Uhapsiti Dodika!

Altsa

#26 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by Altsa »

karanana wrote:
Altsa wrote:
karanana wrote:ko je dogovaro islamsku drzavu i halifat? sa tim nisam upoznat. a upoznat sam sa ovim o dogovaranjima o i krajnjem ishodu o kojem dodik prica
de i nas upoznaj. prosvijetli nas ko to sa dodikom dogovara mirno razdruzivanje ili ti je opet neka suplja
opet suplja? zar je tako cesto bacam suplje?

mirovni sporazum je mirno razdruzivanje. samo nije stavljen vremenski period na to. 10-20-50 godina....nije bitno, cilj je jasan i imaju vise strpljenja.
:? :lol: :lol:
trcicu trceci

#27 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by trcicu trceci »

dječak sa šibicama wrote:Meni se cini da pojedinci jedva cekaju sta ce Dodik izjaviti, da okrenu predizbornu pricu na nacionaln sovinizam.

Sto bi o ekonomiji pricali, hajmo malo o Dodiku, Turcima, ustasama, cetnicima, balijama, treba zbiti redove uvijek pred izbore.

Jadna li si drzavo.
Kad vide kako se lijepi raja na ove izjave nije ni cudo sto ih forsiraju... Tako kad se prestane obracati paznja, manje ce biti nacionalizma. Sve je do nas.
almir90

#28 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by almir90 »

Imamo mi previše govana u svojim redovima da bi se Dodikom opterećivali. Nacionalizam se ne jede, niti se za njega može kupiti hljeb u prodavnici. Kao što rekoh, previše mi govana imamo u svojim redovima, treba to prvo da se očisti.
dudlov

#29 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by dudlov »

samo se vi zajebajite sa dodikom dok vam prljavi hare i čajka ne nalete da počiste/demantuju ove nebuloze o krmetu. :D
muzicar_iz_parka

#30 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by muzicar_iz_parka »

Pet do trinest wrote:Meni stvarno nije jasno kako ovo krme iz laktasa moze ovoliko roktat a da mu niko njusku ne zacepi?
Nije požičen štaš.
muzicar_iz_parka

#31 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by muzicar_iz_parka »

karanana wrote:ko je dogovaro islamsku drzavu i halifat? sa tim nisam upoznat. a upoznat sam sa ovim o dogovaranjima o i krajnjem ishodu o kojem dodik prica
Kada mogu Čečeni (muslimani) i Rusi (pravoslavci) imati svoj kalifat u Ukrajini, onda neka naprave i takav od BiH, pa da jedni i drugi budu zadovoljni.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Seoskivaralica

#32 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by Seoskivaralica »

onomatopeja puštanja vjetra...... :mrgreen:
dalje

#33 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by dalje »

sdasdpsbbhdzsnsd wrote: Problem sa Dodikom je taj sto ce on zapoceti proces koji nas vodi direktno u rat zeljeli mi to ili ne, a sve zbog toga sto ce biti prisiljen na to, jer on ako izgubi vlast, njemu je corka sigurna stvar, cak i ovakvoj BiH. Tip je korumpiran do bola i ne bi se bas kladio da nece da izazove rat samo da sprijeci izbore i da ostane na vlasti.
Smiješno. Koji je naš političar završio u zatvoru?
Ili će ići svi ili neće ići niko. Tako to kod nas funkcioniše.
Dodiku sad taman treba malo opozicije, da pokupi jabuke i eto ga opet na poziciju 2018. Domaća sirotinja će i dalje istu priču pričati a bogata dijaspora će dizati vojni moral.
cenecimoveocino

#34 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by cenecimoveocino »

Hotel Tuzla zaatrpan poslom
:sax:

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
quarterback

#35 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by quarterback »

trcicu trceci wrote:Sto se lozite na ovu predizbornu, stvarno ste smijesni
covjek se maksuz registrovao na forum da pokrene temu, nemoj tako :lol:
Pokajnik

#36 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by Pokajnik »

dalje wrote:
joli wrote:ljudi ne budite blesavi..zar stvarno mislite da politicarima na svim stranama odgovara mirno razdruzivanje ili normalna dzava BIH....alo bolan njima je najbolje ovako kako je sad,mogu da ebaju narod koliko hoce ,njima odgovara da ova agonija traje i traje
Sve se svelo na osvajanje vlasti,ne radi razdrzuivanja,BIH,RS ,naroda ovog ili onog i drugog vec osvajanje vlasti radi bogacenja i kradje para iz budzeta opstina,kantona,entieta,drzave.

u ovoj zemlji najbolje organizoavane kriminalane grupe su politicke stranke koje preko javnih nabaki,javnih tendera organizovano pljackaju ovaj narod
zabole njih ona stvar za sve ,oni gledaju ko ce imati bolju vilu pored obale sa bazenom u Alanya ili na Poljinama
:thumbup:

Davno bi se BiH ili podjelila ili postala normalna da je to političarima u interesu.
BIH ne može biti "normalna",to je isključeno.Za ljude koji žive u BiH već podijeljene u tri skupine,razdruženje je jedini model koji bi im omogućio preduslove za organizovanje u budućnosti.Sve dok postoje elementi državnosti BiH,postojaće i nesporazumi koji će blokirati upravljačke strukture da se fokusiraju na stvarne probleme društva.Shvatiće to svi jednog dana samo je pitanje da li će biti izgubljeno još 5 ili 15 ili 20 godina.
daxon

#37 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by daxon »

sdasdpsbbhdzsnsd wrote:ne bude bio za opcu mobilizaciju,
Što mobilizaciju, ja bi rekao da vas dobrovoljaca, nabrijanih ratnika ima sasvim dovoljno, a vidim i dovoljno ste hrabri i odlučni da to završite za par sati. Zato mi nemojte ba nikakve mobilizacije, eto vas pa se koljite koliko hoćete, ja se mogu mobilizirati samo u kakvu minhensku ili dizeldorfsku, sve druge brigade, sada, a i u budućnosti, apsolutno su mi neprihvatljive :lol:

Ja tema i govana majko mila :roll:
quarterback

#38 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by quarterback »

sdasdpsbbhdzsnsd wrote:
quarterback wrote:
trcicu trceci wrote:Sto se lozite na ovu predizbornu, stvarno ste smijesni
covjek se maksuz registrovao na forum da pokrene temu, nemoj tako :lol:
I da jeste to uradio maksuz zbog toga, to ti mislis da bi bio mir kad genocidasi pokusaju ponovo ono zbog cega danas Bosna ima million stanovnika manje nego bi trebala imati da tu krvavu avanturu genocidasi nisu zapoceli 1991 godine?
ne mislim ja nista :evil:
daxon

#39 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by daxon »

Ajde sikter trolu klonirani, ajmo u skokovima hop hop hop

ono bi ratovalo, ubijalo i mobiliziralo :-)
Ja_Ja

#40 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by Ja_Ja »

Apsolutni garant opstojnosti Bosne i Hercegovine je onaj koji najvise prica protiv nje. Licno sam ubijedjen da je u interesu drzave kao i Bosnjaka koji najvise propagiraju drzavi jos jedan novi mandat Dodika. U zadnjih 8 godina taj tip nije unaprijedio poziciju manjeg entiteta niti u jednom segmentu. Sve sto je uspio da uradi jeste da rasproda zdrave firme, izgradi zgradu vlade i kapak. Sada nema vise ni para, ni firmi, a zaduzivati se mora (a i tu imaju granice).

Covjek treba biti izabran ponovo kako nebi dosao neko svjesniji na to mjesto.
quarterback

#41 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by quarterback »

daxon wrote:Ajde sikter trolu klonirani, ajmo u skokovima hop hop hop

ono bi ratovalo, ubijalo i mobiliziralo :-)
idu izbori, valja covjeku platu zaraditi :D

samo nek javi nickove u komentarima clanaka klixa i po ostalim komentarima :lol:
swanfilter

#42 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by swanfilter »

Kakav Dodik, kakva RS ... Nisu problem politicke strukture u FBiH, koliko su problem Mudzahidi koji bi se poceli buditi od Kozarca pa do Trebinja, a bolje ne bi bilo nit u Sandzaku, BG, Kosovu ili Makedoniji ... Europa nema potencijala baviti se takvim problemom ...
res publica

#43 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by res publica »

Luca36 wrote:Dokle ćemo slušati prijetnje ovog imbecila Dodika i dokle će nas strašiti nekim "mirnim razdruživanjem" i otcjepljenjem kada vrlo dobro svi znamo da bi to dovelo do novog rata. Ako su vehabije (selefije ili šta su već), pohapsili zbog njihovih izjava onda treba i Dodika uhapsiti zbog njegovih izjava i direktnih prijetnji siugrnosti BiH i njenim građanima.
Ako Dodik najavljuje mirno razdruživanje, kakva je to prijetnja po sigurnost građana BiH?

Valjda su prijetnja po sigurnost oni koji, u slučaju mirnog razdruživanja, najavljuju rat. Pa bi njih valjalo hapsiti.
Altsa

#44 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by Altsa »

Ja_Ja wrote:Apsolutni garant opstojnosti Bosne i Hercegovine je onaj koji najvise prica protiv nje. Licno sam ubijedjen da je u interesu drzave kao i Bosnjaka koji najvise propagiraju drzavi jos jedan novi mandat Dodika. U zadnjih 8 godina taj tip nije unaprijedio poziciju manjeg entiteta niti u jednom segmentu. Sve sto je uspio da uradi jeste da rasproda zdrave firme, izgradi zgradu vlade i kapak. Sada nema vise ni para, ni firmi, a zaduzivati se mora (a i tu imaju granice).

Covjek treba biti izabran ponovo kako nebi dosao neko svjesniji na to mjesto.
Samo si zaboravio da je unazadio i cijelu bih. hebe se mene sto je unazadio rs. nek propadnu skroz ili ne boli me cosak. problem je sto je zakocio sve sto je vezano za napredak BiH s toga bi njegov ostanak na vlasti bio pogubana za sve sto znaci jos 4 godine NIČEGA i patnje.
Altsa

#45 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by Altsa »

lopta11 wrote:
sdasdpsbbhdzsnsd wrote:Tadic nije nista bolji od Dodika, izuzev sto jos nema kestenja u djepovima kao Dodik.

Problem sa Dodikom je taj sto ce on zapoceti proces koji nas vodi direktno u rat zeljeli mi to ili ne, a sve zbog toga sto ce biti prisiljen na to, jer on ako izgubi vlast, njemu je corka sigurna stvar, cak i ovakvoj BiH. Tip je korumpiran do bola i ne bi se bas kladio da nece da izazove rat samo da sprijeci izbore i da ostane na vlasti.

Dodik jeste troll, najveci od nas svih, medjutim takav je dok mu vlast ili bolje receno sloboda nije ugrozena. A sloboda ce mu biti ugrozena kad izgubi vlast.

A kad krene putem bez povratka, ne samo on nego i ostali genocidasi, onda ni Federalni nece imati izbora jer svaki akt ili cin koji vodi ka drpanju pola BiH, dovodi Federalce u taj stadij gdje jedino sto ce MORATI uraditi je proglasiti opcu mobilizaciju i to ne sto oni to zele, nego sto ce biti prisiljeni u roku odmah.

Bilo kakav akt za proglasenje vodi samo jednom, RATU, ratu koji je naprasno zaustavljen od strane velikih sila, gdje se ama bas nista nije rijesilo. A nisam siguran da bi ga velike sile zaustavile, cak naprotiv.

Zato savjetujem genocidasima, dobro razmislite sta radite i nemojte zaboraviti kako su prosli Srbi iz Hrvatske. Neka vas ne vara politicko prepucavanje u Bosnjaka. Nas bi preko noci poptuno ujedinio bilo kakav akt o drpanju bosnjackog teritorija.

Dodik jeste postao opasan. Jedno je trolati, a jedno je praviti sranja kako bi sprijecio da izgubi vlast, sto bi u konacnici vodilo kao ratu.

Inace ne vidim bilo koga u FBIH da ima autoritet bilo sta o tome dogovorati sa genocidasima. Prema tome i da su Zlaja i Bakir potpisali sto neki aludiraju, ljudi zaboravljaju da je i prosli put, otpor krenuo iz haustora, ne iz predsjednistva ili centrale. Gospoda sa Poljina u tom slucaju ce dobiti izbor, u najboljem za njih slucaju corka ili da se prikljuce bez ali.
pod br 1..genocidas ti je tata,

br2,,zasto si ti toliko siguran da je dodik korumpiran imas neki dokaz ili et procitao si to u novinama pa si tako siguran,,

br3.smanji prijetnje,,,hrvata u hrvatskoj je bilo 4 miliona a srba tad u hrvatskoj 400 hiljada i mogli so to uraditi sto su uradili.
bosnjaka u bosni je samo milion i 800 hiljada a srba milion i 250 hiljada,a preko rijeke jedne imas jos 6.5 miliona srba..

zato ne budi toliko radikalan,,krece izborna kampanja i politicari ce svasta prica i srpskji i bosnjacki..
na zalost i ti svasta pricas. to sto jos uvijek ne vjerujes da je dodik lopov samo pokazuje tvoju (ne)inteligenciju
kox

#46 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by kox »

res publica wrote:
Luca36 wrote:Dokle ćemo slušati prijetnje ovog imbecila Dodika i dokle će nas strašiti nekim "mirnim razdruživanjem" i otcjepljenjem kada vrlo dobro svi znamo da bi to dovelo do novog rata. Ako su vehabije (selefije ili šta su već), pohapsili zbog njihovih izjava onda treba i Dodika uhapsiti zbog njegovih izjava i direktnih prijetnji siugrnosti BiH i njenim građanima.
Ako Dodik najavljuje mirno razdruživanje, kakva je to prijetnja po sigurnost građana BiH?

Valjda su prijetnja po sigurnost oni koji, u slučaju mirnog razdruživanja, najavljuju rat. Pa bi njih valjalo hapsiti.
Probaj najaviti mirnu pljačku banke pa javi kako prodje.
A što se Dodika tiče - pas koji laje ne ujeda, ali i pored toga dizanje tenzija nikome ne donosi ništa dobro.
spreca

#47 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by spreca »

lopta11 wrote:a znas koji je idiotizam kad napises ako hocete jos samo kazite,

eto rekli smo ti hocemo jos,
a sta bi vi to jos?
spreca

#48 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by spreca »

lopta11 wrote:
sdasdpsbbhdzsnsd wrote:
lopta11 wrote:a koji politicar u bosni nije lopov,,molim ime i prezime.
Evo jos jednog glupog upisa. To sto su svi lopovi, to zaista opravdava onog najveceg, da i dalje krade i sakom i kapom? Jesi to ti Mile? Mislim upisi koje pises su u ravnini onog, dao malom koji nije punoljetan kredit iz drzavne banke u iznosu od 3 miliona maraka, kad su ga novinari pitali o tome, "opravdao to neoborivim argumentom", "bolje da sam mu dao i kredit iz drzavne banke, nego da se drogira po Laktasima" ili vec gdje se to seljace smucalo tad?

Iz tebe izbija glupost covjece?
iz mene izbija glupost a iz tebe mrznja i nacionalizam,,

ko je veci lopov milorad dodik ili haris silajdzic,,pa ne vidim da je haris silajdzic u zatvoru

elem haris silajdzic 90tih godina nije imao nista.
milorad dodik 90tih godina imao svoju privatnu firmu sa 180 zasposlenih i radnje u bg,zg ljubljani i sarajevu

nakon rata haris silajdzic ima u sarajevu vilu i jos nekretnina ukljucujuci i stan u istanbulu koji je platio 500 hiljada eura

20 godina bavljena politike haris sa platama nije mogao to zaraditi,,

ti si jedan obicni nacionalista..prvo pocisti svoje dvoriste pa onda proviri u tudje..
a sto ne napisa sta to nema dodig
animus

#49 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by animus »

Ovog Hloptu stavi na ignor jer je covjek sa zadatkom-poslom na ovom forumu. On je potvrdjeno iz Srbije i nisu bitna njegova pisanja po ovom forumu. Ionako pise samo nebuloze (provjereno na temi Ukrajina).
Ja se samo mogu pridruziti i reci bujrum krenite sa odvajanjem dijela Bosne, ako imate muda. Lako je po internetu piskarat ali hajde da vidimo to vase junastvo u praksi. Ionako tvrdite da vas ima skoro ko Bosnjak pa hajde brate da to zavrsimo vise i da ne ostavljamo belaj za slijedecu generaciju.
Evo predlazem da krenete sa referendumom. Niste ga odavno spominjali a bar vama to nebi bilo tesko izvesti.
parapet

#50 Re: Uhapsiti Dodika!

Post by parapet »

animus wrote:Ovog Hloptu stavi na ignor jer je covjek sa zadatkom-poslom na ovom forumu. On je potvrdjeno iz Srbije i nisu bitna njegova pisanja po ovom forumu. Ionako pise samo nebuloze (provjereno na temi Ukrajina).
Ja se samo mogu pridruziti i reci bujrum krenite sa odvajanjem dijela Bosne, ako imate muda. Lako je po internetu piskarat ali hajde da vidimo to vase junastvo u praksi. Ionako tvrdite da vas ima skoro ko Bosnjak pa hajde brate da to zavrsimo vise i da ne ostavljamo belaj za slijedecu generaciju.
Evo predlazem da krenete sa referendumom. Niste ga odavno spominjali a bar vama to nebi bilo tesko izvesti.

Da, trebali bi se čuvati, mogli bi im osvojiti - Vozuću...
Post Reply