Pa ona bi dobila to a da njen covo sto radi u amabasadi SAD bi uticao na tuzilastvo itdYahweh wrote:Mene zivo zanima ko je ta ambasadorica u sloveniji i koji faktor je ona u svemu ovom? Zbog cega bi Radoncic, Bakir & Co pravili uslugu njoj i osigurali joj poziciju u nekoj EU drzavi? Kontam ja štela, veza... ali bas tako ofirno i po kratkom postupku? Pitam se gdje je gorilo
Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
-
Vidal89
#1351 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
- oldtajmer
#1352 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
i ova azra saric mi po prezimenu vuce kao da je iz gacka,sad da li pripada gatackom klanu to je pitanje
- It_is_a_Leclerc
#1353 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Mene samo iznova šokira činjenica koliko ovi "visoki" političari državu doživljavaju kao igru Monopola. Ove razmjene poruka i slično to samo potcrtavaju. Kao neka bizarna igra taktike u kojoj se oni nadmeću, podmeću, smišljaju urote i planove, a da pritom građane niko u tim porukama ne zarezuje ni za suhu šljivu. Taj nivo bešćutnosti, spremnosti da se država, da se neki procesi, ekonomski, politički i ini, koriste kao potezi u partiji šaha je stvarno nešto neviđeno.
Čovjek očekuje minimum, ali stvarno minimum nekog morala, nekog ozbiljnog percpiranja momenta i stanja u kojem se nalazi društvo, ali ne - oni i dalje, 20 godina poslije rata, na isti način, gospodare žabokrečinom, u magli, prljavštini, primitivizmu, generalnom neuspjehu svih i svakog, sa frustriranim građanima koji ne idu na izbore, i onima koji idu i svaki put pogriješe. Kad se magluština iznad ove nesretne zemlje raziđe, pitanje je hoće li ovi, Fahrudin, Bakir, Željko i drugi, uopšte imati pijuna za igru.
Što se Radončića tiče, naravno da podržavam rad pravosuđa i sve to. Sam pao sam se ubio. Samo je problem što i ovi koji ga hapse, kao i on sam, vrlo dobro znaju da na kraju dana, kad se partija resetuje, oni opet imaju volje i čime da igraju.
Čovjek očekuje minimum, ali stvarno minimum nekog morala, nekog ozbiljnog percpiranja momenta i stanja u kojem se nalazi društvo, ali ne - oni i dalje, 20 godina poslije rata, na isti način, gospodare žabokrečinom, u magli, prljavštini, primitivizmu, generalnom neuspjehu svih i svakog, sa frustriranim građanima koji ne idu na izbore, i onima koji idu i svaki put pogriješe. Kad se magluština iznad ove nesretne zemlje raziđe, pitanje je hoće li ovi, Fahrudin, Bakir, Željko i drugi, uopšte imati pijuna za igru.
Što se Radončića tiče, naravno da podržavam rad pravosuđa i sve to. Sam pao sam se ubio. Samo je problem što i ovi koji ga hapse, kao i on sam, vrlo dobro znaju da na kraju dana, kad se partija resetuje, oni opet imaju volje i čime da igraju.
-
Samprotivsviju
#1354 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ma kakav klanoldtajmer wrote:i ova azra saric mi po prezimenu vuce kao da je iz gacka,sad da li pripada gatackom klanu to je pitanje
Mala se udara ko da ima kasko, vidis da i glave padaju zbog nje
- O'zone
- Globalni moderator
#1355 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Adanooooo ne diraj mi posoooo....sumirprimus wrote:Tusi kospe..scepin nema greske....General War wrote:O'zone wrote:Kikiriki, kospiceeeeeeee, kikiriki, kospiceeeeeeee se......![]()
- Baltazar_khan
#1356 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
ja s kakvim se sve krimosima ta azra sarić goozila... prva qrava u bošnjaka 
-
Nero Histrion
#1357 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Odbrana kaze kako nema nista kompromitirajuce u porukama. 
-
zenit dozic
#1358 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Tabhana živ bio, đe nestade, sazna li šta o Azri
Pitaj babu
možda on zna, 79, 80 godište, da ti pomognem
Last edited by zenit dozic on 28/01/2016 00:23, edited 1 time in total.
- dustaban
#1359 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
A sta li je onda tek Vasvija Vidovic?Baltazar_khan wrote:ja s kakvim se sve krimosima ta azra sarić goozila... prva qrava u bošnjaka
- General War
#1360 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Znaci, nismo zadovoljni zadnjim zakljuccima iz centrale?It_is_a_Leclerc wrote:Mene samo iznova šokira činjenica koliko ovi "visoki" političari državu doživljavaju kao igru Monopola. Ove razmjene poruka i slično to samo potcrtavaju. Kao neka bizarna igra taktike u kojoj se oni nadmeću, podmeću, smišljaju urote i planove, a da pritom građane niko u tim porukama ne zarezuje ni za suhu šljivu. Taj nivo bešćutnosti, spremnosti da se država, da se neki procesi, ekonomski, politički i ini, koriste kao potezi u partiji šaha je stvarno nešto neviđeno.
- General War
#1361 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ona pokriva Multi domenudustaban wrote:A sta li je onda tek Vasvija Vidovic?Baltazar_khan wrote:ja s kakvim se sve krimosima ta azra sarić goozila... prva qrava u bošnjaka
-
megaman4
#1362 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
E ovo je zanimljivo. Da li je Inzku narađeno sa strane da počne sa čišćenjem političke scene u BiH? On sigurno nešto zna? Kako god bačena je kost.pumica wrote:Znakovito ...
Inzko preporucuje masovno hapsenje"Predstojećih sedmica i mjeseci političari će se naći u centru pažnje kao nikada do sada. Uvjeren sam da je izbor sa kojim se suočavaju u suštini vrlo jednostavan - odlučno se okrenuti budućnosti ili i dalje držati ovu zemlju taocem njihovih ličnih ciljeva i ambicija", rekao je visoki predstavnik.
Last edited by megaman4 on 28/01/2016 00:27, edited 1 time in total.
- Baltazar_khan
#1363 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
u ovim razgovorima se spominje i razgovor između fahre i doktora talirevića.
i ovaj talirević je mutan lik.Tužitelj Mihajlović potom je pročitao razgovor između Fahrudina Radončića i doktora Emira Talirevića, koji ga moli da se objavi afirmativni tekst u „Dnevnom avazu“ o Sebiji Seki Izetbegović.
„Kasno je sada. Ne može meni Bakir montirati 20 godina robije, a ja da mu štitim ženu. Poslije godinu i po dana, koliko mi pakuje Kelmendija, ide kontraofanziva“, ljutito je odgovorio Radončić.
Code: Select all
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/13058/moja_mala_klinika_legalni_zdravstveni_kriminal.html-
zenit dozic
#1364 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Molim vas da ne začatavate temu dok se Tabhana ne javi sa informacijama o Azri, unaprijed hvalaBaltazar_khan wrote:u ovim razgovorima se spominje i razgovor između fahre i doktora talirevića.
i ovaj talirević je mutan lik.Tužitelj Mihajlović potom je pročitao razgovor između Fahrudina Radončića i doktora Emira Talirevića, koji ga moli da se objavi afirmativni tekst u „Dnevnom avazu“ o Sebiji Seki Izetbegović.
„Kasno je sada. Ne može meni Bakir montirati 20 godina robije, a ja da mu štitim ženu. Poslije godinu i po dana, koliko mi pakuje Kelmendija, ide kontraofanziva“, ljutito je odgovorio Radončić.
Code: Select all
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/13058/moja_mala_klinika_legalni_zdravstveni_kriminal.html
- MMM1977
#1365 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ja poznajem Azru još od kada je bila klinka, jeste iz Mostara. Ali mi nije jasno odakle ona u ovim vodama, ugledni roditelji (majka profesor njemačkog, otac nesto na građevinskom fakultetu ako se dobro sjećam) a i ona je fino dijete bila. U Sa su dosli svi nakon rata koji su proveli u Rijeci.
- Tabhana
#1366 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Čusta nakva.zenit dozic wrote:Tabhana živ bio, đe nestade, sazna li šta o AzriPitaj babu
možda on zna, 79, 80 godište, da ti pomognem
- oldtajmer
- Tabhana
#1368 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Pisao je već jedan malo više o tome. Moguće da je išla u moju srednju prije 15 godina.zenit dozic wrote:Brato de skontaj, saznaj ko je ova Azra od čijih je kućaTabhana wrote:
Guglao, ako je ova prva sa google-a, onda mislimo na istu, u nekakvoj haljini. Oprostio bi joj fahri zatvor![]()
Mostarka, došla da studira u Sa tu i ostala, spetljala se s Ćelom i tu priča počinje.
- MMM1977
#1369 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Srednju krenula u Rijeci, nastavila u Sa.Tabhana wrote:Pisao je već jedan malo više o tome. Moguće da je išla u moju srednju prije 15 godina.zenit dozic wrote:Brato de skontaj, saznaj ko je ova Azra od čijih je kućaTabhana wrote:
Guglao, ako je ova prva sa google-a, onda mislimo na istu, u nekakvoj haljini. Oprostio bi joj fahri zatvor![]()
Mostarka, došla da studira u Sa tu i ostala, spetljala se s Ćelom i tu priča počinje.
- It_is_a_Leclerc
#1370 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ne znam o kakvoj centrali sad govorite. Zar nisam ja u SDA ?General War wrote:Znaci, nismo zadovoljni zadnjim zakljuccima iz centrale?It_is_a_Leclerc wrote:Mene samo iznova šokira činjenica koliko ovi "visoki" političari državu doživljavaju kao igru Monopola. Ove razmjene poruka i slično to samo potcrtavaju. Kao neka bizarna igra taktike u kojoj se oni nadmeću, podmeću, smišljaju urote i planove, a da pritom građane niko u tim porukama ne zarezuje ni za suhu šljivu. Taj nivo bešćutnosti, spremnosti da se država, da se neki procesi, ekonomski, politički i ini, koriste kao potezi u partiji šaha je stvarno nešto neviđeno.
-
Tarzo
#1371 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Korisničkoime wrote:Kao prvo cestitke na do sada dosljednom trolanju nije lako smislit tolike gluposti mada mali smetas opstu sprdnju sa Fahrom.Tabhana wrote:Hajmo sada malo ozbiljno![]()
Je li Fahrudin Radončić zaista najveći problema u BiH? Ja sam uz njega, razlog je jednostavan, pravda za sve ili nikako. Ispada sada samo Fahro kriv za sve, a ostali pošteniji samo tako, ma ja.
PS: Nisam član niti jedne stranke u BiH, niti ću ikad biti.
Kao drugo nije najveci ali je jedan od problema drugi su Zlaja, Bake, Dodo, Cova i kompanija. Eh u nekom boljem svijetu mi bi njih sve gledali u KPD Zenica medutim ako ne mogu svi odjednom onda makar jedan po jedan, kad bi tako islo ja bi bio prezadovoljan.
Medutim mislim da na kraju nece dohakati Fahri mada je svima bilo jasno da ce pokusati i da ce i dalje pokusavati jal zboh Havazovog reketa jal zbog toga sto se Fahro zadnjih 20 godina prodavao onom ko najvise placa i na kraju zasrao sa svima.
Zar nije Zlaja politički rahmetlija?
Ni SDP ni Trenerko trenutno nisu bitni, a Lagumdžiju više niko i ne spominje.
- Janjicar
#1372 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
A Fahro gleda u ovaj sto a na njemu Zika davno ucrtao svoje imeoldtajmer wrote:
Zika 2013 godina
- Tabhana
#1373 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Onda nije, ko joj je otac u Mostaru, ima ih masa vamo?
-
zenit dozic
#1374 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Aha haj nek se neko javio, ko zna nešto, dajte još štogod
Svi smo mi

Svi smo mi

- Tabhana
#1375 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Što te toliko to zanima?