Kd dodje drugi a doci ce,neki ce morati da se odsele u svoje (maticne)drzaveLuke Perry wrote:Jedan islamista je vec bio na celu drzave, pa vi gledajte kako cete.
I tamo nek organizuju G parade na uskkrs ako hoce.
Kd dodje drugi a doci ce,neki ce morati da se odsele u svoje (maticne)drzaveLuke Perry wrote:Jedan islamista je vec bio na celu drzave, pa vi gledajte kako cete.
Nisam ti mogla odoliti,zgembo_sa wrote:Nekima je ovdje izgleda zadatak da pljuju po svemu sto je vezano za Sarajevo, BiH, muslimane... Citajuci postove nekih od vas rekao bi covjek da cim udjes u Sarajevo da ti skidaju gace da provjere jesi li "nas". Da iza svakog coska vreba "vjerska policija", da zene ne smiju hodati bez zara, da te odmah prebiju ako vide krst na lancicu, da se oni koji piju vjesaju po parkovima... Kako vas ba nije stid siriti takvu propagandu?! Eto jedan protest je pretvorio Sarajevo u Kandahar... Jedino u Sarajevu eto ima vjerskih fundamentalista, a inace na cijelom Balkanu i u svijetu vlada jedna idila. Kaze onaj jedan lik da je situacija posebno teska u Sarajevu. Jadna majko. A garant mu je najdalje putovanje bilo trojkom do Ilidze... Ima ih koji se cak i stide sto su iz Sarajeva. Toliko ih je stid, da bi demokratski voljeli da sve vehabije poredaju pred zid i metak u celo. Svima puna usta borbe za toleranciju, a tukli bi, protjerivali, ubijali... Nema to da kaze oni koji krse zakon trebaju biti kaznjeni... Nee, bolje je pljuvati po Sarajevu, Sarajevo je krivo za sve sto 5-6 ljudi uradi. Svi smo mi vehabije, jashta... Ne treba nama strana propaganda, ne trebaju cetnici i ustase, dovoljno je sto nase sitne duse rade... Cak su i losu organizaciju koncerta poceli pravdati time sto je Sarajevo fundamentalisticko, sto je losa sigurnosna situacija... Jebo ti nas...
Samo u ovoj godini bio sam u Italiji, Švedskoj, Njemačkoj, Hrvatskoj i Srbiji. Jel' treba da skeniram šengenske vize kao dokaz?zgembo_sa wrote:Mrdnuo ti iz Sarajeva nisi nikad.
Znam ja, ti nikad ne mozes odoliti kad ima veze sa muslimanima...zlatiborka wrote:Nisam ti mogla odoliti,zgembo_sa wrote:Nekima je ovdje izgleda zadatak da pljuju po svemu sto je vezano za Sarajevo, BiH, muslimane... Citajuci postove nekih od vas rekao bi covjek da cim udjes u Sarajevo da ti skidaju gace da provjere jesi li "nas". Da iza svakog coska vreba "vjerska policija", da zene ne smiju hodati bez zara, da te odmah prebiju ako vide krst na lancicu, da se oni koji piju vjesaju po parkovima... Kako vas ba nije stid siriti takvu propagandu?! Eto jedan protest je pretvorio Sarajevo u Kandahar... Jedino u Sarajevu eto ima vjerskih fundamentalista, a inace na cijelom Balkanu i u svijetu vlada jedna idila. Kaze onaj jedan lik da je situacija posebno teska u Sarajevu. Jadna majko. A garant mu je najdalje putovanje bilo trojkom do Ilidze... Ima ih koji se cak i stide sto su iz Sarajeva. Toliko ih je stid, da bi demokratski voljeli da sve vehabije poredaju pred zid i metak u celo. Svima puna usta borbe za toleranciju, a tukli bi, protjerivali, ubijali... Nema to da kaze oni koji krse zakon trebaju biti kaznjeni... Nee, bolje je pljuvati po Sarajevu, Sarajevo je krivo za sve sto 5-6 ljudi uradi. Svi smo mi vehabije, jashta... Ne treba nama strana propaganda, ne trebaju cetnici i ustase, dovoljno je sto nase sitne duse rade... Cak su i losu organizaciju koncerta poceli pravdati time sto je Sarajevo fundamentalisticko, sto je losa sigurnosna situacija... Jebo ti nas...
prvo podvuceno ti je podvala, niko ne pljuje Sarajevo kao grad a jos manje muslimane, one prave, skromne i bogobojazne ljude, kakvi su vazda bili.
drugo podvuceno je laz, 5-6 vehabija su oku nezamjetljivi, ima njih 10 ili 15 puta vise i to jako agresivnih.
Procitaj ostale postove, procitaj stranu stampu i onda se javi......
OD KUD TI LOVA F...... ???ponosna_manjina wrote:Samo u ovoj godini bio sam u Italiji, Švedskoj, Njemačkoj, Hrvatskoj i Srbiji. Jel' treba da skeniram šengenske vize kao dokaz?zgembo_sa wrote:Mrdnuo ti iz Sarajeva nisi nikad.
A gdje si bio ti?
Jasta si, da jesi ne bi lupao da je situacija "posebno" losa u Sarajevu. A ja sam od 7 dana u sedmici najmanje 4 u nekoj od drzava ex-yu, a cesto i sire, hvala na pitanju.ponosna_manjina wrote:Samo u ovoj godini bio sam u Italiji, Švedskoj, Njemačkoj, Hrvatskoj i Srbiji. Jel' treba da skeniram šengenske vize kao dokaz?zgembo_sa wrote:Mrdnuo ti iz Sarajeva nisi nikad.
A gdje si bio ti?
Radim i dobro sam plaćen a nisam spavao po hotelima već kod prijatelja.sekiracija wrote:OD KUD TI LOVA F...... ???ponosna_manjina wrote:Samo u ovoj godini bio sam u Italiji, Švedskoj, Njemačkoj, Hrvatskoj i Srbiji. Jel' treba da skeniram šengenske vize kao dokaz?zgembo_sa wrote:Mrdnuo ti iz Sarajeva nisi nikad.
A gdje si bio ti?
Ne pada mi na pamet natezati se s tobom sada jesam li ili nisam bio i gdje. Rekao sam da je situacija posebno loša u Sarajevu i stojim iza toga jer smatram da je islamski ekstremizam, u ovom trenutku, puno opasniji od svih drugih oblika ekstremizma za opstojnost ove zemlje i za naše živote. Unatoč tome što sam druge ekstremizme itekako osjetio na svojoj koži devedesetih godina prošlog vijeka.zgembo_sa wrote:Jasta si, da jesi ne bi lupao da je situacija "posebno" losa u Sarajevu. A ja sam od 7 dana u sedmici najmanje 4 u nekoj od drzava ex-yu, a cesto i sire, hvala na pitanju.ponosna_manjina wrote:Samo u ovoj godini bio sam u Italiji, Švedskoj, Njemačkoj, Hrvatskoj i Srbiji. Jel' treba da skeniram šengenske vize kao dokaz?zgembo_sa wrote:Mrdnuo ti iz Sarajeva nisi nikad.
A gdje si bio ti?
abdulazizsarajevo wrote: Zakon zakon i samo zakon..svi ti ljudi ima da se ponasaju u sklasu sa zakonom
Upravo zakon na koji se pozivaš.abdulazizsarajevo wrote:ko to ima pravo da nama muslimanima za vrijeme ramazana servira neki Q festival i to za 27 noc..
Na ovom forumu se skupila jedna grupa istomišljenika, koja proglašava "nedemokratama"sve one koji imaju drugačije mišljenje od njih. Gospodo draga u Sarajevu živi oko 500.000 stanovnika i sad par izgrednika vehabija i grupa navijača (koju niko i ne pominje kao izgrednike, jer su to europski trendovi), ugrozili Sarajevo. Sad je ta grupa istomišljenika postala i tužilac i sudija i policija. Pojedini iz te grupe bi eto da "očiste Sarajevo" , da ubiju da prognaju ljude koji nose brade i kratke pantalone, pa zar to nije fašizam. Koliko je prisutan vjerski ekstremizam pojedinih grupa toliko je prisutan i malograđanski modernizam u koji ubrajam i vas koji se furate na Q festivale, prezirete vjerska osjećanja vjernika, ne osuđujete nemoral(ili ga ne primjećujete) kao što je prostitucuja, pedofilija, javna promocija seksualne orijentacije koja je protivna vjerskim učenjima...zlatiborka wrote:Nisam ti mogla odoliti,zgembo_sa wrote:Nekima je ovdje izgleda zadatak da pljuju po svemu sto je vezano za Sarajevo, BiH, muslimane... Citajuci postove nekih od vas rekao bi covjek da cim udjes u Sarajevo da ti skidaju gace da provjere jesi li "nas". Da iza svakog coska vreba "vjerska policija", da zene ne smiju hodati bez zara, da te odmah prebiju ako vide krst na lancicu, da se oni koji piju vjesaju po parkovima... Kako vas ba nije stid siriti takvu propagandu?! Eto jedan protest je pretvorio Sarajevo u Kandahar... Jedino u Sarajevu eto ima vjerskih fundamentalista, a inace na cijelom Balkanu i u svijetu vlada jedna idila. Kaze onaj jedan lik da je situacija posebno teska u Sarajevu. Jadna majko. A garant mu je najdalje putovanje bilo trojkom do Ilidze... Ima ih koji se cak i stide sto su iz Sarajeva. Toliko ih je stid, da bi demokratski voljeli da sve vehabije poredaju pred zid i metak u celo. Svima puna usta borbe za toleranciju, a tukli bi, protjerivali, ubijali... Nema to da kaze oni koji krse zakon trebaju biti kaznjeni... Nee, bolje je pljuvati po Sarajevu, Sarajevo je krivo za sve sto 5-6 ljudi uradi. Svi smo mi vehabije, jashta... Ne treba nama strana propaganda, ne trebaju cetnici i ustase, dovoljno je sto nase sitne duse rade... Cak su i losu organizaciju koncerta poceli pravdati time sto je Sarajevo fundamentalisticko, sto je losa sigurnosna situacija... Jebo ti nas...
prvo podvuceno ti je podvala, niko ne pljuje Sarajevo kao grad a jos manje muslimane, one prave, skromne i bogobojazne ljude, kakvi su vazda bili.
drugo podvuceno je laz, 5-6 vehabija su oku nezamjetljivi, ima njih 10 ili 15 puta vise i to jako agresivnih.
Procitaj ostale postove, procitaj stranu stampu i onda se javi......
A autobomba u mostarskom naselju Avenija?Compact wrote: Takvi radikalni islamisti kao bin Ladeni u BiH sigurno ne postoje.
S prijateljicama sam putovaosekiracija wrote: Ja mislio ti spavo kod prijateljica
Sad sve znamponosna_manjina wrote:S prijateljicama sam putovaosekiracija wrote: Ja mislio ti spavo kod prijateljica
Zakon moze a i ne mora dozvoliti da se neka manifestacija odrzi...ukoliko ona vrijedja 99.99% stanovnistva nekog grada..ponosna_manjina wrote:abdulazizsarajevo wrote: Zakon zakon i samo zakon..svi ti ljudi ima da se ponasaju u sklasu sa zakonomUpravo zakon na koji se pozivaš.abdulazizsarajevo wrote:ko to ima pravo da nama muslimanima za vrijeme ramazana servira neki Q festival i to za 27 noc..
nakon svih troll reakcija i zachatavanja..i provokacija mislim da si ti sazreo za jedan kvalitetan BAN..i da bi MODERATOR trebao malo da razmisli...ponosna_manjina wrote:A autobomba u mostarskom naselju Avenija?Compact wrote: Takvi radikalni islamisti kao bin Ladeni u BiH sigurno ne postoje.
Hrvatska porodica ubijena na Badnju večer u Konjicu?
Lik koji je zaklao rođenu majku u Sarajevu?
Ona dvojica uhvaćena na Alipašinom prije tri godine sa frižiderom punim eksploziva, koji su i priznali da su planirali terorističke napade po BiH?
A to su samo primejri koji su se provukli kroz medije i ne smijem ni pomisliti šta se ljudima sve vrti u glavi nakon onakbog rata i vakve socijane slike dnas. Ne budi naivan.
Što se mene tice nema potrebe za ubijanjem ako će policija raditi svoj posao, a to je da hapsi i zatvara one koji krše javni red i mir. Bradate spodobe to čine.homar wrote: Pojedini iz te grupe bi eto da "očiste Sarajevo" , da ubiju da prognaju ljude koji nose brade i kratke pantalone
Potkrijepi dokazom, citatom, nečim.homar wrote: prezirete vjerska osjećanja vjernika
Što se tiče nemorala primjećujem i osuđujem nemoral predsjednika Sabora Islamske zajednice i ponosnog vlasnika 600 stranica krivičnih prijava u posjedu Federalnog tužilaštva BiH . Pričajmo o nemoralu onih koji su koji su blagosiljali oružje, pozivali na sveti rat i obečavali mjesto u raju, držali mise zadušnice osvjedočenim zločincima, diskriminisali na etničkoj osnovi prilikom raspodjele humanitarne pomoći namijenjene svima i tako dalje. I kada mi takvi likovi, ili njihovi sljedbenici, pričaju o moralu to je za mene lažni moral i malograđanština.homar wrote:ne osuđujete nemoral(ili ga ne primjećujete) kao što je prostitucuja, pedofilija, javna promocija seksualne orijentacije koja je protivna vjerskim učenjima...
A zasto bi ti ljude iz Sandzaka vracao nazad u Srbijusekiracija wrote:Kd dodje drugi a doci ce,neki ce morati da se odsele u svoje (maticne)drzaveLuke Perry wrote:Jedan islamista je vec bio na celu drzave, pa vi gledajte kako cete.![]()
I tamo nek organizuju G parade na uskkrs ako hoce.
Zamolio bih da mi ukažeš na stavku u zakonu kojom potkrijepljuješ ovu tvrdnju.abdulazizsarajevo wrote:Zakon moze a i ne mora dozvoliti da se neka manifestacija odrzi...ukoliko ona vrijedja 99.99% stanovnistva nekog grada..
Informiši se malo prije nego što nešto napišeš. Homoseksualni brakovi su legalizirani u skoro svim zapadnim zemljama.abdulazizsarajevo wrote:ono sto niko nije prihvatio ni na zapadu jer da jeste..i europa bi u svim zemljama stimulisala takve brakove i takvu djecu
Zbog čega BAN? Jesam li nekoga vrijeđao ili skretao s teme? Ili hočeš reći da sam izmislio autobombu u mostaru, planiranje terorističkih napada u Sarajevu, pokolj u Konjicu?abdulazizsarajevo wrote:nakon svih troll reakcija i zachatavanja..i provokacija mislim da si ti sazreo za jedan kvalitetan BAN..i da bi MODERATOR trebao malo da razmisli...
Prije svega nemoj me zvati bratom, tako se nazivaj sa svojim kompanjonima bradonjama. U manjem entitetu ne bih bio većina jer moj nick se ne odnosi na nacionalnu pripadnost, koliko god tebi bilo teško shvatiti da ovdje žive i ljudi koji vlastiti identitet ne grade prvenstveno po osnovu nacije i vjere. I ne zanimaju me većine i manjine jer sam opet po zakonu konstitutivan u svakom dijelu ove zemlje. Ali tebi zakoni očito nisu jača strana. Osim možda vjerskih zakona ali mislim d aje i to diskutabilno.abdulazizsarajevo wrote:idi brate u manji entitet gdje si vecina pa nauci ljude koje im je drzava.. i od kada postoji..objasni im sta su cetnici..pa onda se bavi pitanjima vecine ovdje..
Ne nego ce protjerati i rastjerati sve one koji imaju dvojni pasos..a zive na podrucju BiH i koji ne odgovaraju na pitanje koja im je najdraza zemlja i koji ne navijaju za BiH na fudbalskim ili drugim prvenstvima...i jednostavno rastjerati sve one koji sebe ne zovu Bosanci i Hercegovci..sta je tu cudno?? ima li Bosne..ima...nisi Bosanac i Hercegovac..hajmo seli..iguman wrote:A zasto bi ti ljude iz Sandzaka vracao nazad u Srbijusekiracija wrote:Kd dodje drugi a doci ce,neki ce morati da se odsele u svoje (maticne)drzaveLuke Perry wrote:Jedan islamista je vec bio na celu drzave, pa vi gledajte kako cete.![]()
I tamo nek organizuju G parade na uskkrs ako hoce.![]()
Jesu li to Sandze, majke ti, organizovale qfestZnao sam
![]()
Neces ih valjda samo zato sto im je Srbija zemlja porijekla deportovati pa valjda imaju BiH drzavljanstvo