Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
-
hizo ramidovic
#1951 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
postenom covijeku budne muka ugrlu kad procita ovdije stase pise onaj obijektivnioj inaj tiraznioj novini unaske avaz pise samo istinu ivazdae tako ipiso atosto nekojima istina neodgovara otoje njihov problem podrzat avaz znaci podrzat istinu profesijonalce i obijektivnos
-
ChMar
#1952 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Od kako je interneta i foruma, jedino sto sam ikad komentarisao je sport i ovo je prvi put da pisem na neku temu koja ima veze s politikom. Postoji mnogo uglova iz kojih mozete gledati na hapsenje ovog Crnogorskog tajkuna. Naravno svi uglovi su povezani s medijima u kojima se informisete, stranacko glasilo SBB, Slobodna Bosna, ili neki nezavisni portal tipa Klixa.
Kad su Fahra tek uhapsili, mislio sam da nece odlezati ni sat vremena, ovih 30 dana pritvora mi je izgledalo kao naucna fantastika. Nakon sto se to desilo, i bilo kakva kazna zatvora i presuda protiv ovog tajkuna mi izgleda kao kao utopija. Prije svega optuznica je na klimavim nogama, osim ometanja istrage i zastrasivanja svjedoka (za t0 u zatvor ne idu ni puno sitnije ribe od Radoncica), drzava protiv njega nema apsolutno nista drugo. Dodavanje ovog slucaja sa Slo konzulatom, u najmanju ruku izgleda kao hvatanje tuzilastva za slamke, kao da radite fasadu na zgradi koja se urusava... Da tuzilastvo radi svoj posao, i da je agencija za istrage Fahra stavila na dnevni red kad je trebala, danas bi smo imali u optuznici i tacke kao sto su organizacija ili potpomaganje pokusaja drzavnog udara, udruzivanje u zlocinacku organizaciju, visestruke zloupotrebe sluzbenog polozaja, i jos ko zna sve sta. Ili kad su vec poceli da ga istrazuju, prate i prisluskuju, zasto se nije moglo cekati jos nekih godinu dana, dok se skupe cvrsci dokazi, jer osoba ocigledno ima jake tendencije ka vrsenju krivicnih djela, kovanja zavjera, blacenja drugih itd. Na ovaj nacin, tj. prijevremenim hapsenjem, mislim da su mu samo ucinili uslugu, mada mislim da je i cilj da se on ukloni iz politike, i da se nakon neminovnog kraha SBB-a, prikloni svojim starim mecenama, te ostane uz njih kao finansijer i covjek iz sjene (citaj Senad Sahinpasic Saja).
Avaz ne kupujem odavno, jos od kad je postao sredstvo za Fahrine licne obracune (Selimovici, Lagumdzija, Izetbegovic...), ali zaista tragikomicno zvuci pominjanje drzavnog udara zbog hapsenja Crnogorca u BiH, a paljenje parlamenta nikad u ovom smijesnom listu nije nazivano ovim imenom, jer je bilo ocigledno ko iza toga stoji.
Kad su Fahra tek uhapsili, mislio sam da nece odlezati ni sat vremena, ovih 30 dana pritvora mi je izgledalo kao naucna fantastika. Nakon sto se to desilo, i bilo kakva kazna zatvora i presuda protiv ovog tajkuna mi izgleda kao kao utopija. Prije svega optuznica je na klimavim nogama, osim ometanja istrage i zastrasivanja svjedoka (za t0 u zatvor ne idu ni puno sitnije ribe od Radoncica), drzava protiv njega nema apsolutno nista drugo. Dodavanje ovog slucaja sa Slo konzulatom, u najmanju ruku izgleda kao hvatanje tuzilastva za slamke, kao da radite fasadu na zgradi koja se urusava... Da tuzilastvo radi svoj posao, i da je agencija za istrage Fahra stavila na dnevni red kad je trebala, danas bi smo imali u optuznici i tacke kao sto su organizacija ili potpomaganje pokusaja drzavnog udara, udruzivanje u zlocinacku organizaciju, visestruke zloupotrebe sluzbenog polozaja, i jos ko zna sve sta. Ili kad su vec poceli da ga istrazuju, prate i prisluskuju, zasto se nije moglo cekati jos nekih godinu dana, dok se skupe cvrsci dokazi, jer osoba ocigledno ima jake tendencije ka vrsenju krivicnih djela, kovanja zavjera, blacenja drugih itd. Na ovaj nacin, tj. prijevremenim hapsenjem, mislim da su mu samo ucinili uslugu, mada mislim da je i cilj da se on ukloni iz politike, i da se nakon neminovnog kraha SBB-a, prikloni svojim starim mecenama, te ostane uz njih kao finansijer i covjek iz sjene (citaj Senad Sahinpasic Saja).
Avaz ne kupujem odavno, jos od kad je postao sredstvo za Fahrine licne obracune (Selimovici, Lagumdzija, Izetbegovic...), ali zaista tragikomicno zvuci pominjanje drzavnog udara zbog hapsenja Crnogorca u BiH, a paljenje parlamenta nikad u ovom smijesnom listu nije nazivano ovim imenom, jer je bilo ocigledno ko iza toga stoji.
-
Nero Histrion
#1953 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Rizo ba, u tebe svaka hiljadu zbori!hizo ramidovic wrote:postenom covijeku budne muka ugrlu kad procita ovdije stase pise onaj obijektivnioj inaj tiraznioj novini unaske avaz pise samo istinu ivazdae tako ipiso atosto nekojima istina neodgovara otoje njihov problem podrzat avaz znaci podrzat istinu profesijonalce i obijektivnos
-
saale
#1954 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
-
Samprotivsviju
#1955 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ja kako sam nekad davno cuo ali opet to je rekla-kazala
Fahro je trebao biti uhapsen jos prije 7 godina...tada se vec pricalo o dokazima saradnje sa Keljemendijem..
Sad sto sad, nemam pojma
Ali mislim da je ovo jedinstvena prilika...on sad ako se izvuce..bojim se da vise nikad necemo imati priliku vidjeti ga iza resetaka
Fahro je trebao biti uhapsen jos prije 7 godina...tada se vec pricalo o dokazima saradnje sa Keljemendijem..
Sad sto sad, nemam pojma
Ali mislim da je ovo jedinstvena prilika...on sad ako se izvuce..bojim se da vise nikad necemo imati priliku vidjeti ga iza resetaka
-
Nero Histrion
#1956 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Tacno!Banksy wrote:To je to.daddy-kool wrote: Nisu oni klocevi, dobro znaju šta i koliko mogu, a i nemaju nekog izbora.
Najprije treba uzeti u obzir da je ovo privatna stranka i odlučujući glas je Radončićev. On nije siguran u spekulacije da mu ovo Izetbegović radi i sigurno računa da mu je bolje biti na vlasti i braniti se pred sudom, nego u opoziciji, bez političkog uticaja, kada se više niko ne bi ni počešao za njim. Ovo je primarni razlog zašto on neće iz koalicije.
Ostatak SBB, od kako su ušli u vlast i počeli se namirivati (drugi, treći i četvrti ešalon) i okusili slasti vlasti, neće lako odustati od toga. Sve to tim prije što im je jasno da je politički kapital značajno umanjen ulaskom u koaliciju, a sada hapšenjem vlasnika i osnivača i ono prestiža i težine što je ostalo se barem upolovilo. Računica je da treba iskoristiti priliku i povoljan trenutak i sada biti dio vlasti.
Realno, ako negdje ne procuri da je Bake lično inicirao ovo hapšenje, koalicija ostaje sa odnosom snaga značajno pomjerenim prema SDA.
-
saale
#1957 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
hizo ramidovic wrote:postenom covijeku budne muka ugrlu kad procita ovdije stase pise onaj obijektivnioj inaj tiraznioj novini unaske avaz pise samo istinu ivazdae tako ipiso atosto nekojima istina neodgovara otoje njihov problem podrzat avaz znaci podrzat istinu profesijonalce i obijektivnos
-
sumirprimus
#1958 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
privatna stranka... 
- Banksy
#1959 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Pa privatna je, zar nije, kao i DF i sve stranke nastale iz potrebe i kreacije jednog čovjeka, gdje su ''odbori'' i ''rukovodstva'' tek ikebana. Nije dobro, naravno, ali je tako.
-
sumirprimus
#1960 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
i zasto onda narod kuka?Banksy wrote:Pa privatna je, zar nije, kao i DF i sve stranke nastale iz potrebe i kreacije jednog čovjeka, gdje su ''odbori'' i ''rukovodstva'' tek ikebana. Nije dobro, naravno, ali je tako.
ocete despotiju,eto vam je.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
-
sumirprimus
#1962 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
lijepo neko opisa negdje procitah,bakir nije htio napustiti najvece djelo svoga oca...
sda.
tako nekako..
i cemu zal,sta ocekujete od djl i dpl...
sda.
tako nekako..
i cemu zal,sta ocekujete od djl i dpl...
-
sinanovic
#1963 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Pravda za Fahru
Zelene beretke izlaze na proteste zbog hapšenja Radončića
Članovi Udruženja organizatora otpora, veterana rata, dobrovoljaca, prvoboraca i branioca "Bosnae - Zelene beretke" izaći će u ponedjeljak na proteste zbog hapšenja lidera SBB-a Fahrudina Radončića.
Potvrdio je ovo za N1 Muhamed Švrakić, predsjednik Udruženja “Zelene beretke”. On je kazao da još uvijek nije određena satnica protesta koji će se održati ispred zgrade Suda i Tužilaštva BiH.
http://ba.n1info.com/a79502/Vijesti/Vij ... ncica.html
-
Samprotivsviju
#1964 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Treba odrzat okupljanje u znak podrske pravosudnim organima
Last edited by Samprotivsviju on 29/01/2016 10:50, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#1965 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
juris braco tifusari prIko vode do slobode....sinanovic wrote:Pravda za Fahru
![]()
![]()
Članovi Udruženja organizatora otpora, veterana rata, dobrovoljaca, prvoboraca i branioca "Bosnae - Zelene beretke" izaći će u ponedjeljak na proteste zbog hapšenja lidera SBB-a Fahrudina Radončića.
Potvrdio je ovo za N1 Muhamed Švrakić, predsjednik Udruženja “Zelene beretke”. On je kazao da još uvijek nije određena satnica protesta koji će se održati ispred zgrade Suda i Tužilaštva BiH.
- Šunj
#1966 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Nedžad Imamović
ZEMLJA BOSNA I NJEN(I) NAROD(I) – BOSANCI
Od Ilira, Kelta, Slavena do Bosanca (pre)često smo slušali, i danas slušamo: Bosna je (bila) srpska; Bosna je (bila) hrvatska, a u novije vrijeme i: Bosna je (bila) bošnjačka! Teško izvodljivo: Jedna Zemlja, a tri mita. Rijetko čujemo ono što zapravo i jeste: Zemlja je bosanska ili Bosna je zemlja njenog naroda ili njenih naroda. Da li Oni znaju prošlost svoje zemlje ili naroda kroz hiljadugodišnju povijest?! Očigledno da ne znaju. Danas u Bosni žive, osim, ta tri nebeska “zemljotvorna” ili Dayton poeples-a iliti “konstitutivna naroda” barem još 17 naroda (da ih ne nabrajam) – a kako ih ovi “zemljotvorni” pogrdno nazvaše – “Ostali”. U Srbiji, čak, 26?! Gdje su ti narodi “(Za)ostali” i kada? Haj'mo od početka. Dakle, Zemlja Bosna i njen(i) narod(i) i je/su – a sve zbog ovoga svojatanja – sinonim(i) za tragediju, gotovo bez primjera u svijetu. Na malom prostoru Evrope i Balkana milenijima su se susretali, sudarali i prožimali mnogi narodi, mnoge kulture i sa Istoka i sa Zapada. Tu su se stapali u jednu etničku cjelinu, ili više njih sličnih. Prvotni etnos (narod) su bili autohtoni Iliri: Desitijati, Dalmati, Breuci, Ardijeji, Japodi… a potom i drugi narodi koji su dolazili i osvajali bosanski životni i politički prostor – Kelti (Gali), Rimljani, Goti, Avari i Slaveni – do kraja 8. stoljeća, a od druge polovice 15. stoljeća i Osmanlije. Sa njima dolaze Srbi, Crnogorci, Cigani, Jevreji, Cincari, Vlasi i dr. Ovo sve će se do ovog vremena nazivati jednim etnosom ili narodom – od Bošnje, Bošnjaka pa do Bosanca. Nakon 1878. godine sa Austrougarskom u Bosnu stižu i pripadnici drugih naroda u manjem broju. Među njima najbrojniji su novi osvajači Bosne, Austrijanci i Ugri, a slijede u manjem broju i: Česi, Ukrajinci, Slovenci, Slovaci, Poljaci, Nijemci i drugi. Iza naroda koji su Bosnu doživljavali i prihvatili kao svoj novi životni i politički prostor (Iliri, Rimljani, Avari, Slaveni, Turci i Austrijanci) ostajali su duboki tragovi njihovih kultura, vjerovanja i običaja. U ovom vremenu Bosanci (tada Bošnjaci) se počinju (po vjeri) diferenciraju u tri “nova” naroda: (bosanski) Srbi i Hrvati i Bošnjaci-muslimani. Ova podjela će provlačiti kroz dvije Jugoslavije, sve do današnjeg dana. S tim da današnji/moderni Bošnjaci od 93. nisu više oslikavali srednjovjekovnog Bošnjaka sa tri vjere. Dakle, Bošnjaci su danas ono što bi u Titovo vrijeme označavalo Muslimana. Ime Bosanac ima isto značenje kao moderno ime za Srbin ili Hrvat u naših susjeda a provlačilo se kroz cijelu povijest da bi se snažno udomaćilo u Titovo vrijeme za sve građane Bosne, bez obzira na vjeroispovi
jest. Danas, kao što vidimo – ne vidimo “drvo od šume”. Elem, problem i jeste u tome što sva ova “nacional(istič)na filosofija” bira po želji: Od kada želi neko da mu počinje porijeklo i etnogeneza! Iz ovih želja pretvorenih u mitove i nastaju te konfuzije i pitanje: Ko smo i šta smo ili zašto nismo ono što jesmo? Šta nam ovo govori? I kako Bosna može biti samo srpska, hrvatska ili bošnjačka? Ako ste me pratili nisu došli ni Srbi ni Hrvati a ni Bošnjaci sami odnekud a niti su se ovdje “izrodili” sami kao takvi; (i) oni su se ovdje stvarali od raznoraznih plemena/naroda kroz vijekove kao i svi Mi. Dakle, Bosna ne može biti samo njihova – nego samo bosanska ili svih naroda koja su ovdje dolazili, ostajali, asimilirali i “narađali” (otud riječ narod), barem, od Batonove Bosne (9. AD) do današnjeg dana. Zato mi i jesmo samo Bosanci (svi Mi) i ništa drugo ne možemo ni biti. Dakle, dobro razmislite ko ste i šta ste? Kada stanete pred ogledalo, pogledajte se dobro, potom pogledajte ljude oko sebe: vidjećete da ste isti te da se ne razilkujete mnogo. Nemojte da vas pogrešno uče vjeroučitelji ili nacionalisti da nismo isti ljudi, isti (na)rod; mislite svojom glavom. Evo, pogledajte svoje slike kad ste bili mali, u školskim klupama. Isti smo svi, zar ne, samo su nam neka vjerovanja malko drugačija. Kad biste shvatili pravu istinu o tome ko smo i šta smo, onda se ne bi trebali brinuti za svoju budućnost i budućnost naše Zemlje Bosne…
.
Nedžad Imamović 25.1.2016.
ZEMLJA BOSNA I NJEN(I) NAROD(I) – BOSANCI
Od Ilira, Kelta, Slavena do Bosanca (pre)često smo slušali, i danas slušamo: Bosna je (bila) srpska; Bosna je (bila) hrvatska, a u novije vrijeme i: Bosna je (bila) bošnjačka! Teško izvodljivo: Jedna Zemlja, a tri mita. Rijetko čujemo ono što zapravo i jeste: Zemlja je bosanska ili Bosna je zemlja njenog naroda ili njenih naroda. Da li Oni znaju prošlost svoje zemlje ili naroda kroz hiljadugodišnju povijest?! Očigledno da ne znaju. Danas u Bosni žive, osim, ta tri nebeska “zemljotvorna” ili Dayton poeples-a iliti “konstitutivna naroda” barem još 17 naroda (da ih ne nabrajam) – a kako ih ovi “zemljotvorni” pogrdno nazvaše – “Ostali”. U Srbiji, čak, 26?! Gdje su ti narodi “(Za)ostali” i kada? Haj'mo od početka. Dakle, Zemlja Bosna i njen(i) narod(i) i je/su – a sve zbog ovoga svojatanja – sinonim(i) za tragediju, gotovo bez primjera u svijetu. Na malom prostoru Evrope i Balkana milenijima su se susretali, sudarali i prožimali mnogi narodi, mnoge kulture i sa Istoka i sa Zapada. Tu su se stapali u jednu etničku cjelinu, ili više njih sličnih. Prvotni etnos (narod) su bili autohtoni Iliri: Desitijati, Dalmati, Breuci, Ardijeji, Japodi… a potom i drugi narodi koji su dolazili i osvajali bosanski životni i politički prostor – Kelti (Gali), Rimljani, Goti, Avari i Slaveni – do kraja 8. stoljeća, a od druge polovice 15. stoljeća i Osmanlije. Sa njima dolaze Srbi, Crnogorci, Cigani, Jevreji, Cincari, Vlasi i dr. Ovo sve će se do ovog vremena nazivati jednim etnosom ili narodom – od Bošnje, Bošnjaka pa do Bosanca. Nakon 1878. godine sa Austrougarskom u Bosnu stižu i pripadnici drugih naroda u manjem broju. Među njima najbrojniji su novi osvajači Bosne, Austrijanci i Ugri, a slijede u manjem broju i: Česi, Ukrajinci, Slovenci, Slovaci, Poljaci, Nijemci i drugi. Iza naroda koji su Bosnu doživljavali i prihvatili kao svoj novi životni i politički prostor (Iliri, Rimljani, Avari, Slaveni, Turci i Austrijanci) ostajali su duboki tragovi njihovih kultura, vjerovanja i običaja. U ovom vremenu Bosanci (tada Bošnjaci) se počinju (po vjeri) diferenciraju u tri “nova” naroda: (bosanski) Srbi i Hrvati i Bošnjaci-muslimani. Ova podjela će provlačiti kroz dvije Jugoslavije, sve do današnjeg dana. S tim da današnji/moderni Bošnjaci od 93. nisu više oslikavali srednjovjekovnog Bošnjaka sa tri vjere. Dakle, Bošnjaci su danas ono što bi u Titovo vrijeme označavalo Muslimana. Ime Bosanac ima isto značenje kao moderno ime za Srbin ili Hrvat u naših susjeda a provlačilo se kroz cijelu povijest da bi se snažno udomaćilo u Titovo vrijeme za sve građane Bosne, bez obzira na vjeroispovi
jest. Danas, kao što vidimo – ne vidimo “drvo od šume”. Elem, problem i jeste u tome što sva ova “nacional(istič)na filosofija” bira po želji: Od kada želi neko da mu počinje porijeklo i etnogeneza! Iz ovih želja pretvorenih u mitove i nastaju te konfuzije i pitanje: Ko smo i šta smo ili zašto nismo ono što jesmo? Šta nam ovo govori? I kako Bosna može biti samo srpska, hrvatska ili bošnjačka? Ako ste me pratili nisu došli ni Srbi ni Hrvati a ni Bošnjaci sami odnekud a niti su se ovdje “izrodili” sami kao takvi; (i) oni su se ovdje stvarali od raznoraznih plemena/naroda kroz vijekove kao i svi Mi. Dakle, Bosna ne može biti samo njihova – nego samo bosanska ili svih naroda koja su ovdje dolazili, ostajali, asimilirali i “narađali” (otud riječ narod), barem, od Batonove Bosne (9. AD) do današnjeg dana. Zato mi i jesmo samo Bosanci (svi Mi) i ništa drugo ne možemo ni biti. Dakle, dobro razmislite ko ste i šta ste? Kada stanete pred ogledalo, pogledajte se dobro, potom pogledajte ljude oko sebe: vidjećete da ste isti te da se ne razilkujete mnogo. Nemojte da vas pogrešno uče vjeroučitelji ili nacionalisti da nismo isti ljudi, isti (na)rod; mislite svojom glavom. Evo, pogledajte svoje slike kad ste bili mali, u školskim klupama. Isti smo svi, zar ne, samo su nam neka vjerovanja malko drugačija. Kad biste shvatili pravu istinu o tome ko smo i šta smo, onda se ne bi trebali brinuti za svoju budućnost i budućnost naše Zemlje Bosne…
.
Nedžad Imamović 25.1.2016.
Last edited by Chmoljo on 29/01/2016 11:03, edited 2 times in total.
Reason: idući put je ban zbog onakve slike
Reason: idući put je ban zbog onakve slike
-
sumirprimus
#1967 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
ne lazimo se,dosta tu ima i carsijske djece,potomaka starih aga i begova...
fine,kulturne,djece,ne bi ruke digli...kamol glasa... bogam!
fine,kulturne,djece,ne bi ruke digli...kamol glasa... bogam!
-
VjecitiStudent
#1968 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Kolika je dnevnica?sumirprimus wrote:juris braco tifusari prIko vode do slobode....sinanovic wrote:Pravda za Fahru
![]()
![]()
- Banksy
#1969 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Postoje li odurniji i negativniji likovi od ovih Švrakića ... Bolje da je sebi pucao u nogu.
- duh_sa_sjekirom
#1970 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Koji debili i kreteni, u pm!!!Zelene beretke izlaze na proteste zbog hapšenja Radončića
Toliko je bilo boraca i pripadnika ARBiH kojima su očito bili podmetani razni slučajevi i suđeno im je pred Sudom BiH a ovi se lešinari nikad nisu ni javili da ih podrže, oni sad prave proteste što je zatvoren lokalni tajkun po optužbom za pomaganje kriminalcima!!!
Ovu gamad, koja sebe zove Zelene beretke, treba na tim protestima zaliti kantama sa govnima. Tamo i pripadaju!!!
-
saale
#1971 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Nemogu da vijerujem, WTFduh_sa_sjekirom wrote:Koji debili i kreteni, u pm!!!Zelene beretke izlaze na proteste zbog hapšenja Radončića
Toliko je bilo boraca i pripadnika ARBiH kojima su očito bili podmetani razni slučajevi i suđeno im je pred Sudom BiH a ovi se lešinari nikad nisu ni javili da ih podrže, oni sad prave proteste što je zatvoren lokalni tajkun po optužbom za pomaganje kriminalcima!!!
Ovu gamad, koja sebe zove Zelene beretke, treba na tim protestima zaliti kantama sa govnima. Tamo i pripadaju!!!
Last edited by saale on 29/01/2016 11:07, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#1972 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
meko nime?VjecitiStudent wrote: Kolika je dnevnica?
- jao_situacije
#1973 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
kako će ih razbucati sipa i fupsinanovic wrote:Pravda za Fahru
![]()
![]()
ovo su već vježbali

samo naprijed sandžokani, pozivam stanića i lukača da narede upotrebu smrtne sile ako bude potrebno
- sunceKOtepsija
#1974 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
istina, al trebali su pazitAjatolah_ wrote:Ovo stoji... Nisam simpatizer Avaza, ali u ovim medijima koji su prenijeli ovu vijest su namjerno odsjekli navodnu izjavu ovog čovjeka sa strane, koja zapravo odgovara onoj poruci koju je Šahović napisala na fb, tako da je došlo do zamjene...sahara1428 wrote:da malo opravdamo AVAZ, vrlo je moguće da je ipak samo slučajno zamijenjena Senadina izjava sa izjavom Mensura Husejnefendića što se jasno vidi na slici, SAFF, AVAZ![]()
![]()
![]()
- kamen spoticanja
#1975 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Pa hajde vise izlazite...10 dana prijete izlaskom na ulice...sinanovic wrote:Pravda za Fahru
![]()
![]()
Da vidimo i taj cirkus