vala zaslužio je da mu prdCenik MiLe da jedan od svoje eCkadrile aviJona do mrskoga Haaga....more i elkopter za silu prilika....Čitalac wrote:Dodik izrazio nadu da će Mladić "imati pravično suđenje".
Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#201 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
- Prpa.ba
#202 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
Jedan zlocinac i pravoslavni terorist manje. Nazalost, ostaje ih jos najmanje 150.000 na slobodi.
-
suspect_zero
#203 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
prljavi Hare wrote:Bordolini wrote:djenerale, mahsuz selam iz VelUsica![]()
![]()
:lol:I još jedan selam iz Velušića!!!!A sad će te Radovan tući guslama u ćeliji,razvuće ti
pamet tvoju,neće ti dati da spavaš!!!!! :DJedino je jebeno što je tu puno srpskog življa!!![]()
![]()
![]()
E sad je na redu da se pronađu Goran Hadžić i Dudu!!!!!![]()
![]()
![]()
Aaaaaaaaaaaa ti nisi normalan
- mO k3
#204 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
popadase srpski eroji ko pticad... samo jos dodouk da padne i onda mirna bosna
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#205 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
I hoće!!!!Postavili Panteliju Čurguza za glavnog sudiju,evo sad javili!!!!Reforma pravosuđa!!!Čitalac wrote:Dodik izrazio nadu da će Mladić "imati pravično suđenje".
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#206 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
i mi se nadamo da ce imati pravedno sudjenje..ne treba nam nista vise, osim da pozivi dovoljno da odguli kaznupici wrote:vala zaslužio je da mu prdCenik MiLe da jedan od svoje eCkadrile aviJona do mrskoga Haaga....more i elkopter za silu prilika....Čitalac wrote:Dodik izrazio nadu da će Mladić "imati pravično suđenje".
- Čitalac
#207 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
Ukratko - zato što smatram da će ovaj svet biti mnogo bolje mesto bez tog krvnika na slobodi. Bolje mesto od ovog, u ovom trenutku, naprosto ne znam.plain vanilla wrote:
Bez ikakve uvrede ili lose primisli, ali zasto si ti u ovom trenutku s nama na ovom forumu? Mislim, meni bi bilo drago da vas je i vise, ali koji su tvoji razlozi?
- male_okice
#208 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
bas takovelikibrnjo wrote:Trebalo bi da osjetim olaksanje no ja imam nagon na povracanje
Zelim mu duuuug i mucan zivot u zatvorskoj celiji
i da bude i ponizen i bjedan i kukavan i sve najgore eto
Da Bog da se raspado, ne mogao umrijeti!
- ultima_palabra
#209 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
prljavi Hare wrote:I hoće!!!!Postavili Panteliju Čurguza za glavnog sudiju,evo sad javili!!!!Reforma pravosuđa!!!Čitalac wrote:Dodik izrazio nadu da će Mladić "imati pravično suđenje".![]()
![]()
![]()
- and
#210 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
mogli bi vala i zajedničku sjednicu održat u hagu.sad i ovi imaju kvorumpici wrote:vala zaslužio je da mu prdCenik MiLe da jedan od svoje eCkadrile aviJona do mrskoga Haaga....more i elkopter za silu prilika....Čitalac wrote:Dodik izrazio nadu da će Mladić "imati pravično suđenje".
- wewa
#211 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
i meni se cini da ti je ovdje mjestoČitalac wrote:Ukratko - zato što smatram da će ovaj svet biti mnogo bolje mesto bez tog krvnika na slobodi. Bolje mesto od ovog, u ovom trenutku, naprosto ne znam.plain vanilla wrote:
Bez ikakve uvrede ili lose primisli, ali zasto si ti u ovom trenutku s nama na ovom forumu? Mislim, meni bi bilo drago da vas je i vise, ali koji su tvoji razlozi?
- mO k3
#212 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
a ne... nek crkne kada mu se presudimale_okice wrote:bas takovelikibrnjo wrote:Trebalo bi da osjetim olaksanje no ja imam nagon na povracanje
Zelim mu duuuug i mucan zivot u zatvorskoj celiji
i da bude i ponizen i bjedan i kukavan i sve najgore eto
Da Bog da se raspado, ne mogao umrijeti!![]()
![]()
da bog da dozivio istu sudbinu kao i njegove zrtve
Doduk ce nam crknuti
- Sezam
#213 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
Fantasticna vijest!
Naravno, emocije su pomijesane, sreca, ljutnja, bijes, ogorcenje, olaksanje, ali pozivam sve forumase da ne dopuste gnjevu i ljutnji da prevladaju u ovim trenutcima. Ovo je upravo vrijeme kada trebamo pokazati svo dostojanstvo bosanskohercegovackog naroda.

Naravno, emocije su pomijesane, sreca, ljutnja, bijes, ogorcenje, olaksanje, ali pozivam sve forumase da ne dopuste gnjevu i ljutnji da prevladaju u ovim trenutcima. Ovo je upravo vrijeme kada trebamo pokazati svo dostojanstvo bosanskohercegovackog naroda.
-
neretvanac
#214 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
A posto taj stvor vjerovatno nece docekati sudsku kaznu, kao mala zamjena svako ga jutro buditi sa pjesmom "Bosno moja divna, mila, lijepa, gizdava"... Mozel se to kako izlobirati ? 
- smoki_choko
#215 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
evo kazu da nema bradu al je ostario ko grcka
-
popajic
#216 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
Kakva farsa
Nije uhapsen pravde radi nego radi ultimatuma EZ.
Tadic ponosan, Srbija prava- zdrava pravo u Evropu, A Haski tribunal ce nastaviti lakrdiju gdje ce i Seselj i Karadzic i Mladic umrijeti prirodnom smrcu i ostati zapamceni kao heeoji Srbijanske ( i ondasnje i sadasnje ) politike !
FUJ !
Tadic tvrdi da je proces njihovih obaveza prema EZ zavrsen, ali AKO Milorad progovori stvarni proces bi morao tek poceti.
Samo, za to su potrebni sposobni ljudi iz BIH - ja ih ne vidim !
Sve u svemu, vise sam ogorcen nego zadovoljan iako bi trebalo da je drugacije.
Nije uhapsen pravde radi nego radi ultimatuma EZ.
Tadic ponosan, Srbija prava- zdrava pravo u Evropu, A Haski tribunal ce nastaviti lakrdiju gdje ce i Seselj i Karadzic i Mladic umrijeti prirodnom smrcu i ostati zapamceni kao heeoji Srbijanske ( i ondasnje i sadasnje ) politike !
FUJ !
Tadic tvrdi da je proces njihovih obaveza prema EZ zavrsen, ali AKO Milorad progovori stvarni proces bi morao tek poceti.
Samo, za to su potrebni sposobni ljudi iz BIH - ja ih ne vidim !
Sve u svemu, vise sam ogorcen nego zadovoljan iako bi trebalo da je drugacije.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#217 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
Hvala na odgovoru..vidjala sam te i prije, ali eto tek sad upitahČitalac wrote:Ukratko - zato što smatram da će ovaj svet biti mnogo bolje mesto bez tog krvnika na slobodi. Bolje mesto od ovog, u ovom trenutku, naprosto ne znam.plain vanilla wrote:
Je li ono stvarno misle da im je sad obraz cist?Hapšenjem haškog optuženika Ratka Mladića zadovoljena je pravda, Srbija je ispunila svoju moralnu obavezu prema žrtvama i njihovim porodicama, navodi se u saopštenju srpskog Tužilaštva za ratne zločine.
"Žrtve i njihove porodice dugo su čekale na ovaj trenutak. Pokazali smo privrženost vrednostima koje dele Evropa i cijeli svijet. Ponosni smo što u ovom trenutku vraćamo teret prošlosti tamo gdje mu je mjesto, u mračne devedesete", navodi se u saopštenju.
i sa-x progovorio ekavicu
-
MAN-lion's coach
#218 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
Sustiće njega suze majki Srebrenice i čitave BIH...kasapin jedan!
- and
#219 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
nadam se da mu je poznato da je međunarodna obaveza i poništavanje rezultata genocidaBosnohercegovac wrote:Dodik: Hapšenje Mladića ispunjenje međunarodnih obaveza
B. A. 26/05/2011 14:43:00
Milorad Dodik / Vijesti.ba
BANJA LUKA - Predsjednik Republike Srpske /RS/ Milorad Dodik izjavio je da hapšenje generala Ratka Mladića predstavlja ispunjenje međunarodnih obaveza iz Dejtonskog mirovnog sporazuma, koje su preuzele sve države u regionu. U saopštenju za javnost iz Kabineta predsjednika RS navodi se da se hapšenje Ratka Mladića neće odraziti na mir i stabilnost u RS koja upravo posljednjih dana vodi međunarodnu borbu da svi koji su počinili ratne zločine za te zločine i odgovaraju.
...
"Institucije RS nikada nisu stajale, niti će stajati u odbrani bilo koga ko je počinio ratne zločine, bez obzira na nacionalnu ili vjersku pripadnost", poručio je Dodik.
Izvor
- Šef
#220 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
Onakva sila a Komadić. Čudi me da nije tražio da mu daju Komadina. Al' najjače je da je uhapšen. 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#221 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
ma lažuuuuu .BA......svo vrijeme nam bio pred očima u velkom bratu.....smoki_choko wrote:evo kazu da nema bradu al je ostario ko grcka

Last edited by pici on 26/05/2011 15:13, edited 1 time in total.
-
Djed_mraz12
#222 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
Ljudi polahko malo sa tim klikanjem. Razvalit cete opet forum- bit ce preoburakariran.
Mladic<----
Mladic<----
- BiH-x
#223 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
Milorad Komadic = Milo Radko Madic
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#224 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
E... Sve je ovo namješteno.
- Ridjobrki
#225 Re: Uhapšen Ratko Mladić - potvrđeno!!!
Al' dobar je Bole, skinuta ljaga, završene obaveze a sve glasom seljaka kojem je upravo tele krepalo...