Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post Reply
jao_situacije

#976 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by jao_situacije »

pici wrote:kako višHe čitam Hovaj Havaz sve mi višHe Torabi plete sa zelenim po glOOviii
SDA je žestoko pukla na hapšenju Radončića. Jedan dio stranke ogorčen je zbog činjenice da se ruši koalicija koja je, faktički, vratila ovoj stranci kredibilitet i ujedinila bošnjački politički faktor nakon propale avanture s Demokratskom frontom Željka Komšića, dok drugi likuje i očito je upetljan u cijelu harangu - kazao nam je visoki zvaničnik SDA pod uvjetom anonimnosti.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bih:

Image

sad Če ridji da poklopi i tornjeve :mrgreen: ...ništa se ne bojte sve ostaje u feMiliji
ide vlada federacije u novi toranj :mrgreen:
taman će i pristupnu cestu napraviti
Samprotivsviju

#977 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Samprotivsviju »

VCorp wrote:
Samprotivsviju wrote:
VCorp wrote:
Da ne bi bilo zabune, ne branim Radoncica. Cak bih volio da dobije deset godina Zenice kao i ostali. Avaz i Fahro nisu jedini koji kontrolišu sve u ovoj državi, nemamo mi ni kapaciteta u zatvorima za takve. Jedva čekam da vidim poraz sudstva jer će Fahro hodati kao slobodan čovjek i nastaviti svojim životom kao da ništa nije bilo. Možda plati kakvu simboličnu kaznicu, kakva uvjetna uz uslov da se ne petlja više u sudstvo :lol: :lol: :lol: :lol:
Malo si se zbunio :roll:
Nisam se zbunio već ti ne znaš čitati :D Volio bih da dobije, ali neće. Samo što to shvatam za razliku od ovih svršatora na njegovo hapšenje. Uzburkale im se strasti, zato čekam da objave presudu da se mogu smijati svima koji su mislili da će on u buksu. Comprende, cabron ? :lol:
De bogati reci zasto nece ?

Sta shvatas?

De prosvjetli nas
Promoe

#978 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Promoe »

Tabhana wrote:@MyTao

Ako imaju interesa u Crnoj Gori, ovo oko nato-a, onda imaju sigurno i u Bej-ha. Rusija se boji baza Amerikanaca koji su jako blitzu njihovim granicama. Rusija igra na silu jer nemaju diplomatiju osim u ortodoksnim zemljama. Ova borba traje još od tisuću peteset četvrte.

Bosna jeste zadnje sviralo na Evropi u rangu Kosova, ali opet ćemo i mi postati vruća roba za stotinjak godina zbog svojih nekih bogatsava i strateške pozicije.

Kakvo to mi bogatstvo i stratesko mjesto imamo?
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#979 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JoseMujica »

jao_situacije wrote:
pici wrote:kako višHe čitam Hovaj Havaz sve mi višHe Torabi plete sa zelenim po glOOviii
SDA je žestoko pukla na hapšenju Radončića. Jedan dio stranke ogorčen je zbog činjenice da se ruši koalicija koja je, faktički, vratila ovoj stranci kredibilitet i ujedinila bošnjački politički faktor nakon propale avanture s Demokratskom frontom Željka Komšića, dok drugi likuje i očito je upetljan u cijelu harangu - kazao nam je visoki zvaničnik SDA pod uvjetom anonimnosti.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bih:

Image

sad Če ridji da poklopi i tornjeve :mrgreen: ...ništa se ne bojte sve ostaje u feMiliji
ide vlada federacije u novi toranj :mrgreen:
taman će i pristupnu cestu napraviti
ih da mu se u novi toranj uvale Tornjak bi oma reko de me slobodno odvalite 3-4 godine...trenutno ima onog ćuvara što noču hoda po spratovima i naizmjenićno svjetla pali :lol: :lol:
Idriz

#980 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Idriz »

Tabhana wrote:@Idriz

Ne mislim.
nisam tebi odgovorio nego ovom liku koji me nazvao teoreticarom zavjera.
Tabhana

#981 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tabhana »

Promoe wrote:

Ako imaju interesa u Crnoj Gori, ovo oko nato-a, onda imaju sigurno i u Bej-ha. Rusija se boji baza Amerikanaca koji su jako blitzu njihovim granicama. Rusija igra na silu jer nemaju diplomatiju osim u ortodoksnim zemljama. Ova borba traje još od tisuću peteset četvrte.

Bosna jeste zadnje sviralo na Evropi u rangu Kosova, ali opet ćemo i mi postati vruća roba za stotinjak godina zbog svojih nekih bogatsava i strateške pozicije.

Vodu.

USA moRe bacati rakete na Rusiju ne ugrožavajući svoj teritorij :mrgreen:
MyTao

#982 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by MyTao »

Idriz wrote: zar ti mislis da diplomatija funkcionise na nacin da se sve diriguje iz bijele kuce? obama mozda i ne zna gdje je bosna i ne mora znati. zna onaj koji je za taj nivo prioriteta odgovoran. bijela kuca se ne bavi mikromenadzmentom,, ali to nije nikakav argument. ustvari pokazuje da pojma nemas kako bilo kakva organizacija na svijetu funkcionise.

jel ti mislis da u svakoj multinacionalnoj kompaniji vecinski vlasnik ili ceo mora da zna sta se desava u svakom wc-u? da recimo CEO coca cole u atlanti mora znati ako u hadzicima neko treba biti smijenjen? ne, na to mjesto je postavljen neko iz sekundarnog ranga prioriteta da se time bavi.
It just so happens da radim za jednu veliku korporaciju, i znam kako stvari funkcionisu... Ne moze jedan menadjer iz Hadzica raditi onako kako mu se ona stvar digne... Ne moze potrositi ni pisljivih 50k na neki projekat bez potpisa onih sa vrha. Normalno da ne dolazi sve iz bjele kuce... ali to sam ti dao kao primjer.

Nigdje kao u Bosni ljudi ne vjeruju u teorije zavjere... obican kriminalac bude uhapsen a vi uplicete Amere i ruse :-) Hiljadu puta sam cuo price kako ce sa Bosnom biti onako kako "oni" odluce :-) i onda se pitamo sto je drzava u k...
iPod

#983 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by iPod »

http://www.sudbih.gov.ba/?id=4267&jezik=b
Saopštenje za javnost Suda Bosne i Hercegovine
(27.01.2016. 13:56)

Ročište povodom prijedloga Tužilaštva BiH za određivanje pritvora Fahrudinu Radončiću u predmetu Bakir Dautbašić i dr. zakazano je za danas, 27.01.2016. godine, sa početkom u 16.00 sati, u sudnici 6.
Promoe

#984 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Promoe »

Tabhana wrote:
Promoe wrote:

Vodu.

Ja vjerujem da ameriku zanima vrelo bosne i bačevo
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#985 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by pici »

pored nijagariniH vodopada da Hameriku zanima vrelo bosne... odoH se GROHOTOM smijat :mrgreen:
HAVANA

#986 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by HAVANA »

Tabhana wrote:
Promoe wrote:

Vodu.
Jes al po danu, a navece se plaknemo vlaznim maramicama. :oops:
HAVANA

#987 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by HAVANA »

pici wrote:pored nijagariniH vodopada da Hameriku zanima vrelo bosne... odoH se GROHOTOM smijat :mrgreen:
Nema vake vode nidje. :lol:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#988 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JoseMujica »

Tabhana wrote:
Promoe wrote:

Vodu.

mi smo nekada imali vode dok nije došlo 25 najtežih godina pod vodžstvom La Famalije.....trenutno se i Sarajevo svako malo suoćava sa redukcijama...npr. kad god Bimo bazen puni po grada nema vode, a kolko smo bogati vodom in general najbolje pokazuje kolko je izvozimo a kolko uvozimo.

e eto če baš USA iz Bosne bacat rakete :jbt: vidi se da te školovala SDA hAkademija
Tabhana

#989 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tabhana »

Šta ima protiv jedine istinske domoljubljive pro Bošnjačke stranke koja brani interes svog naroda???

Ti si običan hejter.

Dokazano je je BiH jedna od najbogatijih zemalja što se vode tiče u Evropi.
statixx

#990 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by statixx »

Kakva voda, sredice nam Esso a.s. Trans Bosnian Pipeline, ima da nas drze ko malo vode na dlanu.
HAVANA

#991 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by HAVANA »

Tabhana wrote:Šta ima protiv jedine istinske domoljubljive pro Bošnjačke stranke koja brani interes svog naroda???

Ti si običan hejter.

Dokazano je je BiH jedna od najbogatijih zemalja što se vode tiče u Evropi.
Jarane ba,mi smo komplet,sve sto nas ima, ovih sto se fol nesta svadjamo,haman ko predgradje berlina... :cry:
Promoe

#992 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Promoe »

HAVANA wrote:
pici wrote:pored nijagariniH vodopada da Hameriku zanima vrelo bosne... odoH se GROHOTOM smijat :mrgreen:
Nema vake vode nidje. :lol:
Pa o tome ti pricam, nije obama levat, zato su redukcije bile :lol: bačevo je vitalni nacionalni interes amerike

:lol: :lol:
pici

#993 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by pici »

iPod wrote:http://www.sudbih.gov.ba/?id=4267&jezik=b
Saopštenje za javnost Suda Bosne i Hercegovine
(27.01.2016. 13:56)

Ročište povodom prijedloga Tužilaštva BiH za određivanje pritvora Fahrudinu Radončiću u predmetu Bakir Dautbašić i dr. zakazano je za danas, 27.01.2016. godine, sa početkom u 16.00 sati, u sudnici 6.
da se vratimo temi, jebat ove SDA jungerse... znaĆi jošH maljo i
Tabhana

#994 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tabhana »

oslabili smo sa vodom kada se torabi pojavio, ali nadoći će ona opet.

Vidi pici, mrzitelja jedine istinske stranke u Bej-ha, krivo ti što ne nosaš odjelo kao Novalić, Fadil,

hejters gonna hejt.
Idriz

#995 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Idriz »

MyTao wrote:
Idriz wrote: zar ti mislis da diplomatija funkcionise na nacin da se sve diriguje iz bijele kuce? obama mozda i ne zna gdje je bosna i ne mora znati. zna onaj koji je za taj nivo prioriteta odgovoran. bijela kuca se ne bavi mikromenadzmentom,, ali to nije nikakav argument. ustvari pokazuje da pojma nemas kako bilo kakva organizacija na svijetu funkcionise.

jel ti mislis da u svakoj multinacionalnoj kompaniji vecinski vlasnik ili ceo mora da zna sta se desava u svakom wc-u? da recimo CEO coca cole u atlanti mora znati ako u hadzicima neko treba biti smijenjen? ne, na to mjesto je postavljen neko iz sekundarnog ranga prioriteta da se time bavi.
It just so happens da radim za jednu veliku korporaciju, i znam kako stvari funkcionisu... Ne moze jedan menadjer iz Hadzica raditi onako kako mu se ona stvar digne... Ne moze potrositi ni pisljivih 50k na neki projekat bez potpisa onih sa vrha. Normalno da ne dolazi sve iz bjele kuce... ali to sam ti dao kao primjer.

Nigdje kao u Bosni ljudi ne vjeruju u teorije zavjere... obican kriminalac bude uhapsen a vi uplicete Amere i ruse :-) Hiljadu puta sam cuo price kako ce sa Bosnom biti onako kako "oni" odluce :-) i onda se pitamo sto je drzava u k...
ako dizes gajbe ne znaci da kontas kako menadzment funkcionise.
mO k3

#996 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by mO k3 »

Jeli se digao feniks iz pepela??
ako ga ne strpaju u zatvor vratice se na politicku scenu nikad jaci i jebace ih sve redom
pici

#997 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by pici »

Tabhana wrote:oslabili smo sa vodom kada se torabi pojavio, ali nadoći će ona opet.

Vidi pici, mrzitelja jedine istinske stranke u Bej-ha, krivo ti što ne nosaš odjelo kao Novalić, Fadil,

hejters gonna hejt.
koje .Ba odjelo...ja samo ovaki izlazim...

Image
Tabhana

#998 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tabhana »

Opet ti nije tako lepo kao u Novalića hejteru. Mi SDA jungen se borimo za sve graDŽane u BEJ-HA, samo čekamo da ovi staru odu, da moRemo nešto promeniti.
mO k3

#999 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by mO k3 »

pici wrote:
Tabhana wrote:oslabili smo sa vodom kada se torabi pojavio, ali nadoći će ona opet.

hejters gonna hejt.
koje .Ba odjelo...ja samo ovaki izlazim...

Image
ne idite ti nikako avatar i ovaj na slici , yeb se :mrgreen:
salik79

#1000 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by salik79 »

Ne znam da li je bilo, ali vrijedi jos jednom postavit' :mrgreen:

http://m.avaz.ba/clanak/216644/gradani- ... namjesteno

Ljudi mahniti hodaju ulicama... PlaĆu...Sve zbog FahrOVE gologote. :run:

:lol:
Post Reply