Alfons Kauders wrote:Aaaa onaj Tabhana ili kako vec?sumirprimus wrote:ma ovo je onaj sto redovno salta nickove...
onaj šHo peca u lavoru
Alfons Kauders wrote:Aaaa onaj Tabhana ili kako vec?sumirprimus wrote:ma ovo je onaj sto redovno salta nickove...
Evo ga....sad ce nagadjanje od Triglava do Djevdjelije.....Alfons Kauders wrote:
Aaaa onaj Tabhana ili kako vec?
Jah, tako si mi bitan da bi gubio vrijeme na tebe...sinanovic wrote:Evo ga....sad ce nagadjanje od Triglava do Djevdjelije.....Alfons Kauders wrote:

Pa ..zar nisi bio popljuvan od kolega sa klixa..pa si se povukaoAlfons Kauders wrote:Jah, tako si mi bitan da bi gubio vrijeme na tebe...sinanovic wrote:Evo ga....sad ce nagadjanje od Triglava do Djevdjelije.....Alfons Kauders wrote:
Ti haman mene pomijesao s nekim?sinanovic wrote:Pa ..zar nisi bio popljuvan od kolega sa klixa..pa si se povukaoAlfons Kauders wrote:Jah, tako si mi bitan da bi gubio vrijeme na tebe...sinanovic wrote:
Evo ga....sad ce nagadjanje od Triglava do Djevdjelije.....
za mene si samo jedan od mnogih
nevjerovatno koliko si ti naporan tipjao_situacije wrote:keljmendijeva droga čuda čini alfonse
ne zamjeri mu
dobar si...O'zone wrote:Neka, neka, fino je imati i afirmacijsku grupu uz negacijsku(ili obrnuto negacijsku uz afirmacijsku
)
jel ti skočio pritisak ko i dautbašićusinanovic wrote:nevjerovatno koliko si ti naporan tipjao_situacije wrote:keljmendijeva droga čuda čini alfonse
ne zamjeri mu
normalno : dirajte Fahra...hizo ramidovic wrote:sudzenjece pokazat daje jedan odnaj veci bosnjaka fahro ne vin uzatvoru idaje oni 120 stranica nekakog dokaza foto montirani idasu oni razgovori namijesteni dase fahro uhapsi idase razbije jedinstvo bosnjaka idase udari nadrzavu ni ko nesmje na glas darekne dasu otim razovorima fahro samo malko salio zajebavo ida tudikan ne ma ni sta ozbljno altocese dokazat u skoro
odjebi.....jao_situacije wrote: jel ti skočio pritisak ko i dautbašiću![]()
hoćeš da zovem hitnu, azra sarić je dežurna
srediće seka sve, ne boj sesinanovic wrote:odjebi.....jao_situacije wrote: jel ti skočio pritisak ko i dautbašiću![]()
hoćeš da zovem hitnu, azra sarić je dežurna
Pali u zaborav...mislio Švrakić pogurat će ga SBB sa par hiljada simpatizera al kurko ništa od toga...saale wrote:Sta bi s onim najavljenim protestima![]()
![]()
Ali Tuzilastvo vec smatra da je kriv. Zato je i uhapsen.sinanovic wrote: ako smatrate da je kriv --bujrum u tuzilastvo
....
mene brine onih 14 traka u gradudezurni_ucenik wrote:Ako osude FahrA, hocemo li ostati uskraceni petkom za RTV Extra