Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post Reply
JThomas

#1001 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JThomas »

Kao prvo, moja pripadnost SDA je potpuna i trajna, jer su njena programska opredjeljenja u potpunosti identična mojem shvatanju jačanja i razvoja države, jednakopravnosti njenih građana kao i političkoj, nacionalnoj i vjerskoj afirmaciji bosnjačkog naroda. Vođen takvim principima, počeo sam se konkretno baviti stranačkim i političkim pitanjima upravo u vrijeme prve kandidature Bakira Izetbegovića za funkciju člana Predsjedništva BiH, prepoznavši u njemu lidera koji dugoročno, strateški i odgovorno zna i može realizirati ove ciljeve i nastaviti dalju realizaciju državotvorne politike SDA.

Tada sam i postao jedan od saradnika predsjednika Izetbegovića stavljajući sve svoje kapacitete u funkciju realizacije njegovih kao i programskih opredijeljenja SDA. I nikada se zbog toga nisam pokajao. Naprotiv, bila mi je i ostala čast da sarađujem sa predsjednikom Izetbegovićem. I naravno da moja podrška nikada nije bila, niti će biti upitna. Zbog toga želim razočarati sve nove "dušebriznike", a obradovati sve dobronamjerne članove SDA koji razumiju aktuelna dešavanja: odnos predsjednika Izetbegovića i mene je odličan, i baziran na potpunoj podršci i povjerenju.
a i ovo stvarno, što se pametan stidi budala se ponosi, uvijek bilo...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1002 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by pici »

Tabhana wrote:Opet ti nije tako lepo kao u Novalića hejteru. Mi SDA jungen se borimo za sve graDŽane u BEJ-HA, samo čekamo da ovi staru odu, da moRemo nešto promeniti.
tako je braLe tipkaj Crpskije da te Ceo svet Čita :mrgreen: :bih:
iPod

#1003 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by iPod »

pici wrote:
iPod wrote:http://www.sudbih.gov.ba/?id=4267&jezik=b
Saopštenje za javnost Suda Bosne i Hercegovine
(27.01.2016. 13:56)

Ročište povodom prijedloga Tužilaštva BiH za određivanje pritvora Fahrudinu Radončiću u predmetu Bakir Dautbašić i dr. zakazano je za danas, 27.01.2016. godine, sa početkom u 16.00 sati, u sudnici 6.
da se vratimo temi, jebat ove SDA jungerse... znaĆi jošH maljo i
Pizzi ja se iskreno nadam da će Sud BiH ipak postupiti po zahtjevu tužilaštva, iako je pritisak ogroman. Banksy je dobro analizirala naslove na portalima, upregnuli su sve ali ipak nadam se da im pritisak neće uroditi plodom.

http://prntscr.com/9vinwh
Tabhana

#1004 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tabhana »

Uz Fahru do kraja!

Koalicija Ujedinjenih Bošnjaka sa kojom apliciramo uskoro za EU je trn u oku svim hejterima proevropske Bej-ha. Zakopali smo šjekire sa Bakirom, samo u interesu naroda, jer mi volimo narod.

@pici

Ja sam bre sda jugend, nekad sbb, malo srbin, malo bošnjak, a ti si običan hejter kojem u interesu nije država nego samo pojedinac. Ne vidiš širu sliku i koliko se političari žrtvuju da bi takvi kao ti mogli tipkati iz toplih domova za samo 19.90KM mjesečno, included pdv.

:bih:
muzicar_iz_parka

#1005 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by muzicar_iz_parka »

Tabhana wrote:@MyTao

Ako imaju interesa u Crnoj Gori, ovo oko nato-a, onda imaju sigurno i u Bej-ha. Rusija se boji baza Amerikanaca koji su jako blitzu njihovim granicama. Rusija igra na silu jer nemaju diplomatiju osim u ortodoksnim zemljama. Ova borba traje još od tisuću peteset četvrte.

Bosna jeste zadnje sviralo na Evropi u rangu Kosova, ali opet ćemo i mi postati vruća roba za stotinjak godina zbog svojih nekih bogatsava i strateške pozicije.
Neko je spavao kad se učila historija.
Bukvalno do 1945 među samim zapadnim silama se ratovalo, a ti pričaš o nekoj borbi istok-zapad koja traje od 1054 godine.
Blokovska podjela svijeta i borba za uticaj počinje tek od 1950ih godina.
SAD kao država postoji nekih 200 godina, njihovo petljanje u svijet van američkog kontinenta počinje tek u ww2 i jednim djelom pred završetak ww1 te povlačenje iz evropskih problema nakon toga.

Jebeš to čekanje 100 godina, od toga ni 4. koljeno današnje generacije neće ništa imati.
pici

#1006 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by pici »

iPod wrote:
Ja se nadam da će Sud BiH ipak postupiti po zahtjevu tužilaštva, iako je pritisak ogroman. Banksy je dobro analizirala naslove na portalima, upregnuli su sve ali ipak nadam se da im pritisak neće uroditi plodom.

http://prntscr.com/9vinwh
ja se nadam jedno mjesečnom pritvoru al hajde ga znaj, može biti da je pritisnut da propjeva protiv nekog, puno novca je prošlo kroz njegove ruke boga pitaj kome je stao na žulj, neko krupan jeste sigurno...
jao_situacije

#1007 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by jao_situacije »

kako zajebavaju ovaj sbb to nije normalno :lol:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1008 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by JoseMujica »

FAHRUDIN HASANOVIĆ: Puške me nije bilo strah, ali se bojim montiranih procesa!
:lol: :lol: :lol: :lol: ćuj ovog dotornjaka
Tabhana

#1009 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Tabhana »

muzicar_iz_parka wrote:
Tabhana wrote:@MyTao

Ako imaju interesa u Crnoj Gori, ovo oko nato-a, onda imaju sigurno i u Bej-ha. Rusija se boji baza Amerikanaca koji su jako blitzu njihovim granicama. Rusija igra na silu jer nemaju diplomatiju osim u ortodoksnim zemljama. Ova borba traje još od tisuću peteset četvrte.

Bosna jeste zadnje sviralo na Evropi u rangu Kosova, ali opet ćemo i mi postati vruća roba za stotinjak godina zbog svojih nekih bogatsava i strateške pozicije.
Neko je spavao kad se učila historija.
Bukvalno do 1945 među samim zapadnim silama se ratovalo, a ti pričaš o nekoj borbi istok-zapad koja traje od 1054 godine.
Blokovska podjela svijeta i borba za uticaj počinje tek od 1950ih godina.
SAD kao država postoji nekih 200 godina, njihovo petljanje u svijet van američkog kontinenta počinje tek u ww2 i jednim djelom pred završetak ww1 te povlačenje iz evropskih problema nakon toga.

Jebeš to čekanje 100 godina, od toga ni 4. koljeno današnje generacije neće ništa imati.
Mah, kakva historija, nemaš ništa od nje osim biroa :wink:

Guglaj tu godinu, možda shvatiš što sam je napisao.
pici

#1010 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by pici »

JoseMujica wrote:
Image

dizajneri rade li rade :mrgreen: :bih:
Banksy

#1011 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Banksy »

iPod wrote: Pizzi ja se iskreno nadam da će Sud BiH ipak postupiti po zahtjevu tužilaštva, iako je pritisak ogroman. Banksy je dobro analizirala naslove na portalima, upregnuli su sve ali ipak nadam se da im pritisak neće uroditi plodom.
Nisi shvatio :D Banksy je analizirala naslove da pokaže da ''Čampare'' & Co. pored Slobodne Bosne drže i Klix, otud oni ''transkripti''.
Juliuscezar

#1012 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Juliuscezar »

salik79 wrote:Ne znam da li je bilo, ali vrijedi jos jednom postavit' :mrgreen:

http://m.avaz.ba/clanak/216644/gradani- ... namjesteno

Ljudi mahniti hodaju ulicama... PlaĆu...Sve zbog FahrOVE gologote. :run:

:lol:
Bebe neutjesno placu, ne pomaze ni majcino mlijeko.
MyTao

#1013 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by MyTao »

Idriz wrote:
ako dizes gajbe ne znaci da kontas kako menadzment funkcionise.
Da sam razmisljao kao ti i vjerovao da moja sudbina zavisi od nekog ko nikada nije ni cuo za mene, vjerovatno da bi sada dizao gajbe... Mislim, vjeruje ako zelis, ako ne nastavi po svom...
General War

#1014 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by General War »

JoseMujica wrote:
:lol: :lol: :lol: Pa tacno, sumnjam da je bio na dometu puske...najblize mozda minobacac 82mm :D
starii

#1015 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by starii »

sve likovi iz nekog crtanog :D

neka ga malo iza resetaka da se narod odmori od njega :bih:
salik79

#1016 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by salik79 »

JThomas wrote:
Kao prvo, moja pripadnost SDA je potpuna i trajna, jer su njena programska opredjeljenja u potpunosti identična mojem shvatanju jačanja i razvoja države, jednakopravnosti njenih građana kao i političkoj, nacionalnoj i vjerskoj afirmaciji bosnjačkog naroda. Vođen takvim principima, počeo sam se konkretno baviti stranačkim i političkim pitanjima upravo u vrijeme prve kandidature Bakira Izetbegovića za funkciju člana Predsjedništva BiH, prepoznavši u njemu lidera koji dugoročno, strateški i odgovorno zna i može realizirati ove ciljeve i nastaviti dalju realizaciju državotvorne politike SDA.

Tada sam i postao jedan od saradnika predsjednika Izetbegovića stavljajući sve svoje kapacitete u funkciju realizacije njegovih kao i programskih opredijeljenja SDA. I nikada se zbog toga nisam pokajao. Naprotiv, bila mi je i ostala čast da sarađujem sa predsjednikom Izetbegovićem. I naravno da moja podrška nikada nije bila, niti će biti upitna. Zbog toga želim razočarati sve nove "dušebriznike", a obradovati sve dobronamjerne članove SDA koji razumiju aktuelna dešavanja: odnos predsjednika Izetbegovića i mene je odličan, i baziran na potpunoj podršci i povjerenju.
Pretpostavljam da je sve bilo iz "entuzijazma" i na "volonterskoj" osnovi!? Cast nije sala :mrgreen:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#1017 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by mali_milojica »

Desavanja iz centrale SBB,ali iz glavnog urednistva Avaza. Na trenutak se vidi i Ismeta Dervoz :D
General War

#1018 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by General War »

bhnapoleon1 wrote:

Bebe neutjesno placu, ne pomaze ni majcino mlijeko.
Navodno pred parlamentom BiH :D

Image
condy

#1019 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by condy »

Za SBB najgori dani dosli kad su dobili dio vlasti. Nadam se da ce propasti. To im zelim od srca...i ne samo njima :D
Danguba

#1020 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Danguba »

Spandjijalo Fahra... :shock:

...nevina. :lol: :lol:
jasko_ba

#1021 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by jasko_ba »

Image
Ako ga sad ne puste, nece nikada. :lol:
mO k3

#1022 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by mO k3 »

http://www.atvbl.com/tuzilastvo-bih-izd ... da-dodika/

nije o fahri ,ali je li njegovo hapsenje povod za hapsenje dodika??
sunceKOtepsija

#1023 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by sunceKOtepsija »

JThomas wrote:

ja mislio ovo pisao HM :lol: moradoh guglat, campara aljosa, pa zar oni i nisu neki rod izetbegovicu, osim sto su to sto jesu
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... povjerenju
Samprotivsviju

#1024 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by Samprotivsviju »

Penzioneri ispred Tuzilastva :D

Image
jao_situacije

#1025 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!

Post by jao_situacije »

šta mislite koliko su ljudi morali zaustaviti da dobiju 5 odgovora da su građani šokirani uplašeni i da ne znaju šta da rade bez fahra

:mrgreen:
Post Reply