Umrla je drugarica Milka
- kiky
#26 Re: Umrla je drugarica Milka
sa milkom je kriza, u jugoslaviju, ušla na velika vrata ...

- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#27 Re: Umrla je drugarica Milka
Azem Vlasi je ovaj iza oficira koji je u gro planu.psydelija wrote:Azem Vljasi i levo Borisav Jovic...a ko je uniformisaniCyber-harambashica wrote:Nek joj je laka zemlja
Ko je onaj tip desno od Tita?![]()
Secam se Milke sa Dnevnika u 19:30 h koji je nekako bio obavezan.
Laka ti crna zemlja!
Borisav Jovic, ...
Ovaj sijedi iza Tita je Vladimir Bakaric.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#28 Re: Umrla je drugarica Milka
Ipak, je ulje stiglo kasnije,...Primio bih 10 štos-nos-patos udaraca da mi je ondašnjeg ulja, ''k'o dukat žuto'' i bez primjesa ulja od GM soje.probuseni $ wrote:Da je nama sad ova ekipa sa slike kakva god bila da bila ...Samo oni su mogli razbucati cetnike ustase i balije ...
RIP Milka. ...ali nisam zaboravio samar zbog ulja kojeg nisam docekao...
Današnje ulje nije žuto, nego su pvc flaše žute!
SFRJ je bila ozbiljna država koja je štitila svoje građane Jugoslovenskim usklađenim standardima (JUS).
R.I.P. Milka!
- Zla polusestra
-
MA DAJ...
#30 Re: Umrla je drugarica Milka
kiky wrote:sa milkom je kriza, u jugoslaviju, ušla na velika vrata ...
Da,zahvaljujuci prijasnjem predsjedniku SIV-a,Veselinu Djuranovicem,koji nas je u crno zavio sa dugovima...dosao nam je inkaso zahvaljujuci ovome idiotu,pa je Milka morala da reze na svemu.
a sta znaci RIP...valjda rahmet i pokoj,sta drugo.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#31 Re: Umrla je drugarica Milka
MA DAJ... wrote:kiky wrote:sa milkom je kriza, u jugoslaviju, ušla na velika vrata ...
Da,zahvaljujuci prijasnjem predsjedniku SIV-a,Veselinu Djuranovicem,koji nas je u crno zavio sa dugovima...dosao nam je inkaso zahvaljujuci ovome idiotu,pa je Milka morala da reze na svemu.
a sta znaci RIP...valjda rahmet i pokoj,sta drugo.
-
cioda
#32 Re: Umrla je drugarica Milka
bila sam dijete, ali mi se njeno stezanje kajseva, duboko urezalo u pamcenje..
ipak, neka pociva u miru, barem se u ovim zadnjim decenijama o njoj nista lose nije culo..
ipak, neka pociva u miru, barem se u ovim zadnjim decenijama o njoj nista lose nije culo..