Citao sam Gunthera Grassa ovih dana, SSovac i nobelovacJoseMujica wrote:uh madner jeste ponijelo
Vasković: Bakir je pustio snimak da mi se osveti ( CD )
- madner
#251 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
- mO k3
#252 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
kako bi ti imo misljenje da si ti bio umjesto onoga covjeka i da te ovajpocetnik ovako ispitivo...Komrad wrote:Vaskovic nikoga nije ubio ... 1995 je imao shvatanja kakva su imali i vecina Srba tih godina... da ne kazem gotovo sviŽenski Dr.Med wrote:Ovo nema veze sa temom ,ali da ti pojasnim neke stvariKomrad wrote:
Smijesan si ... ja ne negiram Vaskovicevu ulogu u proslom ratu kao sto nebi trebalo negirati njegovu ulogu u miru
samo kazem da je covjek tada imao uvjerenja slicna ili ista kakva su imali i ostali novinari iz RS pa i stanovici tog entiteta o BiH, ratu, Bosnjacima itd...
Ono sto mene interesuje jeste dali ce se doticni izvinuti iako ga ni to nece oprati ... zanimaju me njegova danasnja stajalista dali je svjestan da je pogrijesio ...
jesi ti ikad cuo za Charles Milles Manson??
Jesi ikad cuo Manson Family
jeli znas da jedna od tih zena duzivotno osjudjena na zatvor i da ona svakih par godina trazi pomilovanje gdje je odbijaju ???
Da te zena je se promjenula ,ali to sto je se promjenula ne stiti je od zlocina koja je uradil vise od 30 godina
mene zanima da li ce se on ograditi od tog, izvinuti itd...
- slobodni armirach
#253 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
muha_sa wrote:ovo moze bit sokantno samo za vas koji ste prespavali zadnjih 20.i kusur godina---izvinjavam se mladim osobama koji su rodjeni jal u ratu jal poslije al se ne mogu nacudit roditeljima koji ih nisu upoznali sa bliskom prosloscu.
sjetimo se izvjestavanja sa Kosova pocetkom osamdesetih--pa krenimo redom i sve ce vam jasno bit.
O Risti-Guzini-Sagolju i kompaniji je suvisno bilo sta rec--oni su dovoljno o sebi rekli--zlikovci s mikrofonom u ruci.
Sta od Vaskovica ocekivatdo sad se mogao x puta oglasit i bar izvinjenje uputit i rec da je zrtva tog i takvog vremena i huskackog novinarstva
al jok
ljudi ne znaju sami sa sobom popricat.
--taj razgovor sa samim sobom je nesto sto ljudi bez trunke obraza nikad skontat nece--na njihovu zalost.
i kad me neko pita sto ne placam TV pretplatu,
sa ovakvim i drugim 'novinarima' nam ne treba
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#254 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
i nekadašnji SPD-ovacmadner wrote:Citao sam Gunthera Grassa ovih dana, SSovac i nobelovacJoseMujica wrote:uh madner jeste ponijelo
vidiš more čoek svašta biti za jedna života i demon i anđeo i svašta nešta između
Last edited by JoseMujica on 12/04/2011 16:17, edited 1 time in total.
- polusvijet
#255 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Vaskovic je nakon rata objavio podosta reportaza i clanaka o ratnim zlocinima.
Imao je znaci komotno vremena napisati i koje slovo o sopstvenom ocevidu i angazmanu tih godina.
Ako vec Dodik i Bakir to nisu mogli iz arhiva izvuci jer nisu ni slutili
Imao je znaci komotno vremena napisati i koje slovo o sopstvenom ocevidu i angazmanu tih godina.
Ako vec Dodik i Bakir to nisu mogli iz arhiva izvuci jer nisu ni slutili
- Banksy
#256 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Moguće ... A opet, vrlo je opasno i nezahvalno baviti se teorijama zavjere.palermo wrote:
Maloprije čujem teoriju prema kojoj je sve montaža 60 min (SDP) koji žele da ga se riješe i učine ustupak Dodiku pred skorašnje pregovore o formiranju vlasti na državnom nivou. Oni se pospu pepelom, Vaskovića otkače, a Mićka odobrovolje. Zvuči nevjerovatno, zar ne?
Ipak, mislim da sve to i nije toliko važno, odakle i zašto dolazi priča.
Važno je i time se treba pozabaviti kako nam se tip s ovakvom prošlošću - za koju su svi, ili bar većina onih koji su s njim komunicirali znali, kako nam se takav lik može servirati kao patriota, demokrata i borac za BiH, kako je moguće manipulisati tolikim narodom tolike godine i je li narod koji je toliko glup, povodljiv i površan, zapravo i zaslužio sve ovo što mu se dešava ...
- Gandalf
#257 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Internet je Majka svih informacija - spas od svih "objektivnih" novinara - od danas moj stepen nepovjerenja prema novinarima, novinama i TV emisijama ide na SUPERMAXIMALAN LEVEL.
-
stecak
#258 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Pero, objektiv i mikrofon su ubojitiji od bilo kakve artiljerije! To valjda svi znamo. Džaba ga pravdašKomrad wrote: Vaskovic nikoga nije ubio ... 1995 je imao shvatanja kakva su imali i vecina Srba tih godina... da ne kazem gotovo svi
- mO k3
#259 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Gandalf wrote:Internet je Majka svih informacija - spas od svih "objektivnih" novinara - od danas moj stepen nepovjerenja prema novinarima, novinama i TV emisijama ide na SUPERMAXIMALAN LEVEL.
- Co0l
#260 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Svakako da je RS kao ideja zlocinacka i VRS zlocinacka i genocidna vojska,niko to ne spori i ne znam zasto to uopste dovoditi u pitanje.Ali ocekivati da se svaki vojnik koji je sluzio u VRS kazni za to je besmisleno,ili neko postavljanje drzave prema pripadnicima te vojske koji nisu bili direktni izvrsioci zlodjela.Pogotovo sto ista ta VRS nikada nazalost nije dozivjela konacni vojnicki poraz.Za razliku od recimo njemackog Wermachta koji je do nogu potucen i po obimu su njihovi pripadnici puno vise zlocina pocinili pa opet nisu samo zbog toga sto su bili u tom Wermachtu njihovi vojnici kaznjavani.Stavise,ni clanovi puno zloglasnijih vojnih formacija u WWII od Wermachta nisu bili kaznjavani samo zbog toga sto su bili u tim formacijama.Kaznjavani su samo oni za koje je postojalo dokaza da su ucestvovali u zlocinima.isti ti je slucaj i sa pripadnicima VRS.Mozda bi mi voljeli da je drugacije ali nema nacina da se to drugacije izvede.madner wrote:
Ne govorim o vojniku koji je pocinio zlocin. Govorim o casnom srpskom vojniku koji se borio za RS. RS kao ideja je zlocinacka, VRS kao organizacija je osudjena za genocid. Dakle kako bi se drzava BiH trebala postaviti prema svim vojnicima koji su imali tu odoru?
To sto je Vaskovic eksponiran i nije zasticen od struktura RS-a ne znaci da je vise kriv od istih. Da podjemo od parlamentaraca BiH iz RSa?
Sto se tice parlamentaraca BiH iz RS sto se mene tice nemam nista protiv da na isti nacin o svakom od njih raspravljamo ovako kao sto raspravljamo sada i ovdje o Vaskovicu.
- Real Khan
#261 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Ne znam šta se sad' svi ibrete nad ovim snimcima, kada su svi (koji su htjeli znati) bili upoznati sa Vaskovićevom ratnom prošlosti. Upravo zbog te njegove ratne prošlosti nisam ga nikada uzdizao u nebesa (inače nemam običaj njegovati kult ličnosti), ali sam svakako slušao šta on govori o Dodikovom i SNSD kriminalu u RS-u. Da se razumijemo, za mene je četnik jednostavno četnik, bez obzira da li se on ili ona javno deklarisao ili ne... Dakle, ono što je nakon rata izvještavao o kriminalu u RS-u, ne treba sad' tek tako odbacivati, jer ovi snimci ne amnestiraju ni Dodika ni SNSD od bilo čega. Jedno s drugim nema nikakve veze.
Ovdje ljudi stalno ponavljaju iste stare greške. Nikako da razdvojimo ljude i djela. Može se meni neko sviđati ili nesviđati kao osoba, ali toj osobi treba suditi prema djelima. U ovom slučaju Vaskovića u Potočarima, činjenica je da se komotno može smatrati saučesnikom ratnih zločina nad civilima i zbog toga treba odgovarati pred sudom...a to je posao tužilaštva. Istovremeno, ova činjenica nimalo ne umanjuje niti briše sve one opise kriminala Dodika i njegovog SNSD-a o kojima je izvještavao Vasković nakon rata za 60 minuta.
Što se tiče Bakira i 60 minuta, pretpostavljam da je Bakir bio upoznat sa ratnim "pohodima" Vaskovića i tu Bakir nije bio dosljedan samom sebi (jer je ovo očigledno prešutio, a inače voli kopati po tuđim aferimima)... Međutim, zapitajmo se objektivno, koga je drugog mogao naći među novinarima iz RS-a, a da je taj novinar čist kao suza i još ima muda pričati o Dodikovim aferimima? Ja mislim da takav novinar u RS-u (čiste ratne prošlosti) jednostavno ne postoji, naravno ako ne računamo osobe koje su rođene nakon rata ili su u vrijeme rata bili još u pelenama. Drugi je par cipela činjenica da su i te mlade generacije bespovratno zadojene četničkom propagandom, jer je život u RS-u kontinuirana velikosrpska indoktrinacija (kroz kućni odgoj, obrazovni sistem, medije, itd.)
Mene samo zanima na koji način će od ovih snimaka neko politički profitirati, a ko će zijaniti u narednih nekoliko dana...
Ovdje ljudi stalno ponavljaju iste stare greške. Nikako da razdvojimo ljude i djela. Može se meni neko sviđati ili nesviđati kao osoba, ali toj osobi treba suditi prema djelima. U ovom slučaju Vaskovića u Potočarima, činjenica je da se komotno može smatrati saučesnikom ratnih zločina nad civilima i zbog toga treba odgovarati pred sudom...a to je posao tužilaštva. Istovremeno, ova činjenica nimalo ne umanjuje niti briše sve one opise kriminala Dodika i njegovog SNSD-a o kojima je izvještavao Vasković nakon rata za 60 minuta.
Što se tiče Bakira i 60 minuta, pretpostavljam da je Bakir bio upoznat sa ratnim "pohodima" Vaskovića i tu Bakir nije bio dosljedan samom sebi (jer je ovo očigledno prešutio, a inače voli kopati po tuđim aferimima)... Međutim, zapitajmo se objektivno, koga je drugog mogao naći među novinarima iz RS-a, a da je taj novinar čist kao suza i još ima muda pričati o Dodikovim aferimima? Ja mislim da takav novinar u RS-u (čiste ratne prošlosti) jednostavno ne postoji, naravno ako ne računamo osobe koje su rođene nakon rata ili su u vrijeme rata bili još u pelenama. Drugi je par cipela činjenica da su i te mlade generacije bespovratno zadojene četničkom propagandom, jer je život u RS-u kontinuirana velikosrpska indoktrinacija (kroz kućni odgoj, obrazovni sistem, medije, itd.)
Mene samo zanima na koji način će od ovih snimaka neko politički profitirati, a ko će zijaniti u narednih nekoliko dana...
- JoseMujica
#262 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
nakonsvih ovih godina ne znam zašto pitaš kad je odgovor tako jasanBanksy wrote: i je li narod koji je toliko glup, povodljiv i površan, zapravo i zaslužio sve ovo što mu se dešava ...
- Čovjek
#263 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Snimak pokazuje kako čovjeku istjeruju pamet zastrašivanjem. Jesi li ti vidio da je čovjek bio izbezumljen i prepadnut. Takvi postupci u tretiranju ratnih zločina zovu se psihičko maltretiranje. Učesnik tog maltretiranja bio je direktno i Slobodan Vasković, koji je od čovjeka koji je isprepadan, dobio odgovore kakve je poželio...Komrad wrote:Vaskovic nikoga nije ubio ... 1995 je imao shvatanja kakva su imali i vecina Srba tih godina... da ne kazem gotovo svi
Tako su maltretirani npr Logoraši u Manjači, Trnopolju, Dretelju...i sl... Dovedu ih pred neke nadležne organe i maltretiraju ih dok ljudi ne kažu doslovno ono što agresori i zločinci žele da čuju...
Do duše u tim logorima takvi slučajevi su završavali kobno, međutim eto ispitanik sa ovog videa je ostao živ.
Dakle video, koji si gledao, je blaži primjer postupanja četničkih zločinaca sa civilnim stanovništvom.
- JoseMujica
#264 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
tačno isti sistem kojim su došli i do Purdinog priznanja...to se pravno tretira kao zločinČovjek wrote:Snimak pokazuje kako čovjeku istjeruju pamet zastrašivanjem. Jesi li ti vidio da je čovjek bio izbezumljen i prepadnut. Takvi postupci u tretiranju ratnih zločina zovu se psihičko maltretiranje. Učesnik tog maltretiranja bio je direktno i Slobodan Vasković, koji je od čovjeka koji je isprepadan, dobio odgovore kakve je poželio...Komrad wrote:Vaskovic nikoga nije ubio ... 1995 je imao shvatanja kakva su imali i vecina Srba tih godina... da ne kazem gotovo svi
Tako su maltretirani npr Logoraši u Manjači, Trnopolju, Dretelju...i sl... Dovedu ih pred neke nadležne organe i maltretiraju ih dok ljudi ne kažu doslovno ono što agresori i zločinci žele da čuju...
Do duše u tim logorima takvi slučajevi su završavali kobno, međutim eto ispitanik sa ovog videa je ostao živ.
Dakle video, koji si gledao, je blaži primjer postupanja četničkih zločinaca sa civilnim stanovništvom.
PS
sad mi pade na pamet da je ustvari najgroznija stvar u našem društvu što Tužilaštvo Bih nikada nije povelo istragu povodom ovih ratnih snimaka iako se oni godinama vrte po netu. To je najgori momenat od svega ovoga.
Last edited by JoseMujica on 12/04/2011 16:27, edited 1 time in total.
-
palermo
#265 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Naprotiv,ja mislim da je najvažnije ovo prvo.....a ovo drugo, pa mislim Dragan Božanić je bio zamjenik ministra (šta li već) , Mirjana Hrga se najavljuje kao velika zvijezda na TV1 (nadam se da nikom neće pasti na pamet da zove Dijanu Čuljak) Denis Latin je ovdje pojam borbe za slobodu iako je u toku rata bio jedan od najžeščih huškača itd, ....Banksy wrote:Moguće ... A opet, vrlo je opasno i nezahvalno baviti se teorijama zavjere.palermo wrote:
Maloprije čujem teoriju prema kojoj je sve montaža 60 min (SDP) koji žele da ga se riješe i učine ustupak Dodiku pred skorašnje pregovore o formiranju vlasti na državnom nivou. Oni se pospu pepelom, Vaskovića otkače, a Mićka odobrovolje. Zvuči nevjerovatno, zar ne?
Ipak, mislim da sve to i nije toliko važno, odakle i zašto dolazi priča.
Važno je i time se treba pozabaviti kako nam se tip s ovakvom prošlošću - za koju su svi, ili bar većina onih koji su s njim komunicirali znali, kako nam se takav lik može servirati kao patriota, demokrata i borac za BiH, kako je moguće manipulisati tolikim narodom tolike godine i je li narod koji je toliko glup, povodljiv i površan, zapravo i zaslužio sve ovo što mu se dešava ...
u onom tekstu koji si ti postirala ima dio odgovora zašto je tako, a drugi dio odgovora je u činjenici da mi jesmo još u ratu, a kad si u ratu onda švercuješ sa svakim ko ti na neki način može pomoći.Naravno, ponekad se i zajebeš u tom švercovanju
- AC_grom_DC
#266 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Tačno je da svaki čovjek ima pravo da vremenom mijenja ili komunjarskim riječnikom rečeno revidira svoje stavove pa tako i Vasković. Međutim , način na koji je on pristupio i postupao sa ovim jadnikom koji je uhićen u Srebrenici je divljački, mračno ohol, ubilački arogantan i otkriva Vaskovićevu dušu.....dušu četnika.
- madner
#267 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Nije tacno. Wehrmachtu kao organizaciji se sudilo, ali sam Wehrmacht nije proglasen zlocinackom organizacijom. SS, iako je tu bilo dosta casnih vojnika jeste. Kazni u smislu da bude izlozen osudi, da bude iskljucen iz javnog zivota i tretiran kao kaznjenik, to bi bilo normalno. A ne da se ponosi ulogom. Pa OS BiH imaju puk koji je zaduzen za gajenje i ocuvanje tradicije VRS-a, jedne od tri vojske odakle su iste nastale.Co0l wrote:Svakako da je RS kao ideja zlocinacka i VRS zlocinacka i genocidna vojska,niko to ne spori i ne znam zasto to uopste dovoditi u pitanje.Ali ocekivati da se svaki vojnik koji je sluzio u VRS kazni za to je besmisleno,ili neko postavljanje drzave prema pripadnicima te vojske koji nisu bili direktni izvrsioci zlodjela.Pogotovo sto ista ta VRS nikada nazalost nije dozivjela konacni vojnicki poraz.Za razliku od recimo njemackog Wermachta koji je do nogu potucen i po obimu su njihovi pripadnici puno vise zlocina pocinili pa opet nisu samo zbog toga sto su bili u tom Wermachtu njihovi vojnici kaznjavani.Stavise,ni clanovi puno zloglasnijih vojnih formacija u WWII od Wermachta nisu bili kaznjavani samo zbog toga sto su bili u tim formacijama.Kaznjavani su samo oni za koje je postojalo dokaza da su ucestvovali u zlocinima.isti ti je slucaj i sa pripadnicima VRS.Mozda bi mi voljeli da je drugacije ali nema nacina da se to drugacije izvede.madner wrote:
Ne govorim o vojniku koji je pocinio zlocin. Govorim o casnom srpskom vojniku koji se borio za RS. RS kao ideja je zlocinacka, VRS kao organizacija je osudjena za genocid. Dakle kako bi se drzava BiH trebala postaviti prema svim vojnicima koji su imali tu odoru?
To sto je Vaskovic eksponiran i nije zasticen od struktura RS-a ne znaci da je vise kriv od istih. Da podjemo od parlamentaraca BiH iz RSa?
Sto se tice parlamentaraca BiH iz RS sto se mene tice nemam nista protiv da na isti nacin o svakom od njih raspravljamo ovako kao sto raspravljamo sada i ovdje o Vaskovicu.
Idem daleko od same teme, ali meni jednostavno taj stav nema logike.
- mO k3
#268 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
hvala svjema ovim je sve recheno
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 7048218264
Opis:
Grupa fanova novinara Slobodana Vaskovića u kojoj mu dajemo podršku u daljnem otkrivanju lažnih patriota na visokim dužnosnim položajima, kriminala u RS-u,kao i cijeloj BiH.
Opis:
Grupa fanova novinara Slobodana Vaskovića u kojoj mu dajemo podršku u daljnem otkrivanju lažnih patriota na visokim dužnosnim položajima, kriminala u RS-u,kao i cijeloj BiH.
- Jimmy_The_Saint
#269 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
madnere nadam se da će ti biti mehko oko srca ako ti Vasković bude djecu snim'o.
- madner
#270 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Ne seri. Jesam ga ja branio?Jimmy_The_Saint wrote:madnere nadam se da će ti biti mehko oko srca ako ti Vasković bude djecu snim'o.
Mrs.
- mO k3
#271 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
ITD.... jeli koga ovaj bakir levati znao je za snimak,ali ga nije vidio zar on misli da smo mi toliki bekani ,hrkljusi ??BAKIR HADŽIOMEROVIĆ ZA ** No links ** PORTAL: Doznao sam za snimak prije mjesec dana i prekinuo saradnju sa Vaskovićem
Nakon što je danas u medije procurio uznemirujući ratni TV prilog iz Srebrenice koji na svirep način razotkriva postupke donedavnog saradnika FTV-ovog magazina '60 minuta', novinara Slobodana Vaskovića, ** No links ** PORTAL kontaktirao je urednika ovog političkog magazina.
Bakir Hadžiomerović je za ** No links ** portal priznao da je redakcija magazina, iako nije bila u posjedu snimka, znala za sporni prilog već duže od mjesec dana, zbog čega su automatski, zajedno s rukovodstvom Federalne televizije, odlučili prekinuti saradnju sa Vaskovićem.
Edit: zasto se nije ogradio odma od vaskovica?? recimo prije 3 sedmice ili dvije sedmice... ??? sto jede gofna...
- JoseMujica
#272 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
u ovome i jeste problem pomirenja u postdeytonskoj BiH.....ideologije koje su vodile rat nisu osuđene, već naprotiv, integrirane su u sam politički sistem, tako da je rat nastavljen, drugim sredstvimamadner wrote:Nije tacno. Wehrmachtu kao organizaciji se sudilo, ali sam Wehrmacht nije proglasen zlocinackom organizacijom. SS, iako je tu bilo dosta casnih vojnika jeste. Kazni u smislu da bude izlozen osudi, da bude iskljucen iz javnog zivota i tretiran kao kaznjenik, to bi bilo normalno. A ne da se ponosi ulogom. Pa OS BiH imaju puk koji je zaduzen za gajenje i ocuvanje tradicije VRS-a, jedne od tri vojske odakle su iste nastale.Co0l wrote:Svakako da je RS kao ideja zlocinacka i VRS zlocinacka i genocidna vojska,niko to ne spori i ne znam zasto to uopste dovoditi u pitanje.Ali ocekivati da se svaki vojnik koji je sluzio u VRS kazni za to je besmisleno,ili neko postavljanje drzave prema pripadnicima te vojske koji nisu bili direktni izvrsioci zlodjela.Pogotovo sto ista ta VRS nikada nazalost nije dozivjela konacni vojnicki poraz.Za razliku od recimo njemackog Wermachta koji je do nogu potucen i po obimu su njihovi pripadnici puno vise zlocina pocinili pa opet nisu samo zbog toga sto su bili u tom Wermachtu njihovi vojnici kaznjavani.Stavise,ni clanovi puno zloglasnijih vojnih formacija u WWII od Wermachta nisu bili kaznjavani samo zbog toga sto su bili u tim formacijama.Kaznjavani su samo oni za koje je postojalo dokaza da su ucestvovali u zlocinima.isti ti je slucaj i sa pripadnicima VRS.Mozda bi mi voljeli da je drugacije ali nema nacina da se to drugacije izvede.madner wrote:
Sto se tice parlamentaraca BiH iz RS sto se mene tice nemam nista protiv da na isti nacin o svakom od njih raspravljamo ovako kao sto raspravljamo sada i ovdje o Vaskovicu.![]()
Idem daleko od same teme, ali meni jednostavno taj stav nema logike.
- Adriatic
#273 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
Izgleda da pojedinin forumašima više smeta što je ovaj radio za 60 minuta, nego što je četnik.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#274 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
upravo ovo je bit objavljivanja snimaka.....a ko je snimao, kinez neki......za Vaskovića se je vazda znalo da je bio u srebrenici 1995, prdCenik ga je nebrojeno puta prozivao, bilo je i snimaka i slika itd itd blablabla....Vasković izvještava iz boljeg i prosperitetnijeg entiteta ne iz goreg pederalnog i u Ćemu je problem.....jel treba ko Vlaisavljevići držat pridike i kljukat nas pederalne a dizat Her prdCenika u nebesa......očito je da su sinoćnim prozivanjem čika geĐŽe uzdrmali žbunj sa zmijama.....Real Khan wrote:Ne znam šta se sad' svi ibrete nad ovim snimcima, kada su svi (koji su htjeli znati) bili upoznati sa Vaskovićevom ratnom prošlosti. Upravo zbog te njegove ratne prošlosti nisam ga nikada uzdizao u nebesa (inače nemam običaj njegovati kult ličnosti), ali sam svakako slušao šta on govori o Dodikovom i SNSD kriminalu u RS-u. Da se razumijemo, za mene je četnik jednostavno četnik, bez obzira da li se on ili ona javno deklarisao ili ne... Dakle, ono što je nakon rata izvještavao o kriminalu u RS-u, ne treba sad' tek tako odbacivati, jer ovi snimci ne amnestiraju ni Dodika ni SNSD od bilo čega. Jedno s drugim nema nikakve veze.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#275 Re: Slobodan Vasković - Potočari 12 juli 1995 (novi snimci)
izvini, a sta je receno ovim linkom?Ženski Dr.Med wrote:hvala svjema ovim je sve recheno
Opis: