Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!
-
1in1000
#2726 Re: Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!
zipa ga, isti Hugh Hefner
jos jednu bitku si dobio 
-
sinergija
#2727 Re: Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!
bio sam u domu mladih maloprije. prisustvovao sam promociji stranke za bih i njihovih kadrova.
moj jovo, znam da ti je bilo tesko ali bas...
Last edited by sinergija on 29/07/2011 20:24, edited 1 time in total.
- bandini
#2728 Re: Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!
ma nije on krivsinergija wrote:bio sam u domu mladih maloprije. prisutvovao sam promociji stranke za bih i njihovih kadrova.![]()
tako ti je sve kod nas
sve se ispolitizira i iskoristi kao marketing
od zrtava srebrenice pa do ovog sad
nazalost
-
palermo
#2729 Re: Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!
Rekao bih da je to u ovom trenutku prilično nebitno.sinergija wrote:bio sam u domu mladih maloprije. prisutvovao sam promociji stranke za bih i njihovih kadrova.![]()
- ovo_malo_duse
#2730 Re: Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!
+1ultrarajvoSA wrote:vinnie_jones wrote:Dobro došli kući Gospodine Generale![]()
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#2731 Re: Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!
Generale moj!Ti si jedan od onih koji nas još na početku rata nauči i pokaza nam put kako da branimo
svoju domovinu,a u isto vrijeme ostanemo ljudi,najzaslužniji si što na najveće barbarizme koje je svijet
vidio ne odgovorimo istom mjerom,pa danas mirno spavam....i šta reći više za tebe:
PONOSAN SAM ŠTO SAM BIO TVOJ VOJNIK!!!!
HVALA TI NA SVEMU,ODAVDE DO NEBA!!!!
P.S.Još jedna velika pobjeda nad četničkom genocidnom nemani!!!!

svoju domovinu,a u isto vrijeme ostanemo ljudi,najzaslužniji si što na najveće barbarizme koje je svijet
vidio ne odgovorimo istom mjerom,pa danas mirno spavam....i šta reći više za tebe:
PONOSAN SAM ŠTO SAM BIO TVOJ VOJNIK!!!!
HVALA TI NA SVEMU,ODAVDE DO NEBA!!!!
P.S.Još jedna velika pobjeda nad četničkom genocidnom nemani!!!!

-
luciferino
#2732 Re: Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!
bandini wrote:ovaj jovo je kralj stvarno
vraca vjeru u covjecanstvo
lijepo je znati da postoje ovakvi ljudi
- irvinx1
#2733 Re: Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!
Dobrodoso nazad Jovo 
- zlatiborka
#2734 Re: Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!
Ma nece Jovo pasti na to, on nije covjek od trule politike, on se bavi humanitarnim radom, da ga je zanimala politika ukljucio bi se on vec davno! Kao sto su mnogi bivsi i u ratu ad-hoc proizvedeni generali, dosta njih upitnih moralnih vrijednosti, a sada znacajne civije u aktuelnoj politici.sinergija wrote:bio sam u domu mladih maloprije. prisutvovao sam promociji stranke za bih i njihovih kadrova.![]()
On je zajedno sa generalom Siberom maknut u vrijeme kad se ABiH intenzivno i napadno islamizirala i razocarao se, ali nije javno puno o tome pricao. Jedva je koji novinar uspio neku rijec od njega izvuci u intervjuima koje je davao svih ovih godina. A Silajdzicevci mogu pjevati borbene, jer da ti nisi ovo ovdje napisao, na bih ni znala za to...., tako da ne brigas....
Shvatio je svu bijedu hipokrizije i pokvarenih mocnika onog doba i ucinio je jedino sto je mogao i sto je svojstveno njegovom moralu i ljubavi prema BiH. Da osnuje udruzenje "Obrazovanje gradi BiH" kojem se posvetio svim srcem.
Evo danas rece da "je zahvalan Srbiji" jer je za vrijeme boravka u Becu izbirikao komunikaciju e-mailom i SMS-om!
Dobro dosao Jovane, veci si ti SARAJLIJA od mnogih koji se u to busaju na osnovu svog porijekla i mjesta rodjenja!
- pojedinac
#2735 Re: Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!
luciferino wrote:bandini wrote:ovaj jovo je kralj stvarno
vraca vjeru u covjecanstvo
lijepo je znati da postoje ovakvi ljudi
irvinx1 wrote:Dobrodoso nazad Jovo
-
dibidus
#2736 Re: Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!
Znas da se i meni ovo nimalo ne svidja. Jos kad vidim onog konja Alkalaja kako se uz njega slepa...sinergija wrote:bio sam u domu mladih maloprije. prisutvovao sam promociji stranke za bih i njihovih kadrova.![]()
Ali nije sad vrijeme i mjesto da o tome drvimo, ovo je stvarno velicanstven trenutak, svaka cast na ideji SARAJOVO
A Jovo ne bi bio Jovo da nije jedinstven, znao je on zaobici sve klopke pa ce valjda i ovu klopku SBiHovaca. Ako je neko od ovih koji su pripomogli, to radio iz stranackih razloga...onda bi trebalo skupiti pare i isplatiti ih.
Nema ovdje stranke koja je dovoljno velika za Jovu.
Za njega je i ova drzava mala.
I svaka druga drzava.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2737 Re: Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!
Objasnio je to Jovo rekavši da TV1 plaća boravak u Beču. TV1=SBiHsinergija wrote:bio sam u domu mladih maloprije. prisustvovao sam promociji stranke za bih i njihovih kadrova.![]()
-
Edin_Sarajevo
#2738 Re: Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!
Čovjek se samo zahvalio ljudima koji su mu pomogli. Nabrojao je ko i koliko mu je dao novca i to je to. Jedino je neki čovjek od 40ak godina naglasio da je ponosan što je neki klinac Silajdzicu (pripada nekomo njegovom timu, apsolutno nepotrebna recenica ali po meni nedovoljna da se docek pretvori u stranacki skup). Na to uopšte ne treba obracati paznju i zdravo. Bitno je da je Jovo tu gdje mu je mjesto, u Sarajevu. 
- ultima_palabra
#2739 Re: Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!
Pretpostavljam da će morati platiti dug (ne novčano) iako možda nije najsretniji zbog toga. Ali on je principijelan čovjek, pa će principijelno i to odraditi. Jbg, nedostatak normalnih državnih institucija otvara prostor za lovce u mutnom. Zato se i Sidran prostituira kod Fahre, umjesto da mu je država omogućila da se do kraja života alkoholizira od svojih zasluga za ovu zemlju.PipiDugaDevetka wrote:Objasnio je to Jovo rekavši da TV1 plaća boravak u Beču. TV1=SBiHsinergija wrote:bio sam u domu mladih maloprije. prisustvovao sam promociji stranke za bih i njihovih kadrova.![]()
-
ragib
#2740 Re: Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!
to sto mu je stranka za bih pomogla i ljudi oko nje svaka cast i neka se promovisu, kad vec nece da rade svoj posao savjesno nek makar rade ovako da dobiju reklamu.
-
Innovation
#2741 Re: Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!
Neka je pravda opet pobijedila, Nagrada za one koji ustraju daleko nadilazi bol, koja prethodi pobjedi.
Dobro nam dosao cika Jovo.
Treba zahvaliti i ovoj vladi sto je cika Jovo izasao iz pritvora.
Dobro nam dosao cika Jovo.
Treba zahvaliti i ovoj vladi sto je cika Jovo izasao iz pritvora.
-
sinergija
#2742 Re: Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!
pa sto ne spomenu vladu i skupstinu KS koji su dali milion KM da se brani sa slobode.Edin_Sarajevo wrote:Čovjek se samo zahvalio ljudima koji su mu pomogli. Nabrojao je ko i koliko mu je dao novca i to je to. Jedino je neki čovjek od 40ak godina naglasio da je ponosan što je neki klinac Silajdzicu (pripada nekomo njegovom timu, apsolutno nepotrebna recenica ali po meni nedovoljna da se docek pretvori u stranacki skup). Na to uopšte ne treba obracati paznju i zdravo. Bitno je da je Jovo tu gdje mu je mjesto, u Sarajevu.
- Ahmmed
#2743 Re: Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!
Ma, pustite sad šta je rekao i kako je rekao...Rekao je sve što je mislio da treba!
I uopće nije važno ko je i zbog kojih razloga pružao podršku generalu Divjaku!
Zaslužio je mnogo veću podršku, ali najvažnije je što je na slobodi!
Dobro nam došao, komandante!

I uopće nije važno ko je i zbog kojih razloga pružao podršku generalu Divjaku!
Zaslužio je mnogo veću podršku, ali najvažnije je što je na slobodi!
Dobro nam došao, komandante!
-
Edin_Sarajevo
#2744 Re: Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!
Spomenuo je i njih i naveo iznos...pozdravio premijera itd.sinergija wrote:pa sto ne spomenu vladu i skupstinu KS koji su dali milion KM da se brani sa slobode.Edin_Sarajevo wrote:Čovjek se samo zahvalio ljudima koji su mu pomogli. Nabrojao je ko i koliko mu je dao novca i to je to. Jedino je neki čovjek od 40ak godina naglasio da je ponosan što je neki klinac Silajdzicu (pripada nekomo njegovom timu, apsolutno nepotrebna recenica ali po meni nedovoljna da se docek pretvori u stranacki skup). Na to uopšte ne treba obracati paznju i zdravo. Bitno je da je Jovo tu gdje mu je mjesto, u Sarajevu.
-
brucos7
#2745 Re: Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!
Rezime: Lagumdzija, Tihic, Izetbegovic junior, Reis, Radoncic... nisu kurcem mrdnuli da covjek izađe iz zatvora!
Sanela, Haris, Hrle, Arnaut... su ga izvukli!
Ostalo je istorija....

Ostalo je istorija....
-
zaluzinna
#2746 Re: Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!
ne vidim sta je lose u tome sto je pomenuo i zahvalio ljudima koji su ga finansijski pomagali. ma ko to bio, kako se zvao i kojoj politickoj opciji pripadao. kad ti neko 1 marku da, red je reci hvala. a ne nekoliko hiljada eura, pored drzave koja ostavlja covjeka na ledini!
i ja sam svojim usima cula kada je spomenuo i zahvalio i Vladi i Skupstini i premijeru KS. ovdje pojedinci izvrcu istinu
ocekivala sam da cu u Domu mladih vidjeti barem Zeljka Komsica. nije se pojavio!
a, neku vece je bio u Slozi na koncertu Bakira Hadziomerovica...
dobrodosao generale!!!!

i ja sam svojim usima cula kada je spomenuo i zahvalio i Vladi i Skupstini i premijeru KS. ovdje pojedinci izvrcu istinu
ocekivala sam da cu u Domu mladih vidjeti barem Zeljka Komsica. nije se pojavio!
a, neku vece je bio u Slozi na koncertu Bakira Hadziomerovica...
dobrodosao generale!!!!
- poznanik
#2747 Re: Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!
brucos7 wrote:Rezime: Lagumdzija, Tihic, Izetbegovic junior, Reis, Radoncic... nisu kurcem mrdnuli da covjek izađe iz zatvora!
Ostalo je istorija....![]()
![]()
Manipulacija tuđom mukom i sakupljanje jeftinih političkih poena je licemjerje ispod svakog nivoa
-
brucos7
#2748 Re: Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!
Koliko znam veceras je Divjak u Domu mladih upravo rekao da su ga oni spasili, a naravno ti i dalje slijepo vjeruj onima gore.poznanik wrote:brucos7 wrote:Rezime: Lagumdzija, Tihic, Izetbegovic junior, Reis, Radoncic... nisu kurcem mrdnuli da covjek izađe iz zatvora!
Ostalo je istorija....![]()
![]()
Manipulacija tuđom mukom i sakupljanje jeftinih političkih poena je licemjerje ispod svakog nivoa
-
luna09
#2749 Re: Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!
Ne znam zašto ne pomenuti osobe koje su Generalu pomagale i pomogle. Sigurna sam u skorije vrijeme on će ih i sam pomenuti ali malo šire,u kontekstu uloge koju su imali.Uostalom general Divjak čuli ste pisao je feljton koji namjerava objaviti, pa strpljenja.Al kako on reče nemojmo bar večeras kvariti zabavu.Poslije projekcije "Orkestra" u Skenderiji General je pozdravio posjetioce ali je bilo dirljivo kad je umjesto priče napravio stoj na glavi.Ništa ne može slomiti čika Jovu pa ni nepravda.Zato DOBRO DOŠAO GENERALE .

- hamza_sa
#2750 Re: Uhapšen Jovan Divjak - EDIT: OSLOBODJEN!!!
Jesi li ikada, prijatelju, hodao stazama kojima su prosli heroji?
To su bile one staze koje su krvlju zaljevane, a iz kojih su nikli najljepsi cvjetovi.
Cvjetovi najljepsih boja i najopojnijeg mirisa.
To su, iste one staze koje su danas u korov zarasle.
U korov koji se hrani nasim zaboravom.
Gospodine Generale, dobro dosli kuci! Stanje redovno.
To su bile one staze koje su krvlju zaljevane, a iz kojih su nikli najljepsi cvjetovi.
Cvjetovi najljepsih boja i najopojnijeg mirisa.
To su, iste one staze koje su danas u korov zarasle.
U korov koji se hrani nasim zaboravom.
Gospodine Generale, dobro dosli kuci! Stanje redovno.