarpy wrote:ne znam kako bi to mogli spriječiti ? sa JNA ?CSKA wrote:Ajde neka im je sa srecom.Znam da niko ne bi bio srecniji od Srba da Albanci pobudale tako.
Rodila ih majka miroljubljive:ulciscorr wrote:
Albanci za razliku od vas Srba nece nista genocidom i etnickim ciscenjem da otimaju... njima ne treba nista tudje, oni traze samo teritorije na kojima su apsolutna vecina... i na kojima su bili vecina jos od 1912. godine kada je ucinjena nepravda prema albanskom narodu i kada je aneksirano vise od 50% zemlje na kojima su Albanci bili i ostali apsolutna vecina.
I sta se predlaze u ideji,osim konflikta sa Srbijom,da se udje u konflikt i sa Makedonijom,Crnom Gorom i Grckom.Pa to bi za Beograd bila kao sedmica na lotu,nazalost ovo ce ostati samo prica.
-
muzicar_iz_parka
#41 Re: Velika Albanija
Albanci su dobili Kosovo zbog podrške USA i politike Srbije/SRJ tokom 90ih godina, njima je dobro došlo i iskoristili su povoljan momenat. Kad bi se nezavisnost djelila po tom principu gdje je neko većina, onda bi imali bar 4 puta više država na svijetu. Naravno uvijek postoji ratna opcija, ali ne vjerujem da među albanskim vođama postoji ijedan ludak koji bi išao u rat sa 4 države za taj cilj.ulciscorr wrote:
Albanci za razliku od vas Srba nece nista genocidom i etnickim ciscenjem da otimaju... njima ne treba nista tudje, oni traze samo teritorije na kojima su apsolutna vecina... i na kojima su bili vecina jos od 1912. godine kada je ucinjena nepravda prema albanskom narodu i kada je aneksirano vise od 50% zemlje na kojima su Albanci bili i ostali apsolutna vecina.
-
RATM56
#42 Re: Velika Albanija
ulciscorr wrote:njima ne treba nista tudje, oni traze samo teritorije na kojima su apsolutna vecina...
-
ulciscorr
#43 Re: Velika Albanija
To je samo povrsina... ali vecina Makedonaca mrzi svoje sugradjane albanske nacionanosti. Ako se ta mrznja produbi, Makedonci ce izvuci deblji kraj, kao i Srbi krajem 90-ih.Mina_88 wrote:Albanci imaju sva moguca prava u Makedoniji, pobogu Ministar odbrane im je bivsi komandant UCK koji se borio protiv te iste drzave![]()
A sa tim fasistickim zeljama o raspadu Makedonije se nimalo ne razlikujes od domacih cetnika.
- slogabn
#44 Re: Velika Albanija
RATM56 wrote:barpy wrote:ne znam kako bi to mogli spriječiti ? sa JNA ?CSKA wrote:Ajde neka im je sa srecom.Znam da niko ne bi bio srecniji od Srba da Albanci pobudale tako.
Stari savez

-
RATM56
#45 Re: Velika Albanija
slogabn wrote:
slogabn wrote:Sto se mene tice treba se raditi na nekoj novoj zajednici u kojoj bi bili Hrvati, Bosanci i Albanci, i srediti malo ovaj Balkan za sva vremena. Mislim de je vise na vrh qurca svima srpsko-fasisticke dominacije.
-
Mina_88
#46 Re: Velika Albanija
Vecina Albanaca mrzi svoje sugradjane makedonske nacionalnosti. Pa sta? Lijepo je muzicar rekao, Albanci s dobili Kosovo zbog podrske USA i politike Srbije 90ih. I neka su. Imali su da budemo realni i moralne argumente na svojoj strani. Ali sada je 2013, Makedonci nisu Srbi, Ivanov nije Milosevic i svijet to zna. Ako ce neko izvuci deblji kraj u nekom buducem ratu onda su to upravo Albanci.ulciscorr wrote: To je samo povrsina... ali vecina Makedonaca mrzi svoje sugradjane albanske nacionanosti. Ako se ta mrznja produbi, Makedonci ce izvuci deblji kraj, kao i Srbi krajem 90-ih.
-
ulciscorr
#47 Re: Velika Albanija
Za ono sto vi njima radite od 1912. ovo je maciji kasalj...CSKA wrote:Rodila ih majka miroljubljive:
I sta se predlaze u ideji,osim konflikta sa Srbijom,da se udje u konflikt i sa Makedonijom,Crnom Gorom i Grckom.Pa to bi za Beograd bila kao sedmica na lotu,nazalost ovo ce ostati samo prica.
Ponavljam, nece Albanci ulaziti u sukob ni sa kim... oni samo brane sebe i svoja prava koja su im oduzeta 1912. kad je aneksirano vise od 50% dijela Balkana na kojem su Albanci bili aspolutna vecina.
Tvoj Beograd moze samo da pusi karu i da ceka da Albanci naprave idiotsku gresku koju su Srbi napravili 90-ih na primjer... Nisu Albanci toliki divljaci ko tvoji cetnici. Ostavite ih na miru... ne uznemiravajte ih na albanskoj zemlji Kosova i nece biti nikakvih problema.
- slogabn
#48 Re: Velika Albanija
RATM56 wrote:slogabn wrote:slogabn wrote:Sto se mene tice treba se raditi na nekoj novoj zajednici u kojoj bi bili Hrvati, Bosanci i Albanci, i srediti malo ovaj Balkan za sva vremena. Mislim de je vise na vrh qurca svima srpsko-fasisticke dominacije.
slogabn wrote:Kad je bal nek je maskenbal
-
zavrzlama
#49 Re: Velika Albanija
srbija da bi potipisala i zadnji papir za ulazak u EU je izmedju ostalog i priznavanje svih drzava sa kojim granici,znaci ako hoce EU morat ce priznati drzavu Kosovo...evropa laze kad kaze da put srbije u EU nije uslovljen priznavanjem Kosova(laici kontaju da ce se srbija za nekih 10 godina ,kad se racuna da udje u EU pomiriti sa gubitkom Kosova).Zato kad srbija prizna Kosovo,tad je ne interesuje da li ce Kosovo bitijedna drzava ili u velikoj albaniji(isto da BIH prizna nezavisnost malog ausvica,sta je razlika ako je samostalno ili sa srbijom u jednoj drzavi)CSKA wrote:Ajde neka im je sa srecom.Znam da niko ne bi bio srecniji od Srba da Albanci pobudale tako.
-
TRUESLAVIC
#50 Re: Velika Albanija
Ma realno kad bi izbio rat, meni Srbije ne bi bilo zao, naravno zao bi mi ljudi bilo koji su normalni koji razmisljaju kao ljudi u 21.stoljecu, a ne oni likovi koji jos spominju kosovsku bitku i da su nebeski narod
Da sam na celu drzave, poslao bih Makedoniji pomoc barem ona dva helikoptercica
mi-8, Crnu Goru nema ko da brani tako da