Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
- Tabhana
#1626 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
MoRete da pričate šta 'oćete tisuću sedamsto glasova prikljeno u Brčkom za samo tri sahta kao vid podrške.
-
sahara1428
-
Samprotivsviju
#1628 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Pitanje je koliko je i Avazu vise pametno da laje na sud i tuzilastvo...
- Tabhana
#1629 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Demokratska država, medij ima pravo mnogo toga.Samprotivsviju wrote:Pitanje je koliko je i Avazu vise pametno da laje na sud i tuzilastvo...
Ako rs ne poštuje Ustavni sud, što bi se koplja lomila na manjima?
- Banksy
#1630 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ne znam, ali znam da nijedan nije ostao unutra.Samprotivsviju wrote:Koji to kod nas proces nad bilo kojim "glavonjom" nije bio politicki motiviran.Banksy wrote:
Pa gledaj, po drugoj tacki optuznice a vezi sa imenovanjem ambasadorice u Sloveniji, tu tuzilastvo ima nepobitne dokaze
Ako je to glavna optužnica, onda je to tek cirkus. Vidjećemo. Pretpostavljam da negdje iza postoji i nešto konkretno i ozbiljno što javnost i ne zna ...
-
baxul
#1631 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
ako ga zaišće crna gora pa kosovo zaišće crnoj gori?ultima_palabra wrote:Ne mogu nikako isporučiti bh.državljanina u zemlju koju nismo priznali, a još nikakvo krivično djelo nije počinio tamo.
- mirzadelibasic
- jao_situacije
#1633 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
kako je jak liksahara1428 wrote:![]()
![]()
![]()
pa najjači je
kakva su to pitanja
pa poznajete li vi elementarne stvari
novinari veze nemaju ni na kakvom je on sastanku bio
- Drvosjeca iz Dejcica
#1634 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Uhapsiti i Aliju...mirzadelibasic wrote:http://--- NO LINKS ---/mobile/clanak/BiH/392539
Što im ga šuknu source. Avaz na koljenima
- Alfons Kauders
#1635 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
tacno - ne mogu, tj ne mogu sad...ultima_palabra wrote:Ne mogu nikako isporučiti bh.državljanina u zemlju koju nismo priznali, a još nikakvo krivično djelo nije počinio tamo.
zato i pricam o "drzanju na ledu" dok se neke stvari ne rijese, narocito ako su dio siroke istrage... ili ako raspolazu informacijama s kojim nisu isli u javnost kako ne bi upozorili osumnjicene? zasto kategoricki reci da nikakvo krivicno djelo nije pocinio dole, sve je moguce
u drugu ruku, ako u Pristini imaju nesto vezano za slucaj Delalic... to "nesto" moze zavrsiti kod nas... i moze mu se suditi kod nas (a privremeno sklanjanje tu dosta pomaze)
- Styling
#1636 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
off topicdezurni_ucenik wrote:Freamon Lester wrote:Hjoj s'o ne meRem ovog papalnuka...sunceKOtepsija wrote: mogu joj roditelji bit tro-ugledni-odgojili su prvoklasnu kuravuAzra Sarić
Zena uspjesan doktor, a on njoj roditeljima izvlaci s kim je ona u ljubavnoj vezi kao dokaz loseg odgoja. S kim god da je njena stvar. Nema nista draze nego kad Bosnjo krene prebrojavati ljubavnike od nedostiznih picoka. Na kraju ona kurva i ne valja, a on zlatan samo niko ne prepoznaje taj njegov sjaj...
Eto ti bi volio ozenit curu koju su prije tebe guzili Ramiz i Ismet. Sto ne mogu ovog laznog moralisanja
Hajde Boga ti, kad moze Kebin mali ozeniti Severinu nakon sita i reseta koje je prosla, moze i neki anonimus ozeniti Azru.
- and
#1637 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
vi i ja nemamo nikakve lične odnose da vi mene lično pitatejao_situacije wrote:kako je jak liksahara1428 wrote:![]()
![]()
![]()
pa najjači je![]()
![]()
kakva su to pitanja
novinari veze nemaju ni na kakvom je on sastanku bio
-
The Realist
#1638 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ono gdje se meni čini da ga imaju je ono vezano za ambasadorku i da želi uticaj u ambasadi, tu mi izgleda dosta jasno, dok ostalo naravno nemamo dovoljno informacija.Alfons Kauders wrote: a lapsus, sorry
u "sud i tuzilastvo"... ja vazda zaboravim "sud" jbg
ne mislim da nemaju bas nista
ali nisam siguran da imaju dovoljno da ga osude...
al pazi, ne mora ni to biti neki dokaz nesposobnosti... mozda je dobio kartu u jednom smjeru za Kosovo? pa je ovo samo dio neceg veceg, cisto da ga "sklone" sa scene na odredjeno vrijeme
ako je to u pitanju, onda mu dzaba sve... ako je neko mnogo jaci od ovih nasih jebaca odlucio tako, onda je moguce da ce ga ovi nasi drzati na ledu nekoliko sedmica ili mjeseci
to je po meni jedina sansa da se nesto konkretno desi... ako sve ostane na nasim bekanima, pisi propalo
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1639 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
ćoek je 100% u pravu s ovim što im je reko.....kod nas je normala da npr. pred prošle izbore u TV studiju sjede struĆnjaci i lametiraju ode Smućkovoj "odluci" da se ne kandiduje po treči put za ćlana Precedništvasahara1428 wrote:![]()
![]()
![]()
tako i ovi novinari...vjerovatno sa pijace došli da jašu ministra s pitanjima o hapšenjima, a realno ne hapsi ministar...hapsi SIPA po papiru Tužilaštva BiH i sva pitanja koje je ova nepismena ali nafrilitana glupaća pokušala plasirati ministru treba da pita Tužilaštvo
-
zenit dozic
#1640 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Prvo da si pročito bilo koji moji post na bilo kojoj temi skonto bi koliko me boli čuna za bilo kojeg političara a posebno tornjaka.krakatoa wrote:Protesti su jedno a tvoji i Fahrini divljaci su do temelja spalili zgradu Vlade KS-a koja je starija od Vječnice i koja je nacionalni spomenik iz Austro-ugarskog doba. Također su u pepeo pretvorili državni arhiv, spalili zastavu BiH i napravili štetu od nekoliko desetina miliona KM. Sam arhiv je neprocjenjiv. Bolje ti je da posjetiš šefa i pomogneš mu u ovim teškim trenucima kada su mu čast i čednost ugroženi, nego da ga braniš po forumu bez ikakvog efekta.zenit dozic wrote:
Uhljebi se po prvi put stvarno prepali naroda pa počeli spinovat, jednostavno, a to što mi od svega tražimo senzaciju i teorije zavjere je dokaz koliko smo zatupljeni. Svugdje u demokratskom svijetu su protesti najobičnija pojava samo u nas je sve bauk zato nam i rade ovo 20 i kusur godina![]()
Nego ti se pripremi za rat
A u vezi paljenja samo ću ti postavit ovaj video, šta čovjek sa par klikera u glavi misli o tome, ovaj prvi sa snimka si ti
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1641 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
u nas za sad samo jedan Tornjak inficiranWHO: Virusom Zika zarazit će se četiri miliona ljudi
- Alfons Kauders
#1642 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
tacnoJoseMujica wrote:ćoek je 100% u pravu s ovim što im je reko.....kod nas je normala da npr. pred prošle izbore u TV studiju sjede struĆnjaci i lametiraju ode Smućkovoj "odluci" da se ne kandiduje po treči put za ćlana Precedništvasahara1428 wrote:![]()
![]()
![]()
a samo da su Ustav BiH letimićno pogledali znali bi da se nakon 2 uzastopna mandata mora pravit pauza po sili zakona...no to im ne smeta da seru dva sata o izborima
![]()
tako i ovi novinari...vjerovatno sa pijace došli da jašu ministra s pitanjima o hapšenjima, a realno ne hapsi ministar...hapsi SIPA po papiru Tužilaštva BiH i sva pitanja koje je ova nepismena ali nafrilitana glupaća pokušala plasirati ministru treba da pita Tužilaštvo
svaka mu cast na ovom, bas ih je obruko.. kriminalno
- and
#1643 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
naravno da je u pravu.koza iz rtrs-a pokušava da ga isprovocira nebulozama,al joj čovjek fino objasni.kaže znam ja da ti to moraš za svoju platu raditi,zna on i ko je poslao i zaštoJoseMujica wrote:ćoek je 100% u pravu s ovim što im je reko.....kod nas je normala da npr. pred prošle izbore u TV studiju sjede struĆnjaci i lametiraju ode Smućkovoj "odluci" da se ne kandiduje po treči put za ćlana Precedništvasahara1428 wrote:![]()
![]()
![]()
a samo da su Ustav BiH letimićno pogledali znali bi da se nakon 2 uzastopna mandata mora pravit pauza po sili zakona...no to im ne smeta da seru dva sata o izborima
![]()
- jao_situacije
#1644 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
samo je još falilo da izvadi skriptu i da joj objašnjavaand wrote:vi i ja nemamo nikakve lične odnose da vi mene lično pitatejao_situacije wrote:kako je jak liksahara1428 wrote:![]()
![]()
![]()
pa najjači je![]()
![]()
kakva su to pitanja
novinari veze nemaju ni na kakvom je on sastanku bio![]()
![]()
![]()
čuj jesam li ja uhapsio
onaj iza njega se smije
- Tabhana
#1645 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Jao Mektića, tužiće ga za nanošenje teških duševnih bolova, pojeo je frajer pa je israo pred svima. Koja dominacija, Jugoslovenska škola, kralj.
- ILVIIR
#1646 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
pici wrote:
![]()
![]()
polaHko samo do prvog tusiranja
dan x?
radoncic razdjevicen od zike
- Alfons Kauders
#1647 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
ovo je ono... das otkaz... za sva vremena napustis struku... prodas stan... preselis se na selo i do kraja zivota uzgajas patke...Tabhana wrote:Jao Mektića, tužiće ga za nanošenje teških duševnih bolova, pojeo je frajer pa je israo pred svima. Koja dominacija, Jugoslovenska škola, kralj.
fakat sramota, mogu mislit kako ce je kolege jebavat
- jao_situacije
#1648 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
i stoji 5 minuta i objašnjava joj
a onaj ga drugi moli, ministre molim vas da vas pitam
a onaj ga drugi moli, ministre molim vas da vas pitam
- Tabhana
#1649 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Mislim da se radi o starijoj novinarski, valjda će u prijevremenu penzijuAlfons Kauders wrote:ovo je ono... das otkaz... za sva vremena napustis struku... prodas stan... preselis se na selo i do kraja zivota uzgajas patke...Tabhana wrote:Jao Mektića, tužiće ga za nanošenje teških duševnih bolova, pojeo je frajer pa je israo pred svima. Koja dominacija, Jugoslovenska škola, kralj.
fakat sramota, mogu mislit kako ce je kolege jebavat
Šteta pa nema više tako sposobnih ljudi, govornika, nama toga fali uveliko.
- Toffee karamela
#1650 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
...
Last edited by Toffee karamela on 28/01/2016 15:26, edited 2 times in total.