MARIJANK wrote:Marta k. Djakovic wrote:ja baš imam problem sa činjenicom da ljudi, svi (osim profitera i krimosa) jednako ugroženih svih mogućih ljudskih prava u ovom jadnom pokušaju države, još uvijek nasjedaju na priče o nacionalnoj ugroženosti koje poturaju baš ti profiteri, koji su zahvaljujući takvom s**** od priče ono što jesu. meni je nekako najviše ugroženo ljudsko dostojanstvo i uvrijeđena inteligencija. da mi je da živim normalno. i ne pristajem da me se trpa u torove!
Po svim mogućim ekonomskim, socijalnim, društvenim, poslovnim kriterijima građani BiH su među posljednjima u Europi po kvaliteti nekog normalnog života.
Tako da su te priče o ugroženosti i te kako istinite.
izvinit ces, al ja se evo osjecam ugrozeni u BiH kao gradjan a ne kao dio neke nacionalne skupine, ljud nemaju normalne plate, cjene hrane i goriva skacu do ludila i sad ko nacionalno ugrozeni ?
pa kad ce se za promjenu na par dana skrenit paznja na to da politicari kradu da vise ni sami ne znaju koliko, i da su svi ljudi u drzavi ugrozeni ovim trenutacnim stanjem ... e ne samo prazni govori o nacionalnim manjinama ili ugrozeni ovi ili oni ...
ti svi koji su ugrozeni .. smijem li pitat koja ima zastava visi pred kucom za dan drzavnosti BiH .. stoga, nemojte pretjerivat ... sve i jedan imalo posten gradjanin Bosne i Hercegocine je ovde i te kako ugrozen a ne pripadnici pojedinih nacija ...