Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post Reply
jao_situacije

#1751 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by jao_situacije »

isti modus operandi, država to sam ja
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1752 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JoseMujica »

O'zone wrote:Napokon možemo izaći u susret Dodiku i rs-u i ukinuti sud Bosne i Hercegovine jer kao što vidimo to je institucija koja samo pravi probleme i uništava budućnost ove zemlje.

Dodik je cijelo vrijeme bio u pravu za taj sud; samo sudi srbima i namješta optužbe Bošnjacima te majorizira hrvate.

Sramne su ove izjave iz sbb, apsolutno sramne. Ako je fahraon i nevin imaju zakonske mogućnosti kako da se to dokaže a ne da se priča protiv faktički države u koju se kobajagi zaklinju. U isto vrijeme da je neko ovo izjavio iz manjeg entitieta hiljdu stranica bi bilo ispisano kako su oni protiv Bose i Hercegovine, separatisti, četnici.....

Sramota!

i Crnogorcima molim lijepo...ne majoriziraj :lol: :lol: :lol:
starii

#1753 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by starii »

fahro i kad pređe pješački na crvenom je nevin :D ja mu glupih ljudi u stranci.....ovo samo bosna ima :D
VjecitiStudent

#1754 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by VjecitiStudent »

O'zone wrote:Napokon možemo izaći u susret Dodiku i rs-u i ukinuti sud Bosne i Hercegovine jer kao što vidimo to je institucija koja samo pravi probleme i uništava budućnost ove zemlje.

Dodik je cijelo vrijeme bio u pravu za taj sud; samo sudi srbima i namješta optužbe Bošnjacima te majorizira hrvate.

Sramne su ove izjave iz sbb, apsolutno sramne. Ako je fahraon i nevin imaju zakonske mogućnosti kako da se to dokaže a ne da se priča protiv faktički države u koju se kobajagi zaklinju. U isto vrijeme da je neko ovo izjavio iz manjeg entitieta hiljdu stranica bi bilo ispisano kako su oni protiv Bose i Hercegovine, separatisti, četnici.....

Sramota!
Sve ista bagra, država bitna tek toliko da je mogu bolje pljačkati.
No to je Radončić i Avaz, dvadeset godina ih ovakve gledamo.
Tarzo

#1755 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tarzo »

Šta se smEješ? Fahro je gromada, ljudska veličina...

:D
Tabhana

#1756 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tabhana »

Korisničkoime wrote:
Tabhana wrote:@Drvosjeca

Idemo redom, čovjek nije na vlasti skoro nikako bio, ušao u politiku, odmah je on kriv za sve.

Sada su svi ostali čisti. Tek sada vidiš koliko je prljav i korumpiran ovaj sistem, jer sistem drže oni koji mogu da rade šta hoće bez polaganja računa.

Gotham city live u BiH
Dragi mij @Tabhana ne znam da li jos uvijek trolas ali Fahro je od 92 u politici. Fahrudin Radoncic je poznat i kao Alijin najveci grijeh. Ne znam ili nisi pratio ili si premlad ili trolas.
Dao sam odgovor nekome već na tu konstantaciju.
jao_situacije

#1757 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by jao_situacije »

đe je terzić, jel on još uvijek kod njega :-?
Tabhana

#1758 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tabhana »

Kakva gromoglasna podrška, suze niz lice zbog nepravde.
MOSALJOZE

#1759 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by MOSALJOZE »

Fahra mi te volim
Fahra mi te volim
Samprotivsviju

#1760 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Samprotivsviju »

U medjuvremenu ispred zgrade Avaza

https://youtu.be/ccsNr9UJeVY
Idriz

#1761 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Idriz »

Sramota!
Haha, pa normalno... zato je ova drzava i izmisljena.
Matzan

#1762 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Matzan »

VjecitiStudent wrote:

Sramota!

Eh, narode moj nepismeni!

Da imaju dvije čiste u glavi, ako nikad prije, onda bi skontali ko nam vodi državu i u kakvu "bolju" budućnost.

Al' pametni su ovi gore, pišaj po sirotinji, samo šaraj.
HM 2011

#1763 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by HM 2011 »

O'zone wrote:
Podrška Fahrudinu Radončiću
3 hrs ·

Neka se zna! Ukoliko Radončić ne bude pušten danas iz pritvora, a ova staljinistička mafija nastavi da ide svojim putem, sljedeće sedmice Čampare i Sarajlici će osjetiti šta znači kada preko 25,000 građana uzmu stvari u svoje ruke! Dosta je bilo totalitarizma! Ovo je građanski vapaj za pravdom!
ja zaista nemam komentara na sve ovo....

u pitanju je korpus delikti po pitanju trgovine uticajem. ovaj govori o 25000 ljudi koje naziva gradjanima - ti ljudi koje naziva gradjanima nemaju status gradjana po bilo kojem normativu - mogu imati samo status podanika ili recimo vijernika u bozanstvo..... gradjana nikako.
Tabhana

#1764 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tabhana »

Imal đe u 'arajevu mjesto đe mogu odšampati par majca kao moj znak podrške za sve?
jefff

#1765 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by jefff »

Press konferencija Saveza za bolju budućnost BiH
https://www.youtube.com/watch?v=nWY_05aDOt4
L u c i f e r

#1766 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by L u c i f e r »

Velkoski wrote:Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:chmoljava:
Tito_i_Partija

#1767 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tito_i_Partija »

L u c i f e r wrote:
Velkoski wrote:Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:chmoljava:
Meni ovo lici k'o da drka ispod stola. Al' ne zamjeram mu, Vasvija je malo stara, al' jos dobra koka. :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1768 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JoseMujica »

"Jutro je pametnije od noći. Sve je otvoreno. Donijeti ćemo odluku ovih dana. Ovo je atak na SBB koji dao doprinos stabilizaciji", kazao je Đonlagić.

:lol: :lol: :lol: Allahu dragi kake je tromblone Tornjak oko sebe skupio :jbt:

samo ispaljuju kumrovaćke floskule....ta Živko Radišič bi se postidijo pored njiha vakhina ...jebote uhapsilo im ćoeka brez kojeg ne postoji sranka a oni nemaju šta da kažu :shock:

Tornjak zaslužio si da te u Zike smjeste samo što si ovakve glupane skupljao oko sebe :skoljka:
O'zone
Globalni moderator

#1770 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by O'zone »

Matzan wrote:
VjecitiStudent wrote:

Sramota!

Eh, narode moj nepismeni!

Da imaju dvije čiste u glavi, ako nikad prije, onda bi skontali ko nam vodi državu i u kakvu "bolju" budućnost.

Al' pametni su ovi gore, pišaj po sirotinji, samo šaraj.
Sve je ovo greška naroda. Jbš ga kad je tuntav ili nezainteresovan.... Licemjernost mi strašno smeta "Kad ja pljujem svi me hvalite kad drugi pljuju svi ih kudite" pa ne ide to tako....ili pravda za sve ili za nikoga....jbš biranje više....ma uostalom kad se malo priberem i razmislim boli m k...c nek pišaju po askeru ništa drugo nije ni zaslužio....

Još ono izađe i brani političara ka'e "Dobar je on, smjestilo mu" hahahahhahahahahahah da Bog da ti uvjek taki dobri bili i sudije i kadije i hljeb ti davali na sto.....
de balzac

#1771 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by de balzac »

Strašno... groteskno... ja se smijati ne mogu...
Zapanjen sam. Kriminalci, oberkriminalci i bolesnici kroje moj život.
Đe živimo, jadantibog... Užas...
shbc

#1772 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by shbc »

https://youtu.be/lmzKhfq8ju4

Demant piše vakif grada moga
U Zenici okovan
Pa ga šalje svojoj bivšoj ženi
Pod zidine tornja svjetskoga.
Ej, ljube moja, mog Avaza dišo
Idu dani dođe presuda
Da uza me nije Keljemendi
Ne bi me ni braća izdala.

Sude mi, zato što sam Ziku
Konstant blatio, što sam hapao
I Azru startov'o.
Sude mi, dušmani moja ljube
Ali ne znaju da je Čampara,
Izd'o Bakira.

Ej, Bosno moja, Sandzaka mi moga
Upamtite što vam govorim
Ej ko ne brani ekonoooomiju
SBB-a neće vidjeti.

:mrgreen:
Arteta

#1773 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Arteta »

Korisničkoime wrote:
Tabhana wrote:@Drvosjeca

Idemo redom, čovjek nije na vlasti skoro nikako bio, ušao u politiku, odmah je on kriv za sve.

Sada su svi ostali čisti. Tek sada vidiš koliko je prljav i korumpiran ovaj sistem, jer sistem drže oni koji mogu da rade šta hoće bez polaganja računa.

Gotham city live u BiH
Dragi mij @Tabhana ne znam da li jos uvijek trolas ali Fahro je od 92 u politici. Fahrudin Radoncic je poznat i kao Alijin najveci grijeh. Ne znam ili nisi pratio ili si premlad ili trolas.
Mislim da je on i prije rata bio nesto u crnogorskom savezu komunista.
TomANDJerry

#1774 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by TomANDJerry »

sukob dobra i zla , sukob svijetla i tama , gondora i mordora , fahre protiv nekih tamnih sila :D

samo mi nije jasno ako je politicka namjestaljka tko mu je to namjestio , pa on je u vlasti - zar nije sam govorio kako je Bakir Izetbegovic i ova nova vlast put u bolju BiH

Najjadnije od svega je sto njegova odbrana (Avaz) uopste ne pokusava da obori dokaze protiv njega (sto bi recimo ja prvo uradio da sam nevin , netko te optuzi za nesto sto nisi uradio valjda prvo kazes "nisam" pa onda ponudis alibi i dokazes suprotno) , nego je sve neka zavjera - neke sile tame su se urotile protiv najpostenijeg bica u ovoj drzavi , a vjerovatno i na cijelo kugli zemaljskoj

Prije sam isao nekad isao da gledam vijesti iz Sjeverne Koreje da se nasmijem posteno , sada samo odem na Avaz.ba :lol:
Post Reply