Vapaj mladog Hrvata.

Prozor

Post by Prozor »

osa wrote:
Prozor wrote:
osa wrote: što ne bi bilo "vi koji želite unitarnu bih gdje ćete moći druge preglasati i bošnjačke interese provoditi, bujrum selite, gdje vam drago", a pakirajte sami.
Ko zeli unitarnu BiH?
pa ti, zar ne želiš.
Ne
ero-88

Post by ero-88 »

e ljudi ja sam Marko R pa da vam kazem najprije nisam iz hercegovine nego srednje Bosne osjecam se kao hrvat sto je moje ustavno pravo a Bosanci ne postoje jer nisu u Ustavu ove drzave, ja sam za bih u svojim granicama koja bi bila podjeljena u 3 dijela u kojem bi svaki imao svoju vladu i jedan od konstituivnih naroda bio u vecini, i da se time sprijece nadglasavnja jedni drugih, a oni koji nisu za BiH su upravo oni ljudoi koji zele unitarnu BiH jer time zazivaju rat jer se ni srbi a ni mi hrvati necemo odrec svoga prava u BiH
dugacki

Post by dugacki »

ero-88 wrote:e ljudi ja sam Marko R pa da vam kazem najprije nisam iz hercegovine nego srednje Bosne osjecam se kao hrvat sto je moje ustavno pravo a Bosanci ne postoje jer nisu u Ustavu ove drzave, ja sam za bih u svojim granicama koja bi bila podjeljena u 3 dijela u kojem bi svaki imao svoju vladu i jedan od konstituivnih naroda bio u vecini, i da se time sprijece nadglasavnja jedni drugih, a oni koji nisu za BiH su upravo oni ljudoi koji zele unitarnu BiH jer time zazivaju rat jer se ni srbi a ni mi hrvati necemo odrec svoga prava u BiH
Cini mi se ero da ti bas zelis taj svoj entitet kako bi preglasavao druga dva naroda. I niko i ne trazi da se odreknete svojih prava.Problem je sto se takvi kao ti odricu Bosne kao drzave
Last edited by dugacki on 22/11/2007 00:02, edited 1 time in total.
danas

Post by danas »

ero-88 wrote:e ljudi ja sam Marko R pa da vam kazem najprije nisam iz hercegovine nego srednje Bosne osjecam se kao hrvat sto je moje ustavno pravo a Bosanci ne postoje jer nisu u Ustavu ove drzave, ja sam za bih u svojim granicama koja bi bila podjeljena u 3 dijela u kojem bi svaki imao svoju vladu i jedan od konstituivnih naroda bio u vecini, i da se time sprijece nadglasavnja jedni drugih, a oni koji nisu za BiH su upravo oni ljudoi koji zele unitarnu BiH jer time zazivaju rat jer se ni srbi a ni mi hrvati necemo odrec svoga prava u BiH
marko, kad si vec u becu... potrazi dobrog psihijatra :)
black

Post by black »

danas wrote:
marko, kad si vec u becu... potrazi dobrog psihijatra :)
njemu ni psihich ne moze pomoci..
and

Post by and »

postujemo mi dogovore,i tudjman-milosevic i boban-karadzic,ali ne ide neko koci.
ma ne damo ni mi bih,a vase pravo nije da je dijelite bih.
danas

Post by danas »

zoom66 wrote:
black wrote:
danas wrote: marko, kad si vec u becu... potrazi dobrog psihijatra :)
njemu ni psihich ne moze pomoci..
bez vrijedjanja...:sax:
ja samo pokusavam savjetom pomoci decku koji ocito ima ozbijnih problema... :)

tvrdnja da odredjeni narod ne postoji samim tim sto nije 'upisan' u ustav BH kao konstutitivan narod ukazuje na ozbiljne kognitivne poremecaje kao i na nadasve limitiran intelekt... a kad smo vec toliko osjetljivi na 'vrijedjanje' -- mozda da spomenem i dozu vrijedjanja cijelog tog naroda sadrzanoj u negiranju njegovog postojanja, kao i imputacijama optuzbi da su upravo pripadnici tog naroda oni koji zele unistenje sopstvene drzave... :oops:
black

Post by black »

danas wrote:
zoom66 wrote:
black wrote: njemu ni psihich ne moze pomoci..
bez vrijedjanja...:sax:
ja samo pokusavam savjetom pomoci decku koji ocito ima ozbijnih problema... :)

tvrdnja da odredjeni narod ne postoji samim tim sto nije 'upisan' u ustav BH kao konstutitivan narod ukazuje na ozbiljne kognitivne poremecaje kao i na nadasve limitiran intelekt... a kad smo vec toliko osjetljivi na 'vrijedjanje' -- mozda da spomenem i dozu vrijedjanja cijelog tog naroda sadrzanoj u negiranju njegovog postojanja, kao i imputacijama optuzbi da su upravo pripadnici tog naroda oni koji zele unistenje sopstvene drzave... :oops:
potpis :thumbup:
Locked