Boom71 wrote:Treba zapamtiti let.
kako ono bješe: slomljeno je krilo, ali pamtimo let... let linija Beograd - Haag. svi psi idu u Haag.
Boom71 wrote:Treba zapamtiti let.
Molim lepo, ptica kukavica je uzletjelaChmoljo wrote:Boom71 wrote:Treba zapamtiti let.![]()
kako ono bješe: slomljeno je krilo, ali pamtimo let... let linija Beograd - Haag. svi psi idu u Haag.
iz njega nešto vazda teče - ako nije iz guzice, onda je iz očijuŽenski Dr.Med wrote:Sazno sam iz provjerenih izvora da je plakao pred polazak u haag ...
Gandalf wrote:iz njega nešto vazda teče - ako nije iz guzice, onda je iz očijuŽenski Dr.Med wrote:Sazno sam iz provjerenih izvora da je plakao pred polazak u haag ...
Prica Ratko unucima kako je bilo u ratu... :
- djeco sjedim ja na strazi kad dodjose 4 mudžahedina, djeco ja sam se usro.
- pa sto si se djede usro to su samo 4 mudžahedina.????
- ama, sad sam se usro, tad sam pobjego
"Ovaj cemo aerodrom od sad zvati Haski aerodrom."Boom71 wrote:Treba zapamtiti let.
Chmoljo wrote:Prica Ratko unucima kako je bilo u ratu... :
- djeco sjedim ja na strazi kad dodjose 4 mudžahedina, djeco ja sam se usro.
- pa sto si se djede usro to su samo 4 mudžahedina.????
- ama, sad sam se usro, tad sam pobjego
Pampers airport Hag505sCrtom wrote:"Ovaj cemo aerodrom od sad zvati Haski aerodrom."Boom71 wrote:Treba zapamtiti let.

Zar ovaj notice board nije mogao biti neke druge boje, nego bas zelene. I to ga postavili bas iznad kreveta. Majorizacija i u Haagu ccc505sCrtom wrote:
e hebi ga niČ nije savršeno...kad je prdCenik Mile mogo primit dostojanstveno ZELENU flašHu u glavu, vala more i đeneral Cratko stisnut dupe i primit ZELENU pelenu....ha ja....York Light 100`s wrote:
Neko reče "mi ne podnosimo zelene pelene"
Ali, .... u toj vijesti je josh navedeno:trcicu trceci wrote:ocekuje se dolazak mladica u rotterdam
Timotije wrote:Sad sam bio na stranici aerodroma Rotterdam, nema Beograda....!? Gdje je jos blizu do `Aga?
Oće se ušteliti u minesweeperu. Osim ako avion ne obori Sveti Lazar, ispunjavajući želju Gocija i Žareta.505sCrtom wrote: