Tacno tako.-LIBERO- wrote:Ako nas sutra ne bude barem 5000 trebamo se samoukinuti po svim osnovama.
Talasajte,zovite.....![]()
Zato uradite sve sto mozete da sto vise naroda bude.
Tacno tako.-LIBERO- wrote:Ako nas sutra ne bude barem 5000 trebamo se samoukinuti po svim osnovama.
Ma nemas tu sta zvati, danas 99% mladih ima internet i u toku je desavanja (pogotovo preko fejsa). Njemu na cast ko god ne dodje-LIBERO- wrote:Ako nas sutra ne bude barem 5000 trebamo se samoukinuti po svim osnovama.
shuriken wrote:Kugla je danas napravio sebi majicu sa Divjakovim likom i ispod pise
SARAJOVO
Corto Maltese wrote:Ako je cilj da se Beograđani zajebavaju na naš račun, onda je ta u redu.ultima_palabra wrote:"Dobićete i po prstima i po nosu"-LIBERO- wrote:A sta mislite da odradimo svi,ili barem par desetina nas( da ne kazem par stotina) parole sa identicnom porukom.
Mislim da bi bas efektno bilo da nas stotinjak ima identicnu parolu.
Samo sta napisati kao poruku,nesto kratko a da pogadja u srz.
Što se mene tiče, ide natpis:
”ЈОВО СРБИНЕ
ЧАРШИЈА ЈЕ УЗ ТЕБЕ!”
iliJara wrote:shuriken wrote:Kugla je danas napravio sebi majicu sa Divjakovim likom i ispod pise
SARAJOVO![]()
![]()
ma, podnesite tuzbu, privatnu protiv "ivice i marice" (dacic-perkovic) ... mali prasac je sps embrio i ma koliko se on umivao, ne treba mu se verovati!Pera Trta wrote:Evo ga Dacić sere, hebo ga Ahmetović
Jeste,maloprije je Dacic bio,a evo na FTV i njegovog jarana,inace odusevljenog "pilota"pokvarenogPera Trta wrote:Evo ga Dacić sere, hebo ga Ahmetović

sorry, ja ovo citam kao: saraj-ovo!jedaneska wrote:SARAJovo
-LIBERO- wrote:SaraJOVO

jesam li ja ovo dobro razumio ili ne kontam dobroHemel wrote:cuj, nije uhapsen po interpolovoj potjernici...
nije uhapsen po ICTY-ovoj potjernici...
uhapsen je po nekom sigurnosnom spisku EU koji nije popravljan od 2009. god. ja predpostavljam da je tada interpol rekao da se nece baviti osobama sa spiska za ratne zlocine a to nije popravio sigurnosni komitet EU
to sam ja shvatio da rece ambasador.
zasto onda petljati srbiju i zasto srbija treba da se izjasnjava po ovom hapsenju.
veljaca wrote:Ja ovoga kretena dodika - izjavi maloprije da je u Dobrovoljackoj 3 maja ubijeno 100 vojnika JNA .....
Laz je u njegovim genima ....
Bilo je 20 pa 30....40....sada eto 100 "fino" to napreduje.veljaca wrote:Ja ovoga kretena dodika - izjavi maloprije da je u Dobrovoljackoj 3 maja ubijeno 100 vojnika JNA .....
Laz je u njegovim genima ....