Pa naravno da je ofucana.. jer nikad za to niko nece odgovarat a narocito babo od ovog bradonjeČovjek wrote:
Ti si i sam svjestan koliko je ta prića koju iznosiš ofucana, ali i dalje je fucaš... Nevalja ti to, stvara neugodan zadah iz usta...
Vasković: Bakir je pustio snimak da mi se osveti ( CD )
- Komrad
#351 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
-
seshat
#352 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Ne spomenuh ni Bakira (u kontekstu kojeg navodiš), a Zlatka pogotovo. Samo želim reći da je licemjeran.Komrad wrote:Ko zna .. mozda je ovaj glas sto je postavljao pitanja prije vaskovica ustvari bakirov glas... ili mozda glas zaltka lagumdzijeseshat wrote:
OK, možda nije imao snikak tada. Ali ionako mu je pola priloga "rekla-kazala" (bez video i audio dokaza), pa je i u ovom slučaju na osnovu svojih saznanja mogao napraviti prilog. Ali ne.......
I da ponovim šokirana sam onim što sam vidjela.
- Čovjek
#353 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Prića je ofucana, a prićaju je oni koji za vrijeme rata nisu imali mooda da zavrnu rukave i učine nešto za ovu zemlju.Komrad wrote:Pa naravno da je ofucana.. jer nikad za to niko nece odgovarat a narocito babo od ovog bradonjeČovjek wrote:
Ti si i sam svjestan koliko je ta prića koju iznosiš ofucana, ali i dalje je fucaš... Nevalja ti to, stvara neugodan zadah iz usta...
Zar ti misliš da je to stvarno istina i koji su ti argumenti za takvo što?
- Komrad
#354 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Čovjek wrote:Prića je ofucana, a prićaju je oni koji za vrijeme rata nisu imali mooda da zavrnu rukave i učine nešto za ovu zemlju.Komrad wrote:Pa naravno da je ofucana.. jer nikad za to niko nece odgovarat a narocito babo od ovog bradonjeČovjek wrote:
Zar ti misliš da je to stvarno istina i koji su ti argumenti za takvo što?
Argument jedan jedini... Hakija Meholjic al to nije tema sad... pa ne bih o tome
- Frishak
#355 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
nista
samo da mu pozelim tesku smrt i to sto prije
samo da mu pozelim tesku smrt i to sto prije
- asurbanipal
#356 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Pa normalno kada nije istina...Kada je ta priča nusprodukt ljudi koji su sarađivali sa Vaskovićem, ili ti ga emisije iz koje ovaj isprdak izašao..."Činjenice" bazirane na sumnjivim dokumentima i pričama rekla - kazala, nemaju uporišta...Između ostalog cijela ova ekipa se već više puta isprosipala tako da za njih vrijedi ona bajka o "Pastiru i vuku"...Komrad wrote:Pa naravno da je ofucana.. jer nikad za to niko nece odgovarat a narocito babo od ovog bradonjeČovjek wrote:
- Sezam
#357 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Dobro je bolan, procitan si, najvise pises na ovoj temi, a najmanje o temi...i SIGURAN si da Vaskovic nije nikog ubio, sto znaci da doticnog licno poznajes...Komrad wrote:et nek se RS otcijepi i takvi kao ti ce se rijesiti Srba ... jel posteno?Sezam wrote:Fino su vam govorili @felipe i ostali salonci, NEMA postenih Srba, postoje samo Srbi i to je to, ali ne moze se to Bosnji objasniti, on i dalje pati od toga da si nadje jednog normalnog Srbina, pa makar i kao facebook druga, zato se ovoga Vaskovica i ukivalo u zvijezde, a nije nikom palo na pamet da je taj isti Vaskovic mozda kukavicje jaje ubaceno od strane istih tih protiv kojih se ko fol bori...ali sto nam se cuditi, i na fudbalskom dijelu foruma, glavna tema je o cetnickom fudbalskomn klubu, Arkanovoj Zvezdi, a o BiH repki se ni ne moze pisati, jer su dezurni salonci perfidno i podlo doveli do ukidanja teme, kao sto nam je zbog cetnika suspendovan i Savez, ali nemoj da bi ko sta ruzno rekao o cetnicima, da se ne uvrijede kojim slucajem, pokrvimo se izmedju sebe ko prave glupe Bosnje, ko sto i jesmo...
- Komrad
#358 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
cuj procitan,... hahaSezam wrote:Dobro je bolan, procitan si, najvise pises na ovoj temi, a najmanje o temi...i SIGURAN si da Vaskovic nije nikog ubio, sto znaci da doticnog licno poznajes...Komrad wrote:et nek se RS otcijepi i takvi kao ti ce se rijesiti Srba ... jel posteno?Sezam wrote:Fino su vam govorili @felipe i ostali salonci, NEMA postenih Srba, postoje samo Srbi i to je to, ali ne moze se to Bosnji objasniti, on i dalje pati od toga da si nadje jednog normalnog Srbina, pa makar i kao facebook druga, zato se ovoga Vaskovica i ukivalo u zvijezde, a nije nikom palo na pamet da je taj isti Vaskovic mozda kukavicje jaje ubaceno od strane istih tih protiv kojih se ko fol bori...ali sto nam se cuditi, i na fudbalskom dijelu foruma, glavna tema je o cetnickom fudbalskomn klubu, Arkanovoj Zvezdi, a o BiH repki se ni ne moze pisati, jer su dezurni salonci perfidno i podlo doveli do ukidanja teme, kao sto nam je zbog cetnika suspendovan i Savez, ali nemoj da bi ko sta ruzno rekao o cetnicima, da se ne uvrijede kojim slucajem, pokrvimo se izmedju sebe ko prave glupe Bosnje, ko sto i jesmo...
hajd onda .. idem da vam ne kvarim idilu
- Bosnolog
#359 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Ti si taj koji pokusava spinovanjem prati malog nedoraslog beskarakternog ublehasa koji ne zna da li je posao ili dosao,.....Ovo sto postavljas i pokusavas izjednacit je nigdje veze,.ovo je bio medustranacki sastanak u svojstvu stranacke delegacije na pregovorima oko uspostave vlasti a mali je isao da alpaudira Kopanji i Dodiku kao clan predsjednistva i posmatra predsjednika druge drzave kojeg dovodi Dodik i Radmanovic,mada po obiljezjima bi se moglo reci da je bio u Srbiji a ne BiH,......Čovjek wrote: Što pišeš nešto neprovjereno? Tako samo skaćeš sam sebi u stomak.
Ogroman text...u stilu Vasković reportaža.
Ja sam samo objektivan:
Evo ti Komšića i Lagumdžije zajedno sa "DRŽAVNIM" obilježjima i sa Dodikom:
Izjava Bakira da se izvinjava je glasila ovako:
"Za svakog nevino ubijenog čoveka koga je ubila Armija BiH ja se izvinjavam"
"Kada saberete sve žrtve Armije BiH za četiri godine rata, to je manje nego što je žrtava bilo za sat vremena u Srebrenici."
Ovim putem se i ja lično izvinjavam za svakog nevinog čovjeka koji je ubijen od strane Armije BiH. Jel to Pogrešno?
Sam izvrćeš riječi drugih...
Budi Objektivan....Ne dozvoli sebi da kao Vasković prenosiš ono što godi tvojim ušima i očima. Ja smatram da, ako je Vasković koristio silu i izvrtanje istine u korist veličanja svojih ideala, mi koji smo pošteni nebi trebali biti kao on.
Sto se tice pravdanja cetnicickoj i zlocinackoj Srbiji cijoj TV kuci se izvinjavao odnosno potrcao da izjavi prije nego je i zvanicno sjeo na predsjednicki minder da svima pokaze kakva je beskarakterna sluga i sagne se malo vise tim cetnicima i drzavi koja mu sve godine rusi vlastitu drzavu i negiraju genocid na desetinama hiljada nevino pobijenih rukom iz te iste Srbije.Ona koja cuva najveceg dzelata Mladica i desetine hiljada ubica i presudenih zlocinaca ali to ne spomenu dvonoga hulja,ma ni da upita za presudene ratne zlocince kao za Stankovica koji pobjeze(pustase ga) iz focanskog zatvora,Bitno je da se ne talasa i bihuzuri ugodni minder i da se vlada do Marin Dvora,....Ellhamdulilahhhh,do duse ode se cesto kod Saje u Ustikolinu na izlet i svjezu ribu iz Drine,to je najcesci dipkomatski i najdalji domet malog babibinog....
Nemas ti meni sta pricai ja odlicno znam ko su cetnici jos od vreman kada smo u ilegali korz PL spremali odbranu BiH i odlicno znam ulogu SDA fukara iz tog vremena kao licni svjedok.Kada smo imali plan i sredstva da se zaruse mostovi i tuneli prema Srbiji i CG jos u Martu nakon sarajevskih barikada i time usporili dotur ljudstva i ratnih sredstava,........ ali najmudriji je to odbio glatko ,jos je dozvolio da mjesoviti sastav zlocinacke JNA koja je bila puna SDS kadrova te skupa sa MUP-RBiH bude na barikadama i sparta slobodno gradom.Dobor smo prosli ko nas je vodio Eto ti slike ista prazna i nemoralan glava,..Bilo je i onih SDA stratega koji su predlagali da se cetnici docekaju lugom na kucnom pragu,....Neka je nas supljoglav bez kicme,obraza i morala jaran u drustvu dokazanih krimosa Saja i raznih crnaca,oni su nasa viziona misao,............
Bolan mene od Vaskovica nista nece iznenaditi da sutra dokazu da je i on ubijao po Srebrenici ja od takvih sve ocekujem ali se Bosna mora bojati izdajnickih hulja koji mu to sve aminuju i prihvate i jos nas ubjeduju kako su takvi nasa buducnost,...E to mi neces pasa nikada moci prodati,......
Najveci dusmani Bosne kroz njenu historiju su bili upravo njeni izdajnici,razni Rizvanbegovici,Spahe,Galijasevici,Abdici,Dzerardi i slicna govna koja isplivaju na prvoj kisi,.....
Za ratne greske koje su bile splet okolnosti,nespremnosti i naivnosti se mogu shvatiti i prevazici ali poratnu pljacku i kleptoprivatizaciju SDA fukara e to nikako i naikada necete moci prodati,......Da ni idemo dalje od teme u OT,......
- Co0l
#360 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Hajd i nekako mogu shvatiti da je za Vaskovicevo 'dizanje u nebesa' kriv Bakirov neprofesionalizam ali zaista ne vidim tu krivicu Lagumdzije i SDP-a.Bosanska Krajina wrote:Glupan po imenu Bakir Hadziomerovic je za sve kriv,on je ovog zlocinca i uzdigao.Sad se pravi da je za sve ovo tek saznao,a kako je covjek mogao raditi sa njim cijelo vrijeme,a ne znati ovakve stvari??Sve je ovo politika SDP-a i gospodina Lagumdzije.Vaskovic je klasicni placenik SDP-a i on je trebao da bude neka svijetla tacka medju Srbima i navodni borac protiv Dodikovog rezima.
- Bosnolog
#361 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Za sve je kriv Bakir,njegova FTV i dusmanski SDP a Vaskovic placenik koji zeli da srusi dragu Susmku,...SDA je spas i spasonosna vodilja i nema alternative za BiH bez Dodika rece Suljaga i nasuka se na Sprud,.....Bosanska Krajina wrote:Glupan po imenu Bakir Hadziomerovic je za sve kriv,on je ovog zlocinca i uzdigao.Sad se pravi da je za sve ovo tek saznao,a kako je covjek mogao raditi sa njim cijelo vrijeme,a ne znati ovakve stvari??Sve je ovo politika SDP-a i gospodina Lagumdzije.Vaskovic je klasicni placenik SDP-a i on je trebao da bude neka svijetla tacka medju Srbima i navodni borac protiv Dodikovog rezima.
- Co0l
#362 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Pa jasno je koga Bakir favorizuje i u tome se,izmedju ostalog,i ogleda njegov neprofesionalizam,ali tesko da je Lagumdzija imao veze sa odlukom da se Vaskovic angazuje.Bosanska Krajina wrote:Bakir je Lagumdzijin covjek,nije ga Bakir sam od sebe angazovao,sve je to politika SDP-a uradila da bi imao ko pljuvati po Dodiku.Co0l wrote:Hajd i nekako mogu shvatiti da je za Vaskovicevo 'dizanje u nebesa' kriv Bakirov neprofesionalizam ali zaista ne vidim tu krivicu Lagumdzije i SDP-a.Bosanska Krajina wrote:Glupan po imenu Bakir Hadziomerovic je za sve kriv,on je ovog zlocinca i uzdigao.Sad se pravi da je za sve ovo tek saznao,a kako je covjek mogao raditi sa njim cijelo vrijeme,a ne znati ovakve stvari??Sve je ovo politika SDP-a i gospodina Lagumdzije.Vaskovic je klasicni placenik SDP-a i on je trebao da bude neka svijetla tacka medju Srbima i navodni borac protiv Dodikovog rezima.
- muha_sa
#363 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
na kraju ce se ispostavit da je Vaske Zlatkove tetke sinBosnolog wrote:Za sve je kriv Bakir,njegova FTV i dusmanski SDP a Vaskovic placenik koji zeli da srusi dragu Susmku,...SDA je spas i spasonosna vodilja i nema alternative za BiH bez Dodika rece Suljaga i nasuka se na Sprud,.....Bosanska Krajina wrote:Glupan po imenu Bakir Hadziomerovic je za sve kriv,on je ovog zlocinca i uzdigao.Sad se pravi da je za sve ovo tek saznao,a kako je covjek mogao raditi sa njim cijelo vrijeme,a ne znati ovakve stvari??Sve je ovo politika SDP-a i gospodina Lagumdzije.Vaskovic je klasicni placenik SDP-a i on je trebao da bude neka svijetla tacka medju Srbima i navodni borac protiv Dodikovog rezima.
- Not My Idea
#364 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Ma ovo smece od covjeka treba odvest u Potocare, stavit ga ispred Abdulaha Purkovica.
Dat gospodinu Abdulahu mikrofon, upalit kameru i natjerat ga da prizna genocid, da prizna da je cetnik.
Dat gospodinu Abdulahu mikrofon, upalit kameru i natjerat ga da prizna genocid, da prizna da je cetnik.
-
mikelandjelo
#365 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
lijepo misljenje imas...Sezam wrote:Fino su vam govorili @felipe i ostali salonci, NEMA postenih Srba, postoje samo Srbi i to je to, ali ne moze se to Bosnji objasniti, on i dalje pati od toga da si nadje jednog normalnog Srbina, pa makar i kao facebook druga, zato se ovoga Vaskovica i ukivalo u zvijezde, a nije nikom palo na pamet da je taj isti Vaskovic mozda kukavicje jaje ubaceno od strane istih tih protiv kojih se ko fol bori...ali sto nam se cuditi, i na fudbalskom dijelu foruma, glavna tema je o cetnickom fudbalskomn klubu, Arkanovoj Zvezdi, a o BiH repki se ni ne moze pisati, jer su dezurni salonci perfidno i podlo doveli do ukidanja teme, kao sto nam je zbog cetnika suspendovan i Savez, ali nemoj da bi ko sta ruzno rekao o cetnicima, da se ne uvrijede kojim slucajem, pokrvimo se izmedju sebe ko prave glupe Bosnje, ko sto i jesmo...
- Not My Idea
#366 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Ma cijeli dan mi ne izlazi jadan covjek iz glave.
Onaj strah u njegovim ocima, u glasu, ona izbezumljenost..
Onaj strah u njegovim ocima, u glasu, ona izbezumljenost..
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#367 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Ovo je jedna od najogavnijih recenica koja je napisana na ovom forumu ma ko da je napisao. A taj sto je to napisao i onaj ko tako misli treba da stane mirno kada se spomenu imena: Cede Domuza, Slavise Sucura, Igora Pavlovica, Jove Divjaka, Bogica Bogicevica, Mirka Pejanovica, Predraga Lasice, Perice Simonovica i mnogih onih "nepostenih Srba" sto dadose zivote za Bosnu i Hercegovinu ili se borise sve cetiri godine sa nama "postenima" da bi se vi mogli danas preseravati po forumima i govoriti ko je posten a ko ne.Sezam wrote:Fino su vam govorili @felipe i ostali salonci, NEMA postenih Srba, postoje samo Srbi i to je to, ali ne moze se to Bosnji objasniti, on i dalje pati od toga da si nadje jednog normalnog Srbina, pa makar i kao facebook druga, zato se ovoga Vaskovica i ukivalo u zvijezde, a nije nikom palo na pamet da je taj isti Vaskovic mozda kukavicje jaje ubaceno od strane istih tih protiv kojih se ko fol bori...ali sto nam se cuditi, i na fudbalskom dijelu foruma, glavna tema je o cetnickom fudbalskomn klubu, Arkanovoj Zvezdi, a o BiH repki se ni ne moze pisati, jer su dezurni salonci perfidno i podlo doveli do ukidanja teme, kao sto nam je zbog cetnika suspendovan i Savez, ali nemoj da bi ko sta ruzno rekao o cetnicima, da se ne uvrijede kojim slucajem, pokrvimo se izmedju sebe ko prave glupe Bosnje, ko sto i jesmo...
- Nazif Aranžman
#368 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
To je postapokaliptični sindrom ublehe bratstva i jedinstva i svojstven je samo i isključivo bošnjama koji su evo 20 godina u nekom čudnom behutu i nikako da se dohavizaju.Sezam wrote:Fino su vam govorili @felipe i ostali salonci, NEMA postenih Srba, postoje samo Srbi i to je to, ali ne moze se to Bosnji objasniti, on i dalje pati od toga da si nadje jednog normalnog Srbina, pa makar i kao facebook druga, zato se ovoga Vaskovica i ukivalo u zvijezde, a nije nikom palo na pamet da je taj isti Vaskovic mozda kukavicje jaje ubaceno od strane istih tih protiv kojih se ko fol bori...ali sto nam se cuditi, i na fudbalskom dijelu foruma, glavna tema je o cetnickom fudbalskomn klubu, Arkanovoj Zvezdi, a o BiH repki se ni ne moze pisati, jer su dezurni salonci perfidno i podlo doveli do ukidanja teme, kao sto nam je zbog cetnika suspendovan i Savez, ali nemoj da bi ko sta ruzno rekao o cetnicima, da se ne uvrijede kojim slucajem, pokrvimo se izmedju sebe ko prave glupe Bosnje, ko sto i jesmo...
- Dactyl
#369 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Blatite Vaskovića, a niste čuli cijelu priču. Pustimo čovjeka da objasni situaciju(sad bez manipulacije
).
Snježana Lalovića sam prvi put vidio u nekom dokumentarnom filmu, i pred kamerama je govorio kako su Srbi zapravo najveće žrtve te se zato priklonio VRS-u i otišao iz Sarajeva, pravac Pale; i postao pristalica medijske manipulacije. Mene strašno interesuju reakcije ovog dvojca sa videa.
Snježana Lalovića sam prvi put vidio u nekom dokumentarnom filmu, i pred kamerama je govorio kako su Srbi zapravo najveće žrtve te se zato priklonio VRS-u i otišao iz Sarajeva, pravac Pale; i postao pristalica medijske manipulacije. Mene strašno interesuju reakcije ovog dvojca sa videa.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#370 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
jebo njih, nisu pošteni.hrasno38 wrote:Ovo je jedna od najogavnijih recenica koja je napisana na ovom forumu ma ko da je napisao. A taj sto je to napisao i onaj ko tako misli treba da stane mirno kada se spomenu imena: Cede Domuza, Slavise Sucura, Igora Pavlovica, Jove Divjaka, Bogica Bogicevica, Mirka Pejanovica, Predraga Lasice, Perice Simonovica i mnogih onih "nepostenih Srba" sto dadose zivote za Bosnu i Hercegovinu ili se borise sve cetiri godine sa nama "postenima" da bi se vi mogli danas preseravati po forumima i govoriti ko je posten a ko ne.Sezam wrote:Fino su vam govorili @felipe i ostali salonci, NEMA postenih Srba, postoje samo Srbi i to je to, ali ne moze se to Bosnji objasniti, on i dalje pati od toga da si nadje jednog normalnog Srbina, pa makar i kao facebook druga, zato se ovoga Vaskovica i ukivalo u zvijezde, a nije nikom palo na pamet da je taj isti Vaskovic mozda kukavicje jaje ubaceno od strane istih tih protiv kojih se ko fol bori...ali sto nam se cuditi, i na fudbalskom dijelu foruma, glavna tema je o cetnickom fudbalskomn klubu, Arkanovoj Zvezdi, a o BiH repki se ni ne moze pisati, jer su dezurni salonci perfidno i podlo doveli do ukidanja teme, kao sto nam je zbog cetnika suspendovan i Savez, ali nemoj da bi ko sta ruzno rekao o cetnicima, da se ne uvrijede kojim slucajem, pokrvimo se izmedju sebe ko prave glupe Bosnje, ko sto i jesmo...
bilo bi lijepo možda malo prelistati sad onu temu o hapšenju Divjaka. kad sam pričao o licemjerju tamo, i patetici, niko nije na to obraćao pažnju...
jah, 'ta će Slaviša... on ga je garant i zaposlio... sve ti je to isto, go četnik...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#371 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Ma kakvu cijelu pricu?Dactyl wrote:Blatite Vaskovića, a niste čuli cijelu priču. Pustimo čovjeka da objasni situaciju(sad bez manipulacije).
Taman da ga je i neko natjerao da onako razgovara s covjekom, imao je punih 15 godina da se izjasni o tome, da se isprica i pokaje..
- muha_sa
#372 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
jos SDP-ovacChmoljo wrote:jebo njih, nisu pošteni.hrasno38 wrote:Ovo je jedna od najogavnijih recenica koja je napisana na ovom forumu ma ko da je napisao. A taj sto je to napisao i onaj ko tako misli treba da stane mirno kada se spomenu imena: Cede Domuza, Slavise Sucura, Igora Pavlovica, Jove Divjaka, Bogica Bogicevica, Mirka Pejanovica, Predraga Lasice, Perice Simonovica i mnogih onih "nepostenih Srba" sto dadose zivote za Bosnu i Hercegovinu ili se borise sve cetiri godine sa nama "postenima" da bi se vi mogli danas preseravati po forumima i govoriti ko je posten a ko ne.Sezam wrote:Fino su vam govorili @felipe i ostali salonci, NEMA postenih Srba, postoje samo Srbi i to je to, ali ne moze se to Bosnji objasniti, on i dalje pati od toga da si nadje jednog normalnog Srbina, pa makar i kao facebook druga, zato se ovoga Vaskovica i ukivalo u zvijezde, a nije nikom palo na pamet da je taj isti Vaskovic mozda kukavicje jaje ubaceno od strane istih tih protiv kojih se ko fol bori...ali sto nam se cuditi, i na fudbalskom dijelu foruma, glavna tema je o cetnickom fudbalskomn klubu, Arkanovoj Zvezdi, a o BiH repki se ni ne moze pisati, jer su dezurni salonci perfidno i podlo doveli do ukidanja teme, kao sto nam je zbog cetnika suspendovan i Savez, ali nemoj da bi ko sta ruzno rekao o cetnicima, da se ne uvrijede kojim slucajem, pokrvimo se izmedju sebe ko prave glupe Bosnje, ko sto i jesmo...
bilo bi lijepo možda malo prelistati sad onu temu o hapšenju Divjaka. kad sam pričao o licemjerju tamo, i patetici, niko nije na to obraćao pažnju...
jah, 'ta će Slaviša... on ga je garant i zaposlio... sve ti je to isto, go četnik...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#373 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
isti penis, ha četnik, ha komunista. eto Hamdija nije bio loš. on bi iš'o u džamiju, ali nisu mu dali, a Džemala su natjerali da djeci da četnička imena. i Tunju Filipovića.muha_sa wrote:
jos SDP-ovac
znaš već...
-
kv99
#374 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Vidim nakupilo se par stotina komentara kako je Vaskovic cetnik jer su vidjeli snimak iz Srebrenice ...i pitanje je koliko vas smatra da je snimak pusten da se pokaze sta je radio za vrijeme agresije kao informacija ili kao diskreditacija ? Svako ko se bavio novinarstvom a i skupljanjem informacija na drugi nacin je znao sta je Vaskovic radio ali poslije ovog snimka u genocidnoj stvorevini ostaje na desetine hiljada cetnika i 0 novinara koji govore sta nam pametni, lijepi, kulturni predsjednik najboljeg entiteta na svijetu radi. Mao Ze Tung je rekao da nije vazno koje je boje macka vec je vazno da uhvati misa i zato je i ovaj snimak pusten. Sada nema niko vise u genocidnoj stvorevini da skrene paznju da predsjednik nije ni pametan , lijep ili kulturan vec obican lopov i svercer koji voli da se druzi sa maloljetnicima i koji je spreman da pokrene rat da bi ostvario naredbe koje dolaze iz Beograda. To je razlog sto je snimak pusten u javnost a ne da se svijetu pokaze sta je neko radio u Srebrenici. Svako ima prljavo rublje i to se moze vidjeti na primjeru bas dragog nam predsjednika i pisma njegovog mentora kako da se ucijeni ( snimci njegovog druzenja sa maloljetnicima ) i da se okrene od saradnje sa Amerikom . Cilj im je da se dikredituje svako ko ne moze da se kupi ili uplasi i to se radi na svaki moguci nacin. Nije mi cilj da branim Vaskovica i ono sto je radio u Srebrenici ali pitajte se da li su cetnici pustili taj snimak da nas informisu ili da diskredituju Vaskovica ?
-
palermo
#375 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Već sam se pobojao da sam usamljen u sličnim razmišljanjima.kv99 wrote:Vidim nakupilo se par stotina komentara kako je Vaskovic cetnik jer su vidjeli snimak iz Srebrenice ...i pitanje je koliko vas smatra da je snimak pusten da se pokaze sta je radio za vrijeme agresije kao informacija ili kao diskreditacija ? Svako ko se bavio novinarstvom a i skupljanjem informacija na drugi nacin je znao sta je Vaskovic radio ali poslije ovog snimka u genocidnoj stvorevini ostaje na desetine hiljada cetnika i 0 novinara koji govore sta nam pametni, lijepi, kulturni predsjednik najboljeg entiteta na svijetu radi. Mao Ze Tung je rekao da nije vazno koje je boje macka vec je vazno da uhvati misa i zato je i ovaj snimak pusten. Sada nema niko vise u genocidnoj stvorevini da skrene paznju da predsjednik nije ni pametan , lijep ili kulturan vec obican lopov i svercer koji voli da se druzi sa maloljetnicima i koji je spreman da pokrene rat da bi ostvario naredbe koje dolaze iz Beograda. To je razlog sto je snimak pusten u javnost a ne da se svijetu pokaze sta je neko radio u Srebrenici. Svako ima prljavo rublje i to se moze vidjeti na primjeru bas dragog nam predsjednika i pisma njegovog mentora kako da se ucijeni ( snimci njegovog druzenja sa maloljetnicima ) i da se okrene od saradnje sa Amerikom . Cilj im je da se dikredituje svako ko ne moze da se kupi ili uplasi i to se radi na svaki moguci nacin. Nije mi cilj da branim Vaskovica i ono sto je radio u Srebrenici ali pitajte se da li su cetnici pustili taj snimak da nas informisu ili da diskredituju Vaskovica ?