Umro Kim Jong Il
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#1 Umro Kim Jong Il
Kim Jong Il je umro. Valjda ce sada svanuti i sjeverno koreanskom narodu ako na celo drzave ne dodje njegov sin ili neko njemo slican ili cak i svirepiji.
Svaku srecu zelim Sjevernoj Koreji, a njemu mjesto u dzehenemu.
http://worldnews.msnbc.msn.com/_news/20 ... ng-il-dies
- atko
#2 Re: Umro Kim Jong Il
E sad ce i kod njih da upale svjetlo
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#3 Re: Umro Kim Jong Il
Koatko wrote:E sad ce i kod njih da upale svjetlo
Prekidac za paljenje svijetla je mozda isti i za n. bojeve glave.
- citadela
#4 Re: Umro Kim Jong Il
Sta je on to Tebi skrivio ?Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Kim Jong Il je umro. Valjda ce sada svanuti i sjeverno koreanskom narodu ako na celo drzave ne dodje njegov sin ili neko njemo slican ili cak i svirepiji.
- Comrad
#5 Re: Umro Kim Jong Il
Al mi nikako nece bit jasni ovi ameri. Pricati o nuklearnom naoruzanju, a imas u dvoristu najvece zalihe + prvi si ih ikada upotrijebio u vojne svrhe. Pricaju o miru u svijetu, nema gdje ne ratuju. Pricaju o okolisu, ekologiji, a najveci zagadjivaci na svijetu...ne znam samo ko vise pada na te price.
Da bog da s. koreja imala jos duplo vise nukl. naoruzanja...i iran i ostali. Pa nek debeli amerikanci malo zive u strepnji.
Da bog da s. koreja imala jos duplo vise nukl. naoruzanja...i iran i ostali. Pa nek debeli amerikanci malo zive u strepnji.
- citadela
#6 Re: Umro Kim Jong Il
Kako nevino ..
Jesi to zakljucio smrcu Kim Jong Ila ili prije jos
Jesi to zakljucio smrcu Kim Jong Ila ili prije jos
-
Goblin
#7 Re: Umro Kim Jong Il
Nema tvoja price veze ni sa S.Korejom ni sa Kim Jongom, Popricaj sa Ujgurima,Tibetancima kako je pod Kinezima,pitaj Cehe i Poljake kako je bilo pod Rusima,pa ces onda znati da su Ameri zlatni i da im je svaka zlatna.Comrad wrote:Al mi nikako nece bit jasni ovi ameri. Pricati o nuklearnom naoruzanju, a imas u dvoristu najvece zalihe + prvi si ih ikada upotrijebio u vojne svrhe. Pricaju o miru u svijetu, nema gdje ne ratuju. Pricaju o okolisu, ekologiji, a najveci zagadjivaci na svijetu...ne znam samo ko vise pada na te price.
Inace velikom i dragom vodji RIP. Slava mu !!
-
Ima Bosne_Bice Bosne
#8 Re: Umro Kim Jong Il
Meni nista, ali znam neke kojima jeste.citadela wrote:Sta je on to Tebi skrivio ?Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Kim Jong Il je umro. Valjda ce sada svanuti i sjeverno koreanskom narodu ako na celo drzave ne dodje njegov sin ili neko njemo slican ili cak i svirepiji.
Meni nista nisu skrivili ni Staljin, ni Hitler, ni bilo koji drugi diktator iz daljnjeg okruzenja, sto opet ne znaci da bi im ja pozelio blagodati i udobnost dzeneta iliti raja.
- žulijan asanž
#9 Re: Umro Kim Jong Il
sad kad se mali dočepa "dugmadi" ima da nejbemo svi od triglava do fukušime
-
Kindzadza
#10 Re: Umro Kim Jong Il
Saucesce porodici velikog vodje...
Tezak udarac za narod Severne Koreje.
-
Kindzadza
#11 Re: Umro Kim Jong Il
Jesu li ti sta skrivili mozda Barak oSama, Bus, Sarkozi, Bler, Netenjahu?Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Meni nista nisu skrivili ni Staljin, ni Hitler, ni bilo koji drugi diktator iz daljnjeg okruzenja, sto opet ne znaci da bi im ja pozelio blagodati i udobnost dzeneta iliti raja.
- spreca
#12 Re: Umro Kim Jong Il
Sa sinom naslednikom ....tom narodu nikada nece svanuti...nedo bog nikomKindzadza wrote:Saucesce porodici velikog vodje...
-
shin
#13 Re: Umro Kim Jong Il

RIP Kim, leader of the best Korea
-
Kindzadza
#14 Re: Umro Kim Jong Il
Doduse, ni nama pod cionistickoanglosaksonskom demokratijom nista nije bolje.spreca wrote:Sa sinom naslednikom ....tom narodu nikada nece svanuti...nedo bog nikomKindzadza wrote:Saucesce porodici velikog vodje...
- žulijan asanž
#15 Re: Umro Kim Jong Il
sick
kako reve, a u sebi konta ko tejebe govno jedno
- citadela
#16 Re: Umro Kim Jong Il
Eh, a ovome si bas pozelio dzehennem ..Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Meni nista, ali znam neke kojima jeste.citadela wrote:Sta je on to Tebi skrivio ?Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Kim Jong Il je umro. Valjda ce sada svanuti i sjeverno koreanskom narodu ako na celo drzave ne dodje njegov sin ili neko njemo slican ili cak i svirepiji.
Meni nista nisu skrivili ni Staljin, ni Hitler, ni bilo koji drugi diktator iz daljnjeg okruzenja, sto opet ne znaci da bi im ja pozelio blagodati i udobnost dzeneta iliti raja.
Sta si pozelio ili sta zelis Titu ?
- žulijan asanž
#17 Re: Umro Kim Jong Il
ja titu zelim gore pi*ke k'o salate
uvijek je volio pristavit i vjerujem da se i tamo snašao

uvijek je volio pristavit i vjerujem da se i tamo snašao
-
Krone
#18 Re: Umro Kim Jong Il
Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Kim Jong Il je umro. Valjda ce sada svanuti i sjeverno koreanskom narodu ako na celo drzave ne dodje njegov sin ili neko njemo slican ili cak i svirepiji.
Zasto se za sve sto se desi mora otvarati tema na forumu ?!?!??!?!?!!?
WTFFFFFF
- žulijan asanž
#19 Re: Umro Kim Jong Il
Krone wrote:Zasto se za sve sto se desi mora otvarati tema na forumu ?!?!??!?!?!!?
WTFFFFFF
- muha_sa
#20 Re: Umro Kim Jong Il
Umro Kim Jong Il
bezkurac
bezkurac
- Bosnolog
#21 Re: Umro Kim Jong Il
U stabu NVZ stranke opsta zalost iznenadne smrti prijatelja i saveznika,idi @muha_sa izrazi saucesce ozaloscenoj i vjernoj ekipi Kim Jogzija II i cestitaj na ustolicenju Kim Jongzija III -egmuha_sa wrote:Umro Kim Jong Il![]()
bezkurac
Last edited by Bosnolog on 19/12/2011 09:22, edited 1 time in total.
- spreca
#22 Re: Umro Kim Jong Il
sjecam se da je prije cca 6 godina dolazio u rusiju vlakom svojim,jer nesmije u avionmuha_sa wrote:Umro Kim Jong Il![]()
bezkurac
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
-
Ima Bosne_Bice Bosne
#24 Re: Umro Kim Jong Il
Ma jok, ja ih gotivim haman ono pravo.Kindzadza wrote:Jesu li ti sta skrivili mozda Barak oSama, Bus, Sarkozi, Bler, Netenjahu?Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Meni nista nisu skrivili ni Staljin, ni Hitler, ni bilo koji drugi diktator iz daljnjeg okruzenja, sto opet ne znaci da bi im ja pozelio blagodati i udobnost dzeneta iliti raja.
-
KENJAC
#25 Re: Umro Kim Jong Il
Jel ono njegov unuk studira u Mostaru ? Joj kad tek taj dodje na vlast!