slabo, za ovoliki grad jebeno slabo. koordinacija slaba, ali jebi ga ovo je sve spontano bez ikakvog ozbiljnijeg plana.
svaka cast momcima koji su dosli kasnije od BBI-a, onome u crvenoj jakni, i onome sa " improvizovanim gramofonom"

pipi legendo kada sam vidio "jovo srbine carsija je uz tebe znao sam da si to ti" bez da sam procitao akreditaciju, svaka cast

falilo je djaka, srednjoskolaca, radnika, neradnika, penzionera. svi smo kolektivno zakazali, jebi ti nas...
novinarka arijana je jedina koja se suprostavila zukinim pristalicama, kazavsi da su ovo protesti za jovu a ne za zuku. na sta su oni odg. da su dosli da podrze obojicu. makar to bilo i sa transparetima sa zukinim imenom. nakon cega smo se
kasnije konfuzno razdvojili, jedni su otisli na jednu drugi na drugu stranu pa onda u pravcu dobrovoljacke. sta znam, mislim da je opet dobro sto se nije prilazilo ambasadi u punom broju. bilo je par na horsu koji su bili spremni na rusilacke pohode i koji su tu samo kako jedan rece "bolje dolaziti na ove proteste nego u bejsment, boljih treba ima"
po mojoj procjeni nije bilo vise od 5 hiljada...