Sabanu ?citadela wrote: Sta si pozelio ili sta zelis Titu ?
Sto njemu to i sebi.
Sabanu ?citadela wrote: Sta si pozelio ili sta zelis Titu ?
Odmah ce traziti treciKENJAC wrote:Jel ono njegov unuk studira u Mostaru ? Joj kad tek taj dodje na vlast!
Kindzadza wrote:Saucesce porodici velikog vodje...
Tezak udarac za narod Severne Koreje.
Alfons Kauders wrote:vidim neki zale "dragog vodju"... borca protiv mrske amerike i kapitalizma...![]()
stvarno mi nije jasno kako iko ima obraza da oplakuje ovog imbecila... al et, haman svako ko je protiv amera po defaultu valja... pa bujrum, izazite zaljenje i urucite saucesce, vama na cast
ma duša od cojka--merhametli sam takokaranana wrote:zna li se nesto vise o njegovom sinu, odnosno o njegovim stavovima, jeli konzervativniji ili liberalniji?
čuj imaš auto, odakle ti lova frajeru, odakle ti lova frajerumuha_sa wrote:ma duša od cojka--merhametli sam takokaranana wrote:zna li se nesto vise o njegovom sinu, odnosno o njegovim stavovima, jeli konzervativniji ili liberalniji?![]()
-mene ubi kako cu sad snijeg s auta skinut--a trebo bih
Ja sam cuo da je zesci od babe....jedan ovdasnji novinar je uzeo od njega interviju...nemogu se sada sjetiti detaljakaranana wrote:zna li se nesto vise o njegovom sinu, odnosno o njegovim stavovima, jeli konzervativniji ili liberalniji?
doslo vrijemejapin_mutapi wrote:zašto je kim morao biti ubiVen
kako li će ovog novog gnoma zvatispreca wrote:Ja sam cuo da je zesci od babe....jedan ovdasnji novinar je uzeo od njega interviju...nemogu se sada sjetiti detaljakaranana wrote:zna li se nesto vise o njegovom sinu, odnosno o njegovim stavovima, jeli konzervativniji ili liberalniji?
Gandalf wrote:čuj imaš auto, odakle ti lova frajeru, odakle ti lova frajerumuha_sa wrote:ma duša od cojka--merhametli sam takokaranana wrote:zna li se nesto vise o njegovom sinu, odnosno o njegovim stavovima, jeli konzervativniji ili liberalniji?![]()
-mene ubi kako cu sad snijeg s auta skinut--a trebo bih
ko smo to mi? napisi, "ja o njemu znam", a ne mi.leo_ wrote:mi o njemu i njegovoj drzavi znamo sve ono sto su nam mediji zapada servirali. recimo, o Libiji znamo puno vishe, jer su nasa raja isla dole raditi, pa svi znaju da ono sto se pricalo je u stvari samo prica zapada. medjutim, opet mi Bosanci bez igdje icega najbolje znamo kako je lose u S. Koreji i bilo gdje drugo.
De ba muha sto si takimuha_sa wrote:![]()
-ništa me ne pitaju teškoj sam žalosti--hajra mi od života neJma--sjevba me ova vijest na sabahu
![]()
mislim na snijeg-pogledah kroz džam ( što rekla moja rahmetli pranana-za prozor ) kad ono snijega ja nemam lovu za garažu
![]()
agnostic_front wrote:leo_ wrote:
Znamo kako je kome na cijeloj planeti, jer cim pogledamo CNN i BBC, znaci suprotno je od toga, i gotovo. I po defaultu, gdje god je americka noga krocila, tu je prije bila uzivancija, sad je jad i cemer.
Kakva je ovo zamjena teza, krivi Ameri?AlienBiH wrote:agnostic_front wrote:leo_ wrote:
Znamo kako je kome na cijeloj planeti, jer cim pogledamo CNN i BBC, znaci suprotno je od toga, i gotovo. I po defaultu, gdje god je americka noga krocila, tu je prije bila uzivancija, sad je jad i cemer.
Balkan je ociti primjer.
Kindzadza wrote:Doduse, ni nama pod cionistickoanglosaksonskom demokratijom nista nije bolje.spreca wrote:Sa sinom naslednikom ....tom narodu nikada nece svanuti...nedo bog nikomKindzadza wrote:Saucesce porodici velikog vodje...
Ja mislio ti otiso na sahranuKindzadza wrote:Doduse, ni nama pod cionistickoanglosaksonskom demokratijom nista nije bolje.spreca wrote:Sa sinom naslednikom ....tom narodu nikada nece svanuti...nedo bog nikomKindzadza wrote:Saucesce porodici velikog vodje...