Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post Reply
Mlohavi

#1651 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Mlohavi »

jao_situacije wrote:i stoji 5 minuta i objašnjava joj :lol: :lol:
a onaj ga drugi moli, ministre molim vas da vas pitam
Najjaci potez na pocetku kad se malo izmace da procita sta pise na mikrofonu. :D

Fahrudin popusio februar, bit ce zanimljivo ovih dana, a sve mi se cini da Radoncic za koji dan nece bit' top tema.
Last edited by Mlohavi on 28/01/2016 15:41, edited 2 times in total.
Toffee karamela

#1652 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Toffee karamela »

krakatoa wrote:
Protesti su jedno a tvoji i Fahrini divljaci su do temelja spalili zgradu Vlade KS-a koja je starija od Vječnice i koja je nacionalni spomenik iz Austro-ugarskog doba. Također su u pepeo pretvorili državni arhiv, spalili zastavu BiH i napravili štetu od nekoliko desetina miliona KM. Sam arhiv je neprocjenjiv. Bolje ti je da posjetiš šefa i pomogneš mu u ovim teškim trenucima kada su mu čast i čednost ugroženi, nego da ga braniš po forumu bez ikakvog efekta.
Jel to neki sud u tvojoj nahiji dokazao da je Fahro priždio te zgrade, svojeručno ili daljinski? Lupetaš bezveze, odmakni se od rakijskog kazana.

Rečeni F.B. ništa drugo nije ni mogao očekivati nakon što je onako po medijima razvlačio snimke Bakirove mame kako pljaha tursko zlato i dijamante, koliko god izgledao lukav i prefrigan čini mi se da je na koncu ispao supernaivac...
hajducka travica

#1653 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by hajducka travica »

Tabhana wrote:MoRete da pričate šta 'oćete tisuću sedamsto glasova prikljeno u Brčkom za samo tri sahta kao vid podrške.
Jadnici,ne znaju ni sta potpisuju.
http://tuzlanski.ba/profesor-zlatan-beg ... jetu-nema/
sahara1428

#1654 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by sahara1428 »

DRUGOVI DOLAZI VREME ĆORKE... :lol:

Tabhana

#1655 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tabhana »

hajducka travica wrote:
Tabhana wrote:MoRete da pričate šta 'oćete tisuću sedamsto glasova prikljeno u Brčkom za samo tri sahta kao vid podrške.
Šta ti je gospodn Radončić uradio pa imaš tolike antipatije prema njemu???

Pravda je spora, ali dostižna.
Drvosjeca iz Dejcica

#1656 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Tabhana wrote:
hajducka travica wrote:
Šta ti je gospodn Radončić uradio pa imaš tolike antipatije prema njemu???

Pravda je spora, ali dostižna.
Ratni profiter, zar nije dovoljno. Do duše nije jedini ali jeste jedan od najvećih. Lično mi ga je sekundu žao kao čovjeka ali kao lika koji je patnju naroda unovčio i politički se profilisao zahvaljujući tom novcu nije ni sekunde. :oops: *ovnar je to svoje vrste.
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 28/01/2016 15:33, edited 1 time in total.
Tabhana

#1657 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tabhana »

@Drvosjeca

Idemo redom, čovjek nije na vlasti skoro nikako bio, ušao u politiku, odmah je on kriv za sve.

Sada su svi ostali čisti. Tek sada vidiš koliko je prljav i korumpiran ovaj sistem, jer sistem drže oni koji mogu da rade šta hoće bez polaganja računa.

Gotham city live u BiH
Drvosjeca iz Dejcica

#1658 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Tabhana wrote:@Drvosjeca

Idemo redom, čovjek nije na vlasti skoro nikako bio, ušao u politiku, odmah je on kriv za sve.

Sada su svi ostali čisti. Tek sada vidiš koliko je prljav i korumpiran ovaj sistem, jer sistem drže oni koji mogu da rade šta hoće bez polaganja računa.

Gotham city live u BiH
Došao sa kesom 92 u Sarajevo, lizao Aliji muda i guzicu, profitirao na ratu, izašao iz rata kao kralj. Dakle niko njega ne optužuje da je kriv za ovo stanje jer on je tipičan produkt jednog takvog korumpiranog sistema. Smiješna je ta teorija koju pokušavaš braniti. :oops: kada bolje razmislim Fahro je mjerna jedinica ovog nakaradnog sistema i stanja.
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 28/01/2016 15:36, edited 1 time in total.
studiorum_tuzlaensis

#1659 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by studiorum_tuzlaensis »

@tabhana

buraz, on je u politici od '92 godine, samo si ti još zelen.. :)
Tabhana

#1660 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tabhana »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:

Gotham city live u BiH
Došao sa kesom 92 u Sarajevo, lizao Aliji muda i guzicu, profitirao na ratu, izašao iz rata kao kralj. Dakle niko njega ne optužuje da je kriv za ovo stanje jer on je tipičan produkt jednog takvog korumpiranog sistema. Smiješna je ta teorija koju pokušavaš braniti. :oops: kada bolje razmislim Fahro je mjerna jedinica ovog nakaradnog sistema i stanja.
Ja ih znam po Mostaru par, što njih niko ne hapsi? Svaki milioner, svaki par stanova, par auta, itd. Ne branim Fahro, govorim pravda za sve.
Tabhana

#1661 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tabhana »

studiorum_tuzlaensis wrote:@tabhana

Da, jeste u politici je od 92-ge.

Teorije zavjera broj 1:

namjerno žugao na sda, da bi narod glasao za njega, da bi on ušao u koaliciju s njima da vladaju federacijom, mladeži sdp i df

htio pobijediti bakira kao osvetnički plan što ga je prozivao

srpski špijun

i njih još milion. Mogu i ja pričati o svakome tako, daj proklete dokaze.
levana

#1662 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by levana »

sahara1428 wrote::-) :-) :-)

Ne znam šta je veća bruka i sramota, glupa i neuka novinarka ili ministar i njegov vokabular. Niti jedno od njih dvoje ne umije misao artikulirati u smislenu rečenicu sa početkom i krajem. Kakav jezik intelektualne elite! Meni je sve ovo mučno...
incognito071

#1663 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by incognito071 »

Tabhana wrote:

Gotham city live u BiH
Ja ih znam po Mostaru par, što njih niko ne hapsi? Svaki milioner, svaki par stanova, par auta, itd. Ne branim Fahro, govorim pravda za sve.
Svasta ti znas osim padeža izgleda...
Samprotivsviju

#1664 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Samprotivsviju »

Trolla vas ba tabhana :lol:
zulfo

#1665 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by zulfo »

Niko se ne pita kako će Fahro platiti ove advokate s obzirom da mu je plaća čitavu 1 KM
Barbariću 5 pFeninga ,Vasviji 2 pFeninga

Ja sam uvjek tvrdio da ovaj sud udara na sirotinju
Drvosjeca iz Dejcica

#1666 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Tabhana wrote:

Gotham city live u BiH
Naravno niko normalan ne govori da ih nema još ali ostali nisu ni do koljena Fahri po "uspjehu". Isto kao da pitaš u zašto su u HR uhapsili Sanadera a ostali lopovi na slobodi. Sanader kao i Fahro su sinonim za korupciju, jedinica mjere za ratno profiterstvo, licemjerstvo i povezanost sa kriminalom. Slažam se generalno da ima još kandidata i nadam se da neće stati na Fahri.
VjecitiStudent

#1667 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by VjecitiStudent »

Banksy wrote: Teško, mjesec će proletjeti, moraće mu skupiti malo više dokaza misle li ga zadržati unutra, s ovim što imaju, teško ... I zatvoren je samo da bi se koalicija razvalila, ne zato što ga neko zaista iskreno želi procesuirati. Vidjećemo ...
Netačno, u koaliciju je ušao misleći da će tako izbjeći zatvor.
Drvosjeca iz Dejcica

#1668 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

zulfo wrote:Niko se ne pita kako će Fahro platiti ove advokate s obzirom da mu je plaća čitavu 1 KM

:lol: :thumbup:
Tito_i_Partija

#1669 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tito_i_Partija »

Tabhana wrote:
studiorum_tuzlaensis wrote:@tabhana

Da, jeste u politici je od 92-ge.

Teorije zavjera broj 1:

namjerno žugao na sda, da bi narod glasao za njega, da bi on ušao u koaliciju s njima da vladaju federacijom, mladeži sdp i df

htio pobijediti bakira kao osvetnički plan što ga je prozivao

srpski špijun

i njih još milion. Mogu i ja pričati o svakome tako, daj proklete dokaze.
Jok, on je fin i posten covjek, uvijek dav'o zekat na vakat, i bio povezan samo sa najpostenijim ljudima iz regije. Mesija iz Gusinja, realno. :lol:
Matzan

#1670 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Matzan »

Još dok dođu braća iz Maoče biće preko 2,500. :mrgreen:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1671 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JoseMujica »

zulfo wrote:Niko se ne pita kako će Fahro platiti ove advokate s obzirom da mu je plaća čitavu 1 KM

platićemo ih mi svi kad ih dobije po službenoj dužnosti...samo dok utvrde da je kokuz frontalni jer je sve na hanumi
Thorgerson

#1672 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Thorgerson »

Naslađujte se dušmani jedni.

A ko ce vam sad napravit četrnest traka?
mO k3

#1673 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by mO k3 »

Gotham city live u BiH
:thumbup:
Tamo gdje je on sada i neka ostane , nadam se da je ovo "predgovor" prije nego sto ce dodika uhapsiti da ne ispadne sipa hapsi samo srbe
Last edited by mO k3 on 28/01/2016 15:49, edited 1 time in total.
Samprotivsviju

#1674 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Samprotivsviju »

Tito_i_Partija wrote:
Jok, on je fin i posten covjek, uvijek dav'o zekat na vakat, i bio povezan samo sa najpostenijim ljudima iz regije. Mesija iz Gusinja, realno. :lol:
Svim mu poslovnim partnerima ili se sudi ili su iza resetaka od Miskovica do Keljemendija :D
Thorgerson

#1675 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Thorgerson »

Samprotivsviju wrote:
Tito_i_Partija wrote:
Svim mu poslovnim partnerima ili se sudi ili su iza resetaka od Miskovica do Keljemendija :D
Daj boze onda da mu i ove sadasnje partnere to isto doceka. Npr. Baketa. :D
Post Reply