Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post Reply
soccerfan88

#1876 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by soccerfan88 »

Izdrzi Fahro sultanijo nasa :D :D Mjesec dana, zacas to bolan proleti!!!! :lol: :lol: Ja predlazem da mu i drustvo dovedu da coeku nebude dosadno. Baketa, Covketa, Mileta. Ma ima se probrati, Bogu dragom fala!! :lol:
Korisničkoime

#1877 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Korisničkoime »

Arteta wrote:Prica je za filma, dosao u BiH 1991 godine, a par godina poslije toga izdominirao na medijskoj sceni BiH.
Vjerujem da rat, Alija i SDA nemaju veze s njegovim uspjehom.
Iz same SDA jos prije prvog raskola je potvrdeno da je Alija I. dao Fahri 1 milion DM za pokretanja "patriotskih" novina i da su sve institucije, uredi, upravni organi, svi nivoi vlasti pod kontrolom SDA bili obavezni na pretplatu za Avaz. Pored toga Avaz kao "patriotska" novina je uvijek imala prva i eskluzivno informacije proslijedivane od strane SDA. Koliko je to za novine bitno koja se bavi informacijama je valjda svima jasno.
Vec rekoh Fahro je Alijin najveci grijeh i ima neke kosmicke pravednosti da mu je sina Baketa evo vec godinama guzio na naslovnim stranicama Avaza. Ovdje bi samo da podajetim da je tom istom Avazu i Radoncicu Bakir I. bio spasitelj Bosnjaka, jedina nada BiH, najposteniji i najsposobniji politicar u BiH, mlad, obrazovan i perspektivan, uzor, voda, zvijezda vodilja sve to pred Kongres SDA kada se birao presjednik SDA a kandidati su bili rahmetli Tihic koji je bio u sukobu sa Radoncicem i Adnan Terzic. Koliko se Bakir hvalio u Avazu toliko se Tihic pljuvao sa vrhuncem da je Tihic srpski spijun i da uopste nikad nije bio ni u kakvom srpskom logoru i to sve pored stotinjak zivih svjedoka koji su zajedno sa Tihicem prosli te logore (dokaz da Avaz i Fahro mogu pasti beskrajno nisko i jos nize ako treba). I pored Fahre i Avaza i pores IZ i pored KO SDA KS Bakir nije pobjedio na unutarstranackim izborima nego Tihic. Fahro se tada nalazi u jebenoj poziciji sa svima je zasrao sa Tihicem i SDA sa Zlajom i SDP sa Silajdzicem i SzBiH, znajuci sta to znaci (kraj price) okrece se jedino mogucem a to je osnivanje vlastite stranke SBB sa tim da ce mu perjanica biti nekrunisani Bosnjacki princ Bakir Izetbegovic koji ce dobiti priliku za revansizam. Medutim Bakri odbija da napusti i da se okrene protiv zivotnog djela svog oca i od tog momenta od tog cina izdaje kako ga je Fahro razumio Bakir I.postaje sve ono sto je bio rahmetli Tihic do prije svega par mjeseci, lopov, kriminalac, izdajnik itd. Isti put je usput receno kod Fahre i Avaza prosao i Lagumdzija i Silajdzic.
Fahro je dno dna gdje mu drustvo cine Zlaja, Cova i kompanina za sada je Fahro na redu i iskreno se nadam da ce ga sjebat da se vise nikad ne oporavi i da ce za njim na red doci i Zlaja i Bake i ostala kompanija mada iskreno sumnjam da ce se bilo sta od navedenog dogoditi.
amrq7u

#1878 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by amrq7u »

sumirprimus wrote:
amrq7u wrote:Nije ni čudo što nam je država u q, kad narod glasa za svakakve bilmeze, još daje podršku. :D

Image
Bas vala svasta u bozjij basti... :mrgreen:
Jos kad ga uzmu hvalit ovi iz dijaspore :run:
Image
Tabhana

#1879 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tabhana »

Čekamo istraživački tim avaza, da vidimo je li montirano ili ne. Kaće spešil izdanje?
sumirprimus

#1880 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by sumirprimus »

Nacija u kamenom dobu :mrgreen:
Tabhana

#1881 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tabhana »

dovoljno je pogledati stranicu na fb bosnjaci sa 160k lajkova i vidiš kakvi smo.
mali_balon

#1882 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by mali_balon »

FAHRO FAHRO FAHRO FAHRO FAHRO

Image
sumirprimus

#1883 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by sumirprimus »

Tabhana wrote:dovoljno je pogledati stranicu na fb bosnjaci sa 160k lajkova i vidiš kakvi smo.
Ii kakvi ste?
Tabhana

#1884 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tabhana »

sumirprimus wrote:
Tabhana wrote:dovoljno je pogledati stranicu na fb bosnjaci sa 160k lajkova i vidiš kakvi smo.
Ii kakvi ste?
mala pamet, velika ćuna, standarno
sumirprimus

#1885 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by sumirprimus »

Tabhana wrote:
sumirprimus wrote:
Ii kakvi ste?
mala pamet, velika ćuna, standarno
Jos jeNa zabluda... :mrgreen:
Tabhana

#1886 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tabhana »

..bemo radoznale velikom ćunom :mrgreen:
MOSALJOZE

#1887 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by MOSALJOZE »

amrq7u wrote:
sumirprimus wrote:
amrq7u wrote:Nije ni čudo što nam je država u q, kad narod glasa za svakakve bilmeze, još daje podršku. :D

Image
Bas vala svasta u bozjij basti... :mrgreen:
Image
Imena su cenzurisana,ali hizinih rodjaka,nema da fali.
Kaligula I

#1888 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Kaligula I »

Image

William Randolph Hearst oliti 'Građanin Kane'

Image

Fahrudin Radončić oliti...evo materijala za filmadžije... :D ...medijski moguli nikad ne izumiru, oni su žilaviji od dinosaurusa... :D
amrq7u

#1889 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by amrq7u »

kako god, trebalo bi da čuva sapun :D
sumirprimus

#1890 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by sumirprimus »

Tabhana wrote:..bemo radoznale velikom ćunom :mrgreen:
Nisqm ni mislio na pamet...
megaman4

#1891 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by megaman4 »

Šunj wrote:https://www.youtube.com/watch?v=K4_YoTVuJYc
Pogledajte Mektićeve odgovore novinarki
Četvrtak 28. Jan 2016 17:35

Ministar bezbjednosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić ponovo je imao "sukob" sa novinarima i to nakon današnjeg sastanka sa predstavnicima Međunarodne organizacije za civilnu odbranu.
Nakon dodjele priznanja zaslužnim spasiocima iz BiH, novinari su ministra bezbjednosti BiH pitali o hapšenju lidera SBB-a Fahrudina Radončića, pritiscima na Sud i Tužilaštvo BiH te ko bi mogao biti sljedeći među osobama koje obavljaju javne dužnosti.

Mektić nije htio odgovarati na pitanje o hapšenju Radončića, ali ni o predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, već je zatražio od novinara da se informišu prije postavljanja takvih pitanja, s obzirom da te stvari, kako je istakao, nisu u njegovoj nadležnosti.

"Kako mene pitati ima li istraga protiv Dodika? Pa nema smisla da to mene pitate. Imate Tužilaštvo, zovnite tamo i pitajte tamo. Nema smisla da pitate mene. To bi bilo isto kad biste sreli nakog građanina na ulici i pitali da li ima saznanja da li se vodi istraga protiv te i te osobe", kazao je Mektić.

Burno je reagovao i na pitanje o hapšenju Dautbašića:

"Kakva su to pitanja? Ko je hapsio Bakira? Poznajete li elementarne stvari kako funkcioniše jedna koliko-toliko pravna država? Znate li da postoji zakonodavna, izvršna i sudska vlast? Znate li ko može uhapsiti? Pitate me da li sam uhapsio Bakira Dautbašića? Vi ili nemate elementarne znanja o toj situaciji ili želite ovdje da učestvujete u tom realityju koji ste započeli", odgovorio je Mektić na pitanje novinarke RTRS-a.

"Vidite čime se vi bavite. To je tužno i žalosno da ne možete sami sebi odgovoriti. Ja vas razumijem, vi za tu platu morate... Ali, dajte držite minimum dostojanstva, imate li neko ljudsko dostojanstvo? Informišite se o osnovnim elementarnim stvarima na kojima funkcioniše pravna država i pravosuđe", odgovorio je Mektić.

(N1)
Ova novinarka nema veze sa životom. :twisted: Bravo za Mektića. :thumbup: Lik je tako izofirao i izblamirao i da ona ima imalo pameti nakon ovoga više se ne bi nikada bavila žurnalistikom.
sinanovic

#1892 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by sinanovic »

amrq7u wrote:kako god, trebalo bi da čuva sapun :D
prvo nauci sta je pritvor a sta zatvor , pa pisi, ...ovako ispadas (znas vec sta)..

amrq7u

#1893 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by amrq7u »

sinanovic wrote:
amrq7u wrote:kako god, trebalo bi da čuva sapun :D
prvo nauci sta je pritvor a sta zatvor , pa pisi, ...ovako ispadas (znas vec sta)..

"trebalo", mislio sam na zenicu :D
Kaligula I

#1894 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Kaligula I »

TomANDJerry wrote:sukob dobra i zla , sukob svijetla i tama , gondora i mordora , fahre protiv nekih tamnih sila :D

samo mi nije jasno ako je politicka namjestaljka tko mu je to namjestio , pa on je u vlasti - zar nije sam govorio kako je Bakir Izetbegovic i ova nova vlast put u bolju BiH

Najjadnije od svega je sto njegova odbrana (Avaz) uopste ne pokusava da obori dokaze protiv njega (sto bi recimo ja prvo uradio da sam nevin , netko te optuzi za nesto sto nisi uradio valjda prvo kazes "nisam" pa onda ponudis alibi i dokazes suprotno) , nego je sve neka zavjera - neke sile tame su se urotile protiv najpostenijeg bica u ovoj drzavi , a vjerovatno i na cijelo kugli zemaljskoj

Prije sam isao nekad isao da gledam vijesti iz Sjeverne Koreje da se nasmijem posteno , sada samo odem na Avaz.ba :lol:
Image

Image

...ali ko je ovdje jin, a ko jang
Ajatolah_

#1895 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Ajatolah_ »

sahara1428 wrote:da malo opravdamo AVAZ, vrlo je moguće da je ipak samo slučajno zamijenjena Senadina izjava sa izjavom Mensura Husejnefendića što se jasno vidi na slici, SAFF, AVAZ :-) :-) :-)

Image
Ovo stoji... Nisam simpatizer Avaza, ali u ovim medijima koji su prenijeli ovu vijest su namjerno odsjekli navodnu izjavu ovog čovjeka sa strane, koja zapravo odgovara onoj poruci koju je Šahović napisala na fb, tako da je došlo do zamjene...
Danguba

#1896 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Danguba »

Je li nam hroFa nevin...mislim vec treci dan? :D
Samprotivsviju

#1897 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Samprotivsviju »

Vidi ti Fahrice...ima i cucavac :D

Bas me interesuje trenira li i druzi li se sa ostalim pritvorenicima. :D
pajogamer

#1898 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by pajogamer »

Ne vjerujem da je nevin; najmanje što je uradio je "onanisanje", a i time se gubi "nevinost", barem kod Crnogoraca je to slučaj. Uostalom, ako Sud ne dokaže nikakvu krivicu, treba sam sebe ukinuti.
mirzadelibasic

#1899 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by mirzadelibasic »

MOSALJOZE wrote:[
Image
Bas vala svasta u bozjij basti... :mrgreen:[/quote]
Image[/quote]
Imena su cenzurisana,ali hizinih rodjaka,nema da fali.[/quote]

99% lažni profili :lol:
Matzan

#1900 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Matzan »

Vidim i novine na stolu, moći će rahat da čita DNEVNI AVAZ, AZRU, EXPRESS, SPORT.
Post Reply